Μόρια ανά ειδικότητα ΕΠΟΠ (2009);
Λοιπον μολις ρωτησα ενα φιλο μου που ειχε μπει με την τελευταια της αεροποριας. Για αμυνας αεροδρομιου (μπατζης) ηθελε τοτε περιπου 500-550 μορια. Τοτε ομως ειχε συνεντευξη!
Αν ειναι με βαση τα μορια παμε καλα. Αλλα αν μαγειρευουν και τιποτα αλλο... Οπως στον ξηρας πχ.
ΛΕΟΠΑΡΤ 1 ΦΙΛΕ ΤΑΚΗ...takis2 έγραψε:ΕΛΛΑΣ έγραψε:210 μορια στα τθ... Εχω πιθανοτητες παιδια;
αν θελεις μπορεις να μου πεις την ειδικοτητα που εβαλες και να σου πω τις περσινες βασεις. Αυτο ομως δε σημαινει οτι θα ειναι ετσι και φετος. Μια εικονα απλα να παρεις
ΠΛΗΡΩΜΑ ΕΝΝΟΩ ΦΥΣΙΚΑ...ΕΛΛΑΣ έγραψε:ΛΕΟΠΑΡΤ 1 ΦΙΛΕ ΤΑΚΗ...takis2 έγραψε:ΕΛΛΑΣ έγραψε:210 μορια στα τθ... Εχω πιθανοτητες παιδια;
αν θελεις μπορεις να μου πεις την ειδικοτητα που εβαλες και να σου πω τις περσινες βασεις. Αυτο ομως δε σημαινει οτι θα ειναι ετσι και φετος. Μια εικονα απλα να παρεις

ΕΛΛΑΣ έγραψε:ΛΕΟΠΑΡΤ 1 ΦΙΛΕ ΤΑΚΗ...takis2 έγραψε:ΕΛΛΑΣ έγραψε:210 μορια στα τθ... Εχω πιθανοτητες παιδια;
ποια ειδικοτητα ακριβως βρε ΕΛΛΑΣ; Λεοπαρτ δεν ειχε μεσα. Ετσι οπως Λες
ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΡΜΑΤΟΣ ΛΕΟΠΑΡΤ1-Μ48... ΟΚ ΤΩΡΑ;takis2 έγραψε:ΕΛΛΑΣ έγραψε:ΛΕΟΠΑΡΤ 1 ΦΙΛΕ ΤΑΚΗ...takis2 έγραψε:ΕΛΛΑΣ έγραψε:210 μορια στα τθ... Εχω πιθανοτητες παιδια;
ποια ειδικοτητα ακριβως βρε ΕΛΛΑΣ; Λεοπαρτ δεν ειχε μεσα. Ετσι οπως Λες
Πληρωμα αρματων ΤΘ. Επαιρναν 75 ατομα με γραμματικες γνωσεις λυκειου. Ο πρωτος με 855 και ο τελευταιος με 365. Η ειδικοτητα αυτη εβγαλε και επιλαχοντες με τελευταιο τα 280 μορια
ΟΚ ΦΙΛΕ. ΕΓΩ ΕΧΩ 210 ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΦΥΣΙΚΑ... ΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΩ... Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...takis2 έγραψε:Πληρωμα αρματων ΤΘ. Επαιρναν 75 ατομα με γραμματικες γνωσεις λυκειου. Ο πρωτος με 855 και ο τελευταιος με 365. Η ειδικοτητα αυτη εβγαλε και επιλαχοντες με τελευταιο τα 280 μορια
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 10
taki δες λιγο αν υπαρχει Διαβιβαστης πυροβολικου και αν το εχει [γιατι απο οτι θυμαμαι ειναι στην προ προηγουμενη προκυρηξη] πες μ ποσα μορια ειχε πανω κατω.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 47
Να σου πω κατι ελλας μου; Γενικα ο μαυρος σκουφος θεωρειται δυσκολος οποτε δηλωνουν λιγοτεροι αυτο το οπλο... Εχε το αυτο στο νου σου!

Dum spiro spero
ΕΛΛΑΣ έγραψε:ΟΚ ΦΙΛΕ. ΕΓΩ ΕΧΩ 210 ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΦΥΣΙΚΑ... ΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΩ... Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...takis2 έγραψε:Πληρωμα αρματων ΤΘ. Επαιρναν 75 ατομα με γραμματικες γνωσεις λυκειου. Ο πρωτος με 855 και ο τελευταιος με 365. Η ειδικοτητα αυτη εβγαλε και επιλαχοντες με τελευταιο τα 280 μορια
δε καταλαβα πριν την ειδικοτητα γιατι ημουν πεζικαριος. Πιστευω οτι ειναι ειδικοτητα που βγαζει επιλαχοντες πραγμα που σημαινει οτι ειναι πολυ πιθανο να εισαι μεσα! Δε θελω να σε απογοητευσω αλλα ολα αυτα φυσικα ΑΝ δε μαγειρευτει κατι... Να σαι καλα και καλα αποτελεσματα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 47
Δεν ειχα θρακακι διοτι κ η αννα αυτη την ειδικοτητα εχει δηλωσει κ την εχουμε παραπεμψει στο θεμα που εχουμε αναρτησει τα μορια κ δεν ειχε περυσι τετοια ειδικοτητα... Οι διαβιβαστες εχουν αρκετη ζητηση οποτε πανω κατω θα κυμανθουν τα μορια συμφωνα με τους διαβιβαστες των αλλων οπλων-σωματων
Dum spiro spero
thrakiotis έγραψε:taki δες λιγο αν υπαρχει Διαβιβαστης πυροβολικου και αν το εχει [γιατι απο οτι θυμαμαι ειναι στην προ προηγουμενη προκυρηξη] πες μ ποσα μορια ειχε πανω κατω.
εισαι διαβασμενος φιλε. Δεν εχει στην προηγουμενη προκυρηξη. Και απο οτι ειδα λιγο και την προκυρηξη του 2007 παλι δεν εχει. Εχω μονο την προκυρηξη του 2007 και οχι τις βασεις του 2007.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης