Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
Αν διαβασετε αναλυτικα το ΦΕΚ λέει κάτω κάτω για την προϋπηρεσία ότι και για την προϋπηρεσία σε ιδιώτικο τομεα ή Δημόσιου θέλει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος επίπεδου 5... Επίπεδο 5 δεν είναι οι σεκιούριτι αλλά τα στελέχη... Πήγα σε δικηγόρο και μου το ειπε... Αν ήταν έτσι θα ήμουν και εγώ μέσα που έχω 16 απολυτήριο και δουλεύω 5 χρόνια μετά την αδεια σεκιούριτι στο αεροδρόμιο... Πάντως παιδιά προσέχετε γιατί αν βάλετε λάθος χαρτια θα ακυρωθειτε απευθείας από το ΑΣΕΠ..
Η εμπειρια μετραει για τους ήδη υπηρετούντες κυρίως ατομα στην σωφρονιστικη υπηρεσια τα οποία θελουν να αλλάξουν πόλη εργασιας! Πχ σωφρονιστικός υπαλληλος απο Θήβα θελει να παει Αθηνα επειδή ειναι η κοπέλα του εκει. Κανει αιτηση συμμετοχής και μετραει η εμπειρια.
Δεν μετραει η εμπειρια απο σεκιουριτι τυπου Σκλαβενίτη κτλ Μονο απο την σωφρονιστική υπηρεσια δηλαδη απο τους ήδη υπηρετούντες που θα κανουν αιτηση συμμετοχής κυρίως για να πάνε στην πόλη που τους συμφέρει. Για αυτο και η ομοσπονδία στήριξε αυτη την προκηρυξη παίδες !!! Ειναι φωτογραφική για δυο λόγους 1. Επειδή μετραει τα ιεκ κύριο προσόν και 2. Μετραει εμπειρια σε κατι που ειναι μεμονωμένο !! Φαντάστηκε να βγάλει για ΟΒΑ Ή ΕΠΟΠ και να μετραει εμπειρια απο σεκιουριτι !!! Ειναι φωτογραφική !!Billybo έγραψε: Η εμπειρια μετραει για τους ήδη υπηρετούντες κυρίως ατομα στην σωφρονιστικη υπηρεσια τα οποία θελουν να αλλάξουν πόλη εργασιας! Πχ σωφρονιστικός υπαλληλος απο Θήβα θελει να παει Αθηνα επειδή ειναι η κοπέλα του εκει. Κανει αιτηση συμμετοχής και μετραει η εμπειρια.
Πηρα τηλ ΑΣΕΠ και ρωτησα !! Η εμπειρια μετραει μονο απο σωφρονιστικό ίδρυμα ημεδαπής ή αλλοδαπής !!! Ξυπνήστε παιδια η προκηρυξη ειναι φωτογραφική !!! Οπως και ο τιτλος σπουδών απο ΙΕΚ αποτελεί εμπόδιο και μη ίση συμμετοχή τον διαγωνισμό . Κρίμα στην ομοσπονδία που δεν στήριξε τα παιδια απο εφεδρεία ειδικών δυνάμεων και δόκιμους !!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 183
Όταν δουλεύεις ως υπάλληλος ασφαλείας στην πρόσληψη που γίνεται στο ΙΚΑ αναγράφει πρόσληψη ως υπάλληλος παροχής υπηρεσιών ασφαλείας ή φύλακας ή κάτι σχετικό. Αυτό πιστεύω εννοεί προϋπηρεσία. Τωρα για το αν η φύλαξη στο public είναι συναφής ή όχι δεν απασχολεί τον ΑΣΕΠ και ούτε θα κάτσει να ψάξει που προσφέρθηκαν αυτές οι υπηρεσίες φύλαξης που λέει η πρόσληψη. Προφανώς όπου και αν έχει δουλέψει κάποιος ως security έχοντας προσληφθεί ως security θα μετρήσουν τα μόρια του, αρκεί βέβαια να έχει βγάλει πρότινος δίπλωμα επιπέδου 5
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 85
Ευχαριστω redman... ειμαι ασχετος σχετικα με την φυλαξη για αυτο ρωταω. Αρα καταληγουμε οτι αν δεν εχεις διπλωμα επιπεδου 5 δεν μετραει η προυπηρεσια σου...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 183
Bill σίγουρα δεν μετράει η προϋπηρεσία ως φύλακας αν δεν έχεις δίπλωμα φύλακα επιπέδου 5 γιατί αναφέρει ξεκάθαρα ότι η προυπηρεσία λογίζεται μόνο από την ημερομηνία που πήρες τον κύριο τίτλο με το οποίο κάνεις παίρνεις μέρος στην προκήρυξη. Η άδεια από τ κεμεα δεν είναι δίπλωμα.Bill1993 έγραψε:Ευχαριστω redman... Ειμαι ασχετος σχετικα με την φυλαξη για αυτο ρωταω. Αρα καταληγουμε οτι αν δεν εχεις διπλωμα επιπεδου 5 δεν μετραει η προυπηρεσια σου...
Μετραει η εμπειρια απο σωφρονιστικές υπηρεσίες δηλαδη απο τους ήδη υπηρετούντες !! Πηρα τηλ στο ΑΣΕΠ και ρωτησα ! Πρώτον απο σπουδές πρωτα μετραει το ΙΕΚ και δεύτερον ρωτησα απο εμπειρια μου ειπε μετα απο πιεση η εμπειρια απο σωφρονιστικές υπηρεσίες !!! Του λεω να βαλω εμπειρια απο φύλαξη σεκιουριτι ; Αν θες βαλε αλλα πιθανότατα ΔΕΝ θα την μετρήσουμε... Αυτά με υγεια λοιπον .REDMAN316 έγραψε:Bill σίγουρα δεν μετράει η προϋπηρεσία ως φύλακας αν δεν έχεις δίπλωμα φύλακα επιπέδου 5 γιατί αναφέρει ξεκάθαρα ότι η προυπηρεσία λογίζεται μόνο από την ημερομηνία που πήρες τον κύριο τίτλο με το οποίο κάνεις παίρνεις μέρος στην προκήρυξη. Η άδεια από τ κεμεα δεν είναι δίπλωμα.Bill1993 έγραψε:Ευχαριστω redman... Ειμαι ασχετος σχετικα με την φυλαξη για αυτο ρωταω. Αρα καταληγουμε οτι αν δεν εχεις διπλωμα επιπεδου 5 δεν μετραει η προυπηρεσια σου...
Ναι μετραει μονο η εμπειρια σε σωφρονιστικά καταστήματα. Εκανα ερώτηση μαιλ στο ΑΣΕΠ. Ουτε απο δόκιμους μετραει τιποτα. Ενας φίλος μου σημερα παραιτηθεί απο προεδρική φρούρα. Τσαμπα χρόνος κόποςBillybo έγραψε: Μετραει η εμπειρια απο σωφρονιστικές υπηρεσίες δηλαδη απο τους ήδη υπηρετούντες ! Πηρα τηλ στο ΑΣΕΠ και ρωτησα ! Πρώτον απο σπουδές πρωτα μετραει το ΙΕΚ και δεύτερον ρωτησα απο εμπειρια μου ειπε μετα απο πιεση η εμπειρια απο σωφρονιστικές υπηρεσίες ! Του λεω να βαλω εμπειρια απο φύλαξη σεκιουριτι ; Αν θες βαλε αλλα πιθανότατα ΔΕΝ θα την μετρήσουμε... Αυτά με υγεια λοιπον .
Καλησπέρα ομάδα, υπάρχει κανένας με πτυχίο ΙΕΚ επιπέδου 5;(Αθήνα-εντός ορίου ηλικίας)
Απλά ρώτησα για τα αθλήματα αν είναι καθόλου ελαστικοί η πάνε πολύ αυστηρα!!! Μακάρι να βγούμε στους προσωρινους και βλέπουμε... πάντως έχω μάθει ότι έχουν κοπεί πολύ στο 100 και στο ύψος..
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 85
Επιβάλλεται να ειναι αυστηροι στα αθληματα, και αν δεν ειναι αυστηρη η επιτροπη θα υπάρχουν και αλλα ματια που θα επιβλεπουν...
Δίκιο έχεις... απλά εγώ μίλησα να κανεις 4:40 στο χιλιαρι όχι 8 και να περάσεις... Ξέρει κανείς εκτός απ το Ιεκ αν η εντοποιοτητα στα νησιά είναι δυνατό χαρτί; πχ εγώ δεν έχω Ιεκ αλλά έχω εντοποιοτητα ο άλλος που δεν είναι από εδώ έχει Ιεκ ποιος περνάει;
Εσυ είσαι πιο χαζος κ απο. τους χαζους γελάει μαζι σου με αυτα που λες ολο το συμσυμπαν σε περιμένουν φρουροί κ σωφρονιστικοι. Με μεγάλη χαρα εσένα 

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 87
Mike έγραψε:Απλά ρώτησα για τα αθλήματα αν είναι καθόλου ελαστικοί η πάνε πολύ αυστηρα! Μακάρι να βγούμε στους προσωρινους και βλέπουμε... Πάντως έχω μάθει ότι έχουν κοπεί πολύ στο 100 και στο ύψος.
θελει προσπαθεια για να κοπεις ! Μονο Το 1000αρι πιστευω θελει προπονηση αν απεχεις απο την γυμναστικη... Τα αλλα βγαινουν
alex
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες