ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Όσοι δώσατε ψυχομετρικα πως ήταν ; Τι σας ρώτησαν;
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Μεχρι ποια σειρα λετε να καλεσουν; Πολλοι ειπαν σεν εμφανηστηκαν καμποσοι
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Κάποια παιδιά που έδωσαν, είπαν ότι θα τους πάρουν όλους ή σχεδόν όλους λογω μεγάλης αποχής. Λογικά θα φτάσει στο 460 με 480
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Παιδιά λέτε μέσα στον Νοέμβριο να τελειώσουν τα Πκε;
Ελπίζω να μην κρατήσουν οι αναβολές μέχρι 15 Δεκέμβρη.
Όσοι διαβάσατε την προκήρυξη, έχει διαδικασίες πριν μας καλέσουν στην σχολή.
Ελπίζω να μην κρατήσουν οι αναβολές μέχρι 15 Δεκέμβρη.
Όσοι διαβάσατε την προκήρυξη, έχει διαδικασίες πριν μας καλέσουν στην σχολή.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Καλά ο καθένας μπορεί να λέει οτι θέλει.Τώρα οσο αναφορά ΠΚΕ μια χαρά βατά ήταν χωρίς καμία δυσκολία.
Υ. Γ. Να εμφανιστεί ο προπονηταράς και να μας πει για τις γυναίκες που έλεγε οτι πολλές θα είναι
πολύ καλύτερες απο εμάς σε χρόνους κτλπ. Γιατί εγω άλλα είδα μπροστά μου οτι ουτε το 1000αρι δεν μπορούσαν να βγάλουν.
Υ. Γ. Να εμφανιστεί ο προπονηταράς και να μας πει για τις γυναίκες που έλεγε οτι πολλές θα είναι
πολύ καλύτερες απο εμάς σε χρόνους κτλπ. Γιατί εγω άλλα είδα μπροστά μου οτι ουτε το 1000αρι δεν μπορούσαν να βγάλουν.
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Τα όρια στα Πκε είναι για άτομα με τυπική φυσική κατάσταση. Δεν είναι για αθλητές. Απλά όσοι κάνουν καθιστική ζωή, είχαν 4-5 μήνες να κάνουν προπόνηση και να χάσουν περιττά κιλά. Ο χρόνος ήταν υπεραρκετος.
Πολλοί από εμάς που είναι από επαρχία, δεν είχαμε ούτε στάδιο να δοκιμάσουμε σκάμα, σφαιρα και ύψος. Αλλά τα όρια και εκεί είναι γελοία.
Πολλοί από εμάς που είναι από επαρχία, δεν είχαμε ούτε στάδιο να δοκιμάσουμε σκάμα, σφαιρα και ύψος. Αλλά τα όρια και εκεί είναι γελοία.
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Υπαρχει τιποτα νεοτερο για τους 600;
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Elchapo που τον θυμήθηκες τον προπονητή ρε; Πάνε τόσοι μήνες χαχα.
Κόπηκαν και αγόρια, απλά σε μικρότερο ποσοστό.
Πάντως όσα κορίτσια πέρασαν με την πρώτη προσπάθεια (χωρίς δεύτερη ευκαιρία από αναβολή), το άξιζαν. Είχαν προπονηθεί και το είχαν πάρει στα σοβαρά. Χειροκροτούσαμε κιόλας για υποστήριξη.
Ελπίζω στις αναβολές να είναι δίκαιοι και να περάσουν αυτοί που το αξίζουν. Τους δώθηκε ηδη δεύτερη ευκαιρία από το πουθενά.
Κόπηκαν και αγόρια, απλά σε μικρότερο ποσοστό.
Πάντως όσα κορίτσια πέρασαν με την πρώτη προσπάθεια (χωρίς δεύτερη ευκαιρία από αναβολή), το άξιζαν. Είχαν προπονηθεί και το είχαν πάρει στα σοβαρά. Χειροκροτούσαμε κιόλας για υποστήριξη.
Ελπίζω στις αναβολές να είναι δίκαιοι και να περάσουν αυτοί που το αξίζουν. Τους δώθηκε ηδη δεύτερη ευκαιρία από το πουθενά.
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Ξέρει κανείς εάν θα μένουν μέσα στην σχολή για τους 3 μηνες εκπαίδευσης; Γιατί από ότι ξέρω, η αμοιβή κατά την εκπαίδευση είναι μιδαμινη...
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Νοημοσύνη έγραψε:Ξέρει κανείς εάν θα μένουν μέσα στην σχολή για τους 3 μηνες εκπαίδευσης; Γιατί από ότι ξέρω, η αμοιβή κατά την εκπαίδευση είναι μιδαμινη...
Είναι 1,5 μήνα που μένεις στην σχολή η θεωρητική εκπαίδευση και η πρακτική εκπαίδευση που θα είναι άλλο 1,5 μήνα συνήθως σου βρίσκουν κατάλυμα!
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Νόμιζα ότι ήταν 3 μήνες θεωρητική εκπαίδευση. Νομίζω στην προκήρυξη των εκπαιδευτών τους έπαιρναν με τρίμηνη σύμβαση. Και τους τραπεζοκόμος κτλπ.
Μήπως είναι τρεις μήνες θεωρητική εκπαίδευση και μετά πρακτική κατευθείαν στα πανεπιστήμια;
Μήπως είναι τρεις μήνες θεωρητική εκπαίδευση και μετά πρακτική κατευθείαν στα πανεπιστήμια;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Γνωρίζεις ποσα άτομα στη Β?
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Από 121 έως 140 Στη Β κατηγορία... Εχουν αναρτηθεί στο διαύγεια λογικά θα ανέβουν και στο σάιτ της Ελ. Ας κάποια στιγμή
-Bildakoss-
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Για να κάλεσαν επιλαχόντες, λογικά δεν θα κόπηκαν άτομα; Μήπως αναβολές πήγαν μόνο όσοι είχαν τραυματισμό και δεν έτρεξαν εξαρχής;
Γιατί 2 αναβολες σε 1 βδομάδα μου φενεται ακραίο.
Γιατί 2 αναβολες σε 1 βδομάδα μου φενεται ακραίο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες