Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Σε ΠΕ και ΤΕ τα μορια θα ειναι στο ΘΕΟ ακομα και η βαση παρα πολυ ψηλη γιατι δινεται η δυνατοτητα καποιοι μεσω εντοποιοτητας αλλα και χωρις να γυρισουν στους δημους τους. ΙΕιναι απλα ιδανικο.! Γι εμενα που ειμαι στην Αθηνα 9 χρονια και εχω φαει τα μουτρα μου στον ιδιωτικο τομεα ΝΑΙ ρε φιλε θα βαλω ολα τα πτυχια μ, μεταπτυχιακα μου και οτι εχω να γυρισω στο νησι μου και να ζησω σαν ανθρωπος και να μη ξανα πληρωσω ενοικια κτλ. Πραγματικα ειναι ευκαιρια ζωης διοτι ειμαι οριακα στην ηλικαι 34.
Επισκέπτης

Παιδιά τι μας λέτε εδώ μέσα τι κάνετε κ τι θα κάνετε; Συγνώμη κιολας δεν σας ρωτήσαμε! Εδώ είμαστε για να λύνουμε απορίες και να βοηθιόμαστε σχετικά με την προκήρυξη στην περίπτωση που κάτι δεν καταλαβαίνουμε. Τώρα που θα είναι η βάση ακόμα δεν είδαμε πόσες αιτήσεις θα γίνουν, είναι γνώμη του καθενός σεβαστή αλλά αδιάφορη. Κάντε ο, τι θέλετε κ αφήστε να δηλωθούμε πρωτα κ μετά κάντε προγνωστικά
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 27, 2024 1:05 pm Παιδιά τι μας λέτε εδώ μέσα τι κάνετε κ τι θα κάνετε; Συγνώμη κιολας δεν σας ρωτήσαμε! Εδώ είμαστε για να λύνουμε απορίες και να βοηθιόμαστε σχετικά με την προκήρυξη στην περίπτωση που κάτι δεν καταλαβαίνουμε. Τώρα που θα είναι η βάση ακόμα δεν είδαμε πόσες αιτήσεις θα γίνουν, είναι γνώμη του καθενός σεβαστή αλλά αδιάφορη. Κάντε ο, τι θέλετε κ αφήστε να δηλωθούμε πρωτα κ μετά κάντε προγνωστικά
Δεν ειναι γι ολους αδιαφορη. Διότι εγω σαν ΠΕ ηθελα να κανω αλλα απ οτι βλεπω με ενα πτυχιο με καλο βαθμο δεν εχω ελπιδες και λογω ηλικιας δεν εχω κανει μεταπτυχιακο ουτε εχω εμπειρια με βαση το πτυχιο μου.! Οποτε παω ΔΕ με καλο απολυτηριο! Ειναι καλο να συζηταμε αρκει να ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ψηλα χωρις ειρωνειες και βρισιες.
Επισκέπτης

Δεν υπάρχει στην παραγραφο μου ειρωνία και βρισιά πουθενα. Απλά βλέπουμε μακροσκελή κείμενα χωρίς νόημα. Εγώ για παράδειγμα έχω ρωτήσει κάτι εδώ και μέρες και απάντηση δεν έχω πάρει και μπαίνω κάθε μέρα μήπως ένας άνθρωπος ξέρει να μου απαντήσει. Η ερώτηση μου αφορούσε στο ανέβασμα των δικαιολογητικών αν δείτε πιο πίσω. Ακόμα περιμένω από διασώστη έστω ή ΔΥΚ μια απάντηση που γνωρίζουν αρκετά πράγματα
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 27, 2024 12:40 pm Σε ΠΕ και ΤΕ τα μορια θα ειναι στο ΘΕΟ ακομα και η βαση παρα πολυ ψηλη γιατι δινεται η δυνατοτητα καποιοι μεσω εντοποιοτητας αλλα και χωρις να γυρισουν στους δημους τους. ΙΕιναι απλα ιδανικο.! Γι εμενα που ειμαι στην Αθηνα 9 χρονια και εχω φαει τα μουτρα μου στον ιδιωτικο τομεα ΝΑΙ ρε φιλε θα βαλω ολα τα πτυχια μ, μεταπτυχιακα μου και οτι εχω να γυρισω στο νησι μου και να ζησω σαν ανθρωπος και να μη ξανα πληρωσω ενοικια κτλ. Πραγματικα ειναι ευκαιρια ζωης διοτι ειμαι οριακα στην ηλικαι 34.
Οι πληροφορίες αυτες είναι πολύ σημαντικές για να μπορέσουμε να δούμε που θα κυμανθούν τα μόρια και αναλόγως να πράξουμε. Απλά μια ερώτηση, καθαρά από περιέργεια, σχετικά με την εμπειρία, από ποιο αντικείμενο θα δηλώσεις; Ρωτάω μόνο γιατί δυστυχώς στην προκήρυξη δεν αναφέρει τίποτα σχετικό.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 27, 2024 1:38 pm Δεν υπάρχει στην παραγραφο μου ειρωνία και βρισιά πουθενα. Απλά βλέπουμε μακροσκελή κείμενα χωρίς νόημα. Εγώ για παράδειγμα έχω ρωτήσει κάτι εδώ και μέρες και απάντηση δεν έχω πάρει και μπαίνω κάθε μέρα μήπως ένας άνθρωπος ξέρει να μου απαντήσει. Η ερώτηση μου αφορούσε στο ανέβασμα των δικαιολογητικών αν δείτε πιο πίσω. Ακόμα περιμένω από διασώστη έστω ή ΔΥΚ μια απάντηση που γνωρίζουν αρκετά πράγματα
Τα δικαιολογητικά τα ανεβαζεις στο Μητρωο.! Δεν ειναι απαραιτητα να εχεις απο τωρα αρκει να τα ανεβαζεις οταν κληθείς να τα ανεβασεις. Η υψομετρηση την ανεβαζεις στη Β φαση οταν σου ζητησουν και τα υπολοιπα δικαιολογιτικα. Επειδη ειναι μεσω ασεπ επικλιση δεν χρειαζεται μεταφραση Αγγλικα. Αν δεν εχω απαντησει σε κατι, ρωτησε με διοτι ειμαι απο κινητο και ειναι δυσκολο να βρω το ερωτημα ς.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 27, 2024 1:45 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 27, 2024 12:40 pm Σε ΠΕ και ΤΕ τα μορια θα ειναι στο ΘΕΟ ακομα και η βαση παρα πολυ ψηλη γιατι δινεται η δυνατοτητα καποιοι μεσω εντοποιοτητας αλλα και χωρις να γυρισουν στους δημους τους. ΙΕιναι απλα ιδανικο.! Γι εμενα που ειμαι στην Αθηνα 9 χρονια και εχω φαει τα μουτρα μου στον ιδιωτικο τομεα ΝΑΙ ρε φιλε θα βαλω ολα τα πτυχια μ, μεταπτυχιακα μου και οτι εχω να γυρισω στο νησι μου και να ζησω σαν ανθρωπος και να μη ξανα πληρωσω ενοικια κτλ. Πραγματικα ειναι ευκαιρια ζωης διοτι ειμαι οριακα στην ηλικαι 34.
Οι πληροφορίες αυτες είναι πολύ σημαντικές για να μπορέσουμε να δούμε που θα κυμανθούν τα μόρια και αναλόγως να πράξουμε. Απλά μια ερώτηση, καθαρά από περιέργεια, σχετικά με την εμπειρία, από ποιο αντικείμενο θα δηλώσεις; Ρωτάω μόνο γιατί δυστυχώς στην προκήρυξη δεν αναφέρει τίποτα σχετικό.
Εμπειρία πάνω στην νομική θα βαλω αν ρωτας εμενα.!
Επισκέπτης

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, να σαι καλά! Επομένως όταν αναφέρουν προθεσμία του ορθοπεδικού εννοούν από την Β φάση όχι τώρα από 7 έως 26 Μάρτη.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 27, 2024 1:57 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 27, 2024 1:45 pm
Εμπειρία πάνω στην νομική θα βαλω αν ρωτας εμενα.!
Ναι εσένα ήθελα να ρωτήσω. Μια χαρά, οκ, καλη επιτυχία!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 27, 2024 2:07 pm Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, να σαι καλά! Επομένως όταν αναφέρουν προθεσμία του ορθοπεδικού εννοούν από την Β φάση όχι τώρα από 7 έως 26 Μάρτη.
Οχι, στην Β φαση θα το ζητησουν και τοτε το βγαζεις.! Επισης, στον Ασεπ αν στειλεις μηνυμα μεσω Helpdesk ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και αν ρωτησεις εντος 24 ωρων θα σ απαντησουν. Απο εκει ενημερωθηκα εγω για το ορθοπεδικο.(αν το εχεις απο τωρα δεν γνωριζω αν ειναι οκ διοτι οκ υψος ειναι δεν αλλαζει τοσο ευκολα οποτε καλο ειναι να τους ρωτησεις)
anastasia1

Δημοσίευση από anastasia1 »

Πάντως σε ένα άρθρο του workenter αναφέρει το εξης:
?Κρίσιμο δικαιολογητικό που κρίνει τον διορισμό και πρέπει να εκδοθεί εντός της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων περιλαμβάνει η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τους 1.213 μονίμους στη Δημοτική Αστυνομία.

Το κρίσιμο δικαιολογητικό αφορά την υψομέτρηση του υποψηφίου και πρέπει να εκδοθεί από ορθοπεδικό ιατρό ιδιώτη ή δημοσίου. ?
ΠΗΓΗ:<a href="https://workenter.gr/">workenter.gr</a>
Επισκέπτης

anastasia1 έγραψε: Τρί Φεβ 27, 2024 3:02 pm Πάντως σε ένα άρθρο του workenter αναφέρει το εξης:
; Κρίσιμο δικαιολογητικό που κρίνει τον διορισμό και πρέπει να εκδοθεί εντός της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων περιλαμβάνει η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τους 1.213 μονίμους στη Δημοτική Αστυνομία.

Το κρίσιμο δικαιολογητικό αφορά την υψομέτρηση του υποψηφίου και πρέπει να εκδοθεί από ορθοπεδικό ιατρό ιδιώτη ή δημοσίου.;
Παιδια οταν κανεις αιτηση στον ΑΣΕΠ, ΔΕΝ εχει επισύναψη στην Α φαση.! Επισης οσοι δεν πιστευετε μπορειτε να ρωτησετε στο helpdesk
anastasia1

Δημοσίευση από anastasia1 »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 27, 2024 3:05 pm
anastasia1 έγραψε: Τρί Φεβ 27, 2024 3:02 pm Πάντως σε ένα άρθρο του workenter αναφέρει το εξης:
; Κρίσιμο δικαιολογητικό που κρίνει τον διορισμό και πρέπει να εκδοθεί εντός της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων περιλαμβάνει η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τους 1.213 μονίμους στη Δημοτική Αστυνομία.

Το κρίσιμο δικαιολογητικό αφορά την υψομέτρηση του υποψηφίου και πρέπει να εκδοθεί από ορθοπεδικό ιατρό ιδιώτη ή δημοσίου.;
Παιδια οταν κανεις αιτηση στον ΑΣΕΠ, ΔΕΝ εχει επισύναψη στην Α φαση.! Επισης οσοι δεν πιστευετε μπορειτε να ρωτησετε στο helpdesk
Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες, η έκδοση όμως της βεβαίωσης θα πρέπει να γίνει από τις 7 Μαρτίου έως την λήξη των ηλεκτρονικών αιτήσεων. Αργότερα στην Β φάση όταν στο ζητήσουν να το κάνεις επίκληση από το μητρώο.
Επισκέπτης

anastasia1 έγραψε: Τρί Φεβ 27, 2024 3:17 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 27, 2024 3:05 pm

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες, η έκδοση όμως της βεβαίωσης θα πρέπει να γίνει από τις 7 Μαρτίου έως την λήξη των ηλεκτρονικών αιτήσεων. Αργότερα στην Β φάση όταν στο ζητήσουν να το κάνεις επίκληση από το μητρώο.
Κανεις λαθος. Το χαρτι απο τον ορθοπεδικο θα το ζητησουν ΜΟΝΟ απ οσους προηγουνται στα μορια βαση καταταξης. Αρα δεν γινετε να πανε 20.000 ατομα να βγαλουν χαρτι για να το στειλουν μονο οι 2-3.500 σ λεω εγω... Λιγο λογικη δεν βλαπτει.! Ειναι αδυνατον ! Οποτε οσοι κληθουν για δικαιολογιτικα να κανουν επικληση τοτε μπορουν να πανε στον ορθοπεδικο και να βγαλουν το χαρτι αυτο.!
kwlotoumpas

Δημοσίευση από kwlotoumpas »

Δεν γράφει πουθενά στην προκήρυξη πως την βεβαίωση ορθοπεδικού πρέπει να την βγάλεις μέσα στην προθεσμία. Στην Β φάση όταν ζητήσουν τα δικαιολογητικά τότε βγάλτε την εκτός αν φοβάστε μην γίνει κάτι. Μόνο τα τυπικά πρόσθετα προσόντα πρέπει να ισχύουν στην προθεσμία των αιτήσεων. Το μόνο που λέει στην προκήρυξη είναι πως πρέπει να βγάλεις βεβαίωση για το ύψος από ορθοπεδικό.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης