Βάσεις - Μόρια για ΕΠΟΠ (2020)
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Πόσο λεται να κυμανθούν οι βάσεις στις ειδικές δυναμεις;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!D.Y.K έγραψε:Μπορείς με ένα απλό googlάρισμα να βρεις τις προκηρύξεις του 2009 και να διαβάσεις τον τρόπο μοριοδότησης. Είναι λεπτομερέστατες.
Εάν πάλι έχεις κάποια απορία, τότε ευχαρίστως να σε βοηθήσουμε.
Το αυτό ισχύει και για τους υπόλοιπους-ες που ρωτάνε συνεχώς το πόσα μόρια συγκεντρώνουν.
Παράλληλα, μπορείς να διαβάσεις και τις προηγούμενες σελίδες για να καλύψεις τυχόν παρόμοιες απορίες με τις δικές σου.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Μπορεί κάποιος να στείλει τα μόρια για τις ειδικότητες εποπ αεροπορίας ;
Καλησπέρα έχει κάποιος τα μόρια από την τελευταία προκήρυξη τις αεροπορίας
Αν και δεν με ενδιαφερει η ΠΑ θα ηθελα καθαρα απο περιεργεια να τα δω κι εγω αν υπαρχουν καπου, ειναι τα μονα που δεν εχω βρει
Δυστυχώς δεν τα βρίσκω πλέον στο αρχείο μου, οπότε μετά λύπης μου σας ανακοινώνω ότι θα μείνετε με την απορία.
- greenalexyo
- Λοχαγός
Έχω μια απορία.
Τα παιδιά που είναι τουλάχιστον 3 χρόνια ΟΒΑ, θα έχουν περισσότερα μόρια συγκριτικά με κάποιον πολίτη; Ή μήπως θα μπαίνουν κατευθείαν λόγω της εμπειρίας τους;
Τα παιδιά που είναι τουλάχιστον 3 χρόνια ΟΒΑ, θα έχουν περισσότερα μόρια συγκριτικά με κάποιον πολίτη; Ή μήπως θα μπαίνουν κατευθείαν λόγω της εμπειρίας τους;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 4
greenalexyo έγραψε:Έχω μια απορία.
100 μόρια παίρνουν μόνο. Τίποτα παραπάνω
Πιστεύω θα υπάρξει κάποια τροποποίηση ώστε να βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση. Όπως έκανε ο χρυσοχοιδης στους συνοριοφυλακες με τα 500 μόρια εντοπιότητας. Αντικειμενικά θα ήταν αξιοκρατικο αν γίνει κάτι τέτοιο για τους οβα
Οι ΟΒΑ παλαιοτερων σειρων είναι ήδη εκπαιδευμένοι καθένας στον τομέα του και οι νεότεροι, ηδη εκπαιδεύονται. Θα ήταν λοιπόν ανώφελο να μην συγχωνευτούν για το γενικότερο καλο στο συνολο. Οψόμεθα.
Το ΠΝ, υποθετικα, ποσο λέτε να κυμανθουν οι βάσεις; Όλοι οι προηγουμενοι ΟΒΑ είχαν δικαίωμα να λάβουν μέρος, δεν καταλαβαίνω γιατί τώρα δεν θα έχουν όπως ειπώθηκε...
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 25
Για τις βάσεις δεν ξερω δεν είμαι γνωστης, αλλα λογικά χαμηλά γιατί πολεμικό ναυτικό γενικα δεν ειχε ζήτηση, ποσο μάλλον τωρα με αυτα που συμβαίνουν. Οσο για τους οβα ειπώθηκε μονο απο άτομα του φόρουμ, οχι επίσημα, μην αγχωνεσαι. Επίσημα μονο στο φεκ, αυτο θα ακουσεις μόνο.
Navy,
Πολύ άγχος για το τίποτα ρε αδερφέ.
Η ειδικότητά σου είναι από τις χειρότερες αν όχι η χειρότερη στο ΠΝ και δεν συγκεντρώνει τις προτιμήσεις του κοινού.
Αν δε, λάβεις υπόψη και τα μόρια που έχεις που είναι αρκούντος ικανοποιητικά, δεν ξέρω μην περάσεις και πρώτος στην ειδικότητα σου.
Όσο για τους ΟΒΑ θα μπορούν να κάνουν κανονικά τα χαρτιά τους και μάλιστα θα παίρνουν και μόρια γι'αυτό.
Πολύ άγχος για το τίποτα ρε αδερφέ.
Η ειδικότητά σου είναι από τις χειρότερες αν όχι η χειρότερη στο ΠΝ και δεν συγκεντρώνει τις προτιμήσεις του κοινού.
Αν δε, λάβεις υπόψη και τα μόρια που έχεις που είναι αρκούντος ικανοποιητικά, δεν ξέρω μην περάσεις και πρώτος στην ειδικότητα σου.
Όσο για τους ΟΒΑ θα μπορούν να κάνουν κανονικά τα χαρτιά τους και μάλιστα θα παίρνουν και μόρια γι'αυτό.
DYK. Πολυ λίγες θέσεις για την κρίση που μαστίζει τη χωρα, φίλε μου. Τα δεδομένα δεν είναι τα ίδια με του 2009 γι αυτό υπάρχει διάχυτη ανησυχία. Με 595 μόρια που πιανω, ευελπιστώ να περασω. Η αλήθεια είναι ότι γίνονται διάφορες αναφορές όπως κι εσυ τις διαβάζεις γυρω απ τη συμμετοχή των ΟΒΑ η μη. Κι εμείς ως νέοι που τώρα ξεκιναμε, βλέπουμε ακουμε και μαθαίνουμε. Σ ευχαριστώ Ως τώρα DYK για το διαθέσιμο χρόνο να μ απαντάς. Χρήσιμες οι συμβουλές σου σε ότι έχεις τοποθετηθει ως, ο πλεον, εμπειροτερος.
George_Tris Μόλις εκδοθεί το ΦΕΚ θα ξέρουμε όλοι, Αριθμό θέσεων, σώματα κλπ. Το θετικό είναι ότι επισπευδουν τη διαδικασία βάσει της επίσημης ανακοίνωσης που έγινε. Καλη επιτυχία,George
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες