Έχω τελιόσει Ηλεκτρονικός οπότε προς τα εκεί λέω μαλλον διαβιβασεις ! Αλλα η αλλη που θα διλοσω ειναι διοικιτικο και εκει εχω καλα μορια αλλα ποιο λιγα λογο πτυχίου ! Αλλα το καλό ειναι ότι εχω ενσημα και στα δύο !Μαρίνα1 έγραψε:ΝΟΝΗ μου το λιγο και το πολύ για τετοια προκήρυξη ειναι σχετικό απο πολλες απόψεις. Με μεσον ξερεις οτι ολα γινινται... Ομως δεν εχει σημασια μονο τα μόρια που εσυ βγάζεις αλλα και ο ανταγωνισμός που θα υπάρχει για την ειδικότητα που θα διαλέξεις καθώς επισης και ο αριθμός τον θεσεων που θα θελουν να καλύψουν. Πιστευω οτι εχεις πολύ καλά μορια για πολλες ειδικότητες των Οπλων-Σωμάτων... Εσυ για ποια ενδιαφέρεσαι;
Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 3
Ρε παιδια ξερει κανεις ποσα μορια παιρνεις αν εισαι πολυτεκνος; Η ποσο ανεβαινουν οι πιθανοτητες να σε παρουν;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 11
Αν θυμαμαι καλα ειναι 5ο μορια. Για πιο σιγουρα ψαξε την τελευταια προκυρηξη
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Καλημερα νονη. Τι κανεις;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 3
Καλησπερα παιδια τι γινεται; Ηθελα να κανω μια ερωτηση για μια φιλη που θελει κ αυτη να μπει εποπ. Εχει τελειωσει το γυμνασιο κ δν εχει κανενα πτυχιο ειναι λιγο στουρναρι χαχα:) αλλα παρολα αυτα εχει βυσμα αντιστρατηγο εχει καμια ελπιδα να μπει; Κ αν ναι ποια θα ηταν η καλυτερη ειδικοτητα να δηλωσει για να μπει πιο ευκολα; Για στρατο ξηρας ρωταω
Τινα μου πιστευω κατι σε ΕΔ που οι χαμηλοτεροι επιασαν απο 285 μορια και πανω.τινα έγραψε:Καλησπερα παιδια τι γινεται; Ηθελα να κανω μια ερωτηση για μια φιλη που θελει κ αυτη να μπει εποπ. Εχει τελειωσει το γυμνασιο κ δν εχει κανενα πτυχιο ειναι λιγο στουρναρι χαχα:) αλλα παρολα αυτα εχει βυσμα αντιστρατηγο εχει καμια ελπιδα να μπει; Κ αν ναι ποια θα ηταν η καλυτερη ειδικοτητα να δηλωσει για να μπει πιο ευκολα; Για στρατο ξηρας ρωταω
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Αμα εχει βυσμα θα μπει
Καλησπερα ειμαι διαζευγμενη κ εχω ενα παιδι. Ποσα περιπου μορια εχω; Σας ευχαριστω.
Κώστα μου εξερτάται ποια ειδικότητα θα δηλώσεις. Υπάρχουν κάποιες που μπορεις να κάνεις με απολυτήριο Γυμνασιου, Λυκειου και πτυχίο. Οσα περισσοτερα μορια μαζευεις από τα επιπλεον χαρτια που θα καταθέσεις π. Χ. Αγγλικά, πτυχιο προγραμματιστή, αν εχεις απολύτηριο στρατού απο Ειδικές δυνάμεις κ. Τλ. Εχεις περισσοτερες πιθανότητες να μπεις και βέβαια μην ξεχνάμε και το μέσον που χρειάζεται.
Μαρινα μου να ξερεις οτι δεν μετραει μονο το απολυτηριο των καταδρομων. Μορια περνεις επισεις απο οποιοδιποτε οπλο-σωμα εχεις απολυθει και τα μορια ειναι αναλιγα με τους μηνες. Απλα το απολυτηριο καταδρομεα ειναι ενα μικρο +... Φιλικα παντα και με καλη διαθεση.

Ευχαριστώ πολυ γιατη διορθωση286_lele έγραψε: Μαρινα μου να ξερεις οτι δεν μετραει μονο το απολυτηριο των καταδρομων. Μορια περνεις επισεις απο οποιοδιποτε οπλο-σωμα εχεις απολυθει και τα μορια ειναι αναλιγα με τους μηνες. Απλα το απολυτηριο καταδρομεα ειναι ενα μικρο +... Φιλικα παντα και με καλη διαθεση.

Καλησπερα σε ολους! Ρε παιδια να ρωτησω κατι; Εχω το lower στα αγγλικα απο το 2003. Το εχω καταθεσει 2 φορες σε διαγωνισμους 2005 κ 2006. Αν το καταθεσω τωρα, μετραει κανονικα ετσι; Μεταφρασμενο εννοειται! Αν γνωριζει καποιος...
Γιατι να μην μετραει; Και εγω το εχω μεταφρασει εδω και πολλα χρονια, μιλάμε για πάνω απο 5 χρονια και το κατεθεσα τωρα, χωρις κανενα προβλημα!
Μετραει κανονικοτατα φιλε μου!
Ευχαριστω πολυ ρε παιδια! Απλα ειχα ακουσει κατι του στυλ, οτι δεν μετραει μετα απο 3 χρονια αν δεν το εχεις καταθεσει καπου. Ευχαριστω και παλι!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες