Ιατρικές Εξετάσεις Υπαξιωματικών ΛΣ (2014)
Παιδια εγω σημερα πηγα και τα εσκασα 60 ευρω σε παθολογο και καρδιολογο και τους εβαλα και μ εβαλαν σφραγιδα παντου... Εννοω ακομα και στη φατσα μ... Μου την εσπασε που τα εδωσα τσαμπα στην ουσια αλλα πιστευω πως ετσι δε θα εχω θεμα...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 9
Παιδια... Ο λ/φ που φωναζε τα ονοματα του γκρουπ μου σημερα ειπε οτι τεταρτη-πεμπτη βγαινει ο πινακας, απο παρασκευη ξεκιναν οι γυναικες με υγειονομικα σε γκρουπ και οι αντρες μπαινουν προς την ααααλλη πεμπτη... Κατα 99% λεει! Ετσι ακριβως ειπε ο λ/φ. Μην σας παρω στο λαιμο μου. Καλη συνεχεια σε ολους!
Φαβερ στο τριτο γρουπ των εντεκα ησουν?
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 9
amomos2 έγραψε:Φαβερ στο τριτο γρουπ των εντεκα ησουν;
ναι
Πηγα σε ιδιωτη του εσκασα 30 ευρω στον παθολογο και αλλα 30 στον καρδιολογο και μ βαλε την σφραγιδα τ και την υπογραφη τ πανω στην φητογραφια μ και το ιδιο εκανα και στην γνωματευση αλλα και στις εξετασεις
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 25
Δεν εισαι ασφαλισμενη; :O και εγω σε ιδωτη τα εκανα ολα... αλλα τσαμπα. Απο ~30? ποτ κοστιζαν οι εξετασεις πληρωσα 7? στην Euromedica... αυτο.
317ρη ιδιωτικα ειπες οτι πηγες. μηπως μπορεις να μας πεις πως ακριβως σου σφραγιδαν κ σου εβαλαν φωτογραφιες?
Ο καρδιολογος πανω στο καρδιογραφημα βαει τη φωτογραφια σου και την σφραγιδα του πανω στη φωτογραφια σου... Το ιδιο κανει και και ο ακτινολογος πανω στην ακτινογραφια θωρακα και ο παθολογος αφου του πηγα τις εξετασεις αιματος και ουρων μουδωσε ενα χαρτι που εγραφε οτι ειμαι υγιης και πανω στο χαρτι εβαλε φωτογραφια μου και τη σφραγισε!
amomos2 έγραψε:Ο καρδιολογος πανω στο καρδιογραφημα βαει τη φωτογραφια σου και την σφραγιδα του πανω στη φωτογραφια σου... Το ιδιο κανει και και ο ακτινολογος πανω στην ακτινογραφια θωρακα και ο παθολογος αφου του πηγα τις εξετασεις αιματος και ουρων μουδωσε ενα χαρτι που εγραφε οτι ειμαι υγιης και πανω στο χαρτι εβαλε φωτογραφια μου και τη σφραγισε!
Ευχαριστω amome. Το μονο που δεν εχω ειναι στην ακτινογραφια θωρακος την σφραγιδα. Δεν εβαλαν εκει που την εκανα

Να πας πισω και να τη βαλουν πανω στη φωτογραφια τη σφραγιδα νανε σφραγισμεν η φωτο... Εμενα μαλιστα ο καρδιολογος μοπυκανε και τριπλεξ αλλα την γνωματευση την εκανε πασνω στο καρδιογραφημα... Και τουπσα να μην γραψει τπτ για τριπλεξ γιατι δν χρειαζεται... Αν σας πουν κατι για τριπλεξ οι κξαρδιολογοι να το κανετε απλως να μην γραψουν κατι για τριπλεξ γιατι δεν χρειαζεται...
317ρης έγραψε:Δεν εισαι ασφαλισμενη;:O και εγω σε ιδωτη τα εκανα ολα... Αλλα τσαμπα. Απο...0? ποτ κοστιζαν οι εξετασεις πληρωσα 7? στην Euromedica... Αυτο.
οχι δεν το εξηγησα μαλλον καλα οι εξετασεις για να τις κανω ουτε 10 ευρω δεν εδωσα ο γιατρος για να μ κανει την γνωματευση μ πηρε 30 ο ενας και αλλα 30 ο αλλος... Ταριφα κανονικα υποτιθεται επισκεψη και μ μετρησε την πιεση αντε και τον σφυγμο... Τεσπα... Κλεψια αρα εχε χαρη που επρεπε!
Σημερα ενα παλικαρι πηγε στο κρατικο της νικαιας του τακαναν τσαμπα αν κξαι στην αρχη του ζητησαν να δουν την προκυρηξη σε καταεσφαξαν ειρηνη! Αλλα τι να κανεις που εισαι στην αναγκη
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 25
fatsamou έγραψε:317ρη ιδιωτικα ειπες οτι πηγες. μηπως μπορεις να μας πεις πως ακριβως σου σφραγιδαν κ σου εβαλαν φωτογραφιες?
Με σφραγιδα της κλινικης μου σφραγισαν τα παντα και τις αντιστοιχες σφραγιδες των Ιατρων. Και πανω στις φωτογραφιες και στις γνωματευσεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες