Σου λέει ότι ήρθε χαρτί στη μονάδα του. Το ίδιο είπανε ένας από Έβρο και ένας από Ξάνθη. Το έγραψε και ο ΕΛΔΥΚ ότι το ειπαν πηγές του. Δηλαδή όλα αυτά που υποθέτεις εσύ τα βασιζεις κάπου; Γιατί η ιστορία εδώ μέσα έχει δείξει ότι τα πράγματα πήγαν πιο γρήγορα από ότι νόμιζαν οι περισσότεροι. Λέγανε για το άνοιγμα της προκήρυξης Αύγουστο και βάλε και έγινε Μάρτιο. Μιλάτε με αποδείξεις και όχι με το τι νομίζω ότι θα γίνειre pate kala re έγραψε:Δηλαδή ο εν λόγο ΣΤΡ ή ΟΒΑ αφού μας είπε ότι ένα επίσημο έγγραφο έφτασε στην μονάδα του εγώ θέλω να των ρωτήσω το εξής, το έχεις διαβάσει το έγγραφο αυτό, έχεις διαβάσει σε αυτό ότι οι ΠΚΕ θα γίνουν το 2ο 10ημερο του Μαΐου και ότι θα διαρκέσουν 4-5 βδομάδες τα έχεις διαβασει όλα αυτα ;
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
- Buddha
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 60
- Επάγγελμα: Vodafone
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 29, 2021 3:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Posts in topic: 39
Buddha μακάρι αδερφέ! Θα ανέβω για καφέ να ξέρεις! Παιδιά μην κλείσετε για σεζόν φέτος σε κάνα νησί, θα μας καλέσουν για κατατάξει 🤣
- Buddha
Πιο γρήγορα το κόβω να κατέβω εγώ για καφέ στο στρατόπεδο. Σιγά μην μας ανοίξουν με τον κορονοιος 😂😂🤣🤣Andri έγραψε: Buddha μακάρι αδερφέ! Θα ανέβω για καφέ να ξέρεις! Παιδιά μην κλείσετε για σεζόν φέτος σε κάνα νησί, θα μας καλέσουν για κατατάξει 🤣
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 187
Το έχω διαβάσει προσωπικά το εν λόγω έγγραφο
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 86
Υποθετικα μιλωντας αν πιστευετε πως οι πκε θα γινουν 20 μαιου περιπου ποτε νομιζετε οτι θα αναρτηθουν τα αποτελεσματα; Δεν γινεται να βγουν 10 μαιου και να σου πει σε 1 εβδομαδα κλεινεις εισητηρια πας γιατρους κτλ (γιατι πολλοι περιμενουν να δουν αν περασαν για να πανε γιατρους). Εγω πιστευω οτι απο τη στιγμη που αναρτηθουν ποιοι 3000 θα περασουν πκε θα υπαρχει κανενας μηνας παλι
- Buddha
Υποτίθεται ότι ξέρεις για μια προκήρυξη ότι θα ανοίξει. Έχεις έναν μήνα να κάνεις τα χαρτιά σου και άλλον μισό μέχρι τα αποτελέσματα. Εσύ περιμένεις δηλαδή τα αποτελέσματα για προετοιμασία αθλημάτων και διεκπεραίωση των εξετάσεων στους γιατρούς; Θα σε πουν και με το δίκιο τους. Τόσο καιρό τι έκανες; Δεν νομίζω να τους ενδιαφέρει και τοοοοσο πολύ πλέον. Είδαμε και πιο πριν ότι και θέματα αλλά τα οποία εμφανίστηκαν (βλέπε ΙΕΚ) δεν συγκινήθηκαν καν. Δεν ασχολήθηκαν. Σου λέει εγώ θα κάνω αυτό που είναι να κάνω και τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν. Τωρα για τα παιδιά από τα νησιά πιστεύω τους φτάνει ο χρόνος των δύο εβδομάδων στο να κάνουν τεστ και να κλείσουν εισιτήρια για το πλοίο κλπ. Είναι προετοιμασμένα θέλω να πιστεύω τα παιδιά από την μέρα που άνοιξε η προκήρυξη ξέρουν τι θα ακολουθησειanonymous19970 έγραψε: Υποθετικα μιλωντας αν πιστευετε πως οι πκε θα γινουν 20 μαιου περιπου ποτε νομιζετε οτι θα αναρτηθουν τα αποτελεσματα; Δεν γινεται να βγουν 10 μαιου και να σου πει σε 1 εβδομαδα κλεινεις εισητηρια πας γιατρους κτλ (γιατι πολλοι περιμενουν να δουν αν περασαν για να πανε γιατρους). Εγω πιστευω οτι απο τη στιγμη που αναρτηθουν ποιοι 3000 θα περασουν πκε θα υπαρχει κανενας μηνας παλι
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 270
Buddha έγραψε:Σου λέει ότι ήρθε χαρτί στη μονάδα του. Το ίδιο είπανε ένας από Έβρο και ένας από Ξάνθη. Το έγραψε και ο ΕΛΔΥΚ ότι το ειπαν πηγές του. Δηλαδή όλα αυτά που υποθέτεις εσύ τα βασιζεις κάπου; Γιατί η ιστορία εδώ μέσα έχει δείξει ότι τα πράγματα πήγαν πιο γρήγορα από ότι νόμιζαν οι περισσότεροι. Λέγανε για το άνοιγμα της προκήρυξης Αύγουστο και βάλε και έγινε Μάρτιο. Μιλάτε με αποδείξεις και όχι με το τι νομίζω ότι θα γίνειre pate kala re έγραψε:Δηλαδή ο εν λόγο ΣΤΡ ή ΟΒΑ αφού μας είπε ότι ένα επίσημο έγγραφο έφτασε στην μονάδα του εγώ θέλω να των ρωτήσω το εξής, το έχεις διαβάσει το έγγραφο αυτό, έχεις διαβάσει σε αυτό ότι οι ΠΚΕ θα γίνουν το 2ο 10ημερο του Μαΐου και ότι θα διαρκέσουν 4-5 βδομάδες τα έχεις διαβασει όλα αυτα ;
τα βασίζω στις πηγές μου 1ον όπως και ο ΕΛΔΥΚ το βασίζω στην εμπειρία που έχει συγγενής μου Α βαθμού σε αντίστοιχες επιτροπές Που συνήθως αρκετό καιρό πριν τους ειδοποιούσαν ώστε να βρουν στελέχη για τις διαδικασίες και χώρους Όπως έχω ξαναπεί γιατί οι ΠΚΕ απαιτούν και αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούν και αρκετό προσωπικό, και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους το παλικάρι που λέει ότι πήγε στην μονάδα του το χαρτί από το ΓΣΣ το έχει διαβάσει η του είπαν πάνω κάτω τι περιλαμβάνει και απλά έβγαλε το συμπέρασμα που μας είπε ξαναρωτάω το χαρτί αυτό το έχει διαβάσει ό ίδιος και είναι σε θέση να μας πει ότι αυτό που έγραψε είναι το ίδιο με αυτό που διάβασε
ΥΓ. Δεν αποκλείω αυτό που λέει αλλά αυτά που ξέρω και μου έχουν πει άτομα που συμμετείχαν στις ΠΚΕ των ΕΠΟΠ αλλά και ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ με αυτά που λέει είναι λίγο μακριά, πράγματι πάει χαρτί στους σχηματισμούς αρκετό καιρό πριν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Πέμ Απρ 29, 2021 4:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Buddha
Ανέφερε πιο πάνω ότι το διάβασε.re pate kala re έγραψε:Buddha έγραψε:Σου λέει ότι ήρθε χαρτί στη μονάδα του. Το ίδιο είπανε ένας από Έβρο και ένας από Ξάνθη. Το έγραψε και ο ΕΛΔΥΚ ότι το ειπαν πηγές του. Δηλαδή όλα αυτά που υποθέτεις εσύ τα βασιζεις κάπου; Γιατί η ιστορία εδώ μέσα έχει δείξει ότι τα πράγματα πήγαν πιο γρήγορα από ότι νόμιζαν οι περισσότεροι. Λέγανε για το άνοιγμα της προκήρυξης Αύγουστο και βάλε και έγινε Μάρτιο. Μιλάτε με αποδείξεις και όχι με το τι νομίζω ότι θα γίνειre pate kala re έγραψε:Δηλαδή ο εν λόγο ΣΤΡ ή ΟΒΑ αφού μας είπε ότι ένα επίσημο έγγραφο έφτασε στην μονάδα του εγώ θέλω να των ρωτήσω το εξής, το έχεις διαβάσει το έγγραφο αυτό, έχεις διαβάσει σε αυτό ότι οι ΠΚΕ θα γίνουν το 2ο 10ημερο του Μαΐου και ότι θα διαρκέσουν 4-5 βδομάδες τα έχεις διαβασει όλα αυτα ;
τα βασίζω στις πηγές μου 1ον όπως και ο ΕΛΔΥΚ το βασίζω στην εμπειρία που έχει συγγενής μου Α βαθμού σε αντίστοιχες επιτροπές Που συνήθως αρκετό καιρό πριν τους ειδοποιούσαν ώστε να βρουν στελέχη για τις διαδικασίες και χώρους Όπως έχω ξαναπεί γιατί οι ΠΚΕ απαιτούν και αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούν και αρκετό προσωπικό, και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους το παλικάρι που λέει ότι πήγε στην μονάδα του το χαρτί από το ΓΣΣ το έχει διαβάσει η του είπαν πάνω κάτω τι περιλαμβάνει και απλά έβγαλε το συμπέρασμα που μας είπε ξαναρωτάω το χαρτί αυτό το έχει διαβάσει ό ίδιος και είναι σε θέση να μας πει ότι αυτό που έγραψε είναι το ίδιο με αυτό που διάβασε
ΥΓ. Δεν αποκλείω αυτό που λέει αλλά αυτά που ξέρω και μου έχουν πει άτομα που συμμετείχαν στις ΠΚΕ των ΕΠΟΠ αλλά και ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ με αυτά που λέει είναι λίγο μακριά, πράγματι πάει χαρτί στους σχηματισμούς αρκετό καιρό πριν.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 81
Buddha έγραψε:Υποτίθεται ότι ξέρεις για μια προκήρυξη ότι θα ανοίξει. Έχεις έναν μήνα να κάνεις τα χαρτιά σου και άλλον μισό μέχρι τα αποτελέσματα. Εσύ περιμένεις δηλαδή τα αποτελέσματα για προετοιμασία αθλημάτων και διεκπεραίωση των εξετάσεων στους γιατρούς; Θα σε πουν και με το δίκιο τους. Τόσο καιρό τι έκανες; Δεν νομίζω να τους ενδιαφέρει και τοοοοσο πολύ πλέον. Είδαμε και πιο πριν ότι και θέματα αλλά τα οποία εμφανίστηκαν (βλέπε ΙΕΚ) δεν συγκινήθηκαν καν. Δεν ασχολήθηκαν. Σου λέει εγώ θα κάνω αυτό που είναι να κάνω και τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν. Τωρα για τα παιδιά από τα νησιά πιστεύω τους φτάνει ο χρόνος των δύο εβδομάδων στο να κάνουν τεστ και να κλείσουν εισιτήρια για το πλοίο κλπ. Είναι προετοιμασμένα θέλω να πιστεύω τα παιδιά από την μέρα που άνοιξε η προκήρυξη ξέρουν τι θα ακολουθησειanonymous19970 έγραψε: Υποθετικα μιλωντας αν πιστευετε πως οι πκε θα γινουν 20 μαιου περιπου ποτε νομιζετε οτι θα αναρτηθουν τα αποτελεσματα; Δεν γινεται να βγουν 10 μαιου και να σου πει σε 1 εβδομαδα κλεινεις εισητηρια πας γιατρους κτλ (γιατι πολλοι περιμενουν να δουν αν περασαν για να πανε γιατρους). Εγω πιστευω οτι απο τη στιγμη που αναρτηθουν ποιοι 3000 θα περασουν πκε θα υπαρχει κανενας μηνας παλι
Δεν ειναι τι περιμενει ο καθενας, κοιταμε παντα τι λενε οι προηγουμενες προκηρυξεις και παντα τα αποτελεσματα εκαναν ενα 20ημερο + να βγουν οπως επισης εδιναν 1 με 1,5 μηνα προετοιμασιας.
Επισης, πριν ειπες πως καποιοι λενε για λογικες ενω μιλανε τα εγγραφα του Στρατου, θα σε παρακαλουσα να μας ανεβασεις εδω το εγγραφο του Στρατου που λεει την ημερομηνια διεξαγωγης των ΠΚΕ, να το δουμε κι εμεις.
Οσο για το τι λεει ο ΕΛΔΥΚ, ασχολιαστο.
- Buddha
Λευτέρη για το έγγραφο άλλο παλικάρι το έγραψε όχι εγώ. Εγώ ανέφερα τα λόγια ενός φίλου στρατιωτικού στον Έβρο που ζήτησαν άτομα για τις δοκιμασίες των ΕΠΟΠLefteris 2αμαλ έγραψε:Δεν ειναι τι περιμενει ο καθενας, κοιταμε παντα τι λενε οι προηγουμενες προκηρυξεις και παντα τα αποτελεσματα εκαναν ενα 20ημερο + να βγουν οπως επισης εδιναν 1 με 1,5 μηνα προετοιμασιας. Επισης, πριν ειπες πως καποιοι λενε για λογικες ενω μιλανε τα εγγραφα του Στρατου, θα σε παρακαλουσα να μας ανεβασεις εδω το εγγραφο του Στρατου που λεει την ημερομηνια διεξαγωγης των ΠΚΕ, να το δουμε κι εμεις. Οσο για το τι λεει ο ΕΛΔΥΚ, ασχολιαστο.Buddha έγραψε:Υποτίθεται ότι ξέρεις για μια προκήρυξη ότι θα ανοίξει. Έχεις έναν μήνα να κάνεις τα χαρτιά σου και άλλον μισό μέχρι τα αποτελέσματα. Εσύ περιμένεις δηλαδή τα αποτελέσματα για προετοιμασία αθλημάτων και διεκπεραίωση των εξετάσεων στους γιατρούς; Θα σε πουν και με το δίκιο τους. Τόσο καιρό τι έκανες; Δεν νομίζω να τους ενδιαφέρει και τοοοοσο πολύ πλέον. Είδαμε και πιο πριν ότι και θέματα αλλά τα οποία εμφανίστηκαν (βλέπε ΙΕΚ) δεν συγκινήθηκαν καν. Δεν ασχολήθηκαν. Σου λέει εγώ θα κάνω αυτό που είναι να κάνω και τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν. Τωρα για τα παιδιά από τα νησιά πιστεύω τους φτάνει ο χρόνος των δύο εβδομάδων στο να κάνουν τεστ και να κλείσουν εισιτήρια για το πλοίο κλπ. Είναι προετοιμασμένα θέλω να πιστεύω τα παιδιά από την μέρα που άνοιξε η προκήρυξη ξέρουν τι θα ακολουθησειanonymous19970 έγραψε: Υποθετικα μιλωντας αν πιστευετε πως οι πκε θα γινουν 20 μαιου περιπου ποτε νομιζετε οτι θα αναρτηθουν τα αποτελεσματα; Δεν γινεται να βγουν 10 μαιου και να σου πει σε 1 εβδομαδα κλεινεις εισητηρια πας γιατρους κτλ (γιατι πολλοι περιμενουν να δουν αν περασαν για να πανε γιατρους). Εγω πιστευω οτι απο τη στιγμη που αναρτηθουν ποιοι 3000 θα περασουν πκε θα υπαρχει κανενας μηνας παλι
- Buddha
Είδαμε όμως ότι έως τώρα δεν έχει καμία σχέση με προηγούμενες προκηρύξεις. Ούτε στον τρόπο διεξαγωγής της ούτε στα αθλήματα.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 86
Να σου πω και ενα πιο πρακτικο ζητημα στις πκε θα παρουσιαστουν εκατονταδες οβα για να μην πω πανω απο 1000 και οπως γραφει στην προκηρυξη οφειλουν τα ατομα αυτα να ενημερωσουν εγκαιρα τις μοναδες τους ποτε θα λειψουν. Το εγκαιρα 1 εβδομαδα πριν δεν υπαρχει
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 81
Μονο τα αθληματα αλλαξαν.
ΦΕΚ βγηκε τον Δεκεμβριο και η προκηρυξη βγηκε 23 Μαρτιου, αργησαν κιολας θα ελεγα σε σχεση με παλαιες προκηρυξεις.
Επισης, εδωσαν 1 μηνα για τα δικαιολογητικα, πραγμα που ειναι ακριβως το ιδιο με παλαιες προκηρυξεις παλι.
Το να βγουν αποτελεσματα την αλλη βδομαδα δηλαδη να εχουμε 10 Μαιου ας πουμε πινακες και να σου πουν σε 1 βδομαδα δινεις αθληματα, ειναι επιστημονικη φαντασια κατ εμε, τουλαχιστον.
Δεν λεω οτι δεν μπορει να γινει, οτι θελουν κανουν ετσι κι αλλιως, απλα με βαση ολες μα ολες τις προηγουμενες προκηρυξεις, ποτε δεν εχει γινει κατι τετοιο.
Ξαναλεω ομως, πως εμενα ενα και το αυτο ειναι, ειτε δωσω αυριο το πρωι ειτε σε 1 μηνα ειτε σε 10 μηνες, απλα παμε με βαση οχι μονο της λογικης αλλα με βαση και των προηγουμενων προκηρυξεων.
Οσο για το παιδι που λεει για το χαρτι, ειναι ενα ανωνυμο φορουμ, που ξερεις οτι οντως υπηρετει κιολας ας πουμε, ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει ή να φτιαξω αυριο ενα ψευτικο προφιλ και να πω υπηρετω στο ΓΕς, ειδα αυτο κι αυτο (διχως να θελω να προσβαλλω το παλικαρακι που οντως μπορει να εχει δει το χαρτι) .
Μικρο καλαθι και αναμενουμε για αποτελεσματα, φιλικα προς ολους, γιατι καμια φορα παρεξηγειται ο γραπος λογος, αδικα.
ΦΕΚ βγηκε τον Δεκεμβριο και η προκηρυξη βγηκε 23 Μαρτιου, αργησαν κιολας θα ελεγα σε σχεση με παλαιες προκηρυξεις.
Επισης, εδωσαν 1 μηνα για τα δικαιολογητικα, πραγμα που ειναι ακριβως το ιδιο με παλαιες προκηρυξεις παλι.
Το να βγουν αποτελεσματα την αλλη βδομαδα δηλαδη να εχουμε 10 Μαιου ας πουμε πινακες και να σου πουν σε 1 βδομαδα δινεις αθληματα, ειναι επιστημονικη φαντασια κατ εμε, τουλαχιστον.
Δεν λεω οτι δεν μπορει να γινει, οτι θελουν κανουν ετσι κι αλλιως, απλα με βαση ολες μα ολες τις προηγουμενες προκηρυξεις, ποτε δεν εχει γινει κατι τετοιο.
Ξαναλεω ομως, πως εμενα ενα και το αυτο ειναι, ειτε δωσω αυριο το πρωι ειτε σε 1 μηνα ειτε σε 10 μηνες, απλα παμε με βαση οχι μονο της λογικης αλλα με βαση και των προηγουμενων προκηρυξεων.
Οσο για το παιδι που λεει για το χαρτι, ειναι ενα ανωνυμο φορουμ, που ξερεις οτι οντως υπηρετει κιολας ας πουμε, ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει ή να φτιαξω αυριο ενα ψευτικο προφιλ και να πω υπηρετω στο ΓΕς, ειδα αυτο κι αυτο (διχως να θελω να προσβαλλω το παλικαρακι που οντως μπορει να εχει δει το χαρτι) .
Μικρο καλαθι και αναμενουμε για αποτελεσματα, φιλικα προς ολους, γιατι καμια φορα παρεξηγειται ο γραπος λογος, αδικα.

Το πιο πιθανό κύριοι είναι να βγουν τα αποτελέσματα μέχρι 10-15 Μάη για να κλείσει αυτή η διαδικασία και μετά από 20+ μέρες να γίνουν και οι δοκιμασίες. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για στρατιωτική υπηρεσία και όχι για ευρύτερο δημόσιο ο καθένας πρέπει να έχει φροντίσει τις ενέργειες του έγκαιρα. Καλή επιτυχία σε όλους!
- Buddha
Δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ μαζί σου. Αλλά και πάλι ρε συ. Άντε ο άλλος με το χαρτί ας πούμε ότι είναι μουφα. Μαζί σου. Τα ίδια που είπαν στον φίλο μου στον Έβρο τα ίδια ακούστηκαν και από Ξάνθη. Τουλάχιστον αυτά ειπώθηκαν εδώ μέσα. Το να πάνε να ζητήσουν άτομα λέγοντας για το δεύτερο δεκαπενθήμερο μαϊου και να το είπαν έτσι αόριστα χωρίς να ισχύει δεν ξέρω δεν μου κάθεται καλά. Η αλήθεια είναι πως έχω μπερδευτεί και δεν μένει τίποτα άλλο παρά μόνο να περιμένω. Και για μένα δεν με κάνει αίσθηση είτε δώσω τώρα είτε σε 2 μήνες. Εγώ έτοιμος είμαι από Φεβρουάριο πέραν του μιλίου που το κατάφερα τον τελευταίο μήνα. Τι να πω. ΥΓ. Αν πιστεύεις ότι παρεξηγήθηκε ο λόγος σου από μένα να ξες δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος και το έχω αποδείξει στο παρελθόν. Οπότε δεν παίζει θέμα από μεριάς μουLefteris 2αμαλ έγραψε: Μονο τα αθληματα αλλαξαν. ΦΕΚ βγηκε τον Δεκεμβριο και η προκηρυξη βγηκε 23 Μαρτιου, αργησαν κιολας θα ελεγα σε σχεση με παλαιες προκηρυξεις. Επισης, εδωσαν 1 μηνα για τα δικαιολογητικα, πραγμα που ειναι ακριβως το ιδιο με παλαιες προκηρυξεις παλι. Το να βγουν αποτελεσματα την αλλη βδομαδα δηλαδη να εχουμε 10 Μαιου ας πουμε πινακες και να σου πουν σε 1 βδομαδα δινεις αθληματα, ειναι επιστημονικη φαντασια κατ εμε, τουλαχιστον. Δεν λεω οτι δεν μπορει να γινει, οτι θελουν κανουν ετσι κι αλλιως, απλα με βαση ολες μα ολες τις προηγουμενες προκηρυξεις, ποτε δεν εχει γινει κατι τετοιο. Ξαναλεω ομως, πως εμενα ενα και το αυτο ειναι, ειτε δωσω αυριο το πρωι ειτε σε 1 μηνα ειτε σε 10 μηνες, απλα παμε με βαση οχι μονο της λογικης αλλα με βαση και των προηγουμενων προκηρυξεων. Οσο για το παιδι που λεει για το χαρτι, ειναι ενα ανωνυμο φορουμ, που ξερεις οτι οντως υπηρετει κιολας ας πουμε, ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει ή να φτιαξω αυριο ενα ψευτικο προφιλ και να πω υπηρετω στο ΓΕς, ειδα αυτο κι αυτο (διχως να θελω να προσβαλλω το παλικαρακι που οντως μπορει να εχει δει το χαρτι) . Μικρο καλαθι και αναμενουμε για αποτελεσματα, φιλικα προς ολους, γιατι καμια φορα παρεξηγειται ο γραπος λογος, αδικα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης