E'MK έγραψε:Επειδή καλούν κάποιον που εχει 2630 μόρια δεν σημαίνει οτι κυμαίνεται εκεί η βάση ρε τσακάλια, έλεος. Διαβάστε τι λέει η προκήρυξη.Xαλαρώστε. Σε περίπτωση ισοβαθμίας προηγείται ο υποψήφιος που έχει το μεγαλύτερο βαθμό απολυτηρίου Λυκείου ή πτυχίου Τ. Ε. Ε.(Β΄ κύκλου) ή ΕΠΑ. Λ. Και σε περίπτωση νέας ισοβαθμίας προηγείται ο έγγαμος ή ο τελών εν διαστάσει ή χηρεία που έχει τα περισσότερα ανήλικα τέκνα και μεταξύ αυτών που έχουν ίδιο αριθμό ανήλικων τέκνων, ο μεγαλύτερος στην ηλικία με βάση την ημερομηνία γέννησης. Αν προκύπτει νέα ισοβαθμία προηγείται ο υποψήφιος που λαμβάνει περισσότερα μόρια σε κάθε κριτήριο των περιπτώσεων (2) έως και (5) της ενότητας Α΄ του παρόντος Κεφαλαίου κατά τη σειρά αναγραφής τους. Αν, και πάλι, προκύπτει ισοβαθμία υποψηφίων, η σειρά αυτών καθορίζεται με κλήρωση που διενεργείται από την ίδια ως άνω Επιτροπή, με μέριμνα της οποίας ειδοποιούνται να παραστούν οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι αυτοπροσώπως ή με εκπρόσωπό τους που ορίζεται με υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 (Φ. Ε. Κ. Α΄-75).
Ρε φίλε δεν βλέπεις ότι μας λένε τις θέσεις τους και τα μόρια τους
. εγώ τους τσεκαρα όλοι αυτοι που είπαν τα μόρια τους και τις θέσεις είναι πραγματικότητα δεν είναι τρολ
Τριτεκνια τζάμπα απολυτήρια επαλ ισοβαθμα με απολυτήρια γελ στο ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΌ βαζανε 18αρια σας έλεγα πριν 15 20 μέρες για 2600 2700 βάση όλη να στατιστική και όλη η ανάλυση βγήκε!
Λοιπον με πειραν μολις απο αστυνομια και εχω την θεση 1159 και ισοβαθμω με εναν ακομα οποτε κρινετε η θεση για ποια θεση θα παρω αναμεσα σε 1159-1160 και ολα αυτα μαγκες με 2630 μορια
Εβιβα παιδιά την ήπιαμε τη πορτοκαλάδα!! Συγχαρητήρια σε όσους είναι μέσα εύχομαι τα καλύτερα όσο για εμάς τους υπόλοιπους δε πειράζει έχει ο Θεός παρόλο που και εγώ το έχω όνειρο ζωής!!