Σε ποιο κέντρο παρουσιάζονται οι ΕΠΟΠ;
Κάποια πράγματα είναι αδύνατον να τα περιγράψεις πρέπει να τα ζήσεις, μετά απο 12 μήνες αφού μπείς ξανακάνε αυτή την ερώτηση αλλά πιστεύω οτι δεν θα μου τι κάνεις. Τώρα αν διαλέξεις να πας στα δύσκολα στον Σ. Ξ, θα δείς οτι έχεις απιστεύτες αντοχές και δυνατότητες που ούτε καν σου πέρναγαν απο το μυαλό.
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
Εγώ φοβάμαι τις ψυχολογικές αντοχές! Ο χρόνος θα δείξει Λοχία!
Δεν διάλεξα τίποτα δύσκολο, τεχνικός στα pc θα μαι.
Καλησπέρα σε όλους... Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει που παρουσιάζονται όσοι περάσουν διοικητικοί στρατολογικού?
Καλη επιτυχεια σε μας π περασαμε. Αντε ενας μηνας κ κατι ακομα ειναι. Μια ερωτηση παιδια τι γνωριζουμε για Αυλωνα; Απο οτι εχω ακουσει ειναι καπως δυσκολα...
JARIK Δεν γνωρίζουμε τίποτα. Μην ανησυχεις θα το μάθουμε και απο την καλή και απο την ανάποδη.
Ελπιζω να μην ειναι κ πολυ αναποδι. Αν κ ολα αυτα π διαβαζεις μην τα πιστευεις. Οταν παμε θα τα δουμε ολα.
jarik σίγουρα. Ο καθένας βλέπει τα πράγματα απο την δική του οπτικη γωνία. Ότι και να είναι το ποταμι δεν γυριζει πισω, θα το παλεψουμε.
jo ακομα στελνεις μνμ χωρις να εισαι μελος;
ΟΑΑΕΕ02 ναι, αφου δε με θέλουν για μέλος!
τι να κάνω. Να πάω κόντρα;

Ποιος δε σε θελει;
Πρώτος και καλυτερος ο δυκ.
οπως σου εχω πει και παλια, δεν εχω γνωσεις επι του θεματος, γιατι να γινω μέλος; Να λεω βλακειες και ασχετα, αφου μπορω κι ως πολιτης, χαχα

Αλλα ως πολιτης δε μπορουμε να σε κραξουμε με πμ
Παιδια ξερει κανεις πως θα πα με αυλωνα; Ενοω με το τρενο τι ιστορια παιζει; Γτ εχω ψαξει και ακομη δεν εμαθα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης