Κατάσταση επιβίβασης - μειωμένα εισιτήρια

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Toliss
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Toliss »

Μάλιστα ! Ευχαριστώ Γρεεκ αρμυ!
v@g

Δημοσίευση από v@g »

Γεία σας παιδιά... Παρουσιαζομαι Τριπολη και είμαι απο Σητεία... Τι ισχύει για τα δωρεάν εισητήρια ; Περιλαμβάνονται και τα εισητηρια του Κτελ μέχρι Ηράκλειο που έχει καραβι για Αθήνα ;
ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3
Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας

Δημοσίευση από ziaba »

Για την ημέρα που παρουσιάζομαι δεν έχει πλοίο δικαιούμαι να πάρω αεροπλάνο ξέρει κανενας;
Πολίτης !!!336 !!!
sakizz

Δημοσίευση από sakizz »

Παιδια πηγα στο ΑΤ Λιβαδειας για κατασταση επιβιβασης μιας και η λιβαδεια δεν εχει φρουραρχειο και καναν λας και τους ειπα κατι εξωπραγματικο, δεν ηξερε κανενας τιποτα. Τελικα μου ειπαν να παω στο στρατοπεδο της θηβας για να την παρω. Οντως ισχυει οτι δεν δινουν στο ΑΤ ή απλα αυτα δεν ξεραν?
antonis12
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από antonis12 »

Μία ερώτηση:

Ισχύει ότι με το σημειωμα κατάταξης έχεις δωρεάν μετακίνηση με τα ΜΜΜ στην Αθήνα για την ημέρα που παρουσιάζεσαι καθώς και για την ημέρα που προηγείται;

Άβαταρ μέλους
Razorakos15
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Razorakos15 »

Νομιζω ναι. Εγω που ηρθα από θεσσαλονικη με όλα τσαμπα πηγα, και προαστιακο και όλα.
Περισσότερος ιδρώτας στην εκπαίδευση λιγότερο αίμα στον πόλεμο.
antonis12
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από antonis12 »

Ευχαριστώ φίλε.Γνωρίζει κανείς αν αυτό ισχύει μόνο για την ίδια και την προηγούμενη μέρα ή για περισσότερες;

Οπλίτης

Δημοσίευση από Οπλίτης »

Παιδιά, η μετακίνηση με τα ΜΜΜ είναι δωρεάν για όλη τη διάρκεια της θητείας μας. Ρώτησα υπάλληλο στο μετρό. Το μόνο που δεν ξέρω σίγουρα αν ισχύει είναι η διαδρομή μέχρι το αεροδρόμιο, που μάλλον ισχύει απ'ότι βλέπω στην ακόλουθη διεύθυνση.
http://www.oasa.gr/content.php?id=freekom

Επίσης έχουμε ελεύθερη πρόσβαση και σε μερικά μουσεία αλλά δυστυχώς πρέπει να είναι σε λίγα. Δεν διευκρινίζεται. Όποιος ξέρει ας πει γιατί με ενδιαφέρει.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 18
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Μέχρι και πριν μερικά χρόνια πάντως ΜΜΜ από και προς Αεροδρόμιο τα πλήρωνες κανονικά.

Για δωρεάν είσοδο, θυμάμαι στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών στη Ριζάρη υπήρχε αυτή η πρόβλεψη. Και νομίζω στο Καλπάκι Ιωαννίνων.

Μουσείο Καλπακίου
Άβαταρ μέλους
liakosplits
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από liakosplits »

Ξερει κανεις αν για πατρα στην αστικη συγκοινωνία πληρωνεις; Γιατι αλλοι λενε μισο εισητηριο και αλλοι λενε τζαμπα.
Άβαταρ μέλους
Kourtembeu
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από Kourtembeu »

Οπλίτης έγραψε:Παιδιά, η μετακίνηση με τα ΜΜΜ είναι δωρεάν για όλη τη διάρκεια της θητείας μας. Ρώτησα υπάλληλο στο μετρό. Το μόνο που δεν ξέρω σίγουρα αν ισχύει είναι η διαδρομή μέχρι το αεροδρόμιο, που μάλλον ισχύει απ'ότι βλέπω στην ακόλουθη διεύθυνση.
http://www.oasa.gr/content.php?id=freekom

Επίσης έχουμε ελεύθερη πρόσβαση και σε μερικά μουσεία αλλά δυστυχώς πρέπει να είναι σε λίγα. Δεν διευκρινίζεται. Όποιος ξέρει ας πει γιατί με ενδιαφέρει.

Για Μουσείο Ακροπόλεως διάβασα τα εξής.

Μειωμένη με 3 ευρώ από 5 που κοστίζει

Οι υπηρετούντες στα Σώματα Ασφαλείας (Ελληνική Αστυνομία, Πυροσβεστικό και Λιμενικό Σώμα) και ο συνοδός τους

Απαλλάσσονται Από την πληρωμή οι

Οι υπηρετούντες τη στρατιωτική τους θητεία, με την επίδειξη της στρατιωτικής τους ταυτότητας

ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3
Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας

Δημοσίευση από ziaba »

Μου έδωσαν μια κατάσταση επιβίβασης μπορώ να την χρησιμοποιήσω αργότερα γιατί θέλω να ταξιδέψω με αεροπλάνο
Πολίτης !!!336 !!!
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

ziaba έγραψε:Μου έδωσαν μια κατάσταση επιβίβασης μπορώ να την χρησιμοποιήσω αργότερα γιατί θέλω να ταξιδέψω με αεροπλάνο

Όχι δεν μπορείς.

Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Avatar »

ziaba έγραψε:Μου έδωσαν μια κατάσταση επιβίβασης μπορώ να την χρησιμοποιήσω αργότερα γιατί θέλω να ταξιδέψω με αεροπλάνο

κατάσταση επιβίβασης είναι μία για όλη τη θητεία και κανονικά την αιτήσαι εσύ. Είναι το/τα εισητήρια με το δυνατότερο φθηνότερο μέσο. Προφανώς το αεροπλάνο δεν είναι μέσα σε αυτά τα μέσα Εικόνα
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες