Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Bill93
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Bill93 »

Μόλις το ξανά είπε ο Μητσοτάκης στο Σκάι για 1500 ΟΛΟΙ δελτα και Διας
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από ARN »

Παίδες αν είχατε λίγη αξιοπρέπεια δεν θα το ριχνατε σε κανέναν από τους δύο. (μιας και είναι προεκλογική περίοδος πρώτο και τελευταίο μήνυμα που μιλάω πολιτικά Εικόνα)

Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Παιδια για ακουστε και την συνεντευξη του βελοπουλο

κατι εγινε και δεν το ανοιγει το βιντεο αλλα μπορειτε να το βρειτε ψαξτε
Κόντρα &Ρήξη 9/5/19 ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Στείλτε επιστολές. http://www.bloko.gr/2019/05/blog-post_521.html?m=1

Άβαταρ μέλους
panosP99
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από panosP99 »

Αφηστε εξω την πολιτικη κ τους πολιτικους βεβαια σε καποιους δεν αρεσουν οι Ε. Φ γιατι ηταν η δυναμη της ομαδας ΔΕΛΤΑ κ εχουν κακες αναμνησεις απο το παρελθον κ στο ακουσμα της επανασυστασης της τους πιανει πανικος. Ομως ενα ειναι σιγουρο κ θα επανασυσταθει κ θα προσληφθουν Ε. Φ για την επανδρωση της...
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από glock »

Καλημέρα Πανο
Wolf

Δημοσίευση από Wolf »

Παιδια θα παρει σιγουρα Ε. Φ ο Μητσοτακης, αλλα δε ξερω αν οντως θα ειναι 1500... πιστευω θα τους παρει σταδιακα!
Bill93
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Bill93 »

Ξέρετε ποια ήταν η απάντηση της γεροβασιλη στον Μητσοτάκη σχετικά με τις άμεσα 1500 προσλήψεις; Είπε ότι η εισαγωγή γίνεται μέσω πανελλήνιων και ότι χρειάζεται εκπαιδευμένο προσωπικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκάθαρα είναι κατα του θεσμού ΕΦ, μάλλον τους θεωρεί αμόρφωτους και ανίκανους... Κοντά είναι οι εκλογές.
fsafas

Δημοσίευση από fsafas »

Bill93 έγραψε:Ξέρετε ποια ήταν η απάντηση της γεροβασιλη στον Μητσοτάκη σχετικά με τις άμεσα 1500 προσλήψεις; Είπε ότι η εισαγωγή γίνεται μέσω πανελλήνιων και ότι χρειάζεται εκπαιδευμένο προσωπικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκάθαρα είναι κατα του θεσμού ΕΦ, μάλλον τους θεωρεί αμόρφωτους και ανίκανους... Κοντά είναι οι εκλογές.

Ενώ του Μητσοτάκη η θέση όταν ήτανε υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης την 2ετια 2013-2015 ξέρεις ποια ήτανε; Επειδή μερικοί ξεχνάτε το παρελθόν και σας πιπιλάνε τα αυτιά. Δηλαδή ήμαρτον είσαι 26 χρονών και ξεχνάς τόσο εύκολα; Α θα μου πεις τότε είχε στηρίξει του Ε. Φ ήθελε να βγάλει προκήρυξη... Ε μπαμ έκανε... Εικόνα

Ψήφισε αρχηγέ Κυριάκο. Να παίρνεις 500 ευρώ και μετά να διαμαρτύρεσαι.

Για το εκπαιδευμένο προσωπικό σημαίνει πως από την σχολή είσαι 2 χρόνια φοιτητής και όχι 3-4 μήνες σαν Ε. Φ. ξύπνα.

Bill93
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Bill93 »

Ε πάντως Τσίπρα για να κάνει σε εσένα συμβάσεις δεν πρόκειται να ψηφισω... Το έχω ξανά γράψει και παλαιότερα ότι δεν είναι σίγουρο αν θα βγει ή όχι αλλά με ΝΔ υπάρχει μια πιθανότητα με ΣΥΡΙΖΑ καμία. Αλήθεια γιατί αλλάζεις συνέχεια το όνομα με το οποίο γράφεις;
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Bill93 έγραψε:Ε πάντως Τσίπρα για να κάνει σε εσένα συμβάσεις δεν πρόκειται να ψηφισω... Το έχω ξανά γράψει και παλαιότερα ότι δεν είναι σίγουρο αν θα βγει ή όχι αλλά με ΝΔ υπάρχει μια πιθανότητα με ΣΥΡΙΖΑ καμία. Αλήθεια γιατί αλλάζεις συνέχεια το όνομα με το οποίο γράφεις;

To ίδιο Nickname χρησιμοποιώ δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις, ούτε Γιάννης γράφω ούτε Νίκος.

Στο θέμα μας τώρα καμία σχέση με συμβάσεις δεν έχω, ίσα ίσα που έχω φίλους που με τις τροπολογίες της Γεροβασίλη για τους συμβασιούχους βρέθηκαν στην απ'έξω οπότε δεν με πολύ απασχολεί δεν το πηγαίνω στο προσωπικό.

Πάμε να σε ρωτήσω κάτι βασικό, πες βγαίνει ο Κούλης και παίρνει Ε. Φ νομίζεις αυτό είναι το πρόβλημα της χώρας;

Επίσης δεν μου απάντησες όταν ήτανε ο Κούλης υπουργός πίεσε να βγάλει προκήρυξη για Ε. Φ;

Δεν είμαι ούτε με τον Τσίπρα ούτε με τον Κούλη. Αλλά έλεος φίλε μου... Είσαι 26 χρονών. Η γένια σου και η γένια μου είναι οι αδικημένες της τελευταίας 20ετιας... Και επιμένεις να μου λες ο Κούλης θα βγάλει για Ε. Φ; Σοβαρά τώρα; Στα άλλα θέματα τι θα κάνει; Έχεις ακούσει τις απόψεις τους και συμφωνείς;7ημερες εργασίες; Επαναφορά εργολάβων στο Δημόσιο;

fsafas

Δημοσίευση από fsafas »

Επίσης αρχηγέ Μπιλ κάτι που ξέχασα να αναφέρω θύμισε μου μια ποιος κατάργησε περίπου 7000 οργανικές θέσεις από την ΕΛ. ΑΣ και ποιος είχε καταργήσει την Δημοτική Αστυνομία έτσι επειδή του την βάρεσε;

Επίσης πες μου πως θα πάρει 1500 άτομα στην αστυνομία με τον κανόνα που λέει πως θέλει να εφαρμόσει ο Μητσοτάκης. Το "μια πρόσληψη για πέντε αποχωρήσεις" ;

Είναι αυτά που έκανε την διετία 2013-2015. Και το ίδιο θα εφαρμόσει και τώρα. Θα βγάλει 1500 αστυνομικούς και θα στείλει στον δρόμο τους πενταπλάσιους ανθρώπους.

Καλό το σενάριο ε; Πως το βλέπεις; Έχει όραμα... Το πολύ πολύ για να πάρει Ε. Φ να κλείσει 3-4 νοσοκομεία μωρέ. Και τι έγινε.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Η γεροβασιλη ειπε για την εισαγωγη στην αστυνομια μεσω πανελληνιων. Να μας απαντησει τοτε γιατι πηρε και επιλαχοντες 5ετιας πυροσβεστες και δεν εδωσε τις θεσεις στις πανελληνιες; Ο οκτωβρης κοντα ειναι συρυζαιοι! Και οχι δεν ειμαι με τον μητσοτακη!
Bill93
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Bill93 »

Τι ανοησίες λες ; Δεν είπε 7 ημέρες εργασία αλλά 2 ρεπο 3 7ωρα και 2 8ωρα( η αχτσιοχλου το ρύθμισε)... Βρε τσομπανη κοίταξε πως λειτουργεί η υγεία στην Γαλλία Σουηδία κτλ και μετά μιλά για εργολάβους... μιλάς σαν τους παλιούς κολλημένους αριστερούς. Δεν με αφορά τ ελεγε... Με νοιάζει τι λέει τώρα... Εξάλλου υπάρχει μια τεράστια διαφορά μεταξύ του σήμερα και του τότε... Όλα τα νούμερα εγλκηματικοτης αυξήθηκαν τραγικα, σταμάτησαν την δελτα οπότε χρειάζονται άμεσα άτομα να την επανδρώσουν επιπλέον οι εισαχθεοι μειώθηκαν κατά 50 % και παραπανω. Η γενιά μας θα πρέπει να καταλάβει ότι κόσμος εξελίσσεται δεν μένει στην δεκαετία του 80 (όπως εσύ) και για να βγούμε από την κρίση χρειάζεται ο ιδιωτικός τομέας. καλέςς οι συμβάσεις αλλά μάντεψε... δεν λύνουν τ πρόβλημα. Δύσκολο αλλά πρέπει να ξεβολευτουμε
Bill93
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Bill93 »

Πέρα από τα σώματα ασφαλείας, ένοπλες δυνάμεις, παιδεία (και ιδιωτική) και υγεία όλα τα άλλα ιδιωτικά... όπως γίνεται σε όλα τα ανεπτυγμένα κράτη. Η ΝΔ μέχρι το 2009 δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένα μπλε ΠΑΣΟΚ... Από το 11 και μετά άλλαξε έγινε φιλελεύθερη και το 14 θα είχαμε ξεμπερδεψει... Αλλά νίκησε ο λαϊκισμός και η μπουρδολογια του τσιπρα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες