Αποτελέσματα Συνοριοφυλάκων (2020)
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 47
Και για την ακρίβεια το έψαξα,2 είναι από Αθήνα που είναι και στις 2. Άρα στην καλύτερη με 2450, σαν 50ος
καλά αυτό είναι σχετικό αν ένας που έχει δηλώσει νησί και μπαίνει εκεί για ποιο λόγο να φύγει;DeaPatrinos έγραψε:Αν από Νησιά Β. Δεν είναι κανένας για Αθήνα. Εγώ μπαίνω σαν 52ος με 2450. Άρα η βάση για τον τελευταίο επιτυχών για Β στα νησιά είναι 2450. Υπολογίζω όμως ότι κάποιοι από αυτούς είναι για Αθήνα άρα η βάση θα πέσει.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Γιατί αν έχει κάνει τα χαρτιά του και στην Αθήνα, πάει να πει ότι έχει εντοπιότητα, άρα είναι Αθηναίος, όποτε γιατί να φύγει από Αθήνα για να πάει στο νησί ; Εφόσον περνάει και στα 2Μαυρος94 έγραψε:καλά αυτό είναι σχετικό αν ένας που έχει δηλώσει νησί και μπαίνει εκεί για ποιο λόγο να φύγει;DeaPatrinos έγραψε:Αν από Νησιά Β. Δεν είναι κανένας για Αθήνα. Εγώ μπαίνω σαν 52ος με 2450. Άρα η βάση για τον τελευταίο επιτυχών για Β στα νησιά είναι 2450. Υπολογίζω όμως ότι κάποιοι από αυτούς είναι για Αθήνα άρα η βάση θα πέσει.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Ναι αλλά δεν παίζει ρόλο η σειρά προτεραιότητας που εχει βάλει αν μπαίνει και στα δύο?DeaPatrinos έγραψε:Γιατί αν έχει κάνει τα χαρτιά του και στην Αθήνα, πάει να πει ότι έχει εντοπιότητα, άρα είναι Αθηναίος, όποτε γιατί να φύγει από Αθήνα για να πάει στο νησί ; Εφόσον περνάει και στα 2
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Σεπ 11, 2020 8:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
και εγώ αυτό πιστεύω ότι παίζει ρόλοMarisous95 έγραψε:Ναι αλλά δεν παίζει ρόλο η σειρά προτεραιότητας που εχει βάλει αν μπαίνει και στα δύο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Σεπ 11, 2020 8:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Οι Αθηναίοι σίγουρα θα έχουν βάλει πρώτα την Αθήνα και σαν Καβάντζα τα νησιά. Τώρα όσον αφορά την σειρά προτίμησης στα νησιά. Δεν νομίζω επειδή κάποιος έβαλε πρώτα μέγιστη με 2400 μόρια να πάρει την σειρά κάποιου με 2600 πχ που δεν μπαίνει σε κάποιο άλλο νησί και έχει σαν τελευταίο επιλογήΤην μέγιστη. Πρώτα κοιτάνε τα μόρια δλδ και μετά βγάζουν την σειρά προτίμησης
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 67
Ναι ομως δεν ειναι μονο οι Αθηναιοι ειναι και απο Δραμα και απο Κορινθο και απο Ξανθη οποτε στην Β νησια πεφτει κατω απο 2450 κοντα στα 2400 πιστευω πως θα ειναι
Καλησπέρα Παιδιά ξέρουμε τι θα γίνει τώρα; Περιμένουμε ξανά νέους πίνακες ή οι επιτυχόντες τώρα πάνε στα τμήματα να πάρουν το δελτίο υγειονομικής εξέτασης;
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 162
Angel79 έγραψε:Καλησπέρα Παιδιά ξέρουμε τι θα γίνει τώρα; Περιμένουμε ξανά νέους πίνακες ή οι επιτυχόντες τώρα πάνε στα τμήματα να πάρουν το δελτίο υγειονομικής εξέτασης;
Το θέμα είναι δεν ξέρουμε ποιοι είναι επιτυχόντες
POLICE
Ορισμένοι/ες συνεχίζουν να ψεύδονται διαδίδοντας φήμες πως οι εξετάσεις έγιναν ή θα γίνουν σύντομα. Εξετάσεις οποιαδήποτε είδους δεν έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα. Επίσης, με την κατάσταση που διαμορφώθηκε με την Μόρια (οργανωμένο σχέδιο), προφανώς οποιαδήποτε διαδικασία εξετάσεων είναι στον αέρα και δεν αποτελεί προτεραιότητα.
Η ΕΥΠ ως κρίσιμη υπηρεσία ασχολείται με σημαντικότερα θέματα (αν ήταν ορνανωμένο σχέδιο), και όχι με εξετάσεις. Θα ήταν καλό λοιπόν να σταματήσετε επιτέλους τα ψεύδη. Οι εξελίξεις τρέχουν και εσείς ζείτε με ακόμα με το όνειρο του διορισμού στο δημόσιο.
Η ΕΥΠ ως κρίσιμη υπηρεσία ασχολείται με σημαντικότερα θέματα (αν ήταν ορνανωμένο σχέδιο), και όχι με εξετάσεις. Θα ήταν καλό λοιπόν να σταματήσετε επιτέλους τα ψεύδη. Οι εξελίξεις τρέχουν και εσείς ζείτε με ακόμα με το όνειρο του διορισμού στο δημόσιο.
Εγώ ας πούμε που είχα δηλώσει μόνο Ανατολική Αττική και νότιο τομέα και είμαι στους 80 της Ανατολικής αττικής μέσα είμαι επιτυχών;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 4
Εγώ που έχω 2.480 α ομάδα νησιά περναω πουθενά;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 71
Dea patrinos Και εγω στην Β είμαι έχεις ψάξεις κανένα από αυτούς να δεις άμα είναι από Αθήνα Κορινθο κτλ ;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 67
Ποσα μορια εχεις;ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε:Dea patrinos Και εγω στην Β είμαι έχεις ψάξεις κανένα από αυτούς να δεις άμα είναι από Αθήνα Κορινθο κτλ ;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 71
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες