Μετατάξεις στο στρατό
Μετατάξεις στο στρατό
AΠο τη στιγμη που εχει ορισθει καποιος για πεζικο δεν μπορουν να τον παρουν στην αεροπορια;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 72
Μετατάξεις στο στρατό
panos2171 έγραψε:AΠο τη στιγμη που εχει ορισθει καποιος για πεζικο δεν μπορουν να τον παρουν στην αεροπορια;
Όχι δεν γίνεται
Μετατάξεις στο στρατό
Καλησπέρα παιδια... Είμαι σειρά 141 και είναι να πμω τώρα με την Δ ΕΣΣΟ...
Αρχικά να σας πω πως μου είχε έρθει το χαρτί για πολεμική αεροπορία, ωστόσο εγώ δεν ενδιαφέρομαι να μπω στην Πολεμική Αεροπορία αλλα Στράτο ξηράς λόγο οτι θέλω να πάρω τα μόρια που δίνουν οι Ειδικές Δυνάμεις + Δόκιμος.27-28 Ιουλίου πήγα στο ρουφ και ετσι έκοψα την αναβολή μου, και τους ενημερώνω οτι δεν ενδιαφέρομαι για την Πολεμική Αεροπορια και οτι θελ να κανω αλλαγή κλάδου... Ετσι μου δίνουν και συμπλήρωσα μια αίτηση + μου εδωσαν και ενα πιστοποιητικό τυπου Α που μου ειπαν να παω να το δώσω στο πεντάγωνο.
Την αλλη μερα παω να το δώσω και μου λενε πως δεν μπορουν να το δεχτουν λογο οτι δεν ειμαι καποιος επισημος ανθρωπος του στρατου... Με τα πολλα με στελνουν στην Σολωνος στο κολονακι λέγοντας μου πως εκει θα δέσω το πιστοποιητικό τυπου Α μαζι με τον στρατολογικο μου αριθμο. Παω εκει τα δίνω και μου λενε πως εισαι κομπλε...
Και ερχομαστε τωρα στο σημερα... Μπαίνω χτες στο site της στρατολογίας βαζω τα στοιχεία μου και μου γραφει οτι εχω επιλεγη για την πολεμικη αεροπορια... Παω κοιταω τον πινακα για το που θα παω κτλ και στην σειρα 141 που ειμαι εγω δεν λεει πουθενα για Πολεμικη Αεροπορια αλλα μονο για πεζικο γραφει (δεν ξερω αν κοιταξα τον σωστο πινακα, βασικα μονος αυτος ηταν) . Μπαινω παλι σημερα να δω στο site Της στρατολογιας βαζω τα στοιχεια μου και μ γραφει " Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο αρμόδιο Στρατολογικό Γραφείο/Στρατολογική Υπηρεσία. "
Τι συμβαινει ρε παιδια γιατι θα τρελαθω. Εχω φτασει 3 βδομαδες πριν μπω και ακομα δεν ξερω τι μου γινετε...
Αρχικά να σας πω πως μου είχε έρθει το χαρτί για πολεμική αεροπορία, ωστόσο εγώ δεν ενδιαφέρομαι να μπω στην Πολεμική Αεροπορία αλλα Στράτο ξηράς λόγο οτι θέλω να πάρω τα μόρια που δίνουν οι Ειδικές Δυνάμεις + Δόκιμος.27-28 Ιουλίου πήγα στο ρουφ και ετσι έκοψα την αναβολή μου, και τους ενημερώνω οτι δεν ενδιαφέρομαι για την Πολεμική Αεροπορια και οτι θελ να κανω αλλαγή κλάδου... Ετσι μου δίνουν και συμπλήρωσα μια αίτηση + μου εδωσαν και ενα πιστοποιητικό τυπου Α που μου ειπαν να παω να το δώσω στο πεντάγωνο.
Την αλλη μερα παω να το δώσω και μου λενε πως δεν μπορουν να το δεχτουν λογο οτι δεν ειμαι καποιος επισημος ανθρωπος του στρατου... Με τα πολλα με στελνουν στην Σολωνος στο κολονακι λέγοντας μου πως εκει θα δέσω το πιστοποιητικό τυπου Α μαζι με τον στρατολογικο μου αριθμο. Παω εκει τα δίνω και μου λενε πως εισαι κομπλε...
Και ερχομαστε τωρα στο σημερα... Μπαίνω χτες στο site της στρατολογίας βαζω τα στοιχεία μου και μου γραφει οτι εχω επιλεγη για την πολεμικη αεροπορια... Παω κοιταω τον πινακα για το που θα παω κτλ και στην σειρα 141 που ειμαι εγω δεν λεει πουθενα για Πολεμικη Αεροπορια αλλα μονο για πεζικο γραφει (δεν ξερω αν κοιταξα τον σωστο πινακα, βασικα μονος αυτος ηταν) . Μπαινω παλι σημερα να δω στο site Της στρατολογιας βαζω τα στοιχεια μου και μ γραφει " Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο αρμόδιο Στρατολογικό Γραφείο/Στρατολογική Υπηρεσία. "
Τι συμβαινει ρε παιδια γιατι θα τρελαθω. Εχω φτασει 3 βδομαδες πριν μπω και ακομα δεν ξερω τι μου γινετε...
-
- Στρατηγός
Μετατάξεις στο στρατό
Όπως έχουμε πει οι μετατάξεις έχουνε κοπεί δεν γίνεται να αλλάξεις
Θα υπηρετήσεις στην Πολεμική Αεροπορία, οπότε θα παρουσιαστείς τον Νοέμβριο
Μετατάξεις στο στρατό
Πω τραγικό ρε φιλε. Εχω ξενερώσει μέχρι όσο δεν πάει...Greek_Army έγραψε:Όπως έχουμε πει οι μετατάξεις έχουνε κοπεί δεν γίνεται να αλλάξεις
Θεορω τραγικο καποιος να θελει να παει στις Ειδικες δυναμεις να τιμήσει την δοξασμένη πατριδα του εστω με αυτον τον τρόπο και να μην των αφήνουν...
Και τι θα κάνω μέσα στην Αεροπορια; Έχω ακούσει ότι είναι ψιλό αραλίκι η φάση... Έχω έχω συνηθίσει εδώ και 5 χρόνια σε καθημερινές 3ωρες προπονήσεις στο γυμναστήριο... Στην αεροπορία τουλάχιστον γυμναστήρια έχουν; Βοηθήματα τύπου Νιτρικό Οξύ αφήνουν να έχουμε μαζί μας;
Ειμαι ενας ξενερωμένος άνθρωπος που παντα ειχε ονειρο τον πράσινο μπερέ ...
Μετατάξεις στο στρατό
Γεια σας, παρουσιάζομαι Αυλώνα 24/10. Το πρόβλημα που υπάρχει ειναι πως έβαλα βύσμα για εφοδιασμου μεταφορων, ομως το χαρτί να παρουσιαστώ τεθωρακισμενα έχει έρθει (7/10) και μάλιστα εχει ημερομηνια 4/10, ενώ το βυσμα με διαβεβαιωνει πως εχει τακτοποιηθει πολλες μερες νωριτερα. Πως γίνεται αυτο; Σε μια βδομαδα παρουσιαζομαι και το νεο χαρτι δεν εχει ερθει ακομα. Στο stratologia.gr δεν εχει αλλαξει κατι στην καταταξη μου. Τι λετε να εχει συμβει; Οποιος ξερει ας βοηθησει.
-
- Στρατηγός
Μετατάξεις στο στρατό
ikaros87 έγραψε:Γεια σας, παρουσιάζομαι Αυλώνα 24/10. Το πρόβλημα που υπάρχει ειναι πως έβαλα βύσμα για εφοδιασμου μεταφορων, ομως το χαρτί να παρουσιαστώ τεθωρακισμενα έχει έρθει (7/10) και μάλιστα εχει ημερομηνια 4/11, ενώ το βυσμα με διαβεβαιωνει πως εχει τακτοποιηθει πολλες μερες νωριτερα. Πως γίνεται αυτο; Σε μια βδομαδα παρουσιαζομαι και το νεο χαρτι δεν εχει ερθει ακομα. Στο stratologia.gr δεν εχει αλλαξει κατι στην καταταξη μου. Τι λετε να εχει συμβει; Οποιος ξερει ας βοηθησει.
Την διαδικασία την έκανε σωστά το βύσμα σου; Δηλαδή σου ζήτησε να πας να πάρεις και να του δώσεις πιστοποιητικό τύπου Α ;
Μετατάξεις στο στρατό
Μου ζητησε μονο τα στοιχεια και το ασμ. Τιποτε αλλο, και συνεχεια μου λεει τακτοποιηθηκε κτλπ, τι να κανω; Δεν θελω να τον ενοχλω συνεχεια
-
- Στρατηγός
Μετατάξεις στο στρατό
ikaros87 έγραψε:Μου ζητησε μονο τα στοιχεια και το ασμ. Τιποτε αλλο, και συνεχεια μου λεει τακτοποιηθηκε κτλπ, τι να κανω; Δεν θελω να τον ενοχλω συνεχεια
Η μετάταξη εδώ και μερικά χρόνια γίνεται με το "πιστοποιητικό τύπου Α" χωρίς αυτό η διαδικασία δεν γίνεται σωστά!
To πιθανότερο είναι να σε Κοροϊδεύει.

Βέβαια ίσως αυτό να ίσχυε μόνο για μετάταξη από τον στρατό ξηράς στην αεροπορία η στο ναυτικό!
Εγώ στην θέση σου θα επικοινωνούσα με τον άνθρωπο...

Μετατάξεις στο στρατό
Ειναι μεταταξη αναμεσα στα τεθωρακισμενα και στο εφοδιασμου μεταφορων, το τυπου α που χρειαζεται?
-
- Στρατηγός
Μετατάξεις στο στρατό
ikaros87 έγραψε:Ειναι μεταταξη αναμεσα στα τεθωρακισμενα και στο εφοδιασμου μεταφορων,το τυπου α που χρειαζεται;
Τι να σου πω, απλά κάθε βύσμα ζητούσε να του δώσεις το πιστοποιητικό για να σε βολέψει

Ίσως μόνο έτσι μπορεί να σου αλλάξει το κέντρο που παρουσιάζεσαι, για να πάρεις μετάθεση μετά σε άλλο σώμα χρειάζεται μόνο αυτά που σου είπε και τώρα, ασμ και στοιχεία
Μετατάξεις στο στρατό
Παιζει το χαρτι για το νεο κεντρο να ερθει μεσα στην εβδομαδα η πλεον ειναι αργα?
-
- Στρατηγός
Μετατάξεις στο στρατό
ikaros87 έγραψε:Παιζει το χαρτι για το νεο κεντρο να ερθει μεσα στην εβδομαδα η πλεον ειναι αργα;
Έχεις ακόμα μια βδομάδα για να ελπίζεις.
Μετατάξεις στο στρατό
Χαχαχα, επιασα το μυνημα, αν ειχε γινει κατι θα επικοινωνουσε και το βυσμα λογικα μαζι μου
- Αλεξανδρος_9007
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Μετατάξεις στο στρατό
Κι εγω ετσι πιστευω! Μουφα το βισμα σου αδελφε...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης