ΔΕΑ 340 έγραψε:Το αν κανουν η δεν κανουν δεν θα το κρινει κανεις αποψη εχουμε και θα την λεμε απλα την αδικια να την λεμε... Γιατι οποιος απο καποιους π εχουν περασει στα σωματα αυτα και μπραβο τους (χωρις ειρονια) αν εχαναν θεση για μια ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ λεπτομερια τοτε θα το εβλεπαν με αλλο ματιPyr γι αλλη μια φορα σ ευχαριστω για το ηθος σ εδω μεσα (δεν ειναι ειρωνια) καλη σεζον να εχεις
Πρός θεού μπορώ να μπώ στη θέση σου / σας και να καταλάβω δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι φίλε... Προς θεού...
Η άποψη μου είναι ΆΣΧΕΤΑ τελικά τι θα γίνει, οτι θα έπρεπε να υπήρχε διευκρίνηση προς αποφυγήν πρόκλησης έντασης στις τάξεις των υποψηφίων... Δεν ήταν κάτι ένας αστερίσκος.
Ο διοικητής μου είχε πει πέρυσι ότι προτιμούν άτομα Ειδικοδυναμίτες. Ειδικές δυνάμεις, πας εθελοντικά γι΄αυτό. Πας σε ασκήσεις, παίρνεις κάμψεις αρκετές ακόμη και κουρασμένος από σκοπιά.
Όποιος θέλει να παίρνει τα μόρια, ας υπηρετεί σαν Καταδρομέας ή Πεζοναύτης.
Οι περισσότεροι πάνε για τα μόρια και καλά κάνουν.
Όποιος είναι Εφ. Αξιωμ.(ειδικές δυνάμεις), και είχε δηλώσει 50 (1) φυσικά και να κάνει ένσταση.
Καλησπερα. Εαν γνωρίζει κάποιος σίγουρα θα ήθελα να μου πει το εξης. Απτα 10 ατομα που θα παρει σαν εποχιακούς εχω ερθει στα προσωρινά αποτελεσματα 19 ος. Αυτο που ηθελα να μαθω ειναι εαν ενημερώνουν και άλλους περα απτους 10 για υγειονομικές εξετάσεις και για αθλητικές δοκιμασίες και εαν ναι μεχρι πόσους. Η καλει μόνο τους 10 που πέρασαν και μετα εαν κοπεί καποιος απτους 10 τότε καλει τον 11 τον 12 κτλ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αυτο ειναι εδικια φιλοι φ... οι ειδικοδυναμητες κανουν 9 μηνες κσι εμεις 14 και εκτος αυτου η εκπαιδευση των δοκιμων ειναι αρκετα αρκετα δυσκολη... επρεπε να μετρανε αλλα κριτηρια στην ισοβαθμια... εξαλου αν ειναι καποιος μαχιμος το αποδεικνυει στο βουνο!!!
fotis5 έγραψε:Καλησπερα. Εαν γνωρίζει κάποιος σίγουρα θα ήθελα να μου πει το εξης. Απτα 10 ατομα που θα παρει σαν εποχιακούς εχω ερθει στα προσωρινά αποτελεσματα 19 ος. Αυτο που ηθελα να μαθω ειναι εαν ενημερώνουν και άλλους περα απτους 10 για υγειονομικές εξετάσεις και για αθλητικές δοκιμασίες και εαν ναι μεχρι πόσους. Η καλει μόνο τους 10 που πέρασαν και μετα εαν κοπεί καποιος απτους 10 τότε καλει τον 11 τον 12 κτλ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
μετά το πέρας των ενστάσεων...
Η. Καλούν αριθμό υποψηφίων ίσο με τον αριθμό προσλαμβανομένων για παραλαβή ΔΕΛΤΙΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΉΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ και τους παραπέμπει για εξετάσεις σε γιατρούς...
που σημαίνει αφού θέλει 10 άτομα να πάρει θα καλέσουν να πάνε σε γιατρούς 20 άτομα.
fotis5 έγραψε:Καλησπερα. Εαν γνωρίζει κάποιος σίγουρα θα ήθελα να μου πει το εξης. Απτα 10 ατομα που θα παρει σαν εποχιακούς εχω ερθει στα προσωρινά αποτελεσματα 19 ος. Αυτο που ηθελα να μαθω ειναι εαν ενημερώνουν και άλλους περα απτους 10 για υγειονομικές εξετάσεις και για αθλητικές δοκιμασίες και εαν ναι μεχρι πόσους. Η καλει μόνο τους 10 που πέρασαν και μετα εαν κοπεί καποιος απτους 10 τότε καλει τον 11 τον 12 κτλ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Η. Καλούν αριθμό υποψηφίων ίσο με τον αριθμό προσλαμβανομένων για παραλαβή ΔΕΛΤΙΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΉΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ και τους παραπέμπει για εξετάσεις σε γιατρούς...
που σημαίνει αφού θέλει 10 άτομα να πάρει θα καλέσουν να πάνε σε γιατρούς 20 άτομα.
πχ οι 20 που θα πανε για ιατρους κανουν και τα αθληματα μετα;
πχ οι 20 που θα πανε για ιατρους κανουν και τα αθληματα μετα;
Θ. Καλέι και υποβάλλει σε αθλήτικές δοκιμασίες τους υποψηφίους που κρίθηκαν υγειονομικά κατάλληλοι.
Defenter έγραψε:Pyr καλει αριθμό υποψηφίων ίσο με τον αριθμό προσλαμβανομένων. Αρα αμα θελει 10 εργατες, θα καλεσει 10 ατομα οχι 20. Καταλαβα κατι λαθος;
Αν θυμάμαι καλά ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος...
άλλους τόσους καλεί απο τις θέσεις που προκηρύσσει... Αν κάποιος δεν πάει ή κοπεί να υπάρχει έτοιμος κόσμος να πάρει θέση...
Δεν ξερω παντως απο τη προκηρυξη και απο αυτο που λεει εγω καταλαβαινω οτι θα παρει οσους χρειαζετε και μονο. Αλλιως θα ελεγε για "διπλασιο" αριθμο και οχι "ισο"
Επειδή ήμουνα απο μακριά πέρυσι να σου πώ την αλήθεια απλά πήγαινα κ έφευγα κ δε πρόσεξα λίγο την συγκεκριμένη διαδικασία, εκανα απλά τι δική μου δουλειά, απλά ειχα αυτή την εντύπωση. ΟΚ δεν αλλάζει κάτι όμως οι επιλαχόντες ή θα πάνε τώρα μαζί με τους προσωρινά επιτυχόντες ή αργότερα αν τους καλέσουν... Τηλέφωνο θα πάρουν οι υπηρεσίες όπως κ να έχει όσο αφορά οποιαδήποτε διαδικασία μετά τους προσωρινούς πίνακες για το τηλέφωνο ειμαι βέβαιος...