Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Παιδιά όσοι μπορείτε να πείτε κάποια θετικά και κάποια αρνητικά που μπορούμε να γράψουμε σας παρακαλώ βοηθήστε και εμάς τους υπόλοιπους
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

Ρε σταματήστε να τσακώνεστε όσοι περάσετε και όσοι μπούμε να θυμάστε είμαστε οικογένεια Όχι απλά συνάδελφοι !
Άβαταρ μέλους
Makis13
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Makis13 »

Και εγω 8 - 9 - 10, Β επιτροπη
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 101
Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ

Δημοσίευση από Αλεξανδρος Κ. »

Γιώργος έγραψε:Παιδιά όσοι μπορείτε να πείτε κάποια θετικά και κάποια αρνητικά που μπορούμε να γράψουμε σας παρακαλώ βοηθήστε και εμάς τους υπόλοιπους
Του εαυτού σου φίλε θα πεις ότι γνωρίζεις για σένα.

"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

Γιώργος έγραψε:Παιδιά όσοι μπορείτε να πείτε κάποια θετικά και κάποια αρνητικά που μπορούμε να γράψουμε σας παρακαλώ βοηθήστε και εμάς τους υπόλοιπους

Γράψε απλά πράγματα και όχι πάνω από 2 ! Και 3 4 θετικά

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 152

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Σλειντ ευχαριστούμε που γράφεις τι έγινε σήμερα αυριο πες μας τι κάνατε και που θα σας γυμνοσουν και τετια αν μππρεις
Opel-gtc
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Opel-gtc »

Makis13 έγραψε:Και εγω 8 - 9 - 10, Β επιτροπη
Μαζι ειμαστε φιλε

ΕΦ ΑΞΙΩΜ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από ΕΦ ΑΞΙΩΜ »

Καλησπέρα παιδιά καλή επιτυχία σε όλους. Εγω είμαι α επιτροπή αύριο. Θέλω να ρωτήσω τι ώρα τελειώσατε σμρ ; κ να γράφουμε όλοι για να ενημερωνόμαστε μεταξύ λιγο έμεινε ραντεβου στην κομοτηνη
Άβαταρ μέλους
Makis13
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Makis13 »

Opel-gtc έγραψε:
Makis13 έγραψε:Και εγω 8 - 9 - 10, Β επιτροπη
Μαζι ειμαστε φιλε

Με το καλό να συναντηθούμε να έχω κάποιον από εδώ μαζί!

Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Meraklis »

Opel-gtc έγραψε:
Meraklis έγραψε:
Dea350 έγραψε:Meraklis ηρεμησε λίγο. έχεις μια καλή συνήθεια σε όλα τα νήματα να προκαλείς και να λες ανοησίες όπως στην 6κ και αυτό εδω. Δε ξέρω αν σου φταίει που σε καμία προκυρηξη δεν είσαι επιτυχών αλλά δε χρειάζεται να ακούμε την παραπληροφορηση σου.
Φίλε μου σπαζεσαι?;13 ευρώ και δύο φωτογραφίες ταυτότητας 3x4. Είμαι επιλαχών σε όλες τις προκηρυξεις δεν αγχώνομαι για τα αθλήματα σαν και εσάς ούτε για την κοιλιά μου ούτε για την σεξουαλικη μου δραστηριότητα όπως ο φίλος ο κονδυλιαρης που θα κοπεί. Αναμενω να κοπειτε οι επιτυχόντες για να πάρω τις θέσεις σας

φιλε μακαρι να μαθεις να συμπεριφερεσαι καιννα εισαι ανθρωπος παρα να περιμενεις να κοπει καποιος για να εισαι εσυ καλα... πανω απο ολα ανθρωπια και υστερα θες να λεγεσαι αστυνομικος... μπατσος θα λεγεσαι εσυ φιλε και με Μ κεφαλαιο

Εσύ δλδ φίλε μου αν ήσουν επιλαχον δεν θα ήθελες να κοπεί κάποιος για να πάρεις την θέση του. Γτ είσαι μεγαλοψυχος.. Αλλά σε περιμένουν τα αθλήματα να κοπεις είτε εσένα είτε κάποιον άλλον που δεν είναι προετοιμασμενος και ετοιμοπόλεμος μεγαλοψυχε. Βεβαίως και ο καθένας μας την πάρτη του κοιτάει δεν κοιτάει του αλλουνού..

The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από The Marine »

Meraklis έγραψε:
Opel-gtc έγραψε:
Meraklis έγραψε:
Dea350 έγραψε:Meraklis ηρεμησε λίγο. έχεις μια καλή συνήθεια σε όλα τα νήματα να προκαλείς και να λες ανοησίες όπως στην 6κ και αυτό εδω. Δε ξέρω αν σου φταίει που σε καμία προκυρηξη δεν είσαι επιτυχών αλλά δε χρειάζεται να ακούμε την παραπληροφορηση σου.
Φίλε μου σπαζεσαι?;13 ευρώ και δύο φωτογραφίες ταυτότητας 3x4. Είμαι επιλαχών σε όλες τις προκηρυξεις δεν αγχώνομαι για τα αθλήματα σαν και εσάς ούτε για την κοιλιά μου ούτε για την σεξουαλικη μου δραστηριότητα όπως ο φίλος ο κονδυλιαρης που θα κοπεί. Αναμενω να κοπειτε οι επιτυχόντες για να πάρω τις θέσεις σας

φιλε μακαρι να μαθεις να συμπεριφερεσαι καιννα εισαι ανθρωπος παρα να περιμενεις να κοπει καποιος για να εισαι εσυ καλα... πανω απο ολα ανθρωπια και υστερα θες να λεγεσαι αστυνομικος... μπατσος θα λεγεσαι εσυ φιλε και με Μ κεφαλαιο

Εσύ δλδ φίλε μου αν ήσουν επιλαχον δεν θα ήθελες να κοπεί κάποιος για να πάρεις την θέση του. Γτ είσαι μεγαλοψυχος.. Αλλά σε περιμένουν τα αθλήματα να κοπεις είτε εσένα είτε κάποιον άλλον που δεν είναι προετοιμασμενος και ετοιμοπόλεμος μεγαλοψυχε. Βεβαίως και ο καθένας μας την πάρτη του κοιτάει δεν κοιτάει του αλλουνού..

Μεγάλε το ξέρουμε ότι σαν επιλαχών θέλεις να κοπεί κάποιος για να του πάρεις τη θέση δε χρειαζεται να το δείχνεις με τέτοιο τρόπο ομως. Φαίνεται πόσο σκατοψυχο άτομο είσαι, σε όλα τα νήματα μόνο ζήλια και κακία βγαζεις. Υπάρχουν επιλαχόντες που δεν γράφουν με τέτοιο ύφος στο φορουμ γι αυτό μη λες ότι να ναι και πέσε για ύπνο γιατί αστυνομικός δε θα γίνεις με τα μυαλια που κουβαλάς.

"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

The Marine έγραψε:
Meraklis έγραψε:
Opel-gtc έγραψε:
Meraklis έγραψε:

Μεγάλε το ξέρουμε ότι σαν επιλαχών θέλεις να κοπεί κάποιος για να του πάρεις τη θέση δε χρειαζεται να το δείχνεις με τέτοιο τρόπο ομως. Φαίνεται πόσο σκατοψυχο άτομο είσαι, σε όλα τα νήματα μόνο ζήλια και κακία βγαζεις. Υπάρχουν επιλαχόντες που δεν γράφουν με τέτοιο ύφος στο φορουμ γι αυτό μη λες ότι να ναι και πέσε για ύπνο γιατί αστυνομικός δε θα γίνεις με τα μυαλια που κουβαλάς.

Ούτε εσύ σου εύχομαι φίλε μου με τα ψυχολογικά που κουβαλάς

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 152

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Καλημέρα αδέρφια σλειντ γραψε τι έγινε υγειονομικά και τι κάνετε δώστε πληρωφοριες
Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Hot news τελευταίας στιγμής από μέσα.. Ήταν και ο αγάπη μόνος χθες. Και έκανε καταγκιοζιλικια και τον έκοψαν..
Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δεύτερο Hot news στα ψυχοτεχνικα κόπηκαν 62 άτομα... Αλανια επιλαχοντες βουρ να αρπάξουμε θέσεις!!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες