Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ManM
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από ManM »

Lifedrop από τη στιγμή που δεν είναι σε εμφανές σημείο είσαι οκ, δεν κόβεσαι. Κυριακή σ ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από Xanthos »

Το πιο πιναθο ειναι να μην σε κόψουν. Παρόλα αυτα παρε το χαρτί που σου δίνουν για να εισαι σίγουρος κ εισαι κομπλέ
Ο. Π. Κ. Ε
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Βμκδ »

Xanthos έγραψε:Το πιο πιναθο ειναι να μην σε κόψουν. Παρόλα αυτα παρε το χαρτί που σου δίνουν για να εισαι σίγουρος κ εισαι κομπλέ

Για να πάρει χαρτί ότι είναι σε διαδικασία αφαιρέσεις τατουάζ πρέπει να έχει αρχίσει τουλάχιστον 2-3 συνεδρίες αλλιώς δεν σ δίνουν χαρτί (έχω εγώ)

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από Xanthos »

Αυτο δεν το ήξερα μην πω ψεματα. Τεσπα οπως και να εχει το παιδι έχει την δυνατότητα να εχει και ενα χαρτι στα χερια του οπως είπε . Αν μπορέσει εχει καλος. Αν όχι και παλι δεν θεωρώ οτι θα κοπεί απο κατι τέτοιο

Ο. Π. Κ. Ε
kikofuentes
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από kikofuentes »

400 κομμάτια πήρε η γυφτοκυβερνηση, ούτε ένα παραπάνω για μια τυχόν αντικατάσταση έλεος... Μέχρι κ αυτά από την τσέπη τους θα τα πληρώνουν τα παιδιά. Έρχονται δύσκολες μέρες...
Άβαταρ μέλους
Thodoris2000
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Thodoris2000 »

Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να μου πείτε μια γνώμη διότι μπορεί να το σκέφτομαι κ λάθος έτσι.

Δεν μιλάω συγκεκριμένα να το τονίσω.

Το τελευταίο παράδειγμα ήταν το παιδί με το τατουάζ παρόλαυτα.

Στην προκήρυξη γράφει ότι

"Δεν φέρουν δερματοστιξία (τατουάζ) στο σώμα τους, η οποία: Α) είναι και με την

ενδυμασία (θερινή και χειμερινή στολή) εξωτερικά εμφανής και επιπλάον β) οι σχετικές

απεικονίσεις, ως εκ του περιεχομένου τους, είτε αναιρούν την επιβαλλόμενη από το

΢ύνταγμα ουδετερότητα των υπαλλήλων του Δημοσίου είτε προκαλούν κατά τρόπο, ο

οποίος δεν συνάδει προς την ιδιότητα και τα καθήκοντά τους. "

Οπότε εγώ εάν τον περάσουν θα νιώθω αδικημένος. Όπως και το ίδιο αδικημένος θα νιώθω αν περάσουν κάποιον που δεν έχει το ύψος που αναγράφει και το ίδιο ισχύει και τα αθλήματα.

Ένας που έβγαλε τα αθλήματα για παράδειγμα 4:25 δεν θα έπρεπε να κοπεί; Ο χρόνος είναι 4:20.

Σε φάση και εγώ ήθελα να κάνω τατουάζ στο λαιμό κ στα χέρια αλλά δεν έκανα γιατί θα με έκοβαν.

Όπως κ εγώ τα αθλήματα δεν τα έβγαζα και έφαγα το καλοκαίρι μου διότι ήμουν αγυμναστος για να βγάλω τα αθλήματα κάτω από 4:20.

Εάν το παιδί αρχίσει την διαδικασία για να το βγάλει και καταφέρει να πάρει το χαρτί (που του το εύχομαι) μακάρι να τον περάσουν. Αλλά εάν δεν κάνει κάτι πιστεύω θα έπρεπε κανονικά να κοπεί.

Πείτε μου τι πιστεύετε, είμαι ανοιχτός σε απόψεις. Που είμαι λάθος και τι πιστεύετε.

Άβαταρ μέλους
ΕΦ11
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΕΦ11 »

Όσοι μπείτε πέρα από κάμερες και εν ενεργεία αστυνομικούς θα βρείτε ασφαλίτες με πολιτικά που θα το παίζουν φοιτητές. Σημερινή πληροφορία. Όποτε να είστε όσο πιο τυπικοί γίνετε.
Άβαταρ μέλους
ΕΦ11
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από ΕΦ11 »

LifeDrop8 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα μικρό τατουάζ (δυο γράμματα) πίσω χαμηλά στον λαιμό με πόλο μπλούζα π. Χ δεν φαίνεται, υπάρχει κίνδυνος να με κόψουν ΠΚΕ; Αν ναι ρώτησα για αφαίρεση τατουάζ και μου είπαν ότι μπορούν να μου δώσουν μια υπεύθυνη δήλωση ότι έχω ξεκινήσει διαδικασία αφαίρεσης, δεν ξέρω όμως αν θα δεχτούν ένα τέτοιο χαρτί. Αν γνωρίζει κάποιος υπεύθυνα να μου απαντήσει θα το εκτιμούσα ευχαριστώ.
Φίλε πια δεν κόβουν για τατουάζ. Κι αν γίνει κάτι τέτοιο βάλε δικηγόρο και κυνήγησε το δικαστικά.

Άβαταρ μέλους
Nikoskriti4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από Nikoskriti4 »

Κυριακή17 που το είδες αυτό στο διαύγεια για την χορήγηση 400 φακών κλπ ; Πουθενά δεν το γράφει !
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Βμκδ »

Thodoris2000 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα.Θέλω να μου πείτε μια γνώμη διότι μπορεί να το σκέφτομαι κ λάθος έτσι.

Δεν μιλάω συγκεκριμένα να το τονίσω.

Το τελευταίο παράδειγμα ήταν το παιδί με το τατουάζ παρόλαυτα.

Στην προκήρυξη γράφει ότι

"Δεν φέρουν δερματοστιξία (τατουάζ) στο σώμα τους, η οποία: Α) είναι και με την

ενδυμασία (θερινή και χειμερινή στολή) εξωτερικά εμφανής και επιπλάον β) οι σχετικές

απεικονίσεις, ως εκ του περιεχομένου τους, είτε αναιρούν την επιβαλλόμενη από το

΢ύνταγμα ουδετερότητα των υπαλλήλων του Δημοσίου είτε προκαλούν κατά τρόπο, ο

οποίος δεν συνάδει προς την ιδιότητα και τα καθήκοντά τους. "

Οπότε εγώ εάν τον περάσουν θα νιώθω αδικημένος. Όπως και το ίδιο αδικημένος θα νιώθω αν περάσουν κάποιον που δεν έχει το ύψος που αναγράφει και το ίδιο ισχύει και τα αθλήματα.

Ένας που έβγαλε τα αθλήματα για παράδειγμα 4:25 δεν θα έπρεπε να κοπεί; Ο χρόνος είναι 4:20.

Σε φάση και εγώ ήθελα να κάνω τατουάζ στο λαιμό κ στα χέρια αλλά δεν έκανα γιατί θα με έκοβαν.

Όπως κ εγώ τα αθλήματα δεν τα έβγαζα και έφαγα το καλοκαίρι μου διότι ήμουν αγυμναστος για να βγάλω τα αθλήματα κάτω από 4:20.

Εάν το παιδί αρχίσει την διαδικασία για να το βγάλει και καταφέρει να πάρει το χαρτί (που του το εύχομαι) μακάρι να τον περάσουν. Αλλά εάν δεν κάνει κάτι πιστεύω θα έπρεπε κανονικά να κοπεί.

Πείτε μου τι πιστεύετε, είμαι ανοιχτός σε απόψεις. Που είμαι λάθος και τι πιστεύετε.

Λοιπόν αδερφέ επειδή τυχαίνει να έχω και εγώ τατουάζ .δικαίωμα μ είναι να κάνω ότι θέλω πάνω μ εφόσον αυτό δεν με βγάζει ακατάλληλο να γίνω αστυνομικός μόνο στην Ελλάδα είμαστε πίσω και ακόμα έστω αν δεν ισχύει ότι απαγορεύεται τπ γράφουν. Δεν γίνεται να σ απαγορεύουν κάτι τέτοιο συνταγματικά είναι παράνομο υπάρχουν και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Παρόλα αυτά αν όντως θες μπορεις να κανείς ένσταση αν δεις κάποιον π πέρασαν με ταττοο αν η ψυχούλα σ υπ λέει καντο. Αλλά επειδή έτυχε να έχω άπειρους εφ19' που πέρασαν οι περισσότεροι είχαν τατοο όπως και στην σειρά μ σαν σφ είχαμε παρά πολλούς με μανίκια και δεν έκοψαν κανέναν και να κόψουν υπαρχει π αγγελακης που θα δικαιωθείς μαζί του και θα πάρεις αναδρομικά 🤷🏻‍♂️ Και πίστεψε με δεν τους συμφέρει να κόψουν άτομα για τατοο γιατί θα δικαιωθούν ξαι θα πάρουν λεφτά ενώ κάθονται. Τεσπα αυτά από μένα ευχομαι όσοι ειναι και όσοι θα μπουν στο σώμα να ειναι λίγο πιο ανοιχτόμυαλοι γιατί με βάση αυτό π είπες αδερφέ εσυ για το αν ειναι δίκαιο και άδικο μ φάνηκε ότι δεν είσαι και τόσο (δεν θέλω να σε προσβάλω) πάντως κάνε αυτό π λέει η ψυχούλα σ 🙏

Άβαταρ μέλους
Thodoris2000
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Thodoris2000 »

Δεν είναι ότι δεν είμαι ρε φίλε. Απλά διάβασα την προκήρυξη όπως και κάθε άλλη προκήρυξη για σώματα ασφαλείας και αναγράφει αυτό. Δεν είπα ότι συμφωνώ η ότι διαφωνώ.

Και έθεσα κάποια ακόμα παραδείγματα που μου φαίνονται το ίδιο.

Διότι όπως κ να έχει, δεν πληρεί τα προσόντα είναι αυτά είναι τα αθλήματα είτε είναι σωματικά είτε οτιδήποτε άλλο.

Αυτός θα μπει κ θα φάει μια θέση από κάποιον άλλον. Έτσι το βλέπω ρε φίλε.

kiriaki17
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από kiriaki17 »

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A8%CE%970%CE%9C46%CE%9C%CE%A4%CE%9B%CE%92-%CE%A9%CE%9A%CE%91 Πάτα προβολή αρχείου να σου ανοίξει το αρχείο

Άβαταρ μέλους
Honor21
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Honor21 »

Παιδια δεν εχει να κανει με το τι λεει η ψυχουλα του καθενος κλπ, ο διαγωνισμος το λεει καθαρα για τα ταττου, τι θα πει συνταγματικο; Να εχει ο αλλος δηλαδη ταττου στα πλευρα ACAB που δεν φαινεται με την στολη και να του πουνν, ααα τι τελειο ταττου εχεις καλως ηρθες στην αστυνομια, ειναι δυνατον; Ταττου το οποιο ειναι φανερο με την στολη και ταττου το οποιο ''προσβαλει'' το σωμα στο οποιο καλεισαι να υπηρετησεις ειναι ενας λογος για να κοπει καποιος, και απο την στιγμη που η προκυρηξη εξ αρχης στο ξεκαθαριζει ειναι απολυτα δικιο να κοψουν καποιον που αψηφησε τους προβλεπομενους κατα την προκηρηξη κανονες και εκανε τα χαρτια του, ας μην ζηταει και τα ρεστα μετα αν τον κοψουν, αν θελετε την δικαιοσυνη στην ζωη σας να παλευετε και για αυτην.
antitroll
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από antitroll »

Ε εξοπλισμό για 400 άτομα θα πάρει τώρα τι θα πάρει; Αν μπούμε και οι άλλοι 600 τότε θα πάρει και εξοπλισμό για τους άλλους δεν λέει κάτι αυτό.400 άτομα θα εκπαιδεύσει και εξοπλίσει σε πρώτη φάση είναι δρομολογημενα αυτά
LifeDrop8
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από LifeDrop8 »

Όπως είπα και στο μήνυμά μου είναι απλά τα αρχικά του ονόματος μου και σε μη εμφανές σημείο με την πόλο μπλούζα- θερινή στολή που έχει βγει επίσημα με φωτογραφίες για την πανεπιστημιακή αστυνομία. Θεωρώ υπερβολικό να κοπώ παρ'όλα αυτά για αυτό ρωτάω την γνώμη σας γιατί μπορεί να μου τύχει κάποιος πολύ περίεργος. Είναι κρίμα να έχω μπει στην λίστα με την αξία μου και να κοπώ για κάτι τέτοιο. Ειλικρινά σας μιλάω θα το σκέφτομαι για όλη μου την ζωή. Αυτό εννοεί ο φίλος παραπάνω για το αν σε τραβάει η ψυχούλα σου. Το χαρτί μου το δίνουν στην πρώτη συνεδρία μου είπαν για την αφαίρεση αλλά ρε παιδιά θα καεί το δέρμα μου εκεί και θα μου μείνει για πάντα έτσι. Τι να πω ευχαριστώ για όσους απάντησαν πάντως προσπαθώ να βγάλω άκρη.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες