Z'MAK_304 έγραψε:Να σου πω τι γνώμη μου δε νομίζω να το κάνουν για να πουλήσουν 1-2 εφημερίδες παραπάνω.
(δε νομίζω ότι υπάρχει έστω και ένας που θα πάει να δώσει 2 ευρώ για να διαβάσει ένα άρθρο δυο σειρών και όλα τα κριτήρια που τα ξέρει απ έξω και ανακατωτά, όπου μέχρι να γυρίσει από το περίπτερο θα έχουν δημοσιευτεί στο internet. Ακόμα και αυτός που δεν έχει internet ή κάποιο άλλο τρόπο να ενημερωθεί για το θέμα θα πάει στον περιπτερά απέναντι από το σπίτι του θα ανοίξει την εφημερίδα θα διαβάσει τις 2 σειρές και θα ξανά βάλει την εφημερίδα στο ράφι. Καμία εφημερίδα (μικρή μεγάλη σοβαρή ή μη) δε θα "έπαιζε" με τέτοια άρθρα μόνο και μόνο για να πουλήσει 1-2 εφημερίδες παραπάνω που ίσως τις κοστίσει και περισσότερα το άρθρο (γιατί άλλη μια φορά να ξανά γίνει βλέπω τα γραφεία του έθνους σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο από τις μολότοφ)

Πιστεύω ότι το κάνουν για να μας έχουν στην τσίτα-καβάτζα σε περίπτωση εκλογών... Και αν δε πάνε σε εκλογές την ξανά βάζουν στο συρτάρι. Και δε μπορείς και να τους πεις μετά "μας κοροϊδεύετε παίζεται μαζί μας κλπ (όπως το πρώτο εξάμηνο του 2014) γιατί θα σου πουν "εμείς δεν είπαμε τίποτα για προκήρυξη. " (δε βρίσκω για ποιον άλλο λόγο έχει βουίξει ο τόπος για προκήρυξη και όλα αυτά από ένα άρθρο δυο σειρών του έθνους. Κανείς άλλος. Μόνο το έθνος. Στη ΓΑΔΑ γνωστός μου μου λέει το ίδιο "τίποτα επίσημο μόνο ότι έχει πει το έθνος" άλλη άκρη μου στο ΠΡΟ. ΠΟ. Τα ίδια... Ξαφνικά το sefeaa δε βγάζει λέξη! Και αυτό που απάντησε στον Σύριζα αν παρατηρήσεις "υπερασπίζεται" τον θεσμό! Όχι την πρόσληψη 500 φρουρών!)
ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ
>6 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ bloko ΟΤΙ ΤΗΝ "ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ"/div> (σελίδα 92,3ο post)
απλά θα ήθελα να προσθέσω και κάτι ακόμα
είναι απλό, σου λέει:
"Στο «ψυγείο» μέχρι νεωτέρας η προκήρυξη για τους 500 ειδικούς φρουρούς"
Για να βγάλεις το σκασμό να μη του τα ζαλίζεις κάθε μέρα στα τηλέφωνα με την προκήρυξη ("σουμπεριελαμβανομένου" και εμένα μαζί για τυχόν παρεξηγήσεις) έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον. Γιατί δε νομίζω να σκεφτήκανε "τα κακομοίρα τα παιδιά περιμένουν κάθε μέρα ένα νέο και τίποτα ας μη τους έχουμε στο περίμενε μέχρι να αποφασίσει το ΥΠ. ΟΙΚ. "
και στο τέλος σου πετάει και ένα:
"Οι ελπίδες βέβαια δεν έχουν χαθεί, καθώς στη φαρέτρα της ηγεσίας ήταν και εξακολουθεί να παραμένει ότι τα οργανικά κενά παραμένουν παρότι τα εξαφάνισε ταχυδακτυλουργικά και δια μαγείας ο Δένδιας, και πως εκτός των 230 αστυνομικών που θα διατεθούν στις φυλακές του Δομοκού, υπάρχουν επίσης και τα . «προαπαιτούμενα» για 120 + 120 αστυνομικούς στα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών σε Κόρινθο και Παρανέστι, αλλά και η ανειλημμένη δέσμευση επίσης επί εποχής Δένδια, παραχώρησης 30 αστυνομικών στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Εξ' ου προέκυψε και το αίτημα για την πρόσληψη των 500 ειδικών φρουρών. "
γιατί αν πάει σε εκλογές τον οκτώμβρη να την βγάλει μέσα σε μια μέρα.