yandr έγραψε:Προσωπικά λέω ο θεός να βάλει το χέρι του με αυτούς που πήραν την εξουσία.Η ριζοσπαστική αριστερά και η ψεκασμένη δεξιά κάνουν κυβέρνηση και τα μυαλά στα κάγγελα.
Μακάρι να διαψευστούν όλα τα καταστροφικά σενάρια (μαζί και αυτά που έχω στο μυαλό μου) και ο πρώτος που θα χειροκροτήσει θα είμαι εγώ. Δεν το βλέπω με τίποτα, αλλά αν γίνει είμαι ο πρώτος που θα αναγνωρίσει τα θετικά.
Κάπως έτσι νομίζω σκεφτόμαστε όλοι. Δεν ξέρω τελικά αν είναι καλό ή κακό που δεν πήρε αυτοδυναμία. Προσπαθώ να σκεφτώ τι είναι το χειρότερο. Να κυβερνούσε μόνος του ή παρέα με τον Καμμένο. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι πήγε με τον Καμμένο. Αν του δώσει το Άμυνας, θα περάσουμε δύσκολα. Θα ακούμε για επεισόδια στο Αιγαίο και θα λέμε άντε να δούμε τι θα κάνει. Θα κάνει την κότα όπως έκαναν οι προηγούμενοι; Δύσκολο το βλέπω. Και η θητεία που έλεγε ότι θέλει να αυξηθεί; Ε ρε και να πει τίποτα τέτοιο τώρα. Προφανώς θα έρθει σε ρίξη με το συριζα. Γενικά βλέπω γρήγορα να τα σπάνε με κάποια αιτία... Και τότε η κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα πάει περίπατο (με όλες τις συνέπειες).
Μ'αρέσει που πέφτετε από τα σύννεφα όταν όλα είχαν συμφωνηθεί πριν τις εκλογές, πόσω μάλλον μετά το περιστατικό με τον Χαϊκάλη.
Και τι να κάνει ο Τσίπρας όταν οι άλλες επιλογές ήταν επαναληπτικές εκλογές ή Ποτάμι; Στη μεν πρώτη η διαφορά με ΝΔ θα μειωνόταν και θα γινόταν πανικός λόγω ακυβερνησίας, στη δε δεύτερη ο "Ποταμίσιος" θα την έκανε αμέσως αν ερχόταν νομοσχέδιο για αδειοδότηση ΜΜΕ.
Ελπίζω τουλάχιστον στα Εθνικά θέματα κανένα από τα 2 κόμματα να μην κάνει πίσω. Αρκετές υποχωρήσεις ανεχτήκαμε τα τελευταία 20 χρόνια.
yandr έγραψε:Προσωπικά λέω ο θεός να βάλει το χέρι του με αυτούς που πήραν την εξουσία.Η ριζοσπαστική αριστερά και η ψεκασμένη δεξιά κάνουν κυβέρνηση και τα μυαλά στα κάγγελα.
Μακάρι να διαψευστούν όλα τα καταστροφικά σενάρια (μαζί και αυτά που έχω στο μυαλό μου) και ο πρώτος που θα χειροκροτήσει θα είμαι εγώ. Δεν το βλέπω με τίποτα, αλλά αν γίνει είμαι ο πρώτος που θα αναγνωρίσει τα θετικά.
Συμφωνώ.
Γενικά, έχω τη γνώμη ότι Ο Τσίπρας δεν Είναι κακός. Νορμάλ τύπος φαίνεται, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν ελέγχει το κόμμα του.
Και επίσης, συγκυβερνάει με τους ψεκασμένους των δεξιών. Ο Κουίκ είχε πει ότι είναι τομεάρχης ψεκασμών στους ΑΝΕΛ
Προβλέπω μαύρα μαντάτα, αλλά σε έναν λαό που έβγαλε πρώτη την Ραχήλ σε σταυρούς δεν νομίζω ότι αξίζουν άσπρα μαντάτα.
ΑΝΕΛ, γιατί άλλη επιλογή φυσικά δεν υπήρχε. ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-Χρυσά Αυγά- ΜπομπολοΠοτάμι εννοείται όχι.
Θα ήθελα τον Νίκο Μπογιόπουλο του ΚΚΕ, αλλά μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις την ηγεσία του ΚΚΕ για να βάλει τέτοια πρόσωπα και να ξεκολλήσει από το 5%. Ας μείνουν με την Κανέλλη, αλλά να μην μυξοκλαίγονται που τους περνάει η Χρυσή Αυγή.
Και πριν μου πεις για "ψεκασμένους", απλά να σου υπενθυμίσω ότι ο Βορίδης το ξεκίνησε περί ψεκασμών ήδη από το 2010.
Ο "Ποταμίσιος" είναι της λογικής "να είμαστε καλά παιδιά", αρνείται το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, και είμαι σίγουρος ότι σε νομοσχέδια που πλήτουν "καναλάρχες" θα την κάνει με ελαφριά πηδηματάκια.
Αλλά τι περιμένεις από έναν άνθρωπο που λέει ότι ξέρει από διαπραγμάτευση επειδή "ξέρει να κάνει παζάρια" ή εκστομίζει τα παρακάτω
Η λέξη "αποταμίευση" μάλλον είναι άγνωστή λέξη για τον κύριο~
Εγω στα λεω απο τωρα. Τιποτα δεν θα κανει ο Συριζα. Σιγα σιγα θα παρει τη θεση του πασοκ , στον δευτερο πολο της νεας μορφης διπολισμου που θα αντικαταστησει την παλια. Οι ζαβοι του Συριζα θα πανε στον Ανταρσυα, τον οποιο θα δεις σταδιακα να αναβαθμιζεται και στις αλλες εκλογες θα μπει στη Βουλη. Η τετραετια του Συριζα θα ολοκληρωθει με Θεοδωρακη και Πασοκ, αφου Καμμενος και αριστερες πλατφορμες θα αποχωρησουν. Το θεμα ειναι να προλαβει να γινει αυτη η μεταλλαξη του Συριζα πριν κανουν καμια ανεπανορθωτη γκαφα οι ζαβοι.