Ερωτηθείς για το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων ο κ. Σκέρτσος είχε δηλώσει στον τηλεοπτικό σταθμό: «Νομίζω ότι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και όχι προς τα πίσω. Μιλάτε για μια υπόθεση η οποία αφορά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, δεν την απαξιώνω, ούτε την υποβαθμίζω αλλά αυτή τη στιγμή η Ελλάδα και η Ευρώπη έχουν να αντιμετωπίσουν μείζονες προκλήσεις, που έρχονται από το μέλλον… Αν αναλωνόμαστε σε ζητήματα τα οποία αφορούν το παρελθόν, χάνουμε τη μάχη για το μέλλον».
Εκλογές στις 21 Μαϊου 2023
Re: Εκλογές στις 21 Μαϊου 2023
Οι ακριβείς δηλώσεις είναι παρακάτω, γιατί δυστυχώς οι περισσότεροι δεν θα τις διαβάσουν αλλά θα βασιστούν σε δημοσιεύματα της κακιάς ώρας.
Ορίστε τ είπε. Γειά σου ρε Σκέρτσο χουβαρντα.

Αυτό ακριβώς που έγραψα παραπάνω δηλαδή.
Εσύ το έβαλες ως ηχητικό για όσους έχουν δυσκολίες ανάγνωσης;
Εσύ το έβαλες ως ηχητικό για όσους έχουν δυσκολίες ανάγνωσης;
Μέχρι και ο ίδιο ο Σκερτσος ανασκεύασε και εσύ μας παρουσιάζεις την αρχική του δήλωση ως θεσφατη.
Βουλευτές της ΝΔ χαρακτήρισαν άστοχη την δήλωση του.
Βασιλικοτερος του βασιλεως ή Νεοδημοκρατικοτερος του Νεοδημοκρατη εμφανιζεσαι Yandr.
ΝΔ ως το μεδούλι και ταυτόχρονα ως ψηφοφόρος του μη χείρον βέλτιστον, εκεί να δεις ντροπή.
Βουλευτές της ΝΔ χαρακτήρισαν άστοχη την δήλωση του.
Βασιλικοτερος του βασιλεως ή Νεοδημοκρατικοτερος του Νεοδημοκρατη εμφανιζεσαι Yandr.
ΝΔ ως το μεδούλι και ταυτόχρονα ως ψηφοφόρος του μη χείρον βέλτιστον, εκεί να δεις ντροπή.
Έχεις μεγάλο προσωπικό πρόβλημα τελικά.
Εγώ παραθεσα απλά τις δηλώσεις του, χωρίς καμία άποψη.
Εγώ παραθεσα απλά τις δηλώσεις του, χωρίς καμία άποψη.
Δημοσίευμα της κακιάς ώρας χαρακτήρισες το παρακατω. Κατά τα άλλα δεν είπες την άποψη σου.
Παρέθεσες την αυτολεξεί δήλωση ως ορθή, που στην τελική καμία διαφορά δεν έχει με το δημοσίευμα της κακία ώρας αφου η ουσια ειναι η ιδια.
Πρώτη φορά βλέπω τόσο φανατικό ψηφοφόρο του μη χείρον βέλτιστον.
Αν ενας απροβληματιστος είναι σαν εσένα, ας έχω καλύτερα μεγάλο πρόβλημα.
Με μια μονοκοντυλιά διέγραψε τις πολεμικές επανορθώσεις - «Αυτά τα θέματα ανήκουν στο παρελθόν, εμείς κοιτάμε στο μέλλον» δήλωσε στο κανάλι TRT
Παρέθεσες την αυτολεξεί δήλωση ως ορθή, που στην τελική καμία διαφορά δεν έχει με το δημοσίευμα της κακία ώρας αφου η ουσια ειναι η ιδια.
Πρώτη φορά βλέπω τόσο φανατικό ψηφοφόρο του μη χείρον βέλτιστον.
Αν ενας απροβληματιστος είναι σαν εσένα, ας έχω καλύτερα μεγάλο πρόβλημα.
Προφανώς και είναι της κακιάς ώρας.
Και παραθεσα την ακριβή δήλωση για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.
Καμία σχέση ο τίτλος με το περιεχόμενο της δήλωσης, αλλά ο καθένας ας έχει την άποψη του.
Πήγαινε να ρίξεις άκυρο τώρα για να συμβάλλεις στο μέλλον του τόπου.
Και παραθεσα την ακριβή δήλωση για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.
Καμία σχέση ο τίτλος με το περιεχόμενο της δήλωσης, αλλά ο καθένας ας έχει την άποψη του.
Πήγαινε να ρίξεις άκυρο τώρα για να συμβάλλεις στο μέλλον του τόπου.
Η πρώτη απάντηση σου λίγες μέρες πριν, σε χρήστη του φόρουμ. Σωστός του είπες, που θα ρίξει άκυρο.
yandr έγραψε: Σάβ Μάιος 13, 2023 10:49 pm Πήγαινε να ρίξεις άκυρο τώρα για να συμβάλλεις στο μέλλον του τόπου.
Σήμερα με ειρωνεία μου λες να ρίξω άκυρο για να βοηθήσω στο μέλλον του τόπου.
Αποφάσισε.
Παντως τη χάρη στη ΝΔ δε θα την κάνω να μη πάω να ψηφίσω.
Πάντως αν θες διάβασε και την ετυμολογία της λέξης ιδιώτης.
Από εκεί και πέρα, φυσικά και ο καθένας μπορεί να ψηφίσει ο, τι θέλει ή να μην ψηφίσει καθόλου.
Απλά εσύ είσαι ιδιαίτερη περίπτωση γιατί ντρέπεσαι κιόλας.
Από εκεί και πέρα, φυσικά και ο καθένας μπορεί να ψηφίσει ο, τι θέλει ή να μην ψηφίσει καθόλου.
Απλά εσύ είσαι ιδιαίτερη περίπτωση γιατί ντρέπεσαι κιόλας.
Ιδιαίτερη περίπτωση αποτελεί να είσαι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ψηφοφόρος του μη χείρον βέλτιστον.
Πρώτη φορά το βλέπω αυτό.
Πρώτη φορά το βλέπω αυτό.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης