Προκήρυξη 150 πτυχιούχων στην Πυροσβεστική (2021)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 83
Λογικους συλλογισμους κανεις αλλα η λογικη δε βοηθα σε τετοιες περιπτωσεις... Δυστυχως θα εχουμε πολλα εξοδα σε μεταφορικα ολοι οσοι μενουμε επαρχια
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 109
Δυστυχώς η επαρχία έχει όντως πρόβλημα γιατί τα έξοδα είναι αρκετά.
Κοίτα, πολλοί έχουν χρόνια προβλήματα, άλλα σοβαρά και άλλα όχι. Σε περίπτωση που δε το αναφέρει κάποιος και γίνει ένας έλεγχος στο ΑΜΚΑ σου φαντάζομαι ότι αποκλείεσαι επειδή απέκρυψες κάποια αληθή στοιχεία. Καλά είναι να υπάρχει μια εντιμότητα όσο κι αν καταλαβαίνω το λόγο που αναφέρει ο φίλος πάνω ότι θα κρύψει αν υπάρχει κάτι. Τώρα αυτοί μπορεί να ήθελαν να παραστεί ο κόσμος εκεί για να ρωτήσουν κιόλας κάποια απορία που ενδεχομένως να έχουν πάνω σε αυτό που γράφει ο γιατρός.
Κοίτα, πολλοί έχουν χρόνια προβλήματα, άλλα σοβαρά και άλλα όχι. Σε περίπτωση που δε το αναφέρει κάποιος και γίνει ένας έλεγχος στο ΑΜΚΑ σου φαντάζομαι ότι αποκλείεσαι επειδή απέκρυψες κάποια αληθή στοιχεία. Καλά είναι να υπάρχει μια εντιμότητα όσο κι αν καταλαβαίνω το λόγο που αναφέρει ο φίλος πάνω ότι θα κρύψει αν υπάρχει κάτι. Τώρα αυτοί μπορεί να ήθελαν να παραστεί ο κόσμος εκεί για να ρωτήσουν κιόλας κάποια απορία που ενδεχομένως να έχουν πάνω σε αυτό που γράφει ο γιατρός.
Δεν έχω λόγια αναγκάζομαι και λεω ψεματα στην δουλεια μου ερχομαι απο επαρχία και αυτο για 10 λεπτα δουλειά λες και αν τα έβαζαν μαζι μετα τς ψυχοτεχνικά θα γινοταν κατι
Σε καταλαβαίνω απόλυτα! 😡😡😡
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Nickprof έγραψε:Δεν έχω λόγια αναγκάζομαι και λεω ψεματα στην δουλεια μου ερχομαι απο επαρχία και αυτο για 10 λεπτα δουλειά λες και αν τα έβαζαν μαζι μετα τς ψυχοτεχνικά θα γινοταν κατι
Προφανώς και έχεις απόλυτο δίκιο φιλαράκι. Απλά ήθελαν σίγουρα να ξεχωρίσουν κάποιοι πριν περάσουν στο στάδιο των ψυχοτεχνικών. Παρόλα αυτά από τη στιγμή που τα κάνουν όλα με φυσική παρουσία στην Αθήνα, είτε απευθύνονται σε κάποιους που έχουν το άνετο του χρόνου και των χρημάτων για να πηγαινοέρχονται ή απευθύνονται αποκλειστικά για αυτούς που ζουν στην Αθήνα οι οποίοι κι εκείνοι πρέπει να φροντίσουν να μη δουλεύουν εκείνες τις μέρες και ώρες (προφανώς κατά τι ευκολότερο)
Καλησπέρα! Σας κράτησαν και σας το πιστοποιητικό εμβολιασμού;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
/forum/uploads/34591/IMG_20211015_185343.jpg
Καλησπέρα σύμφωνα με τη προκήρυξη, έχει τοιχοκοληθει ο πίνακας ο σημερινός εκεί πού καταθέσαμε τά χαρτιά; Μπορούμε να τ δουμε αύριο;
Ευχαριστώ.
Καλησπέρα σύμφωνα με τη προκήρυξη, έχει τοιχοκοληθει ο πίνακας ο σημερινός εκεί πού καταθέσαμε τά χαρτιά; Μπορούμε να τ δουμε αύριο;
Ευχαριστώ.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Καλησπέρα,σύμφωνα με τη προκήρυξη, θα μπορούμε να δούμε αύριο όσοι καταθέσαμε τά χαρτιά Μας σήμερα αν είμαστε στους μη ικανούς;
ε. Συντάσσει ημερήσιο πίνακα μη ικανών υποψηφίων, τον οποίο τοιχοκολλά, με αποδεικτικό στο εξεταστικό κέντρο. Ο πίνακας που
τοιχοκολλάται στο εξεταστικό κέντρο, δεν περιλαμβάνει τα ονοματεπώνυμα των μη ικανών υποψηφίων, αλλά τους αριθμούς αίτησης
αυτών, στον τρέχοντα διαγωνισμό.
ε. Συντάσσει ημερήσιο πίνακα μη ικανών υποψηφίων, τον οποίο τοιχοκολλά, με αποδεικτικό στο εξεταστικό κέντρο. Ο πίνακας που
τοιχοκολλάται στο εξεταστικό κέντρο, δεν περιλαμβάνει τα ονοματεπώνυμα των μη ικανών υποψηφίων, αλλά τους αριθμούς αίτησης
αυτών, στον τρέχοντα διαγωνισμό.
Lok369 έγραψε:Καλησπέρα! Σας κράτησαν και σας το πιστοποιητικό εμβολιασμού;
Εμένα ναι!
Δηλαδη θα πρέπει να μεταβούμε εκ νένου εκει για να δουμε τους πινακες;
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Παιδιά, αν όντως τοιχοκολλήσουν ένα τέτοιο πίνακα που θα αναφέρει ποιοι πέρασαν και ποιοι όχι τότε καλό θα ήταν όταν πάει κάποιος να το βγάλει μια φωτογραφία και να το ανεβάσει εδώ μέσα να το δει ο κόσμος. Ή αν κάποιος είναι κέντρο και πεταχτεί δυο λεπτά θα χαίρει άκρα εκτίμηση από όλους μας. Πάντως επειδή δεν έχουν ανέβει κάποια αποτελέσματα στο fireservice φαντάζομαι ότι κάπως πρέπει να ενημερωθούν οι υποψήφιοι εκτός αν ανέβουν στο site, που θα ανέβουν, μετά το πέρας των διαδικασιών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taksidiotis την Παρ Οκτ 15, 2021 10:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Δεν ξέρω ούτε εγώ τή διαδικασία απλά τό διάβασα στην προκήρυξη κ λέω μήπως βγούμε από την αγωνία τών ημερών. Είμαι από επαρχία και φεύγω αύριο άμα προλαβω να πάω θα το βγάλω. Διαφορετικά αν πάει κάποιος άλλος ας το βγάλει κ για εμάς.
Εγω να κανω μια ερώτηση πώς γινεται να κοπεί καποιος που θα προσκομήσει τις γνωματέυσεις; Και αλλη μια ερώτηση θα πρεπει να εχουμε και αλλη φωτογραφία μαζί μας εκτος αυτής που ειναι πανω στην αίτηση; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Και εγώ αυτό απορώ γι αυτό αγχώνομαι μήπως θέλουν να γράφει κάτι Πιο συγκεκριμένο.Όχι δεν χρειάζεται άλλη φωτογραφία.
Φωτογραφία δεν ζητάνε άλλη. Δώσαμε μια με την αίτηση και την άλλη που έχουμε πάνω στο δελτίο μας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης