Απαλλαγή με Ι5 Παθολογικό

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Στεφανος

Δημοσίευση από Στεφανος »

Καλησπερα σε ολους, εδω και αρκετα χρονια ταλεπορουμε με τροφικες αλεργιες σε 17 ειδη σινοληκα καποια απο αυτα ειναι χοιρινο, ντοματα, μπανανα, ξηροι καρποι (και οτιδιποτε στην οικογενεια τον ξηρον καρπον) επησεις εχο και αλεργεια σε διαλιτικα, νεφτη, σρευ μπογιας και καποια ακομα. Οταν φαω κατι ι αναπνευσο κατι απο αυτα πριζομαι σε χρονο 5-10 λεπτον το πολυ και κλινει ι αναπνοη μου σε καποιες περιπτοσεις που δεν εφτασα γριγορα σε νοσοκομειο να εχο χασει και της αισθησεις μου, ι γιατροι μου με παρακολουθουν μου εχουν δοση στηλο αδρεναλινης γιατι στης περιπτοσεις σαν την δικια μου ι τιπικη κορτιζονη δεν με σονει γιατι αργη να δραση. Μεχρη στιγμης εχο καταγη 2 φορες και η επιτροπη απαλαγων μου εδοσε 2 απαλαγες χρονου (σινολο 24μηνες) διαβασα την νομοθεσια για την περιπτοση μου το θεμα ειναι οτι αν καταλεγομαι στην κατηγορια "Αλεργηκες παθησεις επηβαιβεωμενες με βαριες Διαταραχες" τοτε θα πρεπει να με βγαλουν Ι5, Σε λιγες μερες παρασουιαζομαι για 3 φορα και δεν υπαρχη περιπτοση για μια ακομα απαλαγη καθως μου εχουν δοση 24 μηνες συνολο. Θα ηθελα την γνωμη σας επανω στο προβλημα μου αν θα μου δοθη Ι5 αν καποιος το εχει αντιμετοπισει ξανα η εχει γνωση στο θεμα ας μου απαντηση σας παρακαλω.

Ευχαρηστω.

nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από nikopaok4 »

Ειναι τακτικη του στρατου να δινει αναβολη καποιου χρονικου διαστηματος ακομα και σε ανοιατες ασθενιες, δε μπορω να καταλαβω για ποιο λογο... Ελπιζω να εχεις καποιο χαρτι για τις αλλεργιες που λες απο καποιο δημοσιο γιατρο ετσι; Εγω πιστευω θα στο δωσουν το ι5
Στεφανος

Καλησπερα και ευχαρηστο για την γρηγορη απαντηση, φυσικα και εχω χαρτη απο το νοσοκομειο που με παρακολουθουν απο τοτε που ξεκινησε το προβλημα μου, καθε χρονο μου βγαζουν βεβαιωση προτοκολιμενη για αυτον τον λογο ! Επεισης αναγραφη οτι πρεπει να εχο μαζη μου σετ αντιμετοπησεις (Για αλεργικο σοκ) και ειναι γραμενα καποια απο τα ποιο βασηκα που εχο τροφικη αλεργεια οπος εγραψα στο προτο ποστ.

Ελπιζω και εγω γιατι αλιος τηα πεθανω της πεινας ι απο καμια αλεργεια με στο ΚΕΝ.

μπαινο σε 4 μερες ειπαρχει περιπτοση να τρεξο την διαδικασια απο το φρουραρχειο για πιο γρηγορα η πρεπει να παρουσιαστο προτα και μετα;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από Greek_Army »

Στεφανοσ έγραψε:

μπαινο σε 4 μερες ειπαρχει περιπτοση να τρεξο την διαδικασια απο το φρουραρχειο για πιο γρηγορα η πρεπει να παρουσιαστο προτα και μετα;

Δες εδώ

Στεφανος

Greek_Army έγραψε:
Στεφανοσ έγραψε:

Δες εδώ

Καλησπερα λεει μεχρι 5 μερες πρην την καταταξη. Οποτε δεν μπορο λογο χρονου Εικόνα

nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Φιλε μου εγω στη θεση σου θα πηγαινα, μιλαμε για σοβαρο προβπλημα. Και αν ακομα δεν γινει κατι και σου πουνε να παρουσιαστεις κανονικα, θα επεικοινωνουσα με τον διοικητη της μοναδας που θα παρουσιαζομουν για να εξηγησω το προβλημα, εδω ίσως καλυτερα να βαλεις καποιον δικο σου να επικοινωνησει, οι στρατιωτικοι παντα ακουνε τις μαναδες πχ απο οσους ξερω. Κάντους γνωστο το προβλημα σου απο τωρα. Καλη επιτυχια περιμενουμε νεα σου.
Στεφανος

nikopaok4 έγραψε:Φιλε μου εγω στη θεση σου θα πηγαινα, μιλαμε για σοβαρο προβπλημα. Και αν ακομα δεν γινει κατι και σου πουνε να παρουσιαστεις κανονικα, θα επεικοινωνουσα με τον διοικητη της μοναδας που θα παρουσιαζομουν για να εξηγησω το προβλημα, εδω ίσως καλυτερα να βαλεις καποιον δικο σου να επικοινωνησει, οι στρατιωτικοι παντα ακουνε τις μαναδες πχ απο οσους ξερω. Κάντους γνωστο το προβλημα σου απο τωρα. Καλη επιτυχια περιμενουμε νεα σου.

Καλημερα, ακουσα την γνωμη σου και το εκανα μιλησα με το φρουραρχειο και μου κλισαν ραντεβου τιν τριτη μετα της 7 να παο με το χαρτη καταταξης και την βεβαιωση που εχω για την αλεργια μου και θα με παραπεμψουν στο 401 απο εκει. Ελπιζω πως θα ειναι ποιο ευκολα να το κανω ετση και οχι να παριμενω να με στιλουν απο το ΚΕΝ οταν θα ειμαι εκει, επεισης μου ειπαν οτι δεν θα ειπαρχη προβλημα επειδη θα παω στο φρουραρχειο την ημερα που παρασουιαζομαι και οχι στο ΚΕΝ (ελπιζω να ειναι ετσι). Οποτε πρεπει να περιμενω μεχρι την τριτη και να ελπιζω οτι ολλα θα πανε καλα και θα με απαλξουν με το προβλημα μου, αλιος πραγματικα δεν μπορο να φανταστω αν με κρατισουν τι θα μπορω να τροω χορις να βαζω σε κινδινο την ζωη μου στο στρατοπεδο.

Απο τι καταλαβα μεχρη στιγμης κανεις δεν ειχε συναντηση καποιο περιστατικο σαν το δικο μου για να ξερει τι αποφαση θα μπορουσε να παρει ι επιτροπη απαλαγων. Ελπιζω αυτο να μην αρνιτικο Εικόνα

Σας ευχαρηστω.

nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Χαιρομαι στεφανε ! Πιστευω οτι ο Ε. Σ όσο αναξιοκρατικος και αν ειναι με ολα τα στραβα και κουτσα του οταν εχεις καποιο σοβαρο προβλημα θα ασχοληθει μαζι σου κ θα προσπαθησουν να σε βοηθησουν, ειχα μια παρομοια εμπειρεια γιαυτο μιλαω
Στεφανος

nikopaok4 έγραψε:Χαιρομαι στεφανε ! Πιστευω οτι ο Ε. Σ όσο αναξιοκρατικος και αν ειναι με ολα τα στραβα και κουτσα του οταν εχεις καποιο σοβαρο προβλημα θα ασχοληθει μαζι σου κ θα προσπαθησουν να σε βοηθησουν, ειχα μια παρομοια εμπειρεια γιαυτο μιλαω

Μπορο να ροτησω τη αποφαση πηρε ι επιτροπη απαλαγων στην δικη σου περιπτοση/εμπειρεια που ειχες;

Jojakos
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Jojakos »

Για σας πεδια μπορει καπιος να μου απαντιση σε ενα εροτιμα;
Λιπον εχω προβλημα με το χερη οταν ειμουν 2 χρονων με ειχε πατιση νταλικα και εχω βιδες μεσα στον αγγονα που σιγγρατουνε το κοκαλο εχω παρι 45% ποσοστο αναπιριας απο νομαρχια μπορω να παρω ι5; Οχι οτι δεν θελω να ιπιρετισω αλλα εχω ιδι 2 αναβολες για αυτο το θεμα πιγα αλλα δεν τα εβγαλα περα οπιος χερι κατι ας απαντιση εδο ι στο mail μου και συγνομη για τα ανορθογραφα ελλινικα αλλα διστιχος εχω σινιθιση να γραφω greeklish!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από Greek_Army »

Jojakos έγραψε:Για σας πεδια μπορει καπιος να μου απαντιση σε ενα εροτιμα;
Λιπον εχω προβλημα με το χερη οταν ειμουν 2 χρονων με ειχε πατιση νταλικα και εχω βιδες μεσα στον αγγονα που σιγγρατουνε το κοκαλο εχω παρι 45% ποσοστο αναπιριας απο νομαρχια μπορω να παρω ι5; Οχι οτι δεν θελω να ιπιρετισω αλλα εχω ιδι 2 αναβολες για αυτο το θεμα πιγα αλλα δεν τα εβγαλα περα οπιος χερι κατι ας απαντιση εδο ι στο mail μου και συγνομη για τα ανορθογραφα ελλινικα αλλα διστιχος εχω σινιθιση να γραφω greeklish!

ΦΕΚ σελίδα 1704 αναφέρει τις παθήσεις για τα χέρια και δίπλα αναγράφει και την σωματική ικανότητα

nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Στεφανοσ έγραψε:
nikopaok4 έγραψε:Χαιρομαι στεφανε ! Πιστευω οτι ο Ε. Σ όσο αναξιοκρατικος και αν ειναι με ολα τα στραβα και κουτσα του οταν εχεις καποιο σοβαρο προβλημα θα ασχοληθει μαζι σου κ θα προσπαθησουν να σε βοηθησουν, ειχα μια παρομοια εμπειρεια γιαυτο μιλαω

Μπορο να ροτησω τη αποφαση πηρε ι επιτροπη απαλαγων στην δικη σου περιπτοση/εμπειρεια που ειχες;

στεφανε εγω ειχα θεμα για να παρω κατεξειρεση μεταθεση ήμουν κανονικα 9μηνος όμωσ

ειχα καποια χαρτια αλλα αν επερνες το γραμμα του νόμου δεν την δικαιουμουν, τα εβαλα παρολαυτα σε φακελο και τα εστειλα, συνεδριασε η επιτροπη μεταθεσεων και πηρα τελικα την μεταθεση. Αν θες να σου τι χαρτια ειχα κανε λογαριασμο κ θα σου πω σε ΠΜ

Στεφανος

nikopaok4 έγραψε:
Στεφανοσ έγραψε:

στεφανε εγω ειχα θεμα για να παρω κατεξειρεση μεταθεση ήμουν κανονικα 9μηνος όμως

ειχα καποια χαρτια αλλα αν επερνες το γραμμα του νόμου δεν την δικαιουμουν, τα εβαλα παρολαυτα σε φακελο και τα εστειλα, συνεδριασε η επιτροπη μεταθεσεων και πηρα τελικα την μεταθεση. Αν θες να σου τι χαρτια ειχα κανε λογαριασμο κ θα σου πω σε ΠΜ

Οχι ενταξη, βασικα ειμαι πολυ ανχομενος με το τι θα γινη τιν τριτη μερες πλισιαζουν και εχο ανχοθη με το αποτελεσμα που θα βγει απο την επιτροπη απαλαγων.
Στεφανος

Στεφανοσ έγραψε:
nikopaok4 έγραψε:
Στεφανοσ έγραψε:

στεφανε εγω ειχα θεμα για να παρω κατεξειρεση μεταθεση ήμουν κανονικα 9μηνος όμως

Οχι ενταξη, βασικα ειμαι πολυ ανχομενος με το τι θα γινη τιν τριτη μερες πλισιαζουν και εχο ανχοθη με το αποτελεσμα που θα βγει απο την επιτροπη απαλαγων.

Λοιπον μολης γιρισα απο 401, αποτελεσμα ο αλαργιολογος να με βαλει κανονικα για καταταξη με την νοτροποια πιγενε και αμα δει οτι εχο προβλημα (κανο αλεργιες) ελλα πισο και το σιζηταμε για Ι5... Δεν ξερο πος καποιοι ανθρωποι παιζουν ετσι απλα με της ζωες και της ψιχολογιες τον ανθρωπον λες και ειμαι πειραματαζωο. Το αποκοριφομα ειτανε με της εξετασης μου βρηκε οτι εχο 68% Μετριο Ασμα (αρκετα σιμαντικος λογος για Ι5) και παλι το αποτελεσμα ειτανε να μου δοσει φαρμακα να παρο για 20 μερες και μου εκλεισε ραντεβου να παο να με δει πος πιγε το ασμα αν σινεχισει να ειμαι στο ιδιο επιπεδο τοτε θα μου δοσει Ι5 για το Ασμα. Πραγματικα δεν ξερο τη να πω. Αλλα ειμαι πραγματικα απογοιτευμενος απο ολοι την αντιμετοπιση. Σας Ευχαρηστω ολους για της απαντησεις που μου δοσατε. Ελπιζο να τα ξαναπουμε σιντομα.

Giannhs1994

Δημοσίευση από Giannhs1994 »

Καλησπερα, Εχω 67% αναπηρια λογο καποιον φαρμακον που επερνα και επηρεασε τα κοκαλα μου οι γιατροι στο νοσοκομειο μου ειπαν κατα πασα η πυθανοτητα ναμαι Ι5 στο στρατο εγω ομως θελω να δουλεψω στην αστυνομια πηγαινω δευτερα λυκειου και μετα το λυκειο θελω να μπω σε σχολη ειδικων φρουρων και μετα να ακολουθησω ομαδα διας θα με παρουν η οχι; Επισης μπορω να κανω καμια πατεντα με χαρτια ωστε να βγει οτι ειμαι υγειης; Συγνωμη για τα ορθογαφικα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης