Τι να πάρω μαζί μου όταν παρουσιαστώ;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 29
Τον υπνοσακο ισως να μην σου επιτρεψουν να το εχεις στο κεν... Αν κ για μενα βλακειες ειναι, σιγα μωρε, για τον υπνο το θελεις... Αμαν, αυτα τα προβλεπομενα
Αλλα δεν μπορεις να κανεις κ αλλιως... Να σου πω κατι; Χακι σεντονια κ μαξιλαροθηκες εκτος απο να τα παρεις απο ειδη προικων, υπαρχουν σε στρατιωτικα πρατηρια ή ακομη κ εκει που μπορεις να προμηθευτεις τα στρατιωτικα ειδη?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Παρ Μαρ 19, 2010 8:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
Και κατι αλλο.
Ειναι αληθεια οτι τα πραγματα μας απαγορευεται να τα εχουμε στις δικες μας βαλιτσες αλλα σε αυτες που θα μας δωσουν;
Ειναι αληθεια οτι τα πραγματα μας απαγορευεται να τα εχουμε στις δικες μας βαλιτσες αλλα σε αυτες που θα μας δωσουν;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 24
Δεν υπαρχει προβλημα... Δικες σου βαλιτσες θα εχεις... Ετσι και αλλιως δεν θα μας δωσουν στρατιωτικες... Αυτες τις δινουν στους φανταρους για να υπαρχει ομοιομορφια στιν μετακινησεις τους.
-
- Στρατηγός
Γιαννη θα μου πεις για τα σεντονια κ μαξιλαροθηκες; Εσυ που βρηκες χακι?
Dum spiro spero
-
Παντου. Χακι σεντονια και ασπρες μαξιλαροθηκες. Στο μεγαλο πευκο σαν νεοσυλλεκτος... Μετα στο ηρακλειο στην ΣΕΑΠ (σχολη δοκιμων). Μετα στην ρεντινα και μετα στον ασπροπυργο... Παντου χακι σεντονια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗ_Σ την Παρ Μαρ 19, 2010 8:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Στρατηγός
Δεν εννοω αυτο βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Εννοω απο που πηρες δικα σου
Που βρηκες κ αγορασες; Σε στρατιωτικα πρατηρια, σε μαγαζι με στρατιωτικα ειδη ή σε μαγαζι με ειδη προικος?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Παρ Μαρ 19, 2010 8:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
-
xaxaxa... Ειμαι λιγο χαζουλης... Μοναστηρακι, εχει πολλα μαγαζια εκει...
-
- Στρατηγός
αχαχαχαχαχαΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:xaxaxa... Ειμαι λιγο χαζουλης... Μοναστηρακι, εχει πολλα μαγαζια εκει...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Παρ Μαρ 19, 2010 8:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
-
Ναι Εκει...
ναι τα σεντονια ειναι ολα χακι!ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Ρε illy sorry αλλα τωρα εισαι αδιαβαστη... Τα μαξιλαρια ναι... Ασπρα ειναι... Αλλα τα σεντονια ειναι χακι... Ε τωρα τελειωσα τον στρατο... Και εχω παει σε 5 στρατοπεδα...
λοιπον παιδια περσι περασε μια φιλη μου. Ολα τα σεντονια ειναι πλεον για την εκπαιδευση χακι! Πριν 8 μηνες τελειωσε την εκπαιδευση και δεν νομιζω να το αλλαξαν. Τον υπνοσακο οποιος θελει τον περνει. Αν πεσεις σε καλο ατομο δεν σου τον περνουν! Αν πεσεις σε ασχετο τοτε ναι.4 δικα μου ατομα που μπηκαν περσι απο την 1 μερα ειχαν υπνοσακο! Αναλογα που θα πεσετε!illy έγραψε:Κ εγω δλδ πως τα εχω δει;ξερω οτι χακι ειναι οι κουβερτες... Κ θυμαμαι που ο φιλος του συντροφου μου ειχε παρει μπλε σεντονια κ ειχε γινει χαμος
Ουτε υποσακος επιτρεπεται κανονικα, το ειχαν κανει κ αυτο καποιοι στο κεν κ ειχαν πεσει καμπανες
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Οταν λεω κατι σημαινει οτι το ξερω φιλε Γιαννη θας μας δωσουν οτι ειναι απαραιτητο για αυτους τους 5-6 μηνες εκπαιδευσης, γιατι απλα καπια πραγματα χρειαζονται σε πολλες φασεις της εκπαιδευσης οπως Η πετσετα, το παγουρι και η σαπουνοθηκη Που πρεπει να ειναι στο σακιδιο του Μ71 με συγκεκριμενο τροπο τοποθετημενη/α ωστε να φενεται το ΕΣ και πολλα αλλα που ειναι στα πλαισια της πειθαρχιας. Ειμαστε επαγγελματιες Στρατιωτες νομιζω οχι εφεδροι στρατιωτες... Και αρβυλες του εμποριου ξεχασε το οσο εισαι στα Κεντρα εκπαιδευσης ολο αυτο το διαστημα Μονο Οτι ειναι προβλεπομενο, στη μοναδα αργοτερα αυτες. Φορμες παραλαγης πιθανον να παρουμε 2 σετ. Ολα αυτα χωρις να θελω να το παιξω οτι τα ξερω ολα για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις.
ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:Δεν υπαρχει περιπτωση να ειστε στον ιδιο χωρο με γυναικες (υπνο, μπανια κτλ.)capo έγραψε:καλα ρε φιλε εσυ γιατι αρπαζεσα ιδιλαδη τωρα; Τι ειπε το παιδι και τρελενεσαι και μαγκια του να παρει λιγο ματι. Κακο ειναι;... έγραψε:Τι θα δειξει ρε... Για ποιο λογο πας στο στρατο για να παιρνεις ματι τις γυναικες δεν ντρεπεσαι λιγακι μπες με αυτο το σκεπτικο και θα καλοπερασεις ελα σε περιμενουμε. Μπανιστηρτζη
ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΕΚΕΙ ΟΧΙ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης