Αποτελέσματα Συνοριοφυλάκων (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
DeaPatrinos
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από DeaPatrinos »

Και για την ακρίβεια το έψαξα,2 είναι από Αθήνα που είναι και στις 2. Άρα στην καλύτερη με 2450, σαν 50ος
Μαυρος94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Μαυρος94 »

DeaPatrinos έγραψε:Αν από Νησιά Β. Δεν είναι κανένας για Αθήνα. Εγώ μπαίνω σαν 52ος με 2450. Άρα η βάση για τον τελευταίο επιτυχών για Β στα νησιά είναι 2450. Υπολογίζω όμως ότι κάποιοι από αυτούς είναι για Αθήνα άρα η βάση θα πέσει.
καλά αυτό είναι σχετικό αν ένας που έχει δηλώσει νησί και μπαίνει εκεί για ποιο λόγο να φύγει;
DeaPatrinos
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Μαυρος94 έγραψε:
DeaPatrinos έγραψε:Αν από Νησιά Β. Δεν είναι κανένας για Αθήνα. Εγώ μπαίνω σαν 52ος με 2450. Άρα η βάση για τον τελευταίο επιτυχών για Β στα νησιά είναι 2450. Υπολογίζω όμως ότι κάποιοι από αυτούς είναι για Αθήνα άρα η βάση θα πέσει.
καλά αυτό είναι σχετικό αν ένας που έχει δηλώσει νησί και μπαίνει εκεί για ποιο λόγο να φύγει;
Γιατί αν έχει κάνει τα χαρτιά του και στην Αθήνα, πάει να πει ότι έχει εντοπιότητα, άρα είναι Αθηναίος, όποτε γιατί να φύγει από Αθήνα για να πάει στο νησί ; Εφόσον περνάει και στα 2

Marisous95
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Marisous95 »

DeaPatrinos έγραψε:Γιατί αν έχει κάνει τα χαρτιά του και στην Αθήνα, πάει να πει ότι έχει εντοπιότητα, άρα είναι Αθηναίος, όποτε γιατί να φύγει από Αθήνα για να πάει στο νησί ; Εφόσον περνάει και στα 2
Ναι αλλά δεν παίζει ρόλο η σειρά προτεραιότητας που εχει βάλει αν μπαίνει και στα δύο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Σεπ 11, 2020 8:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μαυρος94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Μαυρος94 »

Marisous95 έγραψε:Ναι αλλά δεν παίζει ρόλο η σειρά προτεραιότητας που εχει βάλει αν μπαίνει και στα δύο;
και εγώ αυτό πιστεύω ότι παίζει ρόλο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Σεπ 11, 2020 8:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
DeaPatrinos
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Οι Αθηναίοι σίγουρα θα έχουν βάλει πρώτα την Αθήνα και σαν Καβάντζα τα νησιά. Τώρα όσον αφορά την σειρά προτίμησης στα νησιά. Δεν νομίζω επειδή κάποιος έβαλε πρώτα μέγιστη με 2400 μόρια να πάρει την σειρά κάποιου με 2600 πχ που δεν μπαίνει σε κάποιο άλλο νησί και έχει σαν τελευταίο επιλογήΤην μέγιστη. Πρώτα κοιτάνε τα μόρια δλδ και μετά βγάζουν την σειρά προτίμησης

Pezonaytis
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Pezonaytis »

Ναι ομως δεν ειναι μονο οι Αθηναιοι ειναι και απο Δραμα και απο Κορινθο και απο Ξανθη οποτε στην Β νησια πεφτει κατω απο 2450 κοντα στα 2400 πιστευω πως θα ειναι
Angel79
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Angel79 »

Καλησπέρα Παιδιά ξέρουμε τι θα γίνει τώρα; Περιμένουμε ξανά νέους πίνακες ή οι επιτυχόντες τώρα πάνε στα τμήματα να πάρουν το δελτίο υγειονομικής εξέτασης;
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 162

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

Angel79 έγραψε:Καλησπέρα Παιδιά ξέρουμε τι θα γίνει τώρα; Περιμένουμε ξανά νέους πίνακες ή οι επιτυχόντες τώρα πάνε στα τμήματα να πάρουν το δελτίο υγειονομικής εξέτασης;

Το θέμα είναι δεν ξέρουμε ποιοι είναι επιτυχόντες

POLICE
Άβαταρ μέλους
ChrisR
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ChrisR »

Ορισμένοι/ες συνεχίζουν να ψεύδονται διαδίδοντας φήμες πως οι εξετάσεις έγιναν ή θα γίνουν σύντομα. Εξετάσεις οποιαδήποτε είδους δεν έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα. Επίσης, με την κατάσταση που διαμορφώθηκε με την Μόρια (οργανωμένο σχέδιο), προφανώς οποιαδήποτε διαδικασία εξετάσεων είναι στον αέρα και δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Η ΕΥΠ ως κρίσιμη υπηρεσία ασχολείται με σημαντικότερα θέματα (αν ήταν ορνανωμένο σχέδιο), και όχι με εξετάσεις. Θα ήταν καλό λοιπόν να σταματήσετε επιτέλους τα ψεύδη. Οι εξελίξεις τρέχουν και εσείς ζείτε με ακόμα με το όνειρο του διορισμού στο δημόσιο.

Angel79
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Angel79 »

Εγώ ας πούμε που είχα δηλώσει μόνο Ανατολική Αττική και νότιο τομέα και είμαι στους 80 της Ανατολικής αττικής μέσα είμαι επιτυχών;
Polivolitis330
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Polivolitis330 »

Εγώ που έχω 2.480 α ομάδα νησιά περναω πουθενά;
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 71

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ »

Dea patrinos Και εγω στην Β είμαι έχεις ψάξεις κανένα από αυτούς να δεις άμα είναι από Αθήνα Κορινθο κτλ ;
Pezonaytis
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Pezonaytis »

ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε:Dea patrinos Και εγω στην Β είμαι έχεις ψάξεις κανένα από αυτούς να δεις άμα είναι από Αθήνα Κορινθο κτλ ;
Ποσα μορια εχεις;

ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 71

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ »

2520
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες