Κατ' εξαίρεση μετάθεση
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Καλή σας ημέρα. Αύριο φεύγω για το 11ο Σύνταγμα Πεζικού Τρίπολης. Θέλω να ρωτήσω το εξής.
Είμαι Δημότης Αθηναίων (Β Στρατολογικό γραφείο Ρουφ) αλλά ως μόνιμη κατοικία στο στρατό έχω δηλώσει Ρόδο όπου διαμένουν οι γονείς (εκεί ήρθε και το χαρτί κατάταξης).
Εδώ στην Αθήνα υπάρχει πατρικό σπίτι όπου διαμένει η γιαγιά μου, υπερήλικας ετών 86, με την οποία μένω και γω τα τελευταία 11χρόνια.
Επίσης υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες και μια μετακίνηση στον Έβρο π. Χ. Θα ήταν πολύ άσχημη και για την φροντίδα της γιαγιάς αλλά και για τα μηνιαία μου έξοδα.
Με αυτά που διάβασα κατάλαβα οτι εφόσον δεν έχω βύσμα το χειρότερο σενάριο λέει Βόρεια στον Έβρο, Δράμα. Το επόμενο σενάριο λέει Ρόδο ή Κω και το καλύτερο σενάριο λέει οτι ως προστάτης υπερήλικα μπορώ να ζητήσω Αθήνα.
Πόσο πιθανό το βλέπετε να γίνει κάποιο από τα παραπάνω;
Δε ζητάω να με λυπηθούν, αλλά να με κατανοήσουν. Και φυσικά δε θα κλαφτώ αν ήταν όλα αξιοκρατικά και βολευόντουσαν πριν από μένα όσοι έχουν πραγματικά σοβαρότερους λόγους από τη φροντίδα ενός υπερήλικα ή/και οικονομική στενότητα.
Είμαι Δημότης Αθηναίων (Β Στρατολογικό γραφείο Ρουφ) αλλά ως μόνιμη κατοικία στο στρατό έχω δηλώσει Ρόδο όπου διαμένουν οι γονείς (εκεί ήρθε και το χαρτί κατάταξης).
Εδώ στην Αθήνα υπάρχει πατρικό σπίτι όπου διαμένει η γιαγιά μου, υπερήλικας ετών 86, με την οποία μένω και γω τα τελευταία 11χρόνια.
Επίσης υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες και μια μετακίνηση στον Έβρο π. Χ. Θα ήταν πολύ άσχημη και για την φροντίδα της γιαγιάς αλλά και για τα μηνιαία μου έξοδα.
Με αυτά που διάβασα κατάλαβα οτι εφόσον δεν έχω βύσμα το χειρότερο σενάριο λέει Βόρεια στον Έβρο, Δράμα. Το επόμενο σενάριο λέει Ρόδο ή Κω και το καλύτερο σενάριο λέει οτι ως προστάτης υπερήλικα μπορώ να ζητήσω Αθήνα.
Δε ζητάω να με λυπηθούν, αλλά να με κατανοήσουν. Και φυσικά δε θα κλαφτώ αν ήταν όλα αξιοκρατικά και βολευόντουσαν πριν από μένα όσοι έχουν πραγματικά σοβαρότερους λόγους από τη φροντίδα ενός υπερήλικα ή/και οικονομική στενότητα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 107
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
LastOfTheMohicans έγραψε:Καλή σας ημέρα. Αύριο φεύγω για το 11ο Σύνταγμα Πεζικού Τρίπολης. Θέλω να ρωτήσω το εξής.
Τέτοια κατηγορία τουλάχιστον απ'όσο βλέπω εδώ δεν υπάρχει, με το οικονομικό πρόβλημα ίσως ανήκεις στην 13 κατηγορία
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Γειά σας παιδιά, μια ερώτηση. Εγώ είμαι 315 και τώρα πάω λήμνο 88 εμα. Ο πατέρας μου έχει πεθάνει εδώ και 5 χρόνια και η μητέρα μου έχει προβλήματα υγείας και είναι απαραίτητο να είναι κάποιος μαζί της... Δικαιούμαι κατ εξαίρεση μετάθεση?
-
- Στρατηγός
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
basilaras έγραψε:Γειά σας παιδιά, μια ερώτηση. Εγώ είμαι 315 και τώρα πάω λήμνο 88 εμα. Ο πατέρας μου έχει πεθάνει εδώ και 5 χρόνια και η μητέρα μου έχει προβλήματα υγείας και είναι απαραίτητο να είναι κάποιος μαζί της... Δικαιούμαι κατ εξαίρεση μετάθεση;
Διάβασε το παραπάνω άρθρο και δες αν ανήκεις σε μια από τις κατηγορίες, αν είσαι το μοναδικό αγόρι θεωρείσαι προστάτης και δικαιούσαι να κάνεις 8μηνο αυτό δε το γνωρίζεις;
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Εχω ετεροθαλη αδερφο και δεν πιανετε. Αλλα δεν ζει μαζι με εμας
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Καλημερα ηθελα να ρωτησω ειμαι φανταρος αν ειναι δυνατον Να παρω κατ εξαιρεση μεταθεση για τον λογο π εχω κανει ενα χειρουργειο και ειμαι ι4 και επειδη ο πατερας μου ειναι 68 χρ... Ευχαριστω
-
- Στρατηγός
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
fantom έγραψε:Καλημερα ηθελα να ρωτησω ειμαι φανταρος αν ειναι δυνατον Να παρω κατ εξαιρεση μεταθεση για τον λογο π εχω κανει ενα χειρουργειο και ειμαι ι4 και επειδη ο πατερας μου ειναι 68 χρ... Ευχαριστω
Διάβασε το άρθρο που έχω βάλει 4-5 μηνύματα ποιο πάνω
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Παιδιά καλημέρα, είμαι κάτοχος διδακτορικού (εσωτερικού, δεν έχω πάρει αναβολή σαν διακεκριμένος επιστήμονας εξωτερικού Δηλαδή), τελικά ισχύει η κατ'εξαίρεση μετάθεση για όλους τους Διδάκτορες; Γιατί στο site Της στρατολογίας δεν μας έχει πουθενά στις προυποθέσεις της κατ'εξαίρεση ενώ εδώ και αλλού έχω διαβάσει οτι ισχύει από το 2010. Ξέρει κανείς τι ισχύει τελικά και αν υπάρχει Π. Δ ή Υ. Α;
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Παιδια δεν ξερω θα μας τρελανουν αυτοι... Ειμαι 8μηνο παρουσιαστηκα αργος οριστικο (καστορια) τοποθετηση στην κοζανη στο 721 τμχ (μοναδα μου) και κανω αιτηση για κατεξερεση μεταθεση στον τοπο μου (θεσ/νικη) λογοι:1. Οικονομικοι προσκομησα και το χαρτι της εφοριας 2. Θανοντος πατερα...3. Προσκομησα δικαστικη αποφαση που λεει με λιγα λογια οτι ειχαν χωρισει οι γονεις πριν πεθανει ο πατερας μου και δεν ζω με την μητερα μου αλλα με την γιαγια μου (η μητερα του πατερα μου) η οποια ειναι 74 ετων... Δλδ τι αλλα επρεπε να βαλω για να παω θεσσαλονικη... Και τουλαχιστον στην διανυχτερευση που θα επαιρνα να πηγαινα να δουλεψω για να τα βγαλουμε περα...Mπορω με καποιο τροπο να παω στην θεσσαλονικη. Ευχαριστω
-
- Στρατηγός
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Dracinho έγραψε:Παιδια δεν ξερω θα μας τρελανουν αυτοι... Ειμαι 8μηνο παρουσιαστηκα αργος οριστικο (καστορια) τοποθετηση στην κοζανη στο 721 τμχ (μοναδα μου) και κανω αιτηση για κατεξερεση μεταθεση στον τοπο μου (θεσ/νικη) λογοι:1. Οικονομικοι προσκομησα και το χαρτι της εφοριας 2. Θανοντος πατερα...3. Προσκομησα δικαστικη αποφαση που λεει με λιγα λογια οτι ειχαν χωρισει οι γονεις πριν πεθανει ο πατερας μου και δεν ζω με την μητερα μου αλλα με την γιαγια μου (η μητερα του πατερα μου) η οποια ειναι 74 ετων... Δλδ τι αλλα επρεπε να βαλω για να παω θεσσαλονικη... Και τουλαχιστον στην διανυχτερευση που θα επαιρνα να πηγαινα να δουλεψω για να τα βγαλουμε περα...Mπορω με καποιο τροπο να παω στην θεσσαλονικη. Ευχαριστω
Πότε έκανες τα χαρτιά σου για κατ'εξαίρεση; Επίσης για να ισχύει το 2ο δικαιολογητικό θα πρέπει ο πατεράς σου να απεβίωσε εντός έτους (τελευταίο 12μηνο) και για το 3ο που γράφεις τουλάχιστον στο άρθρο δεν βρίσκω κάτι ανάλογο
Δεν ξέρω αν θα πάρεις κατ'εξαίρεση αλλά από την στιγμή που κάνεις 8μηνο θα πάρεις κανονική μετάθεση
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
27 απριλιου εκανα τα χαρτια μου... ο πατερας μου εχει 13 χρονια που πεθανε και επεισης ξεχασα να πω οτι ενημερωθηκα ανεπισυμα οτι απορριφθηκε η αιτηση μου...
-
- Στρατηγός
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Dracinho έγραψε:27 απριλιου εκανα τα χαρτια μου... Ο πατερας μου εχει 13 χρονια που πεθανε και επεισης ξεχασα να πω οτι ενημερωθηκα ανεπισυμα οτι απορριφθηκε η αιτηση μου...
Δυστηχώς το βρισκώ λογικό να απορρίφθηκε η αιτησή σου τώρα το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να περιμένεις να πάρεις μετάθεση αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πας σίγουρα θεσσαλονίκη
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Ξερεις αν μπορω να παρω αποσπαση... ;
-
- Στρατηγός
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Dracinho έγραψε:Ξερεις αν μπορω να παρω αποσπαση... ;
Με βύσμα ναι χωρίς τζίφος
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Ευχαριστω... Να σαι καλα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες