Γκομενοδουλειές!
Γκομενοδουλειές!
Θα Συμφωνησω. Κρατα μια επαφη, μην πεσεις με τα μουτρα δεν ειναι η καταλληλη στιγμη για κεραυνοβολους ερωτες! Αστο να παει μονο του
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Γκομενοδουλειές!
Είμαι της άποψης πως καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες! Ρίξτω απ'έξω απ'εξω "κόψε" αντιδράσεις και πράξε ανάλογα... !
Βέβαια κάθε άνθρωπος λειτουργεί και σκέφτεται εντελώς διαφορετικά.
Όπως και να έχει καλή επιτυχία!
Και περιμένουμε νέα σου!

Και περιμένουμε νέα σου!
"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
Γκομενοδουλειές!
χαχαχα αμαν αυτη η γυναικεια περιεργια!eleftheri@ έγραψε:Είμαι της άποψης πως καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες! Ρίξτω απ'έξω απ'εξω "κόψε" αντιδράσεις και πράξε ανάλογα... !
Και περιμένουμε νέα σου!

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Γκομενοδουλειές!
Πωωωωωω... Βρε Hyper αμέσως να με παρεξηγήσεις!
Δεν είναι περιέργια... Απλό ανθρώπινο ενδιαφέρον είναι! Χιχι

Δεν είναι περιέργια... Απλό ανθρώπινο ενδιαφέρον είναι! Χιχι
"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
Γκομενοδουλειές!
Ο Ερωτας ειναι ποτε καλος ποτε κακος τη εννοω; Οτι οταν τα φτιαξεις με μια κοπελα πετας στα συνεφφα εισαι ο ποιο ευτυχισμενος ανθρωπος στον κοσνο οταν ομως χωρισεις η φας χυλοπιτα εισαι ο ποιο δυστυχυσμενος εχει και τα καλα του αλα και τα κακα του.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 14
Γκομενοδουλειές!
Συμφωνω με τον προλαλησαντα! Ρε παιδια εγω τι να κανω που τον γνωρισα φανταρο και τωρα μου εφυγε... Αναθεμα το κ***χαρτο που του δωσανε! Εγω ομολογω ψιλοερωτευτηκα... Και εχω να πω πως καμια φορα αυτες που δεν ξερουν τι θελουν δεν ειναι οι γυναικες... Αλλα οι αντρες... Μα κι ο ιδιος το παραδεχτηκε οτι ημουν η καλυτερη (σε θεμα συμπεριφορας και αξιοπιστιας) κοπελα που ειχε... Αλλα δεν ηξερε τι ηθελε η μαλλον δεν ηθελε να τα πει στα ισα! Οτι κι αν ενιωθε! Με μπερδεψε ο τυπος... ! Αλλο πραμα! Συμβουλη δικη μου ειναι ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ! Να μιλατε ρε ολοι αντρες γυναικες... Αλλα οι αντρες να ξερετε πως ειναι δικο σας το βαρος τις περισσοτερες φορες... ! Κι επισης διαβαζα παραπανω... Συμβουλη: Γ****τε και φυγετε... ! Ε οχι ρε παιδια! Δεν αντιλεγω πως πρεπει να ειναι κι αυτο μεσα στο παιχνιδι αλλιως παιζεις ταβλι χωρις ζαρια! Αλλα οχι μονο αυτο! Αφηστε τους εαυτους να νιωσουν και 5 πραγματα παραπανω ουσιωδη! Καλο κανει! Ερωτευτειτε αγαπηστε και μην τα υποτιματε γιατι θα σας γυρισουν μπουμερανγκ καποια στιγμη! Και μια συμβουλη προς ναυτιλομενες! Κοριτσια μην τους πρηζετε τα α@@@@@@! Χωρις πολλα πολλα κι εμεις! Αναλυουμε αναλυουμε και χανουμε την ουσια! Και γιατι να του κατσω κι αν με παρατησει... Κατσε καλε και απολαυσε το κι εσυ! Και θα ερθει ο ερωτας! Αν αυτο θελει στην τελικη και γουσταρεις κι εσυ κατα βαθος... Καντο! Αν θελει να σε εκμεταλλευτει αυτος μια εκμεταλλευσου τον εσυ 10! Αυτα!
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 6
- Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
- Επάγγελμα: Μηχανολογος
Γκομενοδουλειές!
Καλη η Αγγελικουλα... 

-
- Ταξίαρχος
Γκομενοδουλειές!
Η αγγελικη λεει πραγματακια που δεν περιμενεις να ακουσεις απο γυναικα η αληθεια ειναι!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Γκομενοδουλειές!
Μπράβο βρε Αγγελική... Έτσι πέστα... Ζήσε, ερωτεύσου, αφήσου στα συναισθήματα, θα πληγωθείς, θα πληγώσεις έτσι παει ο κύκλος... Σύμφωνώ μαζί σου στα Θέματα συμπεριφοράς που είπες και για τους άνδρες και τις γυνάικες. Δεν βλάπτει ο άνδρας να μιλάει λίγο παραπάνω και να δείχνει τα συναισθήματα του όπως και η γύναίκα να κόψει τις γκιρνίες με το παραμικρό και τις ψυχαναλύσεις περί Froid στο κρεββάτι και τα άστρα με τα ζώδια... Ρίσκαρε, πέρνα καλά και να ξέρεις πάντα ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει... Άλλωστε ειναι φυσική χημική αντίδραση...
-
- Υπολοχαγός
- Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
- Επάγγελμα: Μηχανολογος
Γκομενοδουλειές!
Ρε κοριτσια που εισασταν τοσο καιρο... Βλεπω και κατι σωστο να λετε.
η ζωη ειναι μικρη. Γι αυτο ζηστε την...

-
- Ταξίαρχος
Γκομενοδουλειές!
Συγνωμη αλλα τα ζωδια εγω τα βλεπω σαν οδηγο στρατηγικης! Εχουν πολλες πληροφοριες κ χαρακτηριστικα για τις κυριες που εχουν σκοπο να μας τρελανουν σε αυτη την ζωη!
Γκομενοδουλειές!
Καντε οτι σας ερ8ει...
να τολματε...
μια ζωη εχετε... Μια φορα γεννιεστε μια φορα πε8αινετε...
Μην σκεφτεστε πολλα πολλα.
ΖΗΣΤΕ...
να τολματε...
μια ζωη εχετε... Μια φορα γεννιεστε μια φορα πε8αινετε...
Μην σκεφτεστε πολλα πολλα.
ΖΗΣΤΕ...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Γκομενοδουλειές!
έτσι ίσως όσο αφορά το στάδιο της προσέγκισεις... Άλλά όχι να βασίζεις την επιτυχία μιας σχέσης πάνω σε αυτάααααααα...δημητρης25 έγραψε:Συγνωμη αλλα τα ζωδια εγω τα βλεπω σαν οδηγο στρατηγικης! Εχουν πολλες πληροφοριες κ χαρακτηριστικα για τις κυριες που εχουν σκοπο να μας τρελανουν σε αυτη την ζωη!
-
- Ταξίαρχος
Γκομενοδουλειές!
Η επιτυχια μιας σχεσης καθοριζετε απο τα ατομα που βρισκονται μεσα σε αυτη! Τα θελω τους, τα πιστευω τους τις υποχωρησεις τους τον εγωισμο τους κ τα αισθηματα που γεννιουντε με τον καιρο! Τα ζωδια ειναι μερος ενος παιχνιδιου!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 14
Γκομενοδουλειές!
Ετσι ειναι τα πραγματα ρε παιδια! Γιατι να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας! Τι θα καταλαβουμε! Εγω για τα ζωδια εχω ναπω πως ειναι μπαρουφες! Αποδιδουμε τα παντα εκει και χανουμε το παιχνιδι του ερωτα! Κι οταν λεω ερωτα εννοω και το "φλερτ" και το... Και ολα! Ολα ειναι στο παιχνιδι και ολα παιζουν το ρολο τους!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης