PetG έγραψε:Ωραία άντε να ζητηθούν στην πρόσληψη... Αλλάζει κάτι; Όχι. Οποτε αυτό που μας νοιάζει τώρα είναι τελειώσουν άμεσα με τις ένστασεις. Να μην πάρει κανένα 2μηνο έτσι ώστε να κυλήσουν όλα ρολόι.Πότε υπολογίζεται να τελειώσουν με τις ένστασεις έτσι ώστε να πάμε για τα ΠΚΕ μετά;
Μέσα στο Μάιο σίγουρα. Δεν αποκλείω μέχρι τέλος Μαΐου, αρχές Ιουνίου να μας καλέσουν για αθλήματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Απρ 22, 2022 10:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Sam_wise έγραψε:Μέσα στο Μάιο σίγουρα. Δεν αποκλείω μέχρι τέλος Μαΐου, αρχές Ιουνίου να μας καλέσουν για αθλήματα.
Καταρχάς αυτό που λες μου φαίνεται λίγο δύσκολο... Μέχρι να βγει ο οριστικός πίνακας θα πάρει καμία 20αρια μέρες, μετά θέλουν να δώσουν ημερομηνίες για τα υγειονομικά και μετά από λίγο καιρό για αθλήματα... Αρχές Ιουνίου είναι πολύ νωρίς. Εγω πιστεύω τέλος Ιουνίου θα είναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Απρ 22, 2022 10:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για όποιον δεν πιστεύει ότι στην 6κ ζηταγαν και ηλεκτρονικά διακαιολογιτικα + ταχυδρομικά ας κοιτάξει απλά την αίτηση του. Το θέμα μας τώρα είναι πότε θα καλέσουν για υγειονομικά και στη συνέχεια για αθλητικά.
Pit 9 έγραψε:Για όποιον δεν πιστεύει ότι στην 6κ ζηταγαν και ηλεκτρονικά διακαιολογιτικα + ταχυδρομικά ας κοιτάξει απλά την αίτηση του.Το θέμα μας τώρα είναι πότε θα καλέσουν για υγειονομικά και στη συνέχεια για αθλητικά.
Τα δικαιολογητικά ήταν μόνο ταχυδρομικά τότε μετά την λήξη των αιτήσεων, αφού δηλωνες τα προσόντα σου, κανένα ηλεκτρονικό, μάλλον δεν είσαι καθόλου ενημερωμένος.
Όσον αφορά περί πκε, η πυροσβεστική θα τα έχει κάνει τον Μάιο, ΕΠΟΠ πήραν παράταση οι αιτήσεις από ένα μήνα πήγαν στους τρεις, για τη πανεπιστημιακή έχουν τελειώσει, οπότε άνετα προλαβαίνουμε να δώσουμε Ιούνιο θεωρώ η και μέσα Ιουλίου.
Pit 9 έγραψε:Για όποιον δεν πιστεύει ότι στην 6κ ζηταγαν και ηλεκτρονικά διακαιολογιτικα + ταχυδρομικά ας κοιτάξει απλά την αίτηση του.Το θέμα μας τώρα είναι πότε θα καλέσουν για υγειονομικά και στη συνέχεια για αθλητικά.
Τα δικαιολογητικά ήταν μόνο ταχυδρομικά τότε μετά την λήξη των αιτήσεων, αφού δηλωνες τα προσόντα σου, κανένα ηλεκτρονικό, μάλλον δεν είσαι καθόλου ενημερωμένος.
geomp έγραψε:Όσον αφορά περί πκε, η πυροσβεστική θα τα έχει κάνει τον Μάιο, ΕΠΟΠ πήραν παράταση οι αιτήσεις από ένα μήνα πήγαν στους τρεις, για τη πανεπιστημιακή έχουν τελειώσει, οπότε άνετα προλαβαίνουμε να δώσουμε Ιούνιο θεωρώ η και μέσα Ιουλίου.
Οι ΟΠΠΙ δεν έδωσαν αθλήματα... Πήγαν να παραδώσουν καρτέλες και τις γύρισαν πίσω επικαλούμενοι λαθακια στην προκήρυξη... Η πυροσβεστική δίνει την άλλη Βδομάδα αθλήματα. Αναλογα πόσο θα καθυστερήσουν οι ενστάσεις να βγούνε. Εγω πιστεύω Τέλος Μαίου να τις τελειώσουν μέσα Ιουνίου με τέλος να αρχίσουμε τα υγειονομικά και προς τέλος Ιουλίου να έχουμε τα αθλήματα... Αλλιώς το βλέπω από Σεπτέμβρη
Upland έγραψε:Καλησπερα Και χρονια πολλα ξερει καποιος να μου πει πως ξερουμε τι επιλαχον ειμαστε; Ειμαι στην λιστα 231 θεση με εμπειρια
εάν μπεις στην καρτέλα σου στον ΑΣΕΠ (Αναζήτηση Αποτελεσμάτων στους πίνακες κατάταξης) θα δεις τις περιοχές που έχεις δήλωση και εάν κάνεις κλικ επάνω στα μόρια σου (ανά περιοχή που δήλωσες) σου ανοίγει ένας πίνακας που τα γράφει ολα