Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

panosP99 έγραψε:
D.Y.K έγραψε:Εγώ σαν τρίτο πρόσωπο και μη υποψήφιος σε περίπτωση έκδοσης της προκήρυξης συμμερίζοντας την αγωνία σας και λόγω του ότι υπήρξα και εγώ κάποτε υποψήφιος σε άλλον διαγωνισμό (ευτυχώς με θετική κατάληξη) επικοινώνησα με συγγενικό μου πρόσωπο που υπηρετεί στην ΓΑΔΑ (ανώτερο στέλεχος στην ιεραρχία) και μου είπε ότι η ηγεσία πιέζει πολύ την κυβέρνηση για να προκηρυχθούν οι θέσεις που αναφέρουν και τα μέσα ενημέρωσης κατά καιρούς (δηλαδή για 500 ΕΦ). Δεν μου ανέφερε κάτι άλλο καθώς δεν γνώριζε και κάτι παραπάνω, απλώς θεώρησα σωστό να το μοιραστώ μαζί σας. Την καλημέρα μου στα κομμάντος Εικόνα

σε τι σωμα υπηρετεις dyk αν θες απαντας

Σε πειράζει να του στείλεις προσωπικό μήνυμα να τα πείτε ;
Θελω και μπορώ !
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ζητώ εγώ συγγνώμη γιατί ουσιαστικά σε προηγούμενο post μου είναι σαν να προκαλώ τους αναγνώστες να με ρωτήσουν το που υπηρετώ εγώ (άθελα μου) ενώ είχα ως μοναδικό σκοπό να μεταφέρω μία πληροφορία που έμαθα καθαρά προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων. Εννοείται πως έστειλα εγώ πρώτος στον PanosP99 ΠΜ για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα. Και πάλι sorry Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Εγώ θα το ξαναγράψω. Με μια προσεκτική ανάγνωση του μπλοκο δεν προκύπτει κάτι αρνητικό. Εγώ διαπιστώνω οτι το θέμα "ρολλάρει" παρόλες τις προηγούμενες αρνήσεις που αφορούν το οικονομικό.
Θελω και μπορώ !
θεμης13

Δημοσίευση από θεμης13 »

Καντε ενα γκρουπ στο φβ ρε παιδια... Και να μπουμε ολοι οι αγανακτισμενοι εκει... Εδω ο γκρικ οτι θελει ανεβαζει... Εχω γραψει 3 φορες και τις 3 εφαγα ακυρο...
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Ναι περαν του τιτλου ο οποιος ειναι γκεμπελικα σχεδιασμενος για να δημιουργει εντυπωσεις, επι της ουσιας δε λεει κατι το αρθρο. Οι ιδιες πληροφοριες του μπλοκο που προ δεκαημερου μιλουσαν για καμφθεντες αντιστασεις στο οικονομικων, τωρα ποιουν την νησσαν. Και γαμ* τις αξιοπιστιες δηλαδη. Υπαρχει κυκλος εξ απορρητων στο fb αλλα δεν ειναι ανοικτος λογω του οτι ειναι αδυνατο να αξιολογησουμε ποιος ειναι ποιος.
Άβαταρ μέλους
Nash
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Nash »

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η προκήρυξη έχει κολλήσει στο υπουργείο οικονομικών τόσο καιρό. Εγώ το άρθρο από το bloko το βλέπω πολύ αόριστο χωρίς να διευκρινίζει τη Πηγή του και δεν φαίνεται ούτε το όνομα του αρθρογράφου. Χωρίς να εννοώ ότι δεν έχουν κάποια βάση αυτά που λέει, άπλα είναι σαν να μπαίνω στο forum και να βλέπω κάποιον να λέει ότι του είπε κάποιος γνωστός του ότι θα βγει η προκήρυξη. Η αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή θα βγει αλλά Πότε; . βέβαια είναι κρίμα να βγει του χρόνου και να χάσουν την προκήρυξη τα παιδιά που είναι η τελευταία τους χρονιά.
Άβαταρ μέλους
71ΛΟΚ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από 71ΛΟΚ »

Δεν καταλαβαίνετε ότι γράφουν και ξαναγράφουν για να μπαίνουμε στις σελίδες τους και να αγοράζουμε τις εφημερίδες τους;

δεν υπάρχει κάτι νέο και όμως με κάθε δημοσίευμα ενθουσιάζεστε και προσπαθείτε να αναλύσετε λέξεις και τίτλους λες και μιλάει ο ίδιος ο υπεύθυνος που είναι να βγάλει την προκήρυξη.

απλά μην κοροιδεύετε τους εαυτούς σας. Αν είναι να βγει θα βγει αλλά μην κρεμιέστε από κάθε ηλίθιο ποστ που γίνεται

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Greek_Army »

θεμης13 έγραψε:Καντε ενα γκρουπ στο φβ ρε παιδια... Και να μπουμε ολοι οι αγανακτισμενοι εκει... Εδω ο γκρικ οτι θελει ανεβαζει... Εχω γραψει 3 φορες και τις 3 εφαγα ακυρο...
Σε ενημερώνω πως με το συγκεκριμένο θέμα εδώ και ημέρες δεν ασχολούμαι, βρες αλλού τα φαντάσματα που σε έχουνε βάλει στο μάτι.
Άβαταρ μέλους
VALLGOX
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από VALLGOX »

Ξερει κανεις ποτε προβλεπεται να απαντησουν την ερωτηση τα λαμογια στην βουλη?
TSIK

Δημοσίευση από TSIK »

Ποια απαντησε φιλε εννοεις;
Άβαταρ μέλους
Z'MAK_304
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Z'MAK_304 »

Z'MAK_304 έγραψε:Να σου πω τι γνώμη μου δε νομίζω να το κάνουν για να πουλήσουν 1-2 εφημερίδες παραπάνω.

(δε νομίζω ότι υπάρχει έστω και ένας που θα πάει να δώσει 2 ευρώ για να διαβάσει ένα άρθρο δυο σειρών και όλα τα κριτήρια που τα ξέρει απ έξω και ανακατωτά, όπου μέχρι να γυρίσει από το περίπτερο θα έχουν δημοσιευτεί στο internet. Ακόμα και αυτός που δεν έχει internet ή κάποιο άλλο τρόπο να ενημερωθεί για το θέμα θα πάει στον περιπτερά απέναντι από το σπίτι του θα ανοίξει την εφημερίδα θα διαβάσει τις 2 σειρές και θα ξανά βάλει την εφημερίδα στο ράφι. Καμία εφημερίδα (μικρή μεγάλη σοβαρή ή μη) δε θα "έπαιζε" με τέτοια άρθρα μόνο και μόνο για να πουλήσει 1-2 εφημερίδες παραπάνω που ίσως τις κοστίσει και περισσότερα το άρθρο (γιατί άλλη μια φορά να ξανά γίνει βλέπω τα γραφεία του έθνους σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο από τις μολότοφ) Εικόνα

Πιστεύω ότι το κάνουν για να μας έχουν στην τσίτα-καβάτζα σε περίπτωση εκλογών... Και αν δε πάνε σε εκλογές την ξανά βάζουν στο συρτάρι. Και δε μπορείς και να τους πεις μετά "μας κοροϊδεύετε παίζεται μαζί μας κλπ (όπως το πρώτο εξάμηνο του 2014) γιατί θα σου πουν "εμείς δεν είπαμε τίποτα για προκήρυξη. " (δε βρίσκω για ποιον άλλο λόγο έχει βουίξει ο τόπος για προκήρυξη και όλα αυτά από ένα άρθρο δυο σειρών του έθνους. Κανείς άλλος. Μόνο το έθνος. Στη ΓΑΔΑ γνωστός μου μου λέει το ίδιο "τίποτα επίσημο μόνο ότι έχει πει το έθνος" άλλη άκρη μου στο ΠΡΟ. ΠΟ. Τα ίδια... Ξαφνικά το sefeaa δε βγάζει λέξη! Και αυτό που απάντησε στον Σύριζα αν παρατηρήσεις "υπερασπίζεται" τον θεσμό! Όχι την πρόσληψη 500 φρουρών!)

ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ

>6 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ bloko ΟΤΙ ΤΗΝ "ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ"/div> (σελίδα 92,3ο post)

απλά θα ήθελα να προσθέσω και κάτι ακόμα

είναι απλό, σου λέει:

"Στο «ψυγείο» μέχρι νεωτέρας η προκήρυξη για τους 500 ειδικούς φρουρούς"

Για να βγάλεις το σκασμό να μη του τα ζαλίζεις κάθε μέρα στα τηλέφωνα με την προκήρυξη ("σουμπεριελαμβανομένου" και εμένα μαζί για τυχόν παρεξηγήσεις) έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον. Γιατί δε νομίζω να σκεφτήκανε "τα κακομοίρα τα παιδιά περιμένουν κάθε μέρα ένα νέο και τίποτα ας μη τους έχουμε στο περίμενε μέχρι να αποφασίσει το ΥΠ. ΟΙΚ. "

και στο τέλος σου πετάει και ένα:

"Οι ελπίδες βέβαια δεν έχουν χαθεί, καθώς στη φαρέτρα της ηγεσίας ήταν και εξακολουθεί να παραμένει ότι τα οργανικά κενά παραμένουν παρότι τα εξαφάνισε ταχυδακτυλουργικά και δια μαγείας ο Δένδιας, και πως εκτός των 230 αστυνομικών που θα διατεθούν στις φυλακές του Δομοκού, υπάρχουν επίσης και τα . «προαπαιτούμενα» για 120 + 120 αστυνομικούς στα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών σε Κόρινθο και Παρανέστι, αλλά και η ανειλημμένη δέσμευση επίσης επί εποχής Δένδια, παραχώρησης 30 αστυνομικών στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Εξ' ου προέκυψε και το αίτημα για την πρόσληψη των 500 ειδικών φρουρών. "

γιατί αν πάει σε εκλογές τον οκτώμβρη να την βγάλει μέσα σε μια μέρα.

Άβαταρ μέλους
vaska
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από vaska »

υπαρχει καποιο επισημο εγγραφο η' δηλωση που να επιβεβαιωνει τα γραφομενα του bloko σχετικα με το παγωμα της προκηρυξης; Γιατι μονο το bloko βλεπω να το γραφει και ολα τα υπολοιπα sites εχουν πηγη το bloko...
Άβαταρ μέλους
redeyes
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από redeyes »

Η προκήρυξη θα βγει απλά το καθυστερούν για λίγο πριν τις εκλογές. Όταν όλα θα έχουν σωπάσει ξαφνικά θα σκάσει το μπαμ απο εκεί που δεν το περιμένετε... Να είστε σίγουροι. Η ΕΛΑΣ χρειάζεται άμεσα απορρόφηση και από ΕΦ και από αστυφύλακες. Απλά οι αστυφύλακες κοστίζουν περισσότερο... Για αυτό αργεί η απορρόφηση τους.
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Dea_Lok »

vaska έγραψε:υπαρχει καποιο επισημο εγγραφο η' δηλωση που να επιβεβαιωνει τα γραφομενα του bloko σχετικα με το παγωμα της προκηρυξης; Γιατι μονο το bloko βλεπω να το γραφει και ολα τα υπολοιπα sites εχουν πηγη το bloko...

Δεν ειπε κανενας οτι πάγωσε
Θελω και μπορώ !
$treetwise
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από $treetwise »

Στην σελίδα:http://www.makeleio.gr/?p=164826 τελευταία παράγραφος λέει (; Υπάρχει ένας ακόμη πονοκέφαλος, που αφορά στην εξωτερική φρούρηση των φυλακών, που αναλαμβάνει πλέον η αστυνομία, η οποία αναζητά εναγωνίως 250 - 300 αστυνομικούς, οι οποίοι θα κάνουν και τις μεταγωγές των κρατουμένων κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.) Μόλις τους βρούν συν τα άτομα στα στρατόπεδα λαθρομεταναστών η έλειψη θα μεγαλώσει. Ας ελπίσουμε οτι θα φιλοτιμηθεί το κράτος και η τρόικα να επιτρέψουν την προκήρυξη.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες