ΣΕΑΠ - Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού
Καλησπερα σας θα ηθελα να κανω μια ερωτηση που επειγει. Αφου τελειωσεις Τη ΣΕΑΠ και γινεις ΔΕΑ ΠΖ πλεον, γινεται να σε στειλουν ως ΔΕΑ ΠΖ στην Αερομεταφερομενη Ταξιαρχια (Κοκκινος Μπερες) οχι μονο στο Κικλις που εδρευει αλλα οπουδηποτε υπαρχει αυτη η μοναδα; Αν ναι τοτε πως γινεται και τι διαδικασιες πρεπει να κανω απ την αρχη που θα μπω αλλα και κατα τη διαρκεια που θα ειμαι μεσα στην ΣΕΑΠ;(Π. Χ. Να παρω καμια συγκεκριμενη ειδικοτητα) Και τελος θα ηθελα να ρωτησω εαν το βυσμα παιζει ρολο για να παω Αερομεταφερομενη και ποτε πρεπει να το χρησιμοποιησω; Ευχαριστω πολυ και θα ηθελα πραγματικα να με βοηθησετε.
Έχω την αίσθηση οτι στην αερομεταφερόμενη δεν πηγαίνουν δόκιμοι. Το βύσμα μπαίνει όταν είναι να βγουν οι μεταθέσεις προς το τέλος της εκπαίδευσης στη ΣΕΑΠ.
Θελω και μπορώ !
Ευχαριστω παντως. Κανενας που να ξερει με σιγουρια παρακαλω?
Οχι απαραιτητα μπορει να παει και αυλωνα π πηγα και εγω
Λοιπον μακεσ... Τελειωσα πριν 5 μηνες ως εφεδρος καταδρομεας αλεξιπτωτιστης. Μην ακουτε κανεναν τπτ δεν ειναι δυσκολο. Μπορει στην αρχη να ειναι λιγο ζορικα αλλα με υπομoνη και επιμονη ολα ειναι ευκολα... Ο καθενας θα πει ειναι δυσκολα μονο και μονο για να δειξει και καλα οτι περασε δυσκολα... Εγω ειχα πολλους τελειως ακαταλληλους στην σεαπ που γκρινιαζαν και ελεγαν οτι ειναι δυσκολα, ομως με την συμπεριφορα τους το κανανε δυσκολο γι αυτουσ... Αν εισαι σωστος και ωραιος θα περασεις και καλα... Αν το παιζεις μαγκας τοτε εχασεσ... Αν γουσταρατε να πατε αξιζει. Ειναι μοναδικη εμπειρια που δεν την ζεισ... Και γι ολους αυτους που λενε 14 μηνες ειναι πολλοι θα πω οτι οταν κανεις σχεδον 7 μηνες εκπαιδευση αν πας ειδικες δυναμεις 14 δεν ειναι τπτ... Καλη επιτυχια σε οσουν αποφασισουν να πανε. Μην δινεται πολυ σημασια σε οτι σας λενε διαμωρφοστε δυνατο χαρακτηρα και μην δειλιαζεται ποτε...
Αγαπητοί ΥΕΑ, αποφοίτησα απο τη ΣΕΑΠ τις 11/10/1991, σειρά 211. Τότε η θητεία των δοκιμών αξιωματικων ήταν 23 μήνες, όμως ποτέ δεν μετάνιωσα για την επιλογή μου αυτή. Οποίος θέλει πραγματικα να παει εκεί, θα ειναι ενα τεράστιο σχολείο για αυτόν. Θα μάθει πειθαρχία, σεβασμό, αυτοσεβασμό και πάνω απο ολα θα μάθει να σέβεται την ιεραρχία. Μπορεί στην αρχή να φαίνονται δύσκολα, σίγουρα όμως τώρα ειναι πολΥ πιο εύκολα απο ότι παλιά. Πηγαίνετε να εκπαιδευθείιτε στη ΣΕΑΠ και θα ειναι όνειρο ζωής για όλους σας αυτή η περίοδος. Μετα απο χρονια θα την αναπολειτε... γεωργιος Αγιους αρχηγός 91Γ ΕΣΣΟ
Καλημερα. Παρακαλω ας μας πεις καποιος προσφατος τι παιζει με το ΣΕΑΠ, ΜΟΝΟ για τους απλους φανταρους εκει μεσα. Και γενικα να μας ενημερωσει λογικα για εξοδους διανυκτερευσεις (πως τους παει), φαγητο. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Για Ηράκλειο μιλάμε πάντα ;)
Για Ηράκλειο μιλάμε πάντα ;)
Θα ηθελα να σας ρωτησω πως γινεται να μπω στην ΣΕΑΠ ! Η σειρα μου για το φανταρικο ειναι Ιανουαριο και εγω θελω να παω στην ΣΕΑΠ ! Τι κανω?
Φιλε αν πας Ρεθυμνο θα εισαι ναι μεν τεντα αλλα θα ειναι καθαρα... Στη ΣΕΑΠ που ειμαι εγω τωρα και παρουσιαστηκα προχθες, βλεπω πως υπαρχει πολυ βρωμια ακομα κι αν το σπιτι σου ειναι στο Ηρακλειο. Εξαλλου τωρα το Ρεθυμνο εχει παρει αρκετα ατομα και λογικα θα τους πηγαινουν καλα οι υπηρεσιες. Αρα αν μπορεις να Αποφυγεις ΣΕΑΠ, αποφυγε την!
Ειμαι σεαπ ενα μηνα τωρα, ενας σας λεω... ΜΑΚΡΥΑΑ! Δεν προλαβαινεις να πας ουτε για κατούρημα, δεν υπαρχει πολυ καλη οργανωση, το σπασιμο νευρων και οι καμπανες δεν εχουν σταματημό και το χειρότερο... Οι κοριοί μας έχουνε αλλάζει τα φώτα. Αν εισαι σώμα αξίζει να πας γιατι καθεσαι μονο για 25 μερες εκει και μετα πας αλλου και ζεις σαν ανθρωπος, απο φαγητό είναι πολύ καλό σε ποιότητα αλλά οι μερίδες ειναι δείγματα
Εισαι ΣΕΑΠ ως ΥΕΑ η ως λ/δ (λοχο διοικησεως);
Λόχος διοικήσεως στη σεαπ δεν κάνεις τίποτα, μόνο καμιά υπηρεσία
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
Προφανώς είναι ΥΕΑ ακόμη 

Αυτο πιστευω κι εγω παιδια... Το λεω γιατι ειμαι αυτη την περιοδο στη ΣΕΑΠ ως απλος φανταρος! Απλα η ΣΕΑΠ τελικα το μονο θετικο που εχει ειναι η εξοδος και η διανυκτερευση γιατι απο οργανωση, καθαριοτητα, ειναι χαλια μαυρα, μονο το φαγητο που και που σωζει την κατασταση...
Εγω μια ερωτηση θελω να κανω για υεα τα αθληματα 3.200 μετρα σε λιγοτερο απο 20 λεπτα 30 πυσαπς 35 κιλιακους κτλπ ποτε τα δινεις; Γιατι απο οτι βλεπω Στην αρχη δινεις 1000 μετρα και κατι τετια απλα πραγματακια ας απαντησει καποιος που ξερει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης