Καψόνι στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13
Επικοινωνία:

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από dn24 »

Greek_Army έγραψε:Μου είχε συμβεί στην αρχή βέβαια ξενέρωσα αλλά μετά είχε γέλιοΕικόνα
τρελο καψονι το 2008, παμε σε ενα οικοπεδο για να κανουμε πυρ και κινηση, με εκπαιδευτη εναν ανθ/λγο. Οπως καναμε την ασκηση, σκαει μυτη ο ιδιοκτητης του οικοπεδου, και αρχιζει να σκατωνει τον ανθ/λγο επειδη του πατησαμε το οικοπεδο. Μας βαζει διωρια μισης ωρας να τα εχουμε μαζεψει κ να εχουμε φυγει απο το οικοπεδο του. Μεσα σε αυτο το μισαωρο ειδα το χριστο φανταρο απο τις επαναληψεις στο πυρ και κινηση, ειχε ανοιξει το ****σουφριδι μας απο τον ιδρωτα Εικόνα

υ. Γ. Το παρασημο αυτο που εχεις, ειναι δικο μου απο το κοσοβο φερτο γρηγορα και λεω και εγω που μου ξεπεσε Εικόνα

...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 26

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από Greek_Army »

dn24 έγραψε:
Greek_Army έγραψε:Μου είχε συμβεί στην αρχή βέβαια ξενέρωσα αλλά μετά είχε γέλιοΕικόνα
τρελο καψονι το 2008, παμε σε ενα οικοπεδο για να κανουμε πυρ και κινηση, με εκπαιδευτη εναν ανθ/λγο. Οπως καναμε την ασκηση, σκαει μυτη ο ιδιοκτητης του οικοπεδου, και αρχιζει να σκατωνει τον ανθ/λγο επειδη του πατησαμε το οικοπεδο. Μας βαζει διωρια μισης ωρας να τα εχουμε μαζεψει κ να εχουμε φυγει απο το οικοπεδο του. Μεσα σε αυτο το μισαωρο ειδα το χριστο φανταρο απο τις επαναληψεις στο πυρ και κινηση, ειχε ανοιξει το ****σουφριδι μας απο τον ιδρωτα Εικόνα

μάλλον το 2008 όλοι ήτανε σεληνιασμένοι. Γιατί και αυτό που σου λέω το 2008 έγινε ΕικόναΕικόνα
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από dn24 »

Greek_Army έγραψε:μάλλον το 2008 όλοι ήτανε σεληνιασμένοι. Γιατί και αυτό που σου λέω το 2008 έγινε ΕικόναΕικόνα

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
thanasakis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 8

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από thanasakis »

Ενταξει δεν ειναι κ οτι καλυτερο... Εσεις ειστε παλιοι... Εικόνα
steeven
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από steeven »

Γοπινκ... Και παλι Γοπινκ...
Άβαταρ μέλους
thanasakis

Καψόνι στο στρατό

Βαζαμε στα STEYR λαδι στις μηχανες κ ειχαν φερει ενα παιδι απο τη Ζακυνθο να του μαθω τα βασικα στα οχηματα... Μια φορα του λεω πηγαινε βαλε νερο στο ψυγειο του φορτηγου κ εφτασα. "μαλιστα" οπως εχουν οι ζακυνθινοι κ την αστεια προφορα... Μετα απο 10 λεπτα ερχεται κ μου λεει "Θανοοο, ρινω (ριχνω) ρινω, ρινω κ δε γιομιζει"... Παω κ εγω κ τι να δω.10 τενεκεδες νερο ειχε αδειασει μεσα στο λαδι μηχανης! βγαζω το δεικτη κ ειχε βαρεσει κοκκινο... Εννοειται πως με καλεσε ο αξιωματικος αλλα ολα ενταξει. Εχουν συμβει κ αλλα αλλα δεν ειναι καψονια για να τα αναφερω... Εικόνα
steeven
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από steeven »

Αχαχαχαχαχαχαααχαχαχααχ

μπερδεψε της τρυπες μπρε το κοπελη...

Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 7
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από Black_Knight »

dn24 έγραψε:Αν το καψονι υπηρετει ενα σκοπο, ας γινει. Να εχει μια ουσια.

Αν το καψονι υπηρετεί ένα σκοπό τότε δεν είναι καψόνι Εικόνα
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Άβαταρ μέλους
thanasakis

Καψόνι στο στρατό

Χαχαχα... Ποιος θα κανει την καλυτερη επιστημονικη εξηγηση για το καψωνι... ΕικόναΕικόνα
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 7
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από Black_Knight »

Καψώνι (το) ουσιαστικό, είναι οποιαδήποτε μορφή αγγαρείας που υπέκειται ένα άτομο ή περισσότερα άσκηση έξουσιας είτε σωματικά είτε πνευματικά, χωρίς κάποια παραγωγικότητα - σκοπό. Συνήθως γίνεται για λόγους τιμωρίας, ταπείνωσης ή ανάγκης για ανάδειξη θέσης εξουσίας.

Αυτό είναι κατέ με Εικόνα
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Κατσε ρε Black_Knight ! που τα εχεις δει αυτα που γραφεις; Αγγαρεια χωρις σκοπο δεν υπαρχει! Οι καλλιοπες, το γοπινγκ, το σκουπετο ειναι αγγαρειες αλλα εχουν σκοπο την καθαριοτητα κ την υγιεινη της Μοναδας, και φυρικα δεν ειναι καψωνι!!! Ουτε εχει σκοπο την ανάδειξη θέσης εξουσίας γιατι π. χ. στη ΜΥΚ ειναι ξεκαθαρο οτι ο διοπος εκπαιδευτης εχει την εξουσια και οχι ο ανθυποπλοιαρχος εκπαιδευομενος...

Ο σωστος σκοπος του καψωνιου ειναι ενας. Να συνηθησει ο καψωναριζομενος τις συνθηκες υψηλης εντασης και κοποσης χωρις να πανικβαλεται και να μπορει να εκτελεσει διαταγες ανωτερων χωρις να σκεφτεται κατω απο αυτες τις συνθηκες.

Άβαταρ μέλους
thanasakis

Καψόνι στο στρατό

Αυτα ειναι εργασιες κ οχι καψωνια... Δικιο εχει ο black...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 26

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από Greek_Army »

thanasakis έγραψε:Αυτα ειναι εργασιες κ οχι καψωνια... Δικιο εχει ο black...

καψόνι είναι να βάφεις πέτρες π. Χ. Η να κάνεις πράγματα που τα θεωρείς υπερβολικά και δεν υπάρχει λόγος να γίνονται
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από dn24 »

Black_Knight έγραψε:
dn24 έγραψε:Αν το καψονι υπηρετει ενα σκοπο, ας γινει. Να εχει μια ουσια.

Αν το καψονι υπηρετεί ένα σκοπό τότε δεν είναι καψόνι Εικόνα

εσυ κανεις λαθος φιλε μου. Εχω φαει καψονι για να βαλω μυαλο. Με εκαναν οι συνθηκες μετα αλλωστε και κατανοησα οτι κατι λαθος εκανα. Κ ετσι ηταν. Μετα απο μεγαλο διαστημα καταλαβα την ουσια. Αλλο πραγμα το καψονι της καταχρησης εξουσιας, κ αλλο πραγμα η τιμωρια διαμεσω ενος καψονιου. Τελοσπαντων εγω μεσα μου διαχωριζω αυτες τις 2 εννοιες, βλεπω αν φταιω και εγω καπου οταν καψοναρομαι.

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Greek_Army έγραψε:
thanasakis έγραψε:Αυτα ειναι εργασιες κ οχι καψωνια... Δικιο εχει ο black...

καψόνι είναι να βάφεις πέτρες π. Χ. Η να κάνεις πράγματα που τα θεωρείς υπερβολικά και δεν υπάρχει λόγος να γίνονται
To να βαψεις μια πετρα μαυρη σαν 1ετης στην ΣΣΕ για να την πεταξει πισω του ο 4ετης οταν γινει Ανθ/γος δεν ειναι καψωνι ειναι Εθιμο. Το να βαψεις το στρατοπεδο γιατι ερχετε ο Ταξιαρχος για Επιθεωρηση ειναι καψωνι; Τοτε η χελωνα τι ειναι; Το να μπαινουν μεσα στο θαλαμο με τις μανικες 3 το βραδυ τι ειναι; τα ελεφαντακια, λαγουδακια, καγκουρο τι ειναι; Μην μπλεκετε τη αγγαρια με το καψωνι!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες