Ορεινοί Καταδρομείς (ΛΟΚ)
Παιδια να σας κανω μια ερωτηση; Οταν περασα περιοδευον ειχα δηλωσει ειδικες δηναμεις, ομως οταν μου ηρθε το χαρτι για να υπηρετισω την πατριδα ειχα καποια προβληματα (σπουδες) κ πηρα αναβολη, η ερωτηση μου ειναι αν οταν μμου ερθει το χαρτι για δευτερη φορα θα μπορεσω να μπω στις ειδικες δυναμεις; Επισις ακουω απο φιλους μου μην πας ειναι δυσκολα κ τετοια, τι ειναι τελικα; Εχει πολλες ασκησεισ;
ευχαριστω
ευχαριστω
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 32
Θα μπορέσει να πας ειδικές δυνάμεις ρίξε μια ματιά εδώ και θα δεις τον τρόπο /forum/forum_posts.asp?TID=2312&PN=32
Καλημέρα,
Αδέρφια τον Νοέμβριο θα μπω φαντάρος ελπίζω να είναι ακόμα 9 μηνό γιατί ακούγονται Διάφορα για 14 μήνες. Ενδιαφέρομαι για Λ. Ο. Κ. Διάβασα αρκετά μέσα στο φόρουμ αλλά είδα ότι είναι αρκετά παλιά. Έχει αλαξει τίποτα; Είναι κανείς εδώ που πήγε φέτος;
Επειδή πήγα στην στρατολογία μόνος μου και με λέει strong>καλά είσαι από το εξωτερικό δικαιούσε 6 μήνες να κανείς και θα πας 9 μήνες Λ. Ο. Κ; >
Με ξάφνιασε αυτό που με είπε και την λέω strong>Μπορεί να μεγάλωσα έξω (Γερμανία) αλλά δεν ξέχασα την ιστορία και το τι είναι η Ελλάδα για μένα.>
Διάβασα και τι προετιμασια να κάνω σωματική και θα ξεκινήσω τέλη Αυγούστου αυτή την Προετοιμασία.
Τελικά ξέρει κανείς εάν γίνει 14 μήνες όπως ακούγετε;
Και κάτι ακόμα εάν πάω Λ. Ο. Κ παρουσιαζόμε Μεγάλο Πεύκο;
Αδέρφια τον Νοέμβριο θα μπω φαντάρος ελπίζω να είναι ακόμα 9 μηνό γιατί ακούγονται Διάφορα για 14 μήνες. Ενδιαφέρομαι για Λ. Ο. Κ. Διάβασα αρκετά μέσα στο φόρουμ αλλά είδα ότι είναι αρκετά παλιά. Έχει αλαξει τίποτα; Είναι κανείς εδώ που πήγε φέτος;
Επειδή πήγα στην στρατολογία μόνος μου και με λέει strong>καλά είσαι από το εξωτερικό δικαιούσε 6 μήνες να κανείς και θα πας 9 μήνες Λ. Ο. Κ; >
Με ξάφνιασε αυτό που με είπε και την λέω strong>Μπορεί να μεγάλωσα έξω (Γερμανία) αλλά δεν ξέχασα την ιστορία και το τι είναι η Ελλάδα για μένα.>
Διάβασα και τι προετιμασια να κάνω σωματική και θα ξεκινήσω τέλη Αυγούστου αυτή την Προετοιμασία.
Τελικά ξέρει κανείς εάν γίνει 14 μήνες όπως ακούγετε;
Και κάτι ακόμα εάν πάω Λ. Ο. Κ παρουσιαζόμε Μεγάλο Πεύκο;
Στο είπε φίλε μου γιατί πολύ λίγα άτομα ζητάνε να κάνουν παραπάνω θητεία.
Έχεις υπηρετήσεις και στον Γερμανικό Στρατό;
Για άυξηση θητείας δεν υπάρχει τίποτα επίσημο, παρά μόνο εικασίες.
Ναι, Μεγάλο Πευκο παρουσιάζεσαι.
Έχεις υπηρετήσεις και στον Γερμανικό Στρατό;
Για άυξηση θητείας δεν υπάρχει τίποτα επίσημο, παρά μόνο εικασίες.
Ναι, Μεγάλο Πευκο παρουσιάζεσαι.
Όχι δεν έχω υπηρετήσει τους Γερμανούς ούτε υπηκοότητα δεν έχω δεχτεί... Σε ευχαριστώ
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 6
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Και να μην πας Πευκο θα περασουν Καταδρομεις απο ολα τα κεντρα για να μαζεψουν κοσμο, οποτε δεν θα το χασειςΝοέμβριο Λ. Ο. Κ έγραψε:Και κάτι ακόμα εάν πάω Λ. Ο. Κ παρουσιαζόμε Μεγάλο Πεύκο;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
1) Τελειωσε πρωτα την βασικη στο ΚΕΕΔ (στον καιρο μου το ελεγαν ΚΕΜΚ χε! Χε!) και οταν πας στην μοναδα το ξεφουρνιζεις. Μπορει να σε βαλουνε να μαγειρευεις στην λεσχη. 2) Στον καιρο μου (76Δ ΕΣΣΟ) αν εβγαινες το πρωι στην αναφορα και ζητουσες το αλλο πρωι δεν σε εβρισκε πλεον εκει.Λ. Ο. Κ. έγραψε:Καλησπερα και απο εμενα, παρουσιαζομαι στα λοκ τον νοεμβρη και εχω τις εξεις αποριες:
1) μπορω να δηλωσω μαγειρας στα λοκ;
2) αν δεν την βγαζω περα μπορω να παραιτηθω και ποσο καιρο θα μου παρει να με αλλαξουν;
ευχαριστω,
κωστας
Ενα πραγμα σου λεω παντως. Δεν ειμαι μιλιταριστης, ομως ακομη και τωρα, μετα 30 χρονια οταν βλεπω κομαντο πεταριζει η καρδουλα μου. Νομιζω μια φορα ΛΟΚ, παντα ΛΟΚ.
Για χαρα σας παληκαρια, απο μια παλιοσειρα.

Γειά σας κι απο εμένα παιδιά. Μιας και λέω σιγά σιγά να κόψω την αναβολή μου για να υπηρετήσω, θα ήθελα να σας κάνω 2 ερωτήσεις.
1. Σχετικά με το θέμα... Της μυωπίας που έχω στα μάτια (αν και σύμφωνα με το ΦΕΚ με μυωπία κάτω απο 4,5 βαθμούς είσαι κανονικά Ι1) θα ήθελα να ρωτήσω (άσχετα με τον αν χαρακτηριστώ Ι1 ή κάτι άλλο), αν πρακτικά θα έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα (ή και αν επιτρέπεται ή όχι) με τη χρήση των φακών επαφής... Βασικά να σας πώ οτι τόσα χρόνια που τους φοράω δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα σε... Περίεργες συνθήκες (σε αγώνες και προπονήσεις mountain bike, σε βαριές αγροτικές εργασίες κτλ). Θα εκτιμούσα κάποια γνώμη απο κάποιον που είχε ίδιο ''πρόβλημα'' με εμένα και υπηρέτησε στις ε. Δ.
2. Επειδή πέρα του ότι γουστάρω αρκετά το όλο θέμα των ε. Δ. Έχω και ένα ''hobby'' το οποίο θα μου άρεσε αρκετα να μπορώ να ''εξασκήσω'' (κατα κάποιο τρόπο) και κατα τη διάρκεια της θητείας μου θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Είμαι αδειούχος χειριστής ασυρμάτου κατηγορίας 1, με πτυχιο ραδιο-ερασιτέχνη κατηγορίας 1 και 2.(ραδιοερασιτέχνης δηλαδή --> http://el.Wikipedia.org/wiki/%CE%A1%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82 ) Υπάρχει πιθανότητα να πάρω την ειδικότητα του διαβιβαστή;
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας, Δημήτρης
...
1. Σχετικά με το θέμα... Της μυωπίας που έχω στα μάτια (αν και σύμφωνα με το ΦΕΚ με μυωπία κάτω απο 4,5 βαθμούς είσαι κανονικά Ι1) θα ήθελα να ρωτήσω (άσχετα με τον αν χαρακτηριστώ Ι1 ή κάτι άλλο), αν πρακτικά θα έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα (ή και αν επιτρέπεται ή όχι) με τη χρήση των φακών επαφής... Βασικά να σας πώ οτι τόσα χρόνια που τους φοράω δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα σε... Περίεργες συνθήκες (σε αγώνες και προπονήσεις mountain bike, σε βαριές αγροτικές εργασίες κτλ). Θα εκτιμούσα κάποια γνώμη απο κάποιον που είχε ίδιο ''πρόβλημα'' με εμένα και υπηρέτησε στις ε. Δ.
2. Επειδή πέρα του ότι γουστάρω αρκετά το όλο θέμα των ε. Δ. Έχω και ένα ''hobby'' το οποίο θα μου άρεσε αρκετα να μπορώ να ''εξασκήσω'' (κατα κάποιο τρόπο) και κατα τη διάρκεια της θητείας μου θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Είμαι αδειούχος χειριστής ασυρμάτου κατηγορίας 1, με πτυχιο ραδιο-ερασιτέχνη κατηγορίας 1 και 2.(ραδιοερασιτέχνης δηλαδή --> http://el.Wikipedia.org/wiki/%CE%A1%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82 ) Υπάρχει πιθανότητα να πάρω την ειδικότητα του διαβιβαστή;
...
-
- Στρατηγός
jimaras έγραψε:Γειά σας κι απο εμένα παιδιά. Μιας και λέω σιγά σιγά να κόψω την αναβολή μου για να υπηρετήσω, θα ήθελα να σας κάνω 2 ερωτήσεις.
...
1. Από την στιγμή που είσαι Ι1 δεν υπάρχει πρόβλημα. Εγώ πάντως με γυαλία υπηρέτησα στις ειδικές δυνάμεις
2. Από την στιγμή που έχεις τέτοιο πτυχίο ίσως έχεις πιο πολλές πιθανότητες να γίνεις διαβιβαστής. Αλλά να ξέρεις η ειδικότητα είναι θέμα τύχης η βύσματος.
Ναι είμαι μέσα στα όρια του Ι1 (3,5 και στα 2 μάτια)
Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις
...
Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις

-
- Ταξίαρχος
Εχε αρκετα αντιγραφα του χαρτιου σου και οταν περασεις συνεντευξη απο τον Λοχαγο Διοικητη στο κεντρο δειχνε τα. Ακομη και αν δεν στη δωσουν οταν πας Μοναδα και σου παρει συνεντευξη ο εκει Δοικας δειχτου το μπορει κατα παρεκληση να σε κανει ασυρματηστη και να περεις 3τη ειδικοτητα...jimaras έγραψε:2. Επειδή πέρα του ότι γουστάρω αρκετά το όλο θέμα των ε. Δ. Έχω και ένα ''hobby'' το οποίο θα μου άρεσε αρκετα να μπορώ να ''εξασκήσω'' (κατα κάποιο τρόπο) και κατα τη διάρκεια της θητείας μου θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Είμαι αδειούχος χειριστής ασυρμάτου κατηγορίας 1, με πτυχιο ραδιο-ερασιτέχνη κατηγορίας 1 και 2.(ραδιοερασιτέχνης δηλαδή --> http://el.Wikipedia.org/wiki/%CE%A1%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82 ) Υπάρχει πιθανότητα να πάρω την ειδικότητα του διαβιβαστή;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Παιδια αν στην εκπαιδευση εισαι πολυ καλος δηλαδη μεσα στους καλυτερους εχει καποια προνομια-πλεονεκτηματα ειτε για να δηλωσεις Ο. Β. Α ειτε για κατι αλλο?
-
- Ταξίαρχος
Ναι!!!vesst έγραψε:Παιδια αν στην εκπαιδευση εισαι πολυ καλος δηλαδη μεσα στους καλυτερους εχει καποια προνομια-πλεονεκτηματα ειτε για να δηλωσεις Ο. Β. Α ειτε για κατι αλλο?

Ρε χεστηκανε για το ποσο καλα σε εκπαιδευσανε... Αυτο που τους νιαζει ειναι να κανεις την ασκηση και να γινουν οι ασκησεις του προγραμματος. Παλια παιζανε 2-3μερες τιμητικες αν εφερνες 10/10 στις βολες. Παντως αν εισαι εξερετικα καλος και λιγο γλυφτης / ρουφιανος μπορει να σου δωσουν τη Δαφνη. Σου ειχα πει καποτε, για σενα εκπαιδευεσαι!
-
- Στρατηγός
vesst έγραψε:Καλα οκ... ΑΑ να ξες τοσο καιρο που δεν εμπαινα ειχα ξεχασει τον κωδικο μου.
Το μόνο προνόμιο που θα έχεις θα είναι ότι ίσως κερδίσεις τον σεβασμό κάποιον υπαξιωματικών-αξιωματικών. Για να μπεις μόνιμος στον στρατό μετράνε άλλα πράγματα
-
- Ταξίαρχος
Greek_Army έγραψε:vesst έγραψε:Καλα οκ... ΑΑ να ξες τοσο καιρο που δεν εμπαινα ειχα ξεχασει τον κωδικο μου.
Το μόνο προνόμιο που θα έχεις θα είναι ότι ίσως κερδίσεις τον σεβασμό κάποιον υπαξιωματικών-αξιωματικών. Για να μπεις μόνιμος στον στρατό μετράνε άλλα πράγματα
... ισως...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης