Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Grecia »

Φανταζεσαι να βγουν κ να μην παρουμε ειδηση... μετα ποιος ειδε την Γκρεσια κ δεν την φοβηθηκε! Εικόνα...
Τωρα θα τρεχουν τα βυσματα με τις εκλογες!
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Grecia »

Illy μου δεν μπορω να σου στειλω προσωπικο μνμ ναι αυτο ειναι!
συγνωμη για το μνμ ειναι ασχετο αλλα δεν ηξερα που να το γραψω!
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από aleka »

illy έγραψε:οι εφημερίδες έπεσαν μέσα στην προκήρυξη του στρατού σε ότι αφορά τα ατομα και τις ειδικοτητες... την ειχε "φωτογραφησει" την προκηρυξη, οκ επεσε εξω στην ημερομηνια αλλα καλο ειναι μονο και μονο για καποιες παραπανω πληροφοριες... οπως ειπες και εσυ το καλυτερο ειναι στα sites και οπως εχω ξαναπει οτι επικρατει το ενδεχομενο προωρων εκλογων και φυσικα θα τις βγαλουν τις προκηρυξεις και δεν θα το παρουμε πρεφαΕικόναΕικόνα Αυτοι τωρα ψαχνουν για ψηφοθηρια, ο, τι το καλυτερο γι'αυτους να "βολεψουν" ατομα οποτε θα βγαλουν τις προκηρυξεις... αλλα οκ ειπαμε απλα περιμενουμε στο ακουστικο μαςΕικόνα

οι εφημεριδες δεν επεσαν μεσα σε οτι αφορα τις ειδικοτητες. οι ειδικοτητες δημοσιευονται στο ΦΕΚ της κυβερνησεως πολυ καιρο πριν ανακοινωθει η προκηρυξη!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από illy »

Το αποκομμα της εφημεριδας το εχω... Ειχε "φωτογραφησει" ενδεικτικα σου γραφω τις θεσεις νηπιαγωγων, επιμελητων, τεχνιτων αρβυλων, γαζωτριες, επιθεωρητων, συνοδων σκυλου(σου γραφω αυτες διοτι αυτες μου ειχαν κανει εντυπωση) Κλπ κλπ... Ολες μα ολες τις ειδικοτητες τις ειχε φωτογραφησει! Οι εφημεριδες δεν γραφουν ο, τι θελουν! Εχουν καποιο προσχεδιο προκηρυξης και πανω σε αυτο βασιζονται... Οπως και τωρα που το "εθνος" ειχε φωτογραφησει τις ειδικοτητες της αεροποριας, θα δεις οτι αυτες θα ειναι και οταν θα βγει η προκηρυξη
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Grecia »

Illy μπορεις να μου στειλεις αυτο το αποκομα της αεροποριας... Σε παρακαλωωωΕικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Νινακι , θα τις βρεις στο θεμα "προκηρυξη εποπ για αεροπορια" τις γραφει η Τζοβανα στην σελ.5 και ο Βελερεφόντης στην σελ.6 αναφέρει σε ποιες ειδικοτητες απο αυτες που φωτογραφησαν παιρνουν γυναίκες ή αντρες ή κοινή, οκ γλυκια μου; ελπιζω να σε βοηθησαΕικόναΕικόναΕικόνα
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Grecia »

Αχ οκ θα την βρω να σαι καλα! Ασχετο εχεις πολλα προσωπικα μνμτα χαχαχα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Grecia έγραψε:Αχ οκ θα την βρω να σαι καλα! Ασχετο εχεις πολλα προσωπικα μνμτα χαχαχα
ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα Το ξερω! ! ειναι κατι που το ξεχναω τελειως! ! ξεχναω να σβηνω μηνυματαΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
giota
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από giota »

Βρε παιδια στο φεκ που ειχα διαβασει για την αεροπορια ολες οι ειδικοτητες ηταν κοινες για γυναικες κ για ανδρες. Για εκλογες ποτε φημολογειται περιπου; μαιο;
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από aleka »

illy έγραψε:Το αποκομμα της εφημεριδας το εχω... Ειχε "φωτογραφησει" ενδεικτικα σου γραφω τις θεσεις νηπιαγωγων, επιμελητων, τεχνιτων αρβυλων, γαζωτριες, επιθεωρητων, συνοδων σκυλου(σου γραφω αυτες διοτι αυτες μου ειχαν κανει εντυπωση) Κλπ κλπ... Ολες να ολες τις ειδικοτητες τις ειχε φωτογραφησει! Οι εφημεριδες δεν γραφουν ο, τι θελουν! Εχουν καποιο προσχεδιο προκηρυξης και πανω σε αυτο βασιζονται... Οπως και τωρα που το "εθνος" ειχε φωτογραφησει τις ειδικοτητες της αεροποριας, θα δεις οτι αυτες θα ειναι και οταν θα βγει η προκηρυξη

Στο λεω γιατι ειμαι συνδρομητης κ μου ερχονται τα ΦΕΚ κ διαβαζω οτι σχετικο υπαρχει με τις ενοπλες δυναμεις... καταλαβα πιο αποκομμα λες αυτο που ελεγε γαζωτριες στον στρατο κ διπλα ειχε γυναικες ντυμενες με ιδιαιτερη μορφη παραλαγης (εγω τις ειδικοτητες τις ηξερα πιο πριν απο αυτο) εχεις παρατηρησει οτι η εφιμεριδες πεφτουν μεσα στις ειδικοτητες αλλα στις ημερομηνιες αλλα λεει η μια κ αλλα η αλλη... πηγαινε στην ηλεκτρονικη μορφη των γνωστων εφημεριδεων που εχουν ενθετα εργασιας κ θα καταλαβεις. ειναι γνωστο οταν δημοσιευουν ενα αρθρο που ειναι σχετικο με εποπ τρεχουμε ολοι να την αγορασουμε(κερδοφορο αρθρο πρεπει να ειμαστε) εχω παρει τηλ στην στρατολογια κ μου ειπαν οτι η εφημεριδες ειναι αδυνατον να γνωριζουν για τις προκηρυξης εσω δεν γνςριζουμε εμεις το μαθαινουν λιγο καιρο πριν βγουν οσο για τις ειδικοτητες σου εξηγησα πιο πανω!
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Grecia »

Η κοπελα αγαπητη μου αλεκα σου λεει για τις ειδικοτητες... Ποιες ημερομηνιες λες εσυ; Τεσπα, αλλα λογια να αγαπιομαστε!
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από aleka »

grecia έγραψε:η κοπελα αγαπητη μου αλεκα σου λεει για τις ειδικοτητες... Ποιες ημερομηνιες λες εσυ; τεσπα, αλλα λογια να αγαπιομαστε!

αγαπητε μου καταλαβα τι εννοει η κοπελα αλλα αν εδινες περισσοτερη σημασια στο αρθρο μου νομιζω οτι θα καταλαβαινες οτι ηθελα να εξηγησω οτι οταν μια εφημεριδα καταθετει τις ειδικοτητες δεν σημαινει οτι ειναι κ εγκυρη παρε παραδειγμα κ την εφημεριδα που δημοσιευσαι για 48 ειδικοτητες της αεροποριας αν μπεις στο site της αεροποριας θα δεις οτι ολες οι ειδικοτητες της αεροποριας ειναι 48 αυτο μας λεει ή οτι θα προκηρυχθουν ολες οι ειδικοτητες ή οτι υπηρχε στο site της αεροποριας το βαλανε
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Grecia »

Πρωτον Grecia = Ελλαδα, ειμαι κοπελα, αρα αγαπητη...
Κατα δευτερον... Ας υπαρχουν κ ατομα που να μην καταλαβαινουν να μην ειναι ολοι πολυξεροι... . Εικόναγια να κανουν κ την δουλεια τους αυτοι που πραγματικα ξερουν γτ εχουνε εμπειριες!
Τεσπα απλως επειδη ειμαι κ λιγο χαζουλα κ μαλλον δεν καταλαβαινω τι λενε... Κ μπορει για αυτο να μην με περνουν κ στρατο χαχα. Εικόνακ επειδη ξανα διαβασα τι ειπε η illy κ τι εσυ... Εγω σαν χαζουλα καταλαβα οτι η μια μιλησε για ειδικοτητες κ εσυ μιλησες κ για ειδικοτητες κ για ημερομηνιες! Τεσπα αυτα! Καλα να περνας! Εικόνα
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από aleka »

Grecia έγραψε:Πρωτον Grecia = Ελλαδα, ειμαι κοπελα, αρα αγαπητη...
Κατα δευτερον... Ας υπαρχουν κ ατομα που να μην καταλαβαινουν να μην ειναι ολοι πολυξεροι... . Εικόναγια να κανουν κ την δουλεια τους αυτοι που πραγματικα ξερουν γτ εχουνε εμπειριες!
Τεσπα απλως επειδη ειμαι κ λιγο χαζουλα κ μαλλον δεν καταλαβαινω τι λενε... Κ μπορει για αυτο να μην με περνουν κ στρατο χαχα. Εικόνακ επειδη ξανα διαβασα τι ειπε η illy κ τι εσυ... Εγω σαν χαζουλα καταλαβα οτι η μια μιλησε για ειδικοτητες κ εσυ μιλησες κ για ειδικοτητες κ για ημερομηνιες! Τεσπα αυτα! Καλα να περνας! Εικόνα

Το πρωτο το αφηνω ασχολιαστο!
Δευτερων δεν νομιζω να ειπα κατι επι προσωπικου εγω ανεφερα οτι μπορει να μην εδωσες ιδιαιτερη σημασια στο αρθρο μου ή να μην το εγραψα εγω καλα κ να παρεθεσα λαθος την αποψη μου. δε ανεφερα καθολου οτι εχει σχεση με νοημοσυνη κ εξαλου δεν θα μπορουσα να προσβαλω με οποιοδηποτε τροπο κανεναν. Το οτι αναφερεις καπιον σαν πολυξερο χωρις να τον ξερεις; μπορει ομως με αυτα που γραφω να σου εδωσα αυτη την εντυπωση... Σεβαστη η αποψη σου!
rea1986
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από rea1986 »

Εχω χασει επεισοδια... Εκει που ακουγα σε ενα μηνα βγενει τωρα βλεπω για οκτωβριο και κατι τρελα σκηνικα...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης