Βύσμα στα Σώματα Ασφαλείας

Γενικές πληροφορίες για τα Σώματα Ασφαλείας, Συνοριοφύλακες, Σωφρονιστικούς και την ΕΥΠ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από sta8hsss »

greko_27 έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε:Ποιος ειπε οτι στο Λ. Σ. Δεν γινονται ενστασεις. Ενστασεις δεν γινονται μονο στα αθληματα. Στα γραπτα μπορεις να ζητησεις αναβαθμολογηση, και αν δικαιωθεις, τοτε μπαινεις ως υπεραριθμος στην επομενη σειρα. Μολις μπεις μπορεις να κινησεις διαδικασια για οικονομικες διεκδικησεις, κατι γιατο οποιο υπαρχει δεδικασμενο και αρα το πετυχαινεις οποτε προαγεσαι οικονομικα στον αντιστοιχο βαθμο που θα ειχες αν εμπαινες στη ωρα σου, και τα χρηματα απο την στιγμη που μπηκε η σειρα σου μεχρι να μπεις εσυ. Και αν νομιζεται οτι ολο αυτο δεν γινεται, αυτη τη στιγμη υπαρχουν περιπου 100 κερδισμενες αναβαθμολογησεις που περιμενουν την επομενη Σχολη Λ/Φ για να μπουν υπεραριθμοι.

Oι ενστασεις αυτες εγιναν μεσω της νομικης οδου και τα παιδια δικαιωθηκαν μεσω δικαστηριου. Πολλες μαλιστα ηταν οι ενστασεις και για τα αποτελεσματα των υγειονομικων εξετασεων.Αλλο θεμα ειναι οτι κινεισε νομικα εναντιον μιας αποφασης ή ενος αποτελεσματος μιας προκυρηξης και αλλο θεμα ειναι να σου το δινει το δικαιωμα αυτο η ιδια η προκυρηξη.Στο ΛΣ δυστυχως οι ιδιες οι προκυρηξεις του δεν προβλεπουν ενστασεις σε σχεση με αυτη των ειδικων φρουρων.Και στο τελος το να κινηθεις δικαστικως κοστιζει πολυ περισσοτερο απο τα 40 ευρω του ΑΣΕΠ. Και να τελειωνω τα αποτελεσματα των 2 προηγουμενων προκυρηξεων του ΛΣ μιλησαν απο μονα τους οπου το μεγαλυτερο ποσοστο των επιτυχοντων ηταν ΚΑΡΑΒΥΣΜΑΤΑ. Ακομη και οι ιδιοι οι λιμενικοι δηλωνουν πως οι γραπτες εξετασεις ειναι διαβλητο συστημα.Εικόνα
...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από greko_27 »

Πιστευω οτι εχει κουρασει η συζητηση εαν περνανε ή οχι τα βυσματα στην προκυρηξη των ειδικων φρουρων... Τα αποτελεσματα δεν εχουν καν δημοσιευτει και καποιοι εβγαλαν κιολας συμπερασματα... Τι να πω ελεος... Οταν βγουν τα αποτελεσματα εαν εχουν υπονοιες οτι αδικηθηκαν ή εχουν αποδειξεις, εχουν περιθωριο σε διαστημα 10 ημερων να κανουν ενσταση συμφωνα με οσα οριζει η νομοθεσια και η ιδια η προκυρηξη.Δηλαδη ρε παιδια εαν δινατε για πυροσβεστικη ή για λιμενικο που ειδικα εκει χωρις βυσμα σε τρωει το μαυρο χωμα τι θα λεγατε;Τουλαχιστον οταν λετε την αποφη σας να την τεκμειριωνετε και οχι να λετε ασυναρτησιες. Και εαν παση περιπτωση δεν προκειτε να περασετε ολοι καποιοι θα εχουν περισσοτερα μορια απο εσας... Αλλα η ζωη συνεχιζεται... Δεν γινεται να μπειτε ολοι στο δημοσιο.
...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Greek_Army »

Θα σβήνω τα μηνύματα που λένε ότι στους ειδικούς φρουρούς "παίζει" βύσμα, βαρέθηκα να λέμε τα ίδια και τα ίδια
...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Γιώργος έγραψε:Παντως Επειδη ειμαι τερμα αγχωμενος και θελω να πω τον πονο μου καπου... Ρε παιδια ειλικρινα, παρ'ολες τις παπατζες που λεω περι αξιοκρατιας και διαφανειας, κατα καιρους στο forum... Λετε να παιχτει καμμια λαδια, και να τρεχουμε μετα; Τα μορια μου ειναι υπεραρκετα,2730, δεν ανησυχω για το αν θα ειμαι μεσα, ανησυχω για το μαμημενο συστημα μας...

Δεν γίνονται λαδιές αδερφέ χαλάρωσε
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Γιώργος έγραψε:
sta8hsss έγραψε:
Γιώργος έγραψε:Παντως Επειδη ειμαι τερμα αγχωμενος και θελω να πω τον πονο μου καπου... Ρε παιδια ειλικρινα, παρ'ολες τις παπατζες που λεω περι αξιοκρατιας και διαφανειας, κατα καιρους στο forum... Λετε να παιχτει καμμια λαδια, και να τρεχουμε μετα; Τα μορια μου ειναι υπεραρκετα,2730, δεν ανησυχω για το αν θα ειμαι μεσα, ανησυχω για το μαμημενο συστημα μας...
στην Α' εισαι Γιωργο;
Ναι φιλε, στην Α κατηγορια.

δεν υπαρχει περιπτωση να γινει καμμια λαδια! ΧΑΛΑΡΩΣΕ.
aris
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από aris »

λοιπον λαδιες γινονται κ μην δω να λεει κανεις δεν γινονται 1000/100 αυτο που λεω κ δεν το λες τυχαια
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

aris έγραψε:λοιπον λαδιες γινονται κ μην δω να λεει κανεις δεν γινονται 1000/100 αυτο που λεω κ δεν το λες τυχαια

βαρέθηκα ας πιστεύει ο καθένας ότι θέλει δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας. Αμαν

Επισημαίνεται ότι στους υποψηφίους παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης σε
στοιχεία που αφορούν τους λοιπούς συνυποψήφιους, προκειμένου να ασκήσουν το
δικαίωμα προσβολής των σχετικών αποφάσεων ή πινάκων, σύμφωνα με τη νόμιμη
διαδικασία.

τώρα γιατί μιλάτε συνέχεια για λαδιές για μία προκήρυξη που ποτέ και κανένας δεν την αμφισβήτησε δεν ξέρω για ποιο λόγο το κάνετε
...
1MAL

Δημοσίευση από 1MAL »

Ανθρωπος απο την αστυνομια που ειχε αναλαβει παλιοτερα το διαγωνισμο των Ε. Φ οτι καπιοι που ειχαν κανει τα χαρτια τους κ ηταν β κατηγορια τους ειδε μετα περασμενουσ στην α ! Αξιοματικος αυτος που μου το ειπε. Κ μου το ειπε ξεκαθαρα οτι το βισμα πεζει πολυ. Αυτα κυριοι... Τα συμπερασματα δικα σας.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

1MAL έγραψε:Ανθρωπος απο την αστυνομια που ειχε αναλαβει παλιοτερα το διαγωνισμο των Ε. Φ οτι καπιοι που ειχαν κανει τα χαρτια τους κ ηταν β κατηγορια τους ειδε μετα περασμενουσ στην α ! Αξιοματικος αυτος που μου το ειπε. Κ μου το ειπε ξεκαθαρα οτι το βισμα πεζει πολυ. Αυτα κυριοι... Τα συμπερασματα δικα σας.

Λοιπόν λήγει το θέμα όχι άλλη παπάτζα ρε παιδιά υπάρχουνε και άλλα φόρουμ πηγαίντε εκεί και γράψτε ότι θέλετε. Τέλος δεν θα ξαναεπιτρέψω τέτοια μηνύματα

1mal

Δημοσίευση από 1mal »

Greek_Army έγραψε:
1MAL έγραψε:Ανθρωπος απο την αστυνομια που ειχε αναλαβει παλιοτερα το διαγωνισμο των Ε. Φ οτι καπιοι που ειχαν κανει τα χαρτια τους κ ηταν β κατηγορια τους ειδε μετα περασμενουσ στην α ! Αξιοματικος αυτος που μου το ειπε. Κ μου το ειπε ξεκαθαρα οτι το βισμα πεζει πολυ. Αυτα κυριοι... Τα συμπερασματα δικα σας.

Λοιπόν λήγει το θέμα όχι άλλη παπάτζα ρε παιδιά υπάρχουνε και άλλα φόρουμ πηγαίντε εκεί και γράψτε ότι θέλετε. Τέλος δεν θα ξαναεπιτρέψω τέτοια μηνύματα

εσυ γιατι σπαζεσε δεν μπορω να καταλαβω, εχεις κανενα συνφερον; Η το παιζεις τωρα αδιαφθορος της αστυνομιας; ... Εδω λεμε τη γνωμη μας η τι γνωριζει ο καθενας. Οκ; Κ παπαντζες εγω δεν εμαθα να λεω. Αλλοι το παιζουν διθεν ξερολες. Εσυ τι εισαι ε. Φ; Αν θες παντος σου λεω ανοιχτα πιος μου το ειπε κ δεν κολαω σε αυτα. Αντε σβηστω τωρα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

1mal έγραψε:
Greek_Army έγραψε:

εσυ γιατι σπαζεσε δεν μπορω να καταλαβω, εχεις κανενα συνφερον; Η το παιζεις τωρα αδιαφθορος της αστυνομιας; ... Εδω λεμε τη γνωμη μας η τι γνωριζει ο καθενας. Οκ; Κ παπαντζες εγω δεν εμαθα να λεω. Αλλοι το παιζουν διθεν ξερολες. Εσυ τι εισαι ε. Φ; Αν θες παντος σου λεω ανοιχτα πιος μου το ειπε κ δεν κολαω σε αυτα. Αντε σβηστω τωρα.

γιατί δεν μπορώ να ακούω βλακίες γι'αυτό, αν έχεις στοιχεία γράψτα. Μα είναι δυνατόν να πίστεψες τέτοιο πράγμα; Σας κοροιδεύουνε οι ανώτεροι και τα πιστεύετε όλα; Και εφόσον δεν κολλάς γιατί να το σβήσω; Περιμένω απάντηση

...
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από alexissak »

Ειναι γεγονος οτι υπαρχει μια καχυποψια απεναντι σχεδον σε ολους τους διαγωνισμους στην Ελλαδα κ αυτο ειναι φυσικο γιατι... Βρισκομασται στην Ελλαδα. Εχω παρατηρησει κ εγω πολλες φορες αξ/κους ή κ κατωτερους αστ/κους που μπηκαν προ των πανελληνιων να λενε σε υποψηφιους Ε. Φ ''σπρωξτο κ λιγακι'' ! Κατι τετοιο δεν γινεται με απολυτη βεβαιωτητα αλλα οταν οι ιδιοι που το δηλωνουν μπηκαν με βυσμα νομιζουν οτι τα πραγματα εξακολουθουν να ειναι ιδια. Δεν καταλαβαινουν οτι βρισκομαστε στο 2010 κ Τι δουλεια κανει ο ΑΣΕΠ. Ετσι κ οι υποψηφιοι απογοητευονται γιατι τους παιρνουν στα σοβαρα. Παλαιοτερα εμπαιναν με βυσμα γιατι υπηρχαν οι γραπτεσ εξετασεις. Τωρα δεν υπαρχουν οποτε τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα. Καλη επιτυχια σε ολους κ να ειστε σιγουροι οτι αυτοι κ μονο αυτοι που εχουν τα περισσοτερα μορια θα ειναι οι αυριανοι συναδερφοι.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

SREK έγραψε:Ειναι γεγονος οτι υπαρχει μια καχυποψια απεναντι σχεδον σε ολους τους διαγωνισμους στην Ελλαδα κ αυτο ειναι φυσικο γιατι... Βρισκομασται στην Ελλαδα. Εχω παρατηρησει κ εγω πολλες φορες αξ/κους ή κ κατωτερους αστ/κους που μπηκαν προ των πανελληνιων να λενε σε υποψηφιους Ε. Φ ''σπρωξτο κ λιγακι'' ! Κατι τετοιο δεν γινεται με απολυτη βεβαιωτητα αλλα οταν οι ιδιοι που το δηλωνουν μπηκαν με βυσμα νομιζουν οτι τα πραγματα εξακολουθουν να ειναι ιδια. Δεν καταλαβαινουν οτι βρισκομαστε στο 2010 κ Τι δουλεια κανει ο ΑΣΕΠ. Ετσι κ οι υποψηφιοι απογοητευονται γιατι τους παιρνουν στα σοβαρα. Παλαιοτερα εμπαιναν με βυσμα γιατι υπηρχαν οι γραπτεσ εξετασεις. Τωρα δεν υπαρχουν οποτε τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα. Καλη επιτυχια σε ολους κ να ειστε σιγουροι οτι αυτοι κ μονο αυτοι που εχουν τα περισσοτερα μορια θα ειναι οι αυριανοι συναδερφοι.

πες τα σρεκ γιατί έχω τρελαθεί με αυτά που διάβαζω
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από supermario »

Παιδια πιστευω πως βυσμα δεν υφισταται σε ο, τιδηποτε βρισκεται στισ πανελλαδικεσ εξετασεις. Δτουσ ειδικουσ φρουρουσ δεν νομιζω να παιζει βυσμα γιατι δεν υπαρχουν εσωτερικεσ εξετασεις... Στην πυροσβεστικη και το λιμενικο που εχουν εσωτερικες γραπτεσ εξετασεισ παιζει και μαλιστα χοντρα.Εικόνα
Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

supermario έγραψε:Παιδια πιστευω πως βυσμα δεν υφισταται σε ο, τιδηποτε βρισκεται στις πανελλαδικες εξετασεις. Δτους ειδικους φρουρους δεν νομιζω να παιζει βυσμα γιατι δεν υπαρχουν εσωτερικες εξετασεις... Στην πυροσβεστικη και το λιμενικο που εχουν εσωτερικες γραπτες εξετασεις παιζει και μαλιστα χοντρα.Εικόνα
σε προκυρηξη που δημοσιευονται ολα τα μορια των υποψηφιων. Με σειρα επιτυχιας και οχι ο καθενας να βλεπει τα δικα του... ΠΧ ΠΥΡΟΣΒΕΤΙΚΗ... Δεν υφιστατε βυσμα! Εγω ξερω τα μορια του Greek_Army Αν δω οτι στα αποτελεσματα ειναι μεσα κι εγω που ειχα περισσοτερα ειμαι απ εξω μπορω να προσβαλω τον διαγωνισμο... Που αυτο σημαινει ανοιγουν ολοι οι φακελοι... Και βρισκετε και αυτος που τον εβαλε! Ελεος... Ξυπνατε! ...
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης