Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Ενημερωτικά επδ ήμουν εποπ τελειωσα την τριετία και σαν δόκιμος που έκανα θητεία +3 χρόνια εποπ πηρα διπλή μοριοδότηση! Απλα για να μην λέμε οτι θέλουμε. Επίσης ξέρω άτομο ΕΠΟΠ στο πν, που εφυγε στον χρόνο με ι3, πέρασε ξανά επιτροπή και έγινε ι1 και έκανε χαρτιά για δικαστική και ήδη υπηρετεί. Ας μην λέμε οτι ναναι χωρίς να ξερουμε
Παιδια με 3350 στη Β κατηγορια γινεται τιποτα λετε; Καθαρα μια αποψη θελω, ξερω οτι θα φανει στο χειροκροτημα.
Πως και δε σε πήραν στο λιμενικο, αν δε κανω λαθος μετα σαν Ουκας υπαρχει μια διαδικασια που μπορεις ν μπεις στο λιμενικο στη ΜΥΑGiorgossian έγραψε: Παρ Σεπ 13, 2024 1:21 pm Καλησπερα στην ομαδα!
Ειμαι 27 ετων, εχω 17,8 απολυτηριο λυκειου, προφισενσι αγγλικα, ιεκ στελεχος ααφαλειας και εχω βγαλει τα ΟΥΚ μεσω της θητειας μου ως στρατευσιμος.
Κι ομως θα μεινω εκτος προκηρυξης επειδη δεν εχω πτυχιο. Δε λεω να μη μετρανε καθολου τα πτυχια, φυσικα και χρειαζονται μορφωμενοι, αλλα να μετρανε συγκεκριμενα πτυχια με ποσοστο και οχι για ολες τις θεσεις.
Δηλάδη εγω που εχω βγαλει τα ΟΥΚ και εχω ιεκ στελεχος ασφαλειας δεν αξιζω να δουλέψω στη ΔΙΑΣ ή σε οποιαδηποτε αλλη υπηρεσια;
Κριμα να αποκλειει ολους οσοι δεν εχουν πτυχιο, γιατι ουσιαστικα δε θα μπει κανεις χωρις πτυχιο!
Καλη επιτυχια σε ολους!
Η διαδικασία που λες ονομάζεται προκήρυξη.dimto έγραψε: Παρ Σεπ 13, 2024 5:16 pmΠως και δε σε πήραν στο λιμενικο, αν δε κανω λαθος μετα σαν Ουκας υπαρχει μια διαδικασια που μπορεις ν μπεις στο λιμενικο στη ΜΥΑGiorgossian έγραψε: Παρ Σεπ 13, 2024 1:21 pm Καλησπερα στην ομαδα!
Ειμαι 27 ετων, εχω 17,8 απολυτηριο λυκειου, προφισενσι αγγλικα, ιεκ στελεχος ααφαλειας και εχω βγαλει τα ΟΥΚ μεσω της θητειας μου ως στρατευσιμος.
Κι ομως θα μεινω εκτος προκηρυξης επειδη δεν εχω πτυχιο. Δε λεω να μη μετρανε καθολου τα πτυχια, φυσικα και χρειαζονται μορφωμενοι, αλλα να μετρανε συγκεκριμενα πτυχια με ποσοστο και οχι για ολες τις θεσεις.
Δηλάδη εγω που εχω βγαλει τα ΟΥΚ και εχω ιεκ στελεχος ασφαλειας δεν αξιζω να δουλέψω στη ΔΙΑΣ ή σε οποιαδηποτε αλλη υπηρεσια;
Κριμα να αποκλειει ολους οσοι δεν εχουν πτυχιο, γιατι ουσιαστικα δε θα μπει κανεις χωρις πτυχιο!
Καλη επιτυχια σε ολους!
Τέλος πάντων θα μπορούσε να μπει σε τόσες προκηρύξεις αν ισχύουν αυτά που γράφει.
Και η προηγούμενη προκήρυξη των ΕΦ ακριβώς τα ίδια κριτήρια είχε, τώρα αν εσύ μέσα σου πίστευες ότι κάτι θα αλλάξει είναι δικό σου πρόβλημα.
Μαγκες μην αγχωνεστε μονο με βυσμα θα μπειτε αφου ειναι με απολυτηριο λυκειου και εκτος ασεπ ! Οποιος εχει το βυσμα τον κυριο ειδε χααχαχ! Καλη επιτυχια σε ολους σας αλανια
13-09-2024: Ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφορικά με τη δημοσίευση των πινάκων των κατ’ αρχήν πληρούντων τα προσόντα και τις προϋποθέσεις για πρόσληψη, ανά κατηγορία και κατά φθίνουσα μορίων και αυτών που δεν πληρούν τα προσόντα και τις προϋποθέσεις για πρόσληψη, ανά κατηγορία, του διαγωνισμού πρόσληψης τριακοσίων (300) Ειδικών Φρουρών στην Ελληνική Αστυνομία το έτος 2024.
https://www.astynomia.gr/2024/09/13/13- ... katigoria/
https://www.astynomia.gr/2024/09/13/13- ... katigoria/
Ξερει κανεις ποσους θα καλεσουν για πκε απο β ομαδα;
ειμαι 160κατι εχω ελπιδες;
ειμαι 160κατι εχω ελπιδες;
Παιδιά καλησπέρα σε όσους είναι μέσα στους πίνακες! Μπορεί κάποιος να μου πει ποτέ υπολογίζει νέας καλέσουν για τα αθληματα;
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα! Εγώ θεωρώ πως θα κοπούν πολλές γυναίκες στα αθλήματα και στα ψυχοτεχνικα καθώς η φύση της προκήρυξης είναι άκρως αντίθετη με το γυναικείο φύλο. Δεν θέλουμε αστυφύλακες αλλά μάχιμα άτομα που θα μπορούν να επέμβουν ανά πάσα στιγμή να σταματήσουν έναν εγκληματία -παραβατη.
Καλησπέρα παιδιά! Καλή συναίχεια στην προκείρηξη εύχομαι πιστεύω τέλη Οκτωβρίου θα έχουν τελειώσει όλα. Θα περιμένουμε για να μας καλέσουν στη σχολή να σας δω συναδέλφους
!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης