Greek_Army έγραψε:Μου είχε συμβεί στην αρχή βέβαια ξενέρωσα αλλά μετά είχε γέλιο
τρελο καψονι το 2008, παμε σε ενα οικοπεδο για να κανουμε πυρ και κινηση, με εκπαιδευτη εναν ανθ/λγο. Οπως καναμε την ασκηση, σκαει μυτη ο ιδιοκτητης του οικοπεδου, και αρχιζει να σκατωνει τον ανθ/λγο επειδη του πατησαμε το οικοπεδο. Μας βαζει διωρια μισης ωρας να τα εχουμε μαζεψει κ να εχουμε φυγει απο το οικοπεδο του. Μεσα σε αυτο το μισαωρο ειδα το χριστο φανταρο απο τις επαναληψεις στο πυρ και κινηση, ειχε ανοιξει το ****σουφριδι μας απο τον ιδρωτα
υ. Γ. Το παρασημο αυτο που εχεις, ειναι δικο μου απο το κοσοβο φερτο γρηγορα και λεω και εγω που μου ξεπεσε
Greek_Army έγραψε:Μου είχε συμβεί στην αρχή βέβαια ξενέρωσα αλλά μετά είχε γέλιο
τρελο καψονι το 2008, παμε σε ενα οικοπεδο για να κανουμε πυρ και κινηση, με εκπαιδευτη εναν ανθ/λγο. Οπως καναμε την ασκηση, σκαει μυτη ο ιδιοκτητης του οικοπεδου, και αρχιζει να σκατωνει τον ανθ/λγο επειδη του πατησαμε το οικοπεδο. Μας βαζει διωρια μισης ωρας να τα εχουμε μαζεψει κ να εχουμε φυγει απο το οικοπεδο του. Μεσα σε αυτο το μισαωρο ειδα το χριστο φανταρο απο τις επαναληψεις στο πυρ και κινηση, ειχε ανοιξει το ****σουφριδι μας απο τον ιδρωτα
μάλλον το 2008 όλοι ήτανε σεληνιασμένοι. Γιατί και αυτό που σου λέω το 2008 έγινε
Βαζαμε στα STEYR λαδι στις μηχανες κ ειχαν φερει ενα παιδι απο τη Ζακυνθο να του μαθω τα βασικα στα οχηματα... Μια φορα του λεω πηγαινε βαλε νερο στο ψυγειο του φορτηγου κ εφτασα. "μαλιστα" οπως εχουν οι ζακυνθινοι κ την αστεια προφορα... Μετα απο 10 λεπτα ερχεται κ μου λεει "Θανοοο, ρινω (ριχνω) ρινω, ρινω κ δε γιομιζει"... Παω κ εγω κ τι να δω.10 τενεκεδες νερο ειχε αδειασει μεσα στο λαδι μηχανης! βγαζω το δεικτη κ ειχε βαρεσει κοκκινο... Εννοειται πως με καλεσε ο αξιωματικος αλλα ολα ενταξει. Εχουν συμβει κ αλλα αλλα δεν ειναι καψονια για να τα αναφερω...
Καψώνι (το) ουσιαστικό, είναι οποιαδήποτε μορφή αγγαρείας που υπέκειται ένα άτομο ή περισσότερα άσκηση έξουσιας είτε σωματικά είτε πνευματικά, χωρίς κάποια παραγωγικότητα - σκοπό. Συνήθως γίνεται για λόγους τιμωρίας, ταπείνωσης ή ανάγκης για ανάδειξη θέσης εξουσίας.
Αυτό είναι κατέ με
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Κατσε ρε Black_Knight ! που τα εχεις δει αυτα που γραφεις; Αγγαρεια χωρις σκοπο δεν υπαρχει! Οι καλλιοπες, το γοπινγκ, το σκουπετο ειναι αγγαρειες αλλα εχουν σκοπο την καθαριοτητα κ την υγιεινη της Μοναδας, και φυρικα δεν ειναι καψωνι!!! Ουτε εχει σκοπο την ανάδειξη θέσης εξουσίας γιατι π. χ. στη ΜΥΚ ειναι ξεκαθαρο οτι ο διοπος εκπαιδευτης εχει την εξουσια και οχι ο ανθυποπλοιαρχος εκπαιδευομενος...
Ο σωστος σκοπος του καψωνιου ειναι ενας. Να συνηθησει ο καψωναριζομενος τις συνθηκες υψηλης εντασης και κοποσης χωρις να πανικβαλεται και να μπορει να εκτελεσει διαταγες ανωτερων χωρις να σκεφτεται κατω απο αυτες τις συνθηκες.
καψόνι είναι να βάφεις πέτρες π. Χ. Η να κάνεις πράγματα που τα θεωρείς υπερβολικά και δεν υπάρχει λόγος να γίνονται
To να βαψεις μια πετρα μαυρη σαν 1ετης στην ΣΣΕ για να την πεταξει πισω του ο 4ετης οταν γινει Ανθ/γος δεν ειναι καψωνι ειναι Εθιμο. Το να βαψεις το στρατοπεδο γιατι ερχετε ο Ταξιαρχος για Επιθεωρηση ειναι καψωνι; Τοτε η χελωνα τι ειναι; Το να μπαινουν μεσα στο θαλαμο με τις μανικες 3 το βραδυ τι ειναι; τα ελεφαντακια, λαγουδακια, καγκουρο τι ειναι; Μην μπλεκετε τη αγγαρια με το καψωνι!