xReptoon έγραψε:Μια ερώτηση παρακαλώ, αφότου βγούνε τα αποτελέσματα τότε θα μας ενημερώσουν να περάσουμε τις αθλητικές δραστηριότητες ; Η πρώτα θα πάμε για αθλήματα και ύστερα θα βγούνε τα αποτελέσματα; Κάτι άκουσα γι' αυτό ρωτάω, για επιβεβαίωση
Giannis23 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Καλή τύχη σε όλους. Εύχομαι λιαν συντόμως να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να έχουμε τους πίνακες καταλλήλων. Προσωπικά πιστεύω ότι "μαξιλαράκι" έχουν όσοι συγκεντρώνουν πάνω απο 700 μόρια. Ποιά είναι η γνώμη σας;
Για εμένα δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Ανάλογα την ειδικότητα που δήλωσες. Αν έχεις δηλώσει μια ειδικότητα εσυ και 7000 άλλοι, λογικό να θες το μαξιλαράκι της τάξεως των 700 μορίων.
Για την δικιά μου ειδικότητα πιστεύω πως το πολύ να την έχουν δηλώσει 200 άτομα και άμα.
Μέσα στο φόρουμ,από αυτοί που μιλάνε τουλάχιστον, είμαστε εγώ και ακόμα ένας στην ίδια ειδικότητα.
Καλησπέρα, πως γνωρίζεις ότι όσοι έκαναν αίτηση χωρίς πιστοποίηση θα κοπούν; Μόνο σε μια-δύο ειδικότητες ζητούσε πτυχίο από ΙΕΚ και παράλληλα πιστοποίηση πάνω στην συγκεκριμένη ειδικότητα το λέει ξεκάθαρα στην προκήρυξη, στις άλλες ειδικότητες δεν διευκρινίζει κάτι απλά ζητάει το πτυχίο και μόνο και προφανώς χωρίς πιστοποίηση, μιλάω συγκεκριμένα για τις ειδικότητες που ζητάνε πτυχιο ΙΕΚ Στην αεροπορία! Όλα φαίνονται ξεκάθαρα στο ΦΕΚ.
Χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών, είναι ειδικότητα 5 θέσεων που περιλαμβάνει κυριολεκτικά όλα τα ΑΕΙ και ΤΕΙ πληροφορικής που όλοι αυτοί παίρνουν τα ίδια 450 μόρια ως πτυχιούχοι, κυριολεκτικά 10αδες σχολές
10. Αναλυτής Προγραμματιστής Η/Υ (ΟΠΡΑ) - Πέντε (5) Θέσεις
α. Πτυχίο ή δίπλωμα Πανεπιστημίου: Πληροφορικής ή Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών ή Επιστήμης Υπολογιστών ή Εφαρμοσμένης Πληροφορικής ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Τεχνολογίας Υπολογιστών ή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ ή Ηλεκτρονικής και Μηχανικού Υπολογιστών ή Ηλεκτρονικού και Μηχανικού Υπολογιστών ή Ηλεκτρονικού Μηχανικού και Μηχανικών Υπολογιστών Ή Μηχανικού Η/Υ και Πληροφορικής ή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών ή Μηχανικών Η/Υ Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων ή Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων ή Μηχανικών Πληροφορικής ή Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ή Πληροφοριακών Συστημάτων ή Πληροφορικής και Τηλεματικής, Ψηφιακών Συστημάτων ή Πληροφορικής με εφαρμογές στη Βιοιατρική ή Υπολογιστών και Επικοινωνιών ή
ή πτυχίο ή δίπλωμα ΤΕΙ: Πληροφορικής ή Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων ή Βιομηχανικής Πληροφορικής ή Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας ή Διαχείρισης Πληροφοριών ή Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων ή Επιχειρησιακής Πληροφορικής, ή Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία ή Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων Ή Μηχανικών Πληροφορικής Τ. Ε. Ή Πληροφορικής και Επικοινωνιών ή Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών ή Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ή Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων και Δικτύων, Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων Τ. Ε. Ή Τηλεπληροφορικής και Διοίκησης
Δεν νομίζω άλλη ειδικότητα να έχει τέτοιο εύρος σχολών που να δίνει 450 μόρια οπότε πιστεύω θα υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός
xReptoon έγραψε:Μια ερώτηση παρακαλώ, αφότου βγούνε τα αποτελέσματα τότε θα μας ενημερώσουν να περάσουμε τις αθλητικές δραστηριότητες ; Η πρώτα θα πάμε για αθλήματα και ύστερα θα βγούνε τα αποτελέσματα; Κάτι άκουσα γι' αυτό ρωτάω, για επιβεβαίωση
σε ευχαριστω για τον χρονο σου αλλα αλλο εννοουσα, εννοω πρωτα θα βγουνε τα αποτελεσματα οτι περασαμε και υστερα θα μας ενημερωσουν ποτε να παμε για αθληματα η πρωτα θα παμε για αθληματα και υστερα θα περιμενουμε τα αποτελεσματα;
Εγώ ως φοιτητης που έχω περασει παραπανω απο τη μιση σχολή δηλαδή χρωστάω πολυ λίγα μαθήματα ξερω οτι δε περνάω όπως και φιλαράκι που δεν είχε πιστοποιηση του ΙΕΚ για μια ειδικότητα που δηλωσε
σε ευχαριστω για τον χρονο σου αλλα αλλο εννοουσα, εννοω πρωτα θα βγουνε τα αποτελεσματα οτι περασαμε και υστερα θα μας ενημερωσουν ποτε να παμε για αθληματα η πρωτα θα παμε για αθληματα και υστερα θα περιμενουμε τα αποτελεσματα;
ΠΙΝΑΚΕΣ Πληρούντων Η ΜΗ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΚΕ
Ψυχοτεχνικά 1-2 μέρες
Πίνακας επιτυχόντων Ψυχοτεχνικά
Υγειονομικά υγειονομικά 1-2 μέρες
Πίνακας επιτυχόντων υγειονομικά
Αθλητικά 1 μέρα
Πίνακας επιτυχόντων αθλητικά
Τελικοί πίνακες επιτυχόντων επιλαχόντων
Πίνακες καλούντων σε κατάταξη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τετ Μάιος 12, 2021 4:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.