Μορια - κριτήρια ΕΠΟΠ (2021)
Καλησπέρα πρώτη φόρα παίρνω μέρος σε κάποιον διαγωνισμό έχω απορία σχετικά με την συγκέντρωση μορίων πχ έχω πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ και απολυτήριο λυκείου δηλώνω και τα δύο; Για μια θέση που αντιστοιχεί στο πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ. Όπως και για τις κατηγορίες οχημάτων έχω Β και Γ δηλώνεις μόνο το Γ που έχει περισσότερα μόρια ή και τα δυο; Ευχαριστώ.
Σε θέσεις με απολυτήριο λυκείου μετράει μόνο το απολυτήριο λυκείου σε θέσεις με πτυχίο μετράει το πτυχίο και αν είσαι φοιτητής τα διπλώματα μόνο το β και το γ
Τι ειδικότητα σε ενδιαφέρει;
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 27
από τα διπλώματα παίρνεις 150 μορ 100 το γ 50 το βfarmer έγραψε:Καλησπέρα πρώτη φόρα παίρνω μέρος σε κάποιον διαγωνισμό έχω απορία σχετικά με την συγκέντρωση μορίων πχ έχω πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ και απολυτήριο λυκείου δηλώνω και τα δύο; Για μια θέση που αντιστοιχεί στο πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ. Όπως και για τις κατηγορίες οχημάτων έχω Β και Γ δηλώνεις μόνο το Γ που έχει περισσότερα μόρια ή και τα δυο; Ευχαριστώ.
Με 670 μόρια για α/τ όπλων (χωρίς να έχω κάνει θητεία) έχω καμία πιθανότητα;
Καποιο λαθος εχεις κανει. Δε γινεται χωρις να εχεις κανει θητεια να βγαζεις τοσα μορια.
-Είμαι τριτοετης σε αεν -18 απολυτηρίο
-Διπλωμα β
-λοουερ
-Διπλωμα β
-λοουερ
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 25
216 μορια απο απολυτηριοΒκb1212 έγραψε:-Είμαι τριτοετης σε αεν -18 απολυτηρίο
-Διπλωμα β
-λοουερ
50 απο διπλωμα
50 απο λοουερ
το τριτοετης απο αεν που δινει μορια
Γνωρίζει κανείς αν οι τρίτεκνοι θα παίρνουν τα μόρια όπως οι πολύτεκνοι και αν η απώλεια γονέα δίνει και αυτή εξτρα μόρια;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
Mε τα κριτηρια μοριοδοτησης που αναρτηθηκαν οχι δεν παιρνει μορια καποια απο τις κατηγοριες αυτεςAndriou έγραψε:Γνωρίζει κανείς αν οι τρίτεκνοι θα παίρνουν τα μόρια όπως οι πολύτεκνοι και αν η απώλεια γονέα δίνει και αυτή εξτρα μόρια;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
Μια διορθωση παιρνεις μορια απο απωλεια γονεα αν ηταν στρατιωτικοςanonymous19970 έγραψε:Mε τα κριτηρια μοριοδοτησης που αναρτηθηκαν οχι δεν παιρνει μορια καποια απο τις κατηγοριες αυτεςAndriou έγραψε:Γνωρίζει κανείς αν οι τρίτεκνοι θα παίρνουν τα μόρια όπως οι πολύτεκνοι και αν η απώλεια γονέα δίνει και αυτή εξτρα μόρια;
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Γνωρίζει κανείς αν σαν πρωτοετής φοιτητής δικαιούμαι μοριοδοτηση;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
Δικαιουσε 350 μορια αν εχεις πανω απο τις μισες διδακτικες μοναδες για τη ληψη πτυχιου ή αλλιως ectsPetros2002f έγραψε:Γνωρίζει κανείς αν σαν πρωτοετής φοιτητής δικαιούμαι μοριοδοτηση;
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 7
Να κανω μια ερωτηση εγω, ΟΒΑ μπορεις να πας στις ιδιες ειδικοτητες με ΕΠΟΠ; σπουδάζω τοπογράφος και με ενδιαφέρει η αντιστοιχη ειδικότητα στο γεωγραφικό γιαυτό ρωταω
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 7
Προσωπικά ενδιαφέρομαι για του τοπογράφου, επίσης πρέπει να έχεις υπηρετήσει για να πας ΟΒΑ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 7 επισκέπτες