Eimai I (DEA) έγραψε:Καλησπερα ρε παιδια, εγω σαν δοκιμος τι εξτρα μορια παιρνω ! Δεν ειναι σαν τις ειδικες δυναμεις +100; Επισης εξηγηστε για παραδειγμα ενα ατομο που εχει 600 μορια, με τα καινουργια δεδομενα του δοκιμου ποσο θα φτασει (τα 600 ειναι χωρις την ειδικοτητα και το 12μηνες+ που εχει τα 250 μορια) δεν εχω καταλαβει καλα!
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά αρχικά στο θέμα μοριοδοτηση των ΕΦ ΑΞΚΩΝ δεν υπάρχουν καινούργια δεδομένα απλά η απάντηση του υπουργού σε συνδυασμό με τα γνωστά παπαγαλάκια ΜΜΕ το παρουσιάσανε έτσι οι ΔΕΑ πάντα από την πρώτη προκήρυξη του 01-02 μέχρι σήμερα την τελευταία του 22 μοριοδοτούντε Μήνες Χ10 εκτός τον ΔΕΑ που έχουν υπηρετήσει Κύπρο που πάνε ΜηνεςΧ15 και 250 λόγο ότι έχουν προϋπηρεσία στην ειδικότητα άνω των 12 μηνών, επίσης να ξέρεις μετρήσει δεν Μετρήσει το δίπλωμα ο ΕΣ στο κομμάτι των διπλωμάτων είναι καλυμμένος αφού τα προσωρινά μετράνε μόνο Ελλάδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Πέμ Μαρ 31, 2022 10:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nikos21 έγραψε:Χαχαχα μακάρι να ήξερα όλα αυτά φίλε μου, ευχαριστώ πάντως, μήπως ξέρεις αν το προσωρινό δίπλωμα οδήγησης δίνει τα μόρια;
Σαφές πλαίσιο δεν υπάρχει σχετικά με το προσωρινό δίπλωμα και τις προκήρυξης του στρατού
Αρχιζω να ανησυχω [:^ (] ... Ευχομαι να μετρησει, απο οτι φαινεται ειμαστε πολλοι που εχουμε προσωρινο
Φίλε θα σου πω το εξής όταν προσπαθείς και στοχεύεις σε μια προκήρυξη εποπ δεν δικαιολογείται να το βγάζεις το δίπλωμα τελευταία στιγμή εκτός αν είναι από ανανέωση επαγγελματικού, είναι σαν του αποφοίτους ΙΕΚ πέρσι που κλαίγανε για τα ΒΕΚ και τον εοππεπ με την δικαιολογία ότι έχει να γίνει καιρό εξέταση και είχαν τα ιεκ 5 χρόνια και κάποιοι δεν είχαν κάνει καν αίτηση στον εοπεπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Πέμ Μαρ 31, 2022 10:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εδω θα διαφωνησω, ο καθε ενας οταν εχει τον χρονο και την οικονομικη ανεση κανει τις κινησεις του. Εξαλλου το διπλωμα δεν χρησιμευει μονο σε μια προκ οπως ξερεις χρειαζεται και στην πραγματικη ζωη. Μην τα παιρνεις ολα στραβα, σε εχω παρατηρησει. Σου αρεσει να κρινεις αλλα καλυτερα να τα βλεπεις λιγο περισσοτερο καλοπροαιρετα καποια πραγματα * Το υπουργειο μεταφορων κωλοβαραει και απο 1 μηνα που επαιρνε κανονικα για να εκδοθει το διπλωμα τωρα καθυστερει και 4 μηνες. Επειδη ρωταμε δεν σημαινει οτι το βγαλαμε εχθες...
chrusa έγραψε:Εδω θα διαφωνησω, ο καθε ενας οταν εχει τον χρονο και την οικονομικη ανεση κανει τις κινησεις του. Εξαλλου το διπλωμα δεν χρησιμευει μονο σε μια προκ οπως ξερεις χρειαζεται και στην πραγματικη ζωη. Μην τα παιρνεις ολα στραβα, σε εχω παρατηρησει. Σου αρεσει να κρινεις αλλα καλυτερα να τα βλεπεις λιγο περισσοτερο καλοπροαιρετα καποια πραγματα * Το υπουργειο μεταφορων κωλοβαραει και απο 1 μηνα που επαιρνε κανονικα για να εκδοθει το διπλωμα τωρα καθυστερει και 4 μηνες. Επειδη ρωταμε δεν σημαινει οτι το βγαλαμε εχθες...
Για επαγγελματικά πρώτη έκδοση και όχι ανανέωση αν Το βγάζεις για την ιδιωτική σου ζωή δεν μπορείς να Εργαστείς με προσωρινό γιατί χωρίς δίπλωμα δεν μπορείς να Βγάλεις κάρτα ταχογράφου επίσης δεν μπορείς να εργαστείς και εκτός χώρας, το οικονομικό δεν είναι δικαιολογία ούτε ο χρόνος Κανίς μας δεν έχει ούτε άπλετο χρόνο ούτε τεράστια οικονομική κατάσταση, αλλά Άσχετα από την οικονομική κατάσταση του καθενός όταν στοχεύεις σε μια προκήρυξη κάνεις το σκα παξιμάδι Και το βγάζεις όπως εγώ και χιλιάδες άλλοι που ξεχάσαμε τι θα πει εκδρομή -έξοδος-φρεντο πακέτο και πολλά άλλα πιάσαμε δεύτερη δουλειά και κάναμε μαθήματα 12 το βράδυ, όταν θες βρίσκεις και χρόνο και χρήμα, επίσης να Σου πω ότι δεν μου αρέσει να κρίνω απλά είμαι ρεαλιστής και έχω μάθει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Πέμ Μαρ 31, 2022 11:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φίλε μου σταματά να κρίνεις τον καθένα τι κάνει και τι δεν κάνει, δεν σε έβαλε κάνεις δικαστή εδώ μέσα, μαγκιά σου εσύ για ότι έκανες μπράβο σου αλλά αν θέλουμε σε πιστεύουμε κιόλας, πληροφορίες δίνουμε ο ένας στον άλλον εδώ, ειρωνείες δεν χωράνε
Στα μεγάλα κέντρα το δίπλωμα σε 1,5 μήνα το έχεις στην επαρχία στο 4μηνο βαριά έχει έρθει και άμα είναι και απο ανανέωση όπως ΠΧ εμένα προσπαθούν να το κάνουν και πιο γρήγορα
Καλησπέρα σας, σχετικά με τα διπλώματα οδήγησης ως προς την μοριοδοτηση πόσα μπορούμε να καταχωρήσουμε; Τα μόρια είναι ίδια για όλα τα διπλώματα; Σας ευχαριστώ πολύ!
Εγω πάντως μένω Αθήνα και εδωσα. Αμαξι μηχανακι φορτηγο και επειδη εδωσα προν μια βδομαδα το Γ μου ειπαν θα βγουν ολα σε 2-3 μηνες. Οι ανθρωποι τον παίζουν. Ας ελπισουμε να πιασουν το προσωρινο
mvp έγραψε:Εγω πάντως μένω Αθήνα και εδωσα. Αμαξι μηχανακι φορτηγο και επειδη εδωσα προν μια βδομαδα το Γ μου ειπαν θα βγουν ολα σε 2-3 μηνες. Οι ανθρωποι τον παίζουν. Ας ελπισουμε να πιασουν το προσωρινο
Νταξυ ρε μεγάλε τι το παίζουν 3 διπλώματα έδωσες λογικά και με τρεις Διαφορετικούς εξεταστές λογικό να αργήσει Αθήνα Πάντος πέρυσι που υπήρχε και θέμα με τις αναμονές επαγγελματικά φίλος το έβγαλε πιο γρήγορα από εμένα Που μένω Επαρχία και το δικό μου ήταν ανανέωση και είχα θέμα στην δουλειά, για την ιστορία να ξέρετε για την έκδοση πρέπει να καταθέσει ο εξεταστ;Hς την καρτέλα που στην περίπτωση Σου παίζει να Είναι 2 ή τρεις στην διεύθυνση που ανήκεις μετα Ο υπάλληλος του μηχανολογικού να τα Ετοιμάσει και να τα στείλει στην διεύθυνση διαβατηρίων της ΕΛ. ΑΣ και μετα ανάλογα την σειρά να τυπωθεί, οπότε καταλαβαίνεις ότι στην δική σου περίπτωση το το πρώτο στάδιο θα κάνει περίπου 5-8 μέρες ανάλογα τις καρτέλες που έχει ο εξεταστής
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Παρ Απρ 01, 2022 12:28 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι αλλα ειχα. Κανει αιτηση διαχωρισμου γιατί το πρωτο το εδωσα 22/12 και δεν ειχε βγει κανενα. Αν δεν ειχα κανει αιτηση θα σου ελεγα εχεις δικιο. Τωρα. Ομως...
mvp έγραψε:Ναι αλλα ειχα. Κανει αιτηση διαχωρισμου γιατί το πρωτο το εδωσα 22/12 και δεν ειχε βγει κανενα. Αν δεν ειχα κανει αιτηση θα σου ελεγα εχεις δικιο. Τωρα. Ομως...
λογικά μέχρι 10 Απριλίου θα σου έχει έρθει αλλά κατά κανόνα να ξέρεις πρώτα προσέχουν Τις ανανεώσεις επαγγελματικών μετα την εκδόσεις Επαγγελματικών μετά τα Αυτοκίνητα και μετα τα Μηχανάκια
Μπορείς να είσαι ότι θέλεις αλλά μην βιάζεσαι να κρίνεις, στο λέω φιλικά ! Νομίζω σου απάντησα, το δίπλωμα οδήγησης χρειάζεται ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Επειδή το βγάλαμε πριν κάποιους μήνες δεν σημαίνει ότι ο κυρίως λόγος που το βγάλαμε ήταν η προκήρυξη. Δεν ξέρω γιατί έχει κολλήσει το μυαλό σου εκεί! Απλά ρωτήσαμε εφόσον το έχουμε ααν προσωρινό ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ να περνάμε και τα μόρια ; Επίσης όσον αφορά το οικονομικό, δεν έχουν όλοι την ίδια άνεση. Εξαρτάται από τον μισθό που παίρνεις και τα έξοδα διαβίωσης που έχεις ! Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι θέλεις να έχεις τον τελευταίο λόγο σε μια κουβέντα αλλά δεν θα σε αφήσω γιατί ξέρω πως έχω δίκιο .