Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ) 2023
Re: Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ)
Βρε παιδιά βρε παιδιά! Διαβάζω όλα τα σχόλια σας απ την αρχή και σκοτώνεστε. Εντάξει καταλαβαίνω ότι όλοι θέλαμε να μπούμε στην αστυνομία. Είναι ένα όνειρο ζωής πολλών αντρών. Είναι μια ξεχωριστή δουλειά που δεν μπορεί να την κάνει οποιοδήποτε. Είναι καυλωτικο έχεις γκόμενες κτλ κτλ και τελευταίο κριτήριο είναι η μόνιμη θέση γτ κανένας νμζω δεν πάει επειδή είναι μόνιμη θέση γιατί και τα λεφτά είναι λιγα όποτε ας μην κρυβόμαστε. Απλα μας αρέσει η φάση όπλο στολή κτλ. Που θέλω να καταλήξω. Μην κάθεστε και αναλύεται πράγματα που δεν βγάζουν νόημα. Όσοι πέρασαν πέρασαν. Όσοι κόπηκαν κόπηκαν. Δεν βγάζετε καμια άκρη με το να παίρνετε τηλέφωνα να πηγαίνετε σε δικηγόρους. Όσοι πέρασαν προφανώς είχαν περισσότερα μορια και μπράβο τους. Αυτοί είχαν μυαλό και πήγαν ειδικές δυνάμεις στον στρατό. Έβγαλαν ένα καλό βαθμό απολυτήριο. Οι υπόλοιπο τι περιμένετε ; Η ζωή συνεχίζεται και μην λέτε πάλι για βύσματα και μλκιες. Αυτά μια φορά υπήρχαν επι ΠΑΣΟΚ. Ο ΑΣΕΠ δημιουργήθηκε Γιαυτο τον λόγω. Κανένας δεν μπορεί να επέμβει και αν μπορείς κάποιος να επέμβει πραγματικά έχει τόσες άκρες Γιαυτο και βάζει την καρέκλα του στην φωτιά
Καλές γιορτές να έχετε
Καλές γιορτές να έχετε
Καθομαι αναπαυτικα με τα ποπκορν και απλα περιμενω...
Ασε ρε φιλε που δεν μπαινει βυσμα φιλος μου συγκεκριμενα στην 6Κ ειχε κοπει στα ψυχοτεχνικα την πρωτη φορα και στη δευτερη εβακε βυσμα και περασε
Στα προσωρινά δεν μπαίνει βύσμα. Βύσμα μπαίνει από τους 400 λογικά δεν θα μπουν όλοι κάποιοι θα κοπούν κάποιοι δεν θα παρουσιαστούν καθόλου για τις διαδικασίες οπότε θα δημιουργηθεί ένας αριθμός επιλαχόντων 50 100 150 ποιος ξέρει εκεί μπαίνει βύσμα
Χαχαχαχα δεν μπαίνει βύσμα λέει και έχω απειρα παραδείγματα γνωστών φίλων κλπ. Τι λες ρε *****; Που μας γράφεις και μακροσκελές κείμενο; Άντε πλύσου γιατί έχεις τσίμπλες ακόμα καλημέρα!
Βύσμα στην 6κ που ηταν η πιο αυστηρή προκήρυξη όλων των εποχων;
Τι λέτε βρε γελοίοι άσχετοι!
Για κλάσματα του δευτερόλεπτο κόπηκαν.
Τι λέτε βρε γελοίοι άσχετοι!
Για κλάσματα του δευτερόλεπτο κόπηκαν.
Ρε αδερφε να στο ορκιστω; Φιλος μου το ειπε γτ να πει ψεμματα εβαλε βυσμα σου λεω
Πάντα θα βρίσκουν τρόπους να χώνουν δικούς τους... Θα δημιουργούν πόρτες κλειστές και παράθυρα από δίπλα...
Εκεί ξέρω και γω ότι μπαίνει βύσμα σε αθλήματα εξετάσεις κτλ αλλά στα μορια που είναι μέσω ΑΣΕΠ μπαίνει Βύσμα ;
οχι φιλε μου στα μορια πολυ δυσκολα μπαινει βυσμα ισως να μπαινει ενας δυο αλλα πρεπει να εχεις δικο σου υπουργο δεν ειναι ευκολο... Ομως βρισκουν αλλους τροπους πχ εγω ξερω απο παλια που η μανα μου ηταν μεσα στο πασοκ και θελανε να χωσουν δικους τους κανανε ολοκληρη κομπινα τρεχα γυρευε βαριεμε και να σου εξηγω. Παντως με τον ΑΣΕΠ ειναι πολυ δυσκολο... Κι εκει μπορουν να γινουν πραγματακια αλλα οχι στα μορια... Με πιο πονηρο τροπο νομιμο κιολας
Νσι ρε παιδια εδω ομως δεν ειναι εξ ολοκληρου απο τον ασεπ πιο πολυ το λογο το υπουργειο τον εχει
Καλά ναι αλλά πρέπει να έχεις όλη την επιτροπή να συμφωνήσουν στο να γίνει πουστια δεν είναι εύκολο επίσης πρέπει να μη το πάρει χαμπάρι ο ΑΣΕΠ γιατί τώρα η ένσταση όπως είδες έγινε στον ΑΣΕΠ και δεν ξέρω αν κάνει ένσταση κάποιος που τον αφορά μια συγκεκριμένη θέση αν ελέγχετε γενικά και γενικότερα οι διορισθεντες για τη θέση... Και πάλι δύσκολο είναι... Γίνεται όμως σίγουρα πιο εύκολα από το εξ ολοκλήρου ΑΣΕΠ
Και πάλι παιδιά
Τα μορια καλώς η κακός δημοσιεύονται
Πουστια μπορεί να γίνει εννοείται
Πλαστό βαθμό απολυτηρίου αυτό γίνεται πιο συχνά
Αλλά έχω ακούσει παρά πολλούς τους οποίους τους ανακαλύβουν μετά από 10 - 15 χρόνια και του ζητάνε και όλα τα μηνιάτικα πίσω
Όποτε τι νόημα έχει;
Τα μορια καλώς η κακός δημοσιεύονται
Πουστια μπορεί να γίνει εννοείται
Πλαστό βαθμό απολυτηρίου αυτό γίνεται πιο συχνά
Αλλά έχω ακούσει παρά πολλούς τους οποίους τους ανακαλύβουν μετά από 10 - 15 χρόνια και του ζητάνε και όλα τα μηνιάτικα πίσω
Όποτε τι νόημα έχει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες