Λιμενικό Σώμα - Ειδικές Δυνάμεις (ΚΕΑ/ΟΕΑ/ΜΥΑ)

Το Λιμενικό Σώμα και οι Ειδικές Δυνάμεις του (ΚΕΑ/ΟΕΑ/ΜΥΑ), η Ακτοφυλακή, οι Λιμενοφύλακες και μισθοί τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
μιλτος

Δημοσίευση από μιλτος »

Μια ερωτηση, αν γίνεται αξκός ΛΣ να περασει το βασικο σχολειο αλεξηπτοτιστών. Π. Χ. Το περνάει αν θέλει να πάει οέα; Μπορεί να το περάσει χωρίς να έχει αναμηξη με την οεα?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από D.Y.K »

μιλτος έγραψε:Μια ερωτηση, αν γίνεται αξκός ΛΣ να περασει το βασικο σχολειο αλεξηπτοτιστών. Π. Χ. Το περνάει αν θέλει να πάει οέα; Μπορεί να το περάσει χωρίς να έχει αναμηξη με την οεα;

Ναι μπορείς, αλλά κανένας Διοικητής / Προϊστάμενος δεν αποδεσμεύει προσωπικό από την Υπηρεσία για να παρακολουθήσει Σχολεία τα οποία δεν σχετίζονται άμεσα με την αποστολή του εκάστοτε Κλιμακίου / Ομάδας / Μονάδας.

μιλτος

Δημοσίευση από μιλτος »

Καταλαβα. Δλδ ειναι πιο εύκολο να περασεις σχολεία ΕΔ αν ανήκεις σε κάποιο κλιμακιο ΕΔ. Απο την άλλη βέβεα να φανταστω οτι Αν ανήκεις σε κλιμάκιο ΕΔ ειναι δύσκολο να σε αφήσουν να περάσεις `πολιτικα`σχολεία του τύπου τηλεπικοινωνίες, υπολογιστές, ...
Άβαταρ μέλους
BRAVEHEART91
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από BRAVEHEART91 »

Καλησπερα. θα ηθελα να μαθω αν μπεις στη σχολη λιμενοφυλακων ξερω οτι διαρκει 6 μηνες. αν εχω επιλεξει να μπω ειδικες δυναμεις κεα/οεα μετα ποσο καιρο ειναι το σχολειο αυτο; εγω μενω μυτιληνη που εχει κλιμακιο και ρωταω για να ξερω πανω κατω ποσο περιπου θα κανω να ερθω στο μερος μου!
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Μετά από 7 χρόνια θα μπορεσεις να πας στο τοπο διαμονης σου αυτο δεν σημαινει πως δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναφυγεις.
Άβαταρ μέλους
BRAVEHEART91
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ξερω οτι στην μυα ειναι περιπου 7-8 χρονια αμεταθετοι στην αθηνα αλλα για οεα ξερω οτι πανε κατευθειαν σε κλιμακια μετα την εκπαιδευση καθως αυτη ειναι η δουλεια τους. απλα ρωταω ποσο καιρο ειναι η εκπαιδευση των οεα
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Τα εχεις μπερδεμενα στο μυαλο σου, διαβασε τα μηνυματα στις σελιδες 7,8 γιατο νομιζεις πως ξερεις ενω στην ουσια δεν ξερεις τιποτα , μου φαινεται αυτο που σε απασχολει ειναι να βρεις μονιμη δουλεια στο σπιτι σου και αυτο σε στρατιωτικο σωμα δεν γινεται, ψαξε καλυτερα το θεμα γιατι θα βρεθεις αντιμετωπος με δυσαρεστες εξελιξεις.
Άβαταρ μέλους
BRAVEHEART91
Στρατιώτης
Στρατιώτης

δεν εχω μπερδεψει κατι απο οτι διαβασα στις σελιδες που ειπες. και δευτερον ειναι κατι που γουσταρω να μπω απλα θελω να ξερω οπως και ο καθενας που μπαινει καπου ποτε θα ειναι στον τοπο του. και απ την στιγμη που εδω εχει κλιμακειο ειδικων αποστολων ποιος ο λογο να μην με φερουν.. τεσπα θα ρωτγσω κι εναν γνωστο μου που ειναι στο λιμενικο γιατι ωρες ωρες στα forum δεν βγαζεις ακρη.
Κογιωνης

Δημοσίευση από Κογιωνης »

cuervo έγραψε:Τα εχεις μπερδεμενα στο μυαλο σου, διαβασε τα μηνυματα στις σελιδες 7,8 γιατο νομιζεις πως ξερεις ενω στην ουσια δεν ξερεις τιποτα , μου φαινεται αυτο που σε απασχολει ειναι να βρεις μονιμη δουλεια στο σπιτι σου και αυτο σε στρατιωτικο σωμα δεν γινεται, ψαξε καλυτερα το θεμα γιατι θα βρεθεις αντιμετωπος με δυσαρεστες εξελιξεις.
Εσυ γιατι ολο κραζεις?

Bathory
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Bathory »

BRAVEHEART91 έγραψε:δεν εχω μπερδεψει κατι απο οτι διαβασα στις σελιδες που ειπες. Και δευτερον ειναι κατι που γουσταρω να μπω απλα θελω να ξερω οπως και ο καθενας που μπαινει καπου ποτε θα ειναι στον τοπο του. Και απ την στιγμη που εδω εχει κλιμακειο ειδικων αποστολων ποιος ο λογο να μην με φερουν. Τεσπα θα ρωτγσω κι εναν γνωστο μου που ειναι στο λιμενικο γιατι ωρες ωρες στα forum δεν βγαζεις ακρη.

Το Σχολείο ΕΑΛΣ διαρκεί 2 μήνες. Θα πρέπει να περιμένεις, αφού ορκιστείς Λ/Φ, να γίνει εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στελεχών στο Σχολείο.

cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Κογιωνης έγραψε:
cuervo έγραψε:Τα εχεις μπερδεμενα στο μυαλο σου, διαβασε τα μηνυματα στις σελιδες 7,8 γιατο νομιζεις πως ξερεις ενω στην ουσια δεν ξερεις τιποτα, μου φαινεται αυτο που σε απασχολει ειναι να βρεις μονιμη δουλεια στο σπιτι σου και αυτο σε στρατιωτικο σωμα δεν γινεται, ψαξε καλυτερα το θεμα γιατι θα βρεθεις αντιμετωπος με δυσαρεστες εξελιξεις.
Εσυ γιατι ολο κραζεις;

Γιατί έχουν γράψει παιδιά ολόκληρα κείμενα για τον τρόπο εισαγωγής στις Ειδικές Δυνάμεις του Λιμενικού και κανείς δεν δίνει σημασία.

βαγγελης

Δημοσίευση από βαγγελης »

Αμα περασει ειδικες δυναμεις μου εχουν πει οτι μπορεις να πας να δουλεψις λιμενικο αστινομικος η πιροσβεστης ειναι αλιθια;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όχι δεν ισχύει.

Επίσης απαραίτητη προϋπόθεση για να δουλέψεις στα Σώματα Ασφαλείας είναι να γνωρίζεις στοιχειώδη ορθογραφία.

Άβαταρ μέλους
Soap
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Soap »

Το φοβερό είναι ότι μέχρι τη μέση της πρότασης ήταν σωστότατος, από κει και πέρα για κάποιο λόγο τα κανε μαντάρα. Εικόνα
Πάλι με Φάνη Πετραλιά, πάλι δικια μας θα'ναι...
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 14
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Με ρεσάλτο βατραχανθρώπων της ΜΥΑ και πλαστικές σφαίρες έληξε η ομηρία γυναίκας

Με ρεσάλτο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λμενικού Σώματος, οι άνδρες οποίας έκαναν χρήση πλαστικών σφαιρών έληξε η ομηρία γυναίκας από έναν άνδρα στο πλοίο Κρήτη ΙΙ.

Συμφωνα με πληροφρορίες του Onalert.gr οι βατραχάνθρωποι της ΜΥΑ ανέβηκαν στο Κρήτη ΙΙ εν πλω και χρησιμοποίησαν τις πλαστικές σφαίρες για να εξουδετερώσουν τον άνδρα που απειλούσε τη ζωή της ομήρου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ξαφνικά στις 03:30 ο άνδρας άρχισε να φωνάζει και να δημιουργεί προβλήματα.

Πριν κάποιος προλάβει να αντιδράσει ο άνδρας έσπασε ένα ποτήρι ή ένα μπουκάλι που βρισκόταν κοντά του και άρπαξε μια γυναίκα που είχε την ατυχία να κοιμάται δίπλα του.

Από τις έξι το πρωί που το πλοίο άρχισε να πλησιάζει στον Πειραιά το Κρήτη 2 συνοδευόταν από σκάφος του Λιμενικού.

Οι υπόλοιποι επιβάτες απομακρύνθηκαν άμεσα από το σαλόνι του πλοίου.

Ακολούθησε η επιχειρηση της ΜΥΑ με επιτυχή αποτελέσματα.

Ευτυχώς η γυναίκα έχει ένα πολύ ελαφρύ τραύμα στο λαιμό, ωστόσο δεν κινδυνεύει η υγεία της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Onalert.gr
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης