Επιλαχόντες Λιμενοφύλακες (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από cop29 »

Γιατι καποιοι εδω μεσα λετε οτι σας κατεβει και αναστατωνετε αδικα τον κοσμο; Επειδη το ειπαν οι συνδικαλιστες παει να πει οτι ειναι και αληθεια; Οι συνδικαλιστες παντα αυτο καναν, διχαζαν τον κοσμο. Δεν ακυρωθηκε τπτ, η διαδικασια συνεχιζεται κανονικα. Θα παρει επιλαχοντες και προσπαθουν να παρουν κ παραπανω απ οτι ειχαν πει (4-5 ακομα). Ηδη οι 44 εχουν εγκριθει απτο εσωτερικων και ανασυγκροτησης και αν δεν εχουν εγκριθει ακομα απτο οικονομικων, ειναι ζητημα ημερων. Πραγματικα εχω κουραστει να διαβαζω να γραφουν ο καθενας το μακρυ του κ το κοντο του εδω μεσα γι αυτο και αυτο ειναι το τελευταιο μου μηνυμα κ δεν ξανασχολουμε. Καλη επιτυχια σε ολους μας
Επιλαχών

Δημοσίευση από Επιλαχών »

Παιδιά και εγω αυτό γνωρίζω οτι μένει η υπογραφή απο το υπουργείο οικονομικών και δεν το λεω επειδή έτσι θα ήθελα να είναι αλλά επειδή ισχύει! Να μπουν οι επιτυχόντες τις επόμενες μέρες και πιστεύω οτι μετά θα ακουστεί κάτι πιο έντονα και για εμάς
Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

Συμφωνώ με cop. Από τότε που τελείωσαν τα γραπτά το Μάιο, είχαν πει πολλά μεγάλα κεφάλια (από αρχηγό ΛΣ μέχρι υπουργούς παρατρεχάμενους απόστρατους κλπ), ότι θα πάρει 44+ επιλαχόντες. Ακόμα και τώρα μετά από τόση τρομολαγνία και παραφιλολογία, εξακολουθεί να ισχύει αυτή η είδηση. Προσωπικά μου έχουν πει κάποιοι από τους παραπάνω που ανέφερα οτι μόλις μπουν οι επιτυχόντες θα ασχοληθούν με εμάς. Και δεν έχει λόγο να μου πει ψέμματα, διότι ο καθένας που μου το έχει πει υποστηρίζεται από άλλους τόσους. Τοσο μεγάλη ανάγκη για προσλήψεις σπάνια υπάρχει, δε θα το αφήσουν έτσι μιας και τώρα είναι η ευκαιρία να πάρει παραπάνω άτομα. Μη ξεχνάτε το μεταναστευτικό πρόβλημα, στο οποίο προσπαθούν να το κουμαντάρουν το περισσότερο δυνατό . Έχουν εισηγηθεί για έξτρα προσλήψεις στο λιμενικό η ΕΕ, ο ΟΗΕ, η Frontex, το ΝΑΤΟ.. Άσχετα, εάν αυτοί δημιουργήσαν το όλο πρόβλημα , με τους πολέμους στη Μ. Ανατολή.
Επιλαχών

Δημοσίευση από Επιλαχών »

Επειδη εγω ανήκω στους επιλαχόντες περισσότερο απο 44 αλλα ειμαι σε ευεργετική κατηγορία, ηδη εχω αρχίσει διαδικασία (ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ) για προσφυγή σε περιπτωση που στους επιλαχόντες δεν θα υπάρχουν ποσοστωσεις (10% πολυτέκνων - 4% τρίτεκνων). Και με το λιγο θράσος που εχω, πηγα και επριξα βουλευτή και η απάντηση του ειναι πως 45 επιλαχόντες ειναι στο προγράμμα, χωρίς να ειναι τιποτα σίγουρο. Η ίδια απάντηση ηρθε και "απο μεσα" που λετε ολοι και οι ίδιοι δεν ήξεραν να μ απαντήσουν για την ποσόστωση, όποτε αν το διαβάζει και κάποιος αλλος που βρίσκεται στις ειδικές κατηγορίες, καλο ειναι να μιλησουμε μεταξύ μας. Παραπανω απο 5-6 άτομα δεν ειμαστε
Κλ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Κλ »

Εύχομαι να μου είπαν μαλ... ες και να βγω βλακας και πραγματικά αν με το καλό μπούμε θα σας πω ποιος είμαι και δέχομαι καψονι! Ειλικρινά το θέμα μας έχει κουράσει όλους. Μακάρι από δευτέρα να έχουμε καλά νέα
Επιλαχων λ/φ

Δημοσίευση από Επιλαχων λ/φ »

φιλε ´´ επιλαχων´´ κ γω ειμαι στν ιδια κατηγορια με εςενα κ εχω ρωτισει αρκετους αν θα ισχυει και στους επιλαχωντες οι ιδιοι οροι κ μου ειπν ολοι οχι... δυστηχως... μακαρι βεβαια να αλλαξει κατι αλλα δυσκολο
inno

Δημοσίευση από inno »

Φίλε επιλαχών θα σε στεναχωρήσω. Δεν ισχύει το 10 % στους επιλαχόντες για πολύτεκνους. Όσο θράσος και να έχεις όσους και να ρωτήσεις αυτό δεν αλλάζει. Μακάρι να μας πάρουν όλους αξιοκρατικά
Μ

Δημοσίευση από Μ »

Ραδιο αρβυλα ειστε ολοι δω μεσα... μου ειπε ο ενας.. μου ειπε ο αλλος.. ακουσα απο αυτον... μιληστε τεκμιριωμενα ρε και μη λετε οτι σας κατεβει
Johnrambo

Δημοσίευση από Johnrambo »

Μ θα σου πω κατι επειδή καποιοι ασχολούνται , περνουν τηλ για να μάθουν πληροφορίες δεν μπορεις εσυ να τα εκμηδενιζεις ολα.Μπορεις τουλάχιστον να μην σχολιαζεις γιατι καποιοι πραγματικά εχουν υποχρεωθει για να μαθουν πληροφορίες ραδιο αρβύλα οπως λες.

Ουδείς αχαριστοτερος του ευεργετηθεντος.

Τέλος πάντων οι επιτυχων θα μπουν 19 Οκτωβρίου και καλος εχόντων των πραγμάτων μεχρι τελους του ετους θα μπουμε και εμείς.

Κλ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Κλ »

John rambo από που προέρχεται ή πληροφορία σου αν επιτρέπεται; Εμένα μου είπαν για τέταρτη οι επιτυχόντες και οι επιλαχόντες να περιμένουμε ανακοίνωση. εσένα από που σου είπαν ότι μέχρι τέλος του έτους θα μπούμε?
Johnrambo

Απο ανωτερο αξωματικο μεσα απο το υπουργείο ναυτιλιας δεν μπορώ να σου πω ονομα.Μετα της 19 θα ξανακαλεσω γιατι τον εχω πριξει μπας και μαθω τιποτα πιο χειροπιαστό!!!

Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από glock »

http://policenet.gr/article/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%8E%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1
Johnrambo

Παιδια ξερει κανεις σε ποια φαση βρίσκεται το αίτημα μας η ερωτηση αφορα τους tassos2mal cop29 κλ και εαν εχει κανεις αλλος κανενα γνωστό στο υπουργείο οικονομικων;

Υ. γ όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε

Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

Glock, αυτό αναφέρεται στους προηγούμενους επιλαχόντες της προκήρυξης των αξιωματικών!
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από glock »

Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες