Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 16
Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι
Κοίτα, εγω παίζω Everquest2, απλα το unreal είναι για μένα το τέλειο παράδειγμα σύγκρισης :) Ασε που ήταν ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ. Ιδίως εκεί στο 2004. Αχ τι καύλα.
Επίσης τα σύγχρονα παιχνίδια είναι για μπάτσες. Ολα γίνονται με γαμάτα γραφικά και απο υπόθεση. Ούτε καν υπάρχει στα περισσότερα.
Ενα τραγικό παράδειγμα παιχνιδιού που το 96 σε έκανε να χεστείς, να το βιώσεις εκείνες τις 2-3 ώρες που παίζεις, είναι το Resident Evil.
Τώρα κυνηγάς στην έρημο ζόμπι που ξέρουν και. Πολεμικές τέχνες.
Η παρακμή στο μεγαλείο της.
Old school games rulez !
YΓ. Ξεχνάτε ολόκληρο Delta Force ρε μάγκες ; Ναι ρε, στα χιόνια που το μαύρο pixelάκι ήταν ο εχθρός και μπαμ-κάτω!
Α ρε. Αξέχαστες στιγμές και αναμνήσεις.
Επίσης τα σύγχρονα παιχνίδια είναι για μπάτσες. Ολα γίνονται με γαμάτα γραφικά και απο υπόθεση. Ούτε καν υπάρχει στα περισσότερα.
Ενα τραγικό παράδειγμα παιχνιδιού που το 96 σε έκανε να χεστείς, να το βιώσεις εκείνες τις 2-3 ώρες που παίζεις, είναι το Resident Evil.
Τώρα κυνηγάς στην έρημο ζόμπι που ξέρουν και. Πολεμικές τέχνες.
Η παρακμή στο μεγαλείο της.
Old school games rulez !
YΓ. Ξεχνάτε ολόκληρο Delta Force ρε μάγκες ; Ναι ρε, στα χιόνια που το μαύρο pixelάκι ήταν ο εχθρός και μπαμ-κάτω!
Α ρε. Αξέχαστες στιγμές και αναμνήσεις.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 67
Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι
Συγνώμη κιόλας αλλά αυτό είναι απολύτως το κλασικό παράδειγμα περιστασιακού gamer που τα έχει κιόλας παρατήσει τα τελευταία χρόνια!
Είναι απόλυτα ανακριβή βέβαια όλα αυτά που λες!:)
Πίστεψέ με, τα βιντεοπαιχνίδια είναι μια από τις μεγαλύτερές μου αγάπες.
Είναι απόλυτα ανακριβή βέβαια όλα αυτά που λες!:)
Πίστεψέ με, τα βιντεοπαιχνίδια είναι μια από τις μεγαλύτερές μου αγάπες.
Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι
Για το unreal 3 λεμε ρε...
Αμμα δεις στο μελλον ποντικια σε κονσολες μην απορησεις...
Μεινε με το joypad (συγχρονε) ...

Μεινε με το joypad (συγχρονε) ...

-
- Ταξίαρχος
Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι
Εκτός του ότι υπήρξε περιφερειακό ποντίκι στις κονσόλες αλλά δεν τράβηξε καθόλου, στο ξαναείπα και πριν.
Εκατομμύρια χρήστες και κατα πολύ μα πολύ περισσότεροι από τους χρήστες υπολογιστή, έχουνε επιλέξει το χειριστήριο για fps.
Και στο ξαναείπα και αυτό, πως πλέον τα fps προγραμματίζονται για τις κονσόλες!
Εγώ σαφώς και θα μείνω σε αυτό και σαφώς και είμαι σύγχρονος μιας και ασχολούμαι με καινούριους τίτλους όταν μου μιλάτε για Unreal!
Εκατομμύρια χρήστες και κατα πολύ μα πολύ περισσότεροι από τους χρήστες υπολογιστή, έχουνε επιλέξει το χειριστήριο για fps.
Και στο ξαναείπα και αυτό, πως πλέον τα fps προγραμματίζονται για τις κονσόλες!
Εγώ σαφώς και θα μείνω σε αυτό και σαφώς και είμαι σύγχρονος μιας και ασχολούμαι με καινούριους τίτλους όταν μου μιλάτε για Unreal!

-
- Αντισυνταγματάρχης
Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι
Εγω τουλάχιστον, στον τομέα rpg που ασχολούμαι απο πιτσιρίκι, βλέπω να κατακρεουργούνται τα games. Τα αξέχαστα Lufia,Breath Of Fire,Final Fantasy Tactics είναι πολύ πιο μπροστά απο πάρα πολλά games του 2005 και πέρα.
Το Resident Evil είναι και υπαρκτό παράδειγμα, οχι ανακριβές.
Δε μπορώ να βλέπω ολο το βάρος να πέφτει στα γραφικά. Και δε μιλάω για παιχνίδια όπως shoot em up. Αλλα για adventure,rpg κτλ που έχουν βάθος.
Για rpg κι όλας. Η κατρακύλα φαίνεται απτο οτι βγαίνουν 100 κάθε χρόνο και τα 10 μόλις, είναι καλά. Εδω να κάνω την επισήμανση οτι μιλάω για ΜΜORPG με τα οποία ασχολούμαι πλέον.
Βέβαια απο τα καλά της σύγχρονης εποχής... Μπορώ να χώσω διάφορα όπως το guitar hero, το θεικότατο grand theft auto,silent hill.
Aπλα ρε Mάρκο, αυτο που βλέπω να γίνεται, είναι όπως και στον τομέα της μουσικής.
Βιομηχανία είναι τα video games, επομένως θα σουλατσάρουν οτι εύκολο, γρήγορο για κέρδος, αφου η μάζα πάντα οδηγούσε την αγορά.
Δώστε μου τα 5 καλα rpg που υπάρχουν τώρα, μαζί με όλη την "σαβούρα" των "παλιών" της δεκαετίας του 90 και κρατήστε ολα τα άλλα εσείς :)
Το Resident Evil είναι και υπαρκτό παράδειγμα, οχι ανακριβές.
Δε μπορώ να βλέπω ολο το βάρος να πέφτει στα γραφικά. Και δε μιλάω για παιχνίδια όπως shoot em up. Αλλα για adventure,rpg κτλ που έχουν βάθος.
Για rpg κι όλας. Η κατρακύλα φαίνεται απτο οτι βγαίνουν 100 κάθε χρόνο και τα 10 μόλις, είναι καλά. Εδω να κάνω την επισήμανση οτι μιλάω για ΜΜORPG με τα οποία ασχολούμαι πλέον.
Βέβαια απο τα καλά της σύγχρονης εποχής... Μπορώ να χώσω διάφορα όπως το guitar hero, το θεικότατο grand theft auto,silent hill.
Aπλα ρε Mάρκο, αυτο που βλέπω να γίνεται, είναι όπως και στον τομέα της μουσικής.
Βιομηχανία είναι τα video games, επομένως θα σουλατσάρουν οτι εύκολο, γρήγορο για κέρδος, αφου η μάζα πάντα οδηγούσε την αγορά.
Δώστε μου τα 5 καλα rpg που υπάρχουν τώρα, μαζί με όλη την "σαβούρα" των "παλιών" της δεκαετίας του 90 και κρατήστε ολα τα άλλα εσείς :)
-
- Αντισυνταγματάρχης
Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι
Πληκτρολόγιο + mouse = win ! Βέβαια πιο εύκολα κοντρολάρεις ενα ποδοσφαιράκι με joypad.
Για να μη μιλήσουμε για τη διάρκεια των παιχνιδιών (για να τα τερματίσεις) ανάμεσα σε pc και σε κονσόλα.(αν και δεν είμαι απόλυτως εδω αλλα κάτι σε στύλ 60-40 για το pc)
Για να μη μιλήσουμε για τη διάρκεια των παιχνιδιών (για να τα τερματίσεις) ανάμεσα σε pc και σε κονσόλα.(αν και δεν είμαι απόλυτως εδω αλλα κάτι σε στύλ 60-40 για το pc)
Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι
Το ξερω! Θα ξαναγινει νεα προσπαθεια μπας και τα καταφερετε...Markos_Hdi έγραψε:υπήρξε περιφερειακό ποντίκι στις κονσόλες αλλά δεν τράβηξε καθόλου

Generx συμφωνω σε ολα!
-
- Ταξίαρχος
Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι
Λοιπόοοον.
Αφού βρε συ δεν ασχολείσαι με τον χώρο, γιατί είσαι τόσο απόλυτος;:)
Θα πέσουμε στο επίπεδο να κάθομαι να σου αραδιάζω τίτλους για να αποδείξψω ότι δεν είμαι ελέφαντας :)
Witcher,Fallout 3,Mass Effect,Valkyria Chronicles,Fable,Fable II,Lost Odyssey,Eternal Sonata,Oblivion,Jade Empire,Knights Of the Old Republic και είναι και το επερχόμενο πλέον αναμενόμενο Final Fantasy.
Φαντάζομαι βέβαια θα τα διαβάζεις σαν αλαμπουρνέζικα, μιας και δεν θα ξέρεις κανένα υποψιάζομαι.
Αν τώρα βάλουμε και τα fps και τα τρίτου προσώπου στην λίστα για να σου αποδείξω πως παιχνίδια με απίστευτο σενάριο βγαίνουνε σε πολύ μα πάρα πολύ ανώτερο επίπεδο απ'ότι παλιότερα και δεν είναι όλα για τα γραφικά (είπαμε κλασική μηδενιστική άποψη ενός παλιού, περιστασιακού gamer που η πορεία των γεγονότων στον χώρο τον έχει αφήσει πολλά χρόνια πίσω) έχουμε,Bioshock,Half-life 2,Halo 1,2&3 συν Halo Wars (αν και αυτό είναι στρατηγικής σε κονσόλα παρακαλώ),Gears of War 2 (με την πιο έντονη σκηνή σε παιχνίδι που έχω δει ποτέ),Metal Gear Solid 4,Too Human,S.T.A.L.K.E.R.
και βέβαια έχουμε την κορυφή για πολλούς (και για μένα επίσης 100%) το άψογο Grand Theft Auto 4.
Για την τροπή που έχει πάρει το resident evil στο 4ο (βασικά είναι 5ο) τίτλο του, είναι η αλήθεια πως διΐστανται οι απόψεις. Εγώ προσωπικά συμφώνησα με την νέα κατεύθυνση που του δώσανε για πάρα πολλούς λόγους και μαζί με εμένα συμφωνούνε πάρα πολλοί ακόμα. Είμαι βέβαια σίγουρος πως δεν το έχεις παίξει καν αλλά παρ'όλα αυτά είσαι τόσο καυστικός.:)
Αν βέβαια σου λείπει το παλαιού τύπου horror-survival υπάρχει το τελευταίο silent hill.
Θα πέσουμε στο επίπεδο να κάθομαι να σου αραδιάζω τίτλους για να αποδείξψω ότι δεν είμαι ελέφαντας :)
Witcher,Fallout 3,Mass Effect,Valkyria Chronicles,Fable,Fable II,Lost Odyssey,Eternal Sonata,Oblivion,Jade Empire,Knights Of the Old Republic και είναι και το επερχόμενο πλέον αναμενόμενο Final Fantasy.
Φαντάζομαι βέβαια θα τα διαβάζεις σαν αλαμπουρνέζικα, μιας και δεν θα ξέρεις κανένα υποψιάζομαι.
Αν τώρα βάλουμε και τα fps και τα τρίτου προσώπου στην λίστα για να σου αποδείξω πως παιχνίδια με απίστευτο σενάριο βγαίνουνε σε πολύ μα πάρα πολύ ανώτερο επίπεδο απ'ότι παλιότερα και δεν είναι όλα για τα γραφικά (είπαμε κλασική μηδενιστική άποψη ενός παλιού, περιστασιακού gamer που η πορεία των γεγονότων στον χώρο τον έχει αφήσει πολλά χρόνια πίσω) έχουμε,Bioshock,Half-life 2,Halo 1,2&3 συν Halo Wars (αν και αυτό είναι στρατηγικής σε κονσόλα παρακαλώ),Gears of War 2 (με την πιο έντονη σκηνή σε παιχνίδι που έχω δει ποτέ),Metal Gear Solid 4,Too Human,S.T.A.L.K.E.R.
και βέβαια έχουμε την κορυφή για πολλούς (και για μένα επίσης 100%) το άψογο Grand Theft Auto 4.
Για την τροπή που έχει πάρει το resident evil στο 4ο (βασικά είναι 5ο) τίτλο του, είναι η αλήθεια πως διΐστανται οι απόψεις. Εγώ προσωπικά συμφώνησα με την νέα κατεύθυνση που του δώσανε για πάρα πολλούς λόγους και μαζί με εμένα συμφωνούνε πάρα πολλοί ακόμα. Είμαι βέβαια σίγουρος πως δεν το έχεις παίξει καν αλλά παρ'όλα αυτά είσαι τόσο καυστικός.:)
Αν βέβαια σου λείπει το παλαιού τύπου horror-survival υπάρχει το τελευταίο silent hill.
Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι
Χαχαχαχαχαχα. Αν λες για μενα, ειχα μαγαζι με κονσολες...Markos_Hdi έγραψε:Λοιπόοοον.
-
- Ταξίαρχος
Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι
Δεν λέω και για σένα, αλλά η εμπορία δεν μου λέει κάτι όπως και να'χει. Ξέρεις πόσους άσχετους έμπορους με μαγαζιά βιντεοπαιχνιδιών έχω δει.
Βασικά λάθος διατύπωση. Δεν έχω δει ούτε έναν σχετικό!:)
Βασικά λάθος διατύπωση. Δεν έχω δει ούτε έναν σχετικό!:)
-
- Αντισυνταγματάρχης
Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι
Τα γνωρίζω όλα. Ανέφερες 10 παιχνίδια. Ξέρεις πόσα σκουπίδια αναλογούν ;
Το Resident Evil χάλασε μετα το 2. Το καινούριο, ας το ονόμαζαν αλλιώς και οχι resident evil.
Για το fallout εύσημα φυσικά. Το Halo δε μάρεσε ποτέ, διότι ήμουν αφιερωμένος στο unreal.Metal Gear απο τις εκλάμψεις και ιδιοφυή παιχνίδια που εχω παίξει. Το Gears Of War άπαιχτο κι αυτό. Τo bioshock δε το εχω δοκιμάσει.
Ασχολούμαι με rpg και νομίζεις οτι το oblivion το εχω στην απέξω μωρέ ;
Τα σχεδόν μισά, απο τους τίτλους που ανέφερες δε τα εχω παίξει. Εχω δοκιμάσει άλλα όμως.
Το γεγονός οτι παίρνουν την κατηφόρα, πλην των εξαιρετικών δημιουργών, οι οποίοι κάνουν και τη διαφορά, είναι αναμφισβήτητο.
Αφου μπόρεσαν και μετέτρεψαν το resident evil σε αυτό το τερατούργημα... Βασικά δε θα ήταν τερατούργημα αν είχε άλλο τίτλο.
Όταν έχουν βγεί θεικά παιχνίδια, είναι άδικο για τον οπαδό τους, να τους τα παρουσιάζουνε εντελώς, μα εντελώς σε διαφορετικό στυλ στο μέλλον.
Έτσι όπως το αισθάνομαι εγω και πάρα πολλοί "παλιοί" στο συγκεκριμένο χώρο.
Σα να φτιάχνεις adventure game και να το ονομάζεις ISS PRO.
Το Resident Evil χάλασε μετα το 2. Το καινούριο, ας το ονόμαζαν αλλιώς και οχι resident evil.
Για το fallout εύσημα φυσικά. Το Halo δε μάρεσε ποτέ, διότι ήμουν αφιερωμένος στο unreal.Metal Gear απο τις εκλάμψεις και ιδιοφυή παιχνίδια που εχω παίξει. Το Gears Of War άπαιχτο κι αυτό. Τo bioshock δε το εχω δοκιμάσει.
Ασχολούμαι με rpg και νομίζεις οτι το oblivion το εχω στην απέξω μωρέ ;
Τα σχεδόν μισά, απο τους τίτλους που ανέφερες δε τα εχω παίξει. Εχω δοκιμάσει άλλα όμως.
Το γεγονός οτι παίρνουν την κατηφόρα, πλην των εξαιρετικών δημιουργών, οι οποίοι κάνουν και τη διαφορά, είναι αναμφισβήτητο.
Αφου μπόρεσαν και μετέτρεψαν το resident evil σε αυτό το τερατούργημα... Βασικά δε θα ήταν τερατούργημα αν είχε άλλο τίτλο.
Όταν έχουν βγεί θεικά παιχνίδια, είναι άδικο για τον οπαδό τους, να τους τα παρουσιάζουνε εντελώς, μα εντελώς σε διαφορετικό στυλ στο μέλλον.
Έτσι όπως το αισθάνομαι εγω και πάρα πολλοί "παλιοί" στο συγκεκριμένο χώρο.
Σα να φτιάχνεις adventure game και να το ονομάζεις ISS PRO.
-
- Ταξίαρχος
Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι
Καλά αν αυτή η πλημμύρα παιχνιδιών δεν σε καλύπτει τότε τι να πω.
Απλά δεν συμφωνώ σε καμία περίπτωση με την οπτική σου.
Και σαφώς αυτή δεν είναι γεγονός.
Όσο για το παλιοί στον χώρο, Ασχολούμε σχεδόν 25 χρόνια με τα βιντεοπαιχνίδια πάρα πολύ έντονα, γι'αυτό θα μου επιτρέψεις να μην δέχομαι τα περί παλιών που έχουνε μια παγιωμένη άποψη περί καινούριων επιφανειακών παιχνιδιών κάτι στο οποίο όπως κατάλαβες είμαι εντελώς αντίθετος και το βρίσκω πλέον αβάσιμο.
Απλά δεν συμφωνώ σε καμία περίπτωση με την οπτική σου.
Και σαφώς αυτή δεν είναι γεγονός.
Όσο για το παλιοί στον χώρο, Ασχολούμε σχεδόν 25 χρόνια με τα βιντεοπαιχνίδια πάρα πολύ έντονα, γι'αυτό θα μου επιτρέψεις να μην δέχομαι τα περί παλιών που έχουνε μια παγιωμένη άποψη περί καινούριων επιφανειακών παιχνιδιών κάτι στο οποίο όπως κατάλαβες είμαι εντελώς αντίθετος και το βρίσκω πλέον αβάσιμο.
Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι
Ας αφησουμε την κοντρα pc-κονσολες και παμε σε μια ποιο αιμοσταγη.
Playstation 3 VS xbox 360.
Τι να λεμε τωρα;
Playstation 3 και ξερο ψωμι!
Ξερετε πως καταλαβαινει κανεις, ποια ειναι ανωτερη;
Μπειτε σε οποιοδηποτε βιντεοκλαμπ και πατε στα ραφια με τα παιχνιδια.
Αμεσως θα διαπιστωσετε οτι τα παιχνιδια για play 3 ειναι τριπλασια απο του xbox360.και παρολο που το play 3 βγηκε αργοτερα.
Όταν βγει το final fantasy 13, θα αγορασω και play3!
Α.Στο xbox θα βγει κανα χρονακι αργοτερα. Συλλυπητηρια λοιπον!
Playstation 3 VS xbox 360.
Τι να λεμε τωρα;
Playstation 3 και ξερο ψωμι!
Ξερετε πως καταλαβαινει κανεις, ποια ειναι ανωτερη;
Μπειτε σε οποιοδηποτε βιντεοκλαμπ και πατε στα ραφια με τα παιχνιδια.
Αμεσως θα διαπιστωσετε οτι τα παιχνιδια για play 3 ειναι τριπλασια απο του xbox360.και παρολο που το play 3 βγηκε αργοτερα.
Όταν βγει το final fantasy 13, θα αγορασω και play3!
Α.Στο xbox θα βγει κανα χρονακι αργοτερα. Συλλυπητηρια λοιπον!
-
- Αντισυνταγματάρχης
Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι
Ναι αλλα στο xbox βάζεις ενα τσιπάκι και είσαι έτοιμος :P Εγω το εχω το play3. Το grand theft auto σπέρνει. Έχει και Ελληνικές βρισιές μέσα ΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Ρε... Λέτε να βγεί παιχνίδι με σενάριο αλα απόδραση Παλαιοκώστα;
Ρε... Λέτε να βγεί παιχνίδι με σενάριο αλα απόδραση Παλαιοκώστα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης