Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
- sv650
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 125
Για να μαθουμε επιτελους αν αυτα που λεγανε αυτες τις μερες θα γινουν επιτελους
Έβγαλαν διαταγή εισακτέων στην σχολή ανθυποπυραγών πριν μισή ώρα. Για επιλαχόντες ππυ τίποτα ακόμα. Δεν αισιοδοξώ πάντως
- sv650
- Αρχιλοχίας
Παιδια κανεις κανα νεο?
Το δούλεμα της αρκούδας φάγαμε. Δεν έγινε ούτε θα γίνει τίποτα.
Υποτίθεται σήμερα θα έβγαζαν δ/γη και ναι είχα κ ρώτα αυτή την πληροφορία αλλά για μια ακόμη φορά μας είπαν ψέματα. Είμαι επιλαχόν και εγώ.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 280
Υπομονή !
Το όνομα που έβγαλε η πυροσβεστική σήμερα είναι το πόσους ανθυποπυραγούς θα πάρει στην ακαδημία το 2015
*"Το μόνο"ήθελα να γράψω.
Έχει δίκαιο ο φίλος υπομονη, το 2015 έχει 12 μηνες ο ΘΕΟΣ είναι μεγαλος. Να γίνουν εκλογες, να γίνει κυβέρνηση, να βγαλουμε πρόεδρο, να αναλάβει νέος υπουργός προ. πο. να γίνουν οι κρίσεις στο Π σ. Μέσα στο χρονο, να ενημερωθει ο νέος υπουργος, γενικος γραμματεας, να τελειωσει και το καλοκαιρι, καλά Χριστούγεννα 2015. Φίλοι μπορουσαν να είχαν τελειωσει το θεμα από ΤΙΣ αρχές Δεκέμβρη πραγμα που δεν εκαναν και αυτό διότι αξιωματική δεν ήθελαν να καλύψουν τα κενά, αν δεν υπήρχαν πιεσεις ούτε το δελτιο τύπου θα είχαμε. Όλα είναι υπό ΑΙΡΕΣΗ πλεων. Ξεκινάμε από την αρχή... Τώρα μην περιμένετε τιποτα κι εγώ επιλαχόντες είμαι και θέλω, αλλά αλλο το θέλω εγώ, άλλο τι θα γίνει Εύχομαι σε όλους καλή χρόνια και ότι καλύτερο.
Το γελοίο της υπόθεσης φίλε proud375 είναι ότι πριν από 3 ώρες διόρισαν 2 αθλητές στην αστυνομία. Μόνο σε εμάς βρίσκουν κολλήματα. Σε όλα όσα γράφεις έχεις απόλυτα δίκιο.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 223
Και αυριο μερα ειναι αν θελουν να μας καλεσουν. Θα εχω να λεω, μια φορα και ενα καιρο ηταν να με καλσουν στη πυροσβεστικη.
- sv650
- Αρχιλοχίας
Δλδ παλι τα @@ τους θα παρουμε...
Μολις μίλησα με τον Πυργιώτη αποστολο, μεσα στο επόμενο 20ημερο μου είπε οτι θα μας καλέσουν 150ιδιωτες και 70 εποχικούς, απλα περιμένουν να γινει η κλήρωση τον εποχικών την παρασκευη γιατι κάποιοι έχουν ίδια μόρια... οι εποχικοί κατευθείαν στις υπηρεσίες ενω εμεις βιλια... μου είπε οτι 100% σίγουρο... οποίος θέλει ας επικοινωνήσει μαζι του...
Πιστευετε οτι θα παρει για να καλυψει τα κενα επιλαχοντες; Ξερετε ποσα κενα εχει το πυροσβεστικο σωμα; Και αν υπαρχουν κενα πχ σε ππυ γιατι δε βγαζει νεα προκυρηξη να παρει επιτυγχοντες ωστε οι επιλαχοντες να ειναι επιτυγχοντες... Αυτο με τους επιλαχοντες δε μπορω να το καταλαβω. Απο τη στιγμη που δεν εισαι επιτυχων να θες να μπεις... Αποψη μου δε ξερω τι γινεται με το θεμα χωρις παραξηγηση απλα τι πιστευω λεω κομαντα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες