Σχολή Αστυφυλάκων - Υποψήφιοι (2021)
Εννοείται να το δοκιμάσεις φέτος. Στην τελική αν χρειαστεί να δώσεις και του χρόνου θα σου είναι πολύ πιο εύκολο.
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 8
2021 έγραψε:Παιδια καλησπερα. Ειμαι 22 ετων (κοπελα) και αποφασισα να δωσω ξανα πανελληνιες για αστυνομικες σχολες... Η αληθεια ειναι οτι το αποφασισα πριν λιγες ημερες και ξεκινησα ηδη διαβασμα... Αξιζει να το προσπαθησω για φετος; Και επισης γνωιζουμε τι θα γινει με εισακτεους η αλλα θεματα; Ευχαριστω
Δωρεάν είναι οι πανελλήνιες, σαφώς να το δοκιμάσεις και για φέτος. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Παιδιά καλησπέρα, είμαι 21 χρωνον και σκέφτομαι και εγώ για πανελλήνιες. Επαλ τελείωσα αλλά δεν έδωσα ποτέ Πανελλήνιες για άσχετους λόγους, πιστεύετε έχω περισσότερες πιθανότητες να περάσω αστυφηλακων από επαλ παρά από γελ; Γιατί είδα ότι από γελ είναι 13000 μόρια ενώ από επαλ είναι 16000!
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Απίστευτο το ότι θα πάρει ξανά 1000 ΕΦ... Μου αρέσει που έλεγε ότι είναι υπέρ της εισαγωγής μέσω πανελλαδικών στο σώμα...
Παιδιά είμαι γεννημένος Μάιο του 95. Μπορώ να δώσω φέτος πανελλήνιες;
Δυστυχώς όχι. Φέτος δικαίωμα συμμετοχής για την αστυφυλάκων θα έχουν όσοι έχουν γεννηθεί από 01-01-1996 και μεταγενέστερα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 28
Παιδιά, ηρεμία! Φέτος είναι η τελευταία χρονιά των 95άρηδων μιας και κατά την 31η Δεκεμβρίου δεν πρέπει να έχουν υπερβεί το 26ο έτος της ηλικίας τους. Η γενναία του 95 φέτος είναι 26, άρα έχουν κανονικά δικαίωμα συμμετοχής!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Μου κίνησε την περιέργεια το σχόλιο του δυκ και το έψαξα παραπάνω. Κι όμως, έχει δίκιο παιδιά, λάθος είναι το δικό μου σχόλιο! Πέρσι ήταν η τελευταία χρόνια των 95αρηδων.
Γεια σας ! Συγνώμη αν επαναλαμβανομαι αλλά έχω μπερδευτεί σχετικά με το όριο ηλικίας. Έχω δει στο σάιτ της αστυνομίας ότι δεν πρέπει κάποιος να κλείσει το 26ο έτος την χρονιά διεξαγωγής. Άλλαξε αυτό ; Εγώ κλείνω τα 26 στις 21/09/21. Δεν μπορώ να δώσω ;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 8
Δυστυχώς όχι.Nefvar έγραψε:Γεια σας ! Συγνώμη αν επαναλαμβανομαι αλλά έχω μπερδευτεί σχετικά με το όριο ηλικίας. Έχω δει στο σάιτ της αστυνομίας ότι δεν πρέπει κάποιος να κλείσει το 26ο έτος την χρονιά διεξαγωγής. Άλλαξε αυτό ; Εγώ κλείνω τα 26 στις 21/09/21. Δεν μπορώ να δώσω ;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 137
Παιδια καλησπερα! Για να παίρνει 1000 Ε. Φ είναι σχεδόν αδύνατο να πάρει λιγότερα άτομα από περισυ. Το πιο πιθανόν είναι να πάρει τα ίδια και ίσως και περισσότερους! Εξάλλου η αστυφυλάκων εξελίχθηκε. Εσείς τι πιστεύετε;
Καλησπέρα είμαι 18 χρονών έδωσα πέρυσι πανελλήνιες ήθελα να περάσω Αστυφυλάκων αλλά λογο ότι η βάση ήταν υψηλή (16.400) δεν το δηλωσα καν στο μηχανογραφικό... Σκέφτομαι να ξανά δώσω πανελλήνιες λογο ότι έχει πέσει πολύ (13.600). Πέρασα σε μια σχολή αλλά σκέφτομαι να ξανά δώσω πανελλήνιες του χρόνου και να παρατήσω την σχολή για να προσπαθήσω για Αστυφυλάκων . Τι λέτε για την βάση λέτε να ξανά ανέβει κατά πολύ
Φέτος τα άτομα θα είναι λίγα γύρω στα 400 σε σχέση με πέρυσι άρα θα ανέβουν οι βάσεις αρκετά
22
Και αυτό απο που το γνωρίζετε; Των υπολοίπων οι πληροφορίες εδω μεσα απο ατομα που γνωρίζουμε έχουν ενημερωθεί για αύξηση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Μαρ 30, 2021 1:04 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες