Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 108
Έκανα κάποια τηλέφωνα... Υπάρχει πληροφορία ότι θα μας αφήσουν να μείνουμε μέσα... Αύριο θ επικοινωνήσω με τον υπεύθυνο δωματίων. Και θαςενημερωσω Περαιτέρω αν ισχύει.
Να κάνω μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει; Ένας που έχει δώσει και λουερ και προφισενσι θα κάτσει το αρχηγείο της ΕΛΑΣ όλα να τα ελέγξει για εγκυρότητα; Η θα πάει μόνο στο προφισενσι αυτό που και ο ΑΣΕΠ δέχτηκε και σου έδωσε τα μόρια; Γιατί μετά θα πάρει αρκετό χρόνο θεωρω
Καλημέρα σε όλους!
Πηγαίνοντας και εγώ με τη σειρά μου για τα αποτυπώματα κτλπ ρώτησα τον Αστυνόμο πόσο διάστημα πριν θα μας ειδοποιήσουν ότι μπαίνουμε ώστε να ξέρουμε πότε να παραιτηθούμε από τις δουλείες μας. Μου είπε ότι βάση με τις προκηρύξεις του παρελθόντος σου λένε π. Χ. Την Παρασκευή ότι την Πέμπτη που μας έρχεται πρέπει να βρεθείς στο συγκεκριμένο μέρος. Μικρό χρονικό διάστημα αλλά εντάξει δεν πειράζει μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Σχετικά με το πότε λογικά μέσα στον Νοέμβριο διότι μέχρι 31 Οκτωβρίου έχουν εντολή στα τμήματα να τους έχουν καλέσει όλους για να κάνουν τις απαραίτητες διαδικασίες. Επομένως η λογική λέει ότι 10-20 Νοεμβρίου θα έχουμε ενημερωθεί για το που και πότε ξεκινάμε εκπαίδευση.
Καλή συνέχεια σε όλους!
Πηγαίνοντας και εγώ με τη σειρά μου για τα αποτυπώματα κτλπ ρώτησα τον Αστυνόμο πόσο διάστημα πριν θα μας ειδοποιήσουν ότι μπαίνουμε ώστε να ξέρουμε πότε να παραιτηθούμε από τις δουλείες μας. Μου είπε ότι βάση με τις προκηρύξεις του παρελθόντος σου λένε π. Χ. Την Παρασκευή ότι την Πέμπτη που μας έρχεται πρέπει να βρεθείς στο συγκεκριμένο μέρος. Μικρό χρονικό διάστημα αλλά εντάξει δεν πειράζει μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Σχετικά με το πότε λογικά μέσα στον Νοέμβριο διότι μέχρι 31 Οκτωβρίου έχουν εντολή στα τμήματα να τους έχουν καλέσει όλους για να κάνουν τις απαραίτητες διαδικασίες. Επομένως η λογική λέει ότι 10-20 Νοεμβρίου θα έχουμε ενημερωθεί για το που και πότε ξεκινάμε εκπαίδευση.
Καλή συνέχεια σε όλους!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 35
Καλησπέρα σε όλους! Χωρίς να γνωρίζω αν γίνεται (όποια πληροφορία ευπρόσδεκτη), επιθυμώ αμοιβαία μετάθεση. Πιθανότατα είμαι Αθήνα. Οπότε αν κάποιος θέλει, ας έρθουμε από τώρα σε επικοινωνία και το βλέπουμε.
-
- Επιλοχίας
δεν έχουμε ιδέα τι ισχύει.Dremetrious έγραψε:Καλησπέρα σε όλους! Χωρίς να γνωρίζω αν γίνεται (όποια πληροφορία ευπρόσδεκτη), επιθυμώ αμοιβαία μετάθεση. Πιθανότατα είμαι Αθήνα. Οπότε αν κάποιος θέλει, ας έρθουμε από τώρα σε επικοινωνία και το βλέπουμε.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 39
Αλανια καλησπέρα... Έχουμε κανένα νεο; Έχει μάθει κανείς κάτι extra ;
-
- Επιλοχίας
Καλησπεραα.
Μεχρι και 31 δεν θα εχουμε καποια ενημερωση θαρρω!
Μεχρι και 31 δεν θα εχουμε καποια ενημερωση θαρρω!
E.K.A.M-CTSFO
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Γιατί το λες αυτό αδερφέ
Οχι δεν υπάρχει περίπτωση να εχουμε. Ο αξιωματικός που με καλεσε για αποτυπώματα κ τον ειχα ρωτησει μ ειχε πει πως μεχρι 31 έχουν εντολή να ελέγξουν υα αποτυπώματα την γνησιότητα των δικαιολογητικών που δωσαμε κτλπ. Οποτε καλες 10 με 15 Νοέμβρη καποια ενημέρωση
Ο. Π. Κ. Ε
Αυτό το είχα γράψει και εγώ πιο πάνω από την ημέρα που πήγα, Νοέμβριο σίγουρα παιδιά αφού μέχρι 31 είναι οι διαδικασίες.Ας ελπίσουμε μην γίνει τίποτα και πατήσουμε και Δεκέμβριο (λέμε τώρα) 😛
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα σε όλους,
Κύριοι υπάρχει κάποια ενημέρωση ή γνώμη σχετικά με τους επιλαχώντες ; Το λογικό όπως ξέρουμε είναι ότι δεν θα τους πάρει εκτός και εάν προκύψει κάποια κενή θέση από τους επιτυχόντες. Απλά επειδή οι απόψεις είναι πολλές και ανατρέχοντας και σε προηγούμενες συζητήσεις της παρούσας καρτέλας, ρωτάω μήπως έχει κάποιος κάποια άλλη πληροφορια σχετικά με το τι θα γίνει με εμάς.
Κύριοι υπάρχει κάποια ενημέρωση ή γνώμη σχετικά με τους επιλαχώντες ; Το λογικό όπως ξέρουμε είναι ότι δεν θα τους πάρει εκτός και εάν προκύψει κάποια κενή θέση από τους επιτυχόντες. Απλά επειδή οι απόψεις είναι πολλές και ανατρέχοντας και σε προηγούμενες συζητήσεις της παρούσας καρτέλας, ρωτάω μήπως έχει κάποιος κάποια άλλη πληροφορια σχετικά με το τι θα γίνει με εμάς.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Κάποιος είχε ανεβάσει ένα ΦΕΚ για τους φύλακες στην τράπεζα Μπορεί να το ξαναβάλει;
Υπάρχει περίπτωση γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να μας πάρουν σε 1 η 2 χρόνια όπως είχε γίνει με το λιμενικό που βγήκε η προκυριξη το 19 και τους πήραν το 21 η σαν του σωφρονιστικούς που τους έχουν πάρει από πέρυσι και ακόμα δεν έχουν μπει;
Πως είναι δυνατόν να γνωρίζει κάποιος κάτι τέτοιο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες