Χρυσή Αυγή
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 51
Χρυσή Αυγή
Οι αστυνομικοί εκτελόύν διαταγές. Οι αναρχικοί δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, εδω τη σημαία καινε, τι στεφάνια μου λες τώρα.
Χρυσή Αυγή
ελα ντε. Αυτο ειναι μεγαλη αλητεια δεν εχει προηγουμενο αυτο οτι και να πιστευεις την σημαια ρε γαμωτο θα καψεις
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 34
Χρυσή Αυγή
Ερωτηση σχετικα με αναρχικους και αστυνομικους! Οταν εγινε η ατυχημα με τον "μικρο" αλεξανδρο εγιναν κινητοποιησεις απο ολα τα σχολεια και γενικα απο την μιση ελλαδα! Οταν πυροβολησαν τον αστυνομικο; Τα μμε ασχοληθηκαν 3-4 μερες και τωρα δε θυμουνται τιποτα! Ντροπη!
-
- Ταγματάρχης
Χρυσή Αυγή
Οταν εκαψαν το μνημειο του αγνωστου στρατιωτη οι αστυνομικοι αν εδερναν ή πυροβολουσαν ολα τα αχρηστα οντα που δηλωνουν αναρχικοι θα εβγαιναν και θα ελεγαν ολοι "τα κακα ματ, παλι χρησημοποιησαν βια" ξεχνοντας οτι ματ σημαινει μοναδα αποκαταστασης ταξεως! Αλλα βεβαια οι αναρχικοι εχουν απο πισω καποιους γνωστους (ονοματα δε λεμε αλλα λιγο πολυ ολοι τους ξερουμε! ) οι οποιοι θα αναφερουν το θεμα στη βουλη και ολα θα ληξουν! Η χ. Α ομως κατακρινεται συνεχως για τη συνεργασια της με την αστυνομια! Που ειναι το κακο; Αν κοιταξουμε λιγο τα πραγματα θα δουμε οτι οι αναρχικοι υποστηριζονται απο πολλους!
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
Χρυσή Αυγή
Πέστα ρε πειραιώτη. Την αστυνομία την βρίζουν είτε κάνει είτε δεν κάνει την δουλειά της.
-
- Ταγματάρχης
Χρυσή Αυγή
φιλε snakesh*t θελω να κανω μια ερωτηση σε ολα τα ανθρωπακια που ειναι κατα της αστυνομιας και θελω να μου πεις την γνωμη σου! Αν ερθει καποιος αλβανος και τους κλεψει το σπιτι, ποιον θα καλεσουν; Δε νομιζω αυτον που τους ξεσηκωνει να πηγαινουν να σπανε και να καινε! Ε; Τι λετε και εσεις; Ποιον θα καλεσουν;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 50
Χρυσή Αυγή
Όταν μπαίνεις στην Αστυνομία, ξέρεις, πρέπει να είσαι έτοιμος απέναντι στον έκνομο εγκληματία. Όταν είσαι μαθητής και τριγυρνάς στα Εξάρχεια και τρώς σφαίρα, φυσιολογικό είναι να προκαλέσεις αντιδράσεις.
Το ξεβράκωμα και η ξεφτίλα των αστυνομικών φαίνεται απο την προκύρηξη του ΕΑ (είτε είναι πραγματική, είτε οχι, οργάνωση).
"Όταν πυροβολήσαμε τον Διαμαντή, οι συναδέλφοι του κρύφτηκαν. Ο ένας πίσω απο τον τοίχο και ο άλλος σκύβοντας πίσω απο το αμάξι".
Όταν ο άλλος στοχεύει εναντίον σου, ιδίως κατά συναδέλφου σου, είναι δικαιωμά σου και υποχρέωσή σου να προστατεύσεις τον συνάδελφο και να λειτουργήσεις βάσει των νόμων.
Κάτι που δεν έκαναν οι συνάδελφοι του Διαμαντή.
Αν ήμουν Διαμαντής, την επόμενη μέρα απο την πλήρη ανάρρωσή μου, θα έφευγα απο τις στρατιές των δειλών που δέρνουν φοιτητές και αγρότες.
Όταν βλέπω οτι αντί να με προστατέψουν οι συνάδελφοί μου, κρύφτηκαν για να προστατέψουν τον κώλο τους, ενω έχουν ολο το δικαίωμα να πυροβολήσουν και να συλλάβουν τους εγληματίες, κρύβονται και ο προιστάμενός μου μου επιρρίπτει ευθύνες "Όλοι οι αστυνομικοί έχουν χρεωμένα γιλέκα αλεξίσφαιρα", τότε βράστα.
Κλωτσιές και στον Τσιατούρα και στους δειλούς που είχα δίπλα μου στην περιπολία.
Που φύλασσα ενα χώρο με κάθε δικαίωμα να απαντήσω στον παράνομο που στρέφεται κατά της Δημοκρατίας των νόμων και του Συντάγματος.
Που τον φύλασσα, βάσει αντιτρομοκρατικού νόμου. Μη ξεχνάμε τη επίθεση στον Βουλγαράκη.
Τι να κάνουμε. Αστυνομικός γίνεσαι και πληρώνεσαι για να αντιμετωπίσεις τέτοιες περιπτώσεις. Οχι για να κάθεσαι 2-3 ώρες εξω απο το Υπ. Πολιτισμού και να τα τσεπώνεις όντας δημόσιος υπαλληλίσκος.
Όπως και οι Ιερόδουλες. Όταν αποφασίσεις να δουλέψεις σε οίκο ανοχής, μην έχεις παράπονο οτι ο άλλος σε πηδάει. Αυτή είναι η δουλειά σου.
Πορείες γίνονται για τους αθώους και οχι για τους εν δυνάμει δημοσιουπαλληλίσκους.
Θες να γίνεις Ειδικός φρουρός ; Θα υπακούς σε εντολές και θα έρχεσαι αντιμέτωπος με το σκληρό έγκλημα, τέλος.
Θες να γίνεις ΜΑΤατζής ; Θα βαράς αγρότες επειδή στο είπε ανώτερος. Η δουλειά σου είναι να υπακούς εντολές, τέλος.
Αν δε θες να γίνεις, υπάρχουν χίλια δυο. Σπουδάζεις η γίνεσαι σκουπιδιάρης η σερβιτόρος η γραμματέας η πορτιέρης η αυτόνομος επαγγελματίας η οτιδήποτε.
Ο καθένας ενεργεί όπως του υπαγορεύει η συνείδησή του.
Το ξεβράκωμα και η ξεφτίλα των αστυνομικών φαίνεται απο την προκύρηξη του ΕΑ (είτε είναι πραγματική, είτε οχι, οργάνωση).
"Όταν πυροβολήσαμε τον Διαμαντή, οι συναδέλφοι του κρύφτηκαν. Ο ένας πίσω απο τον τοίχο και ο άλλος σκύβοντας πίσω απο το αμάξι".
Όταν ο άλλος στοχεύει εναντίον σου, ιδίως κατά συναδέλφου σου, είναι δικαιωμά σου και υποχρέωσή σου να προστατεύσεις τον συνάδελφο και να λειτουργήσεις βάσει των νόμων.
Κάτι που δεν έκαναν οι συνάδελφοι του Διαμαντή.
Αν ήμουν Διαμαντής, την επόμενη μέρα απο την πλήρη ανάρρωσή μου, θα έφευγα απο τις στρατιές των δειλών που δέρνουν φοιτητές και αγρότες.
Όταν βλέπω οτι αντί να με προστατέψουν οι συνάδελφοί μου, κρύφτηκαν για να προστατέψουν τον κώλο τους, ενω έχουν ολο το δικαίωμα να πυροβολήσουν και να συλλάβουν τους εγληματίες, κρύβονται και ο προιστάμενός μου μου επιρρίπτει ευθύνες "Όλοι οι αστυνομικοί έχουν χρεωμένα γιλέκα αλεξίσφαιρα", τότε βράστα.
Κλωτσιές και στον Τσιατούρα και στους δειλούς που είχα δίπλα μου στην περιπολία.
Που φύλασσα ενα χώρο με κάθε δικαίωμα να απαντήσω στον παράνομο που στρέφεται κατά της Δημοκρατίας των νόμων και του Συντάγματος.
Που τον φύλασσα, βάσει αντιτρομοκρατικού νόμου. Μη ξεχνάμε τη επίθεση στον Βουλγαράκη.
Τι να κάνουμε. Αστυνομικός γίνεσαι και πληρώνεσαι για να αντιμετωπίσεις τέτοιες περιπτώσεις. Οχι για να κάθεσαι 2-3 ώρες εξω απο το Υπ. Πολιτισμού και να τα τσεπώνεις όντας δημόσιος υπαλληλίσκος.
Όπως και οι Ιερόδουλες. Όταν αποφασίσεις να δουλέψεις σε οίκο ανοχής, μην έχεις παράπονο οτι ο άλλος σε πηδάει. Αυτή είναι η δουλειά σου.
Πορείες γίνονται για τους αθώους και οχι για τους εν δυνάμει δημοσιουπαλληλίσκους.
Θες να γίνεις Ειδικός φρουρός ; Θα υπακούς σε εντολές και θα έρχεσαι αντιμέτωπος με το σκληρό έγκλημα, τέλος.
Θες να γίνεις ΜΑΤατζής ; Θα βαράς αγρότες επειδή στο είπε ανώτερος. Η δουλειά σου είναι να υπακούς εντολές, τέλος.
Αν δε θες να γίνεις, υπάρχουν χίλια δυο. Σπουδάζεις η γίνεσαι σκουπιδιάρης η σερβιτόρος η γραμματέας η πορτιέρης η αυτόνομος επαγγελματίας η οτιδήποτε.
Ο καθένας ενεργεί όπως του υπαγορεύει η συνείδησή του.
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
Χρυσή Αυγή
Ακριβώς αυτό τους ρωτάω κι εγώ, όλοι στι σχολείο μου έβριζαν την αστυνομία, μόνο εγω ήμουν υπέρ.πειραιωτης έγραψε: φιλε snakesh*t θελω να κανω μια ερωτηση σε ολα τα ανθρωπακια που ειναι κατα της αστυνομιας και θελω να μου πεις την γνωμη σου! Αν ερθει καποιος αλβανος και τους κλεψει το σπιτι, ποιον θα καλεσουν; Δε νομιζω αυτον που τους ξεσηκωνει να πηγαινουν να σπανε και να καινε! Ε; Τι λετε και εσεις; Ποιον θα καλεσουν;
Χρυσή Αυγή
Καλα εδω που τα λεμε τους πυροβολισαν με ακ, δεν νομιζω αν ριξει ενας που ξερει να το δουλεψει και οχι αυτος που πυροβολισε και οι μισες πηγαν στα πουλια να εκανε ΤΠτ το γιλεκο ουτε θα προλαβεναν να κρυφτουν. Παντως σπασαν και το μαγα; Ζι της μανας του αλεξη αυτο Δειχνει οτι τους περνει ολους η μπαλλα και αθωους και ενοχους κακο αυτο
Χρυσή Αυγή
φιλε ουτε να σταματησει η αστυνομια να κανει το εργο της ισως και να το κανει καλυτερα χρειαζεται, ουτε ομως να κανουν τους σεριφιδες χρειαζεται.
Τωρα αν δεν κανει σωστα το εργο της η σταματησει να υπαρχει τοτε υπαρχουν αλλα < < Παιδακια> > Που θα το επωθεληθουν βιαστες κλεφτες φονιαδες κτλ...
Τωρα αν δεν κανει σωστα το εργο της η σταματησει να υπαρχει τοτε υπαρχουν αλλα < < Παιδακια> > Που θα το επωθεληθουν βιαστες κλεφτες φονιαδες κτλ...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Χρυσή Αυγή
Οι υπέρμαχοι των ΜΑΤατζήδων, μπορούν να μου πούν σε τι ακριβώς χρειάζονται στην κοινωνία;
-
- Ταγματάρχης
Χρυσή Αυγή
Φιλε αυτο που περιγραφεις τωρα "βιαστες κλεφτες φονιαδες κτλ... " Αντιπροσωπευει, πλεον, ενα μεγαλο ποσοστο της ελλαδας! Και οχι μονο των ελληνων αλλα και των αλλοδαπων που ζουν στην ελλαδα! Αν ρωτησετε(οι πιο μικροι) τους γονεις σας θα σας πουν οτι την δεκαετια του 80(πριν ερθουν ολοι αυτοι οι αλλοδαποι)κοιμοντουσαν με τις πορτες ανοιχτες! Δε σημαινει κατι αυτο;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Χρυσή Αυγή
Σημαίνει οτι τα μυαλά κάποιων, μάλλον πήραν πολύ αέρα;
-
- Ταγματάρχης
Χρυσή Αυγή
Δε το νομιζω! Δεν ειναι λογικο αυτο που λες! Πως γινεται οταν ανοιξαν τα συνορα να αυξηθηκε η εκληματηκοτητα απο τους ελληνες;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Χρυσή Αυγή
Πως γίνεται ; Θα σου πω. Εγω που ήθελα να χτίσω το σπίτι μου βρήκα φθηνά εργατικά χέρια. Μεροκάματο για τον Έλληνα θα ήταν 2000 δραχμές π. Χ.
Για τον ξένο θα έπεφτε στις 1000 δραχμές. Και γνωρίζοντας πως είναι παράνομος, το έριχνα στις 500 δραχμές.
Εκμεταλλέυτηκα 2-3-5-10. Κάπου όμως, ο μικρός μισθός, η ανασφάλιστη εργασία για να βγάζω εγω κέρδος, ο εκβιασμός μου προς τον κακομοίρη πως "δε θα παίρνεις παραπάνω λεφτά, μην απαιτείς. Αλλιώς παίρνω ενα τηλεφωνάκι στην Αστυνομία και τα λέμε", έκαναν τον άνθρωπο να προσπαθεί να ζήσει με διαφορετικό τρόπο. Είδε οτι ο εργοδότης του δε τον σεβόταν και τον ξεζούμιζε. Ξαφνικά, και επειδή δεν είχε τίποτα να χάσει, του τη βιδώνει, έρχεται σπίτι και μου την πέφτει για να με καθαρίσει.
Ο άνθρωπος ωθεί τον συνάνθρωπό του στη βία. Η εκμετάλλευση και ο μηδενικός σεβασμός.
Ενας άνθρωπος δε φεύγει απο τον τόπο του για πλάκα.
Αν εγω είμαι Αλβανός δολοφόνος, δεν εχω καμία όρεξη να παω στην Ελλάδα για να δολοφονήσω. Αφου υποτίθεται είναι πολύ πιο προηγμένο κράτος, αρα σκούρα τα πράγματα για τους τρόπους διαφυγής μου. + το γεγονός οτι είμαι ξένος, αρα το έμψυχο υλικό της Αστυνομίας θα σκυλιάσει για να με βρεί.
Ο δολοφόνος και κλέφτης, θα κλέψει και θα σκοτώσει στον τόπο που κατοικεί. Αφου τα μέτρα είναι πιο χαλαρά, αρα και η επιβίωση πιο εύκολη.
Μεταναστεύει ο άνθρωπος που αποφασίζει ενα νεο ξεκίνημα.
Ολα τα άλλα, είναι "πανέμορφες" θεωρίες για να μπορέσουν τα αρρωστάκια ρατσιστές να καθησυχάζουν τον μίζερο και ανασφαλή εαυτό τους.Placebo, αυθυποβολή. Λειτουργούν σε επίπεδο φαρμάκων, σε επίπεδο θεωρίας δε θα λειτουργούσαν ;
Για τον ξένο θα έπεφτε στις 1000 δραχμές. Και γνωρίζοντας πως είναι παράνομος, το έριχνα στις 500 δραχμές.
Εκμεταλλέυτηκα 2-3-5-10. Κάπου όμως, ο μικρός μισθός, η ανασφάλιστη εργασία για να βγάζω εγω κέρδος, ο εκβιασμός μου προς τον κακομοίρη πως "δε θα παίρνεις παραπάνω λεφτά, μην απαιτείς. Αλλιώς παίρνω ενα τηλεφωνάκι στην Αστυνομία και τα λέμε", έκαναν τον άνθρωπο να προσπαθεί να ζήσει με διαφορετικό τρόπο. Είδε οτι ο εργοδότης του δε τον σεβόταν και τον ξεζούμιζε. Ξαφνικά, και επειδή δεν είχε τίποτα να χάσει, του τη βιδώνει, έρχεται σπίτι και μου την πέφτει για να με καθαρίσει.
Ο άνθρωπος ωθεί τον συνάνθρωπό του στη βία. Η εκμετάλλευση και ο μηδενικός σεβασμός.
Ενας άνθρωπος δε φεύγει απο τον τόπο του για πλάκα.
Αν εγω είμαι Αλβανός δολοφόνος, δεν εχω καμία όρεξη να παω στην Ελλάδα για να δολοφονήσω. Αφου υποτίθεται είναι πολύ πιο προηγμένο κράτος, αρα σκούρα τα πράγματα για τους τρόπους διαφυγής μου. + το γεγονός οτι είμαι ξένος, αρα το έμψυχο υλικό της Αστυνομίας θα σκυλιάσει για να με βρεί.
Ο δολοφόνος και κλέφτης, θα κλέψει και θα σκοτώσει στον τόπο που κατοικεί. Αφου τα μέτρα είναι πιο χαλαρά, αρα και η επιβίωση πιο εύκολη.
Μεταναστεύει ο άνθρωπος που αποφασίζει ενα νεο ξεκίνημα.
Ολα τα άλλα, είναι "πανέμορφες" θεωρίες για να μπορέσουν τα αρρωστάκια ρατσιστές να καθησυχάζουν τον μίζερο και ανασφαλή εαυτό τους.Placebo, αυθυποβολή. Λειτουργούν σε επίπεδο φαρμάκων, σε επίπεδο θεωρίας δε θα λειτουργούσαν ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης