Eπιλαχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
billzor
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από billzor »

panos45 αυτο που θελει να σου εξηγησει ο greek ειναι πως αφου σε καλεσανε στην 1η σου επιλογη στην ουσια εγκλοβιζεσαι εκει και καποιος πχ π εχει επιλεξει 3 ειδικοτητες κ τελικα τον καλουνε στην 2η επειδη ειναι σε θεση επιλαχον δν μπορει να παει στην 3η και ας ειναι πχ επιτυχον στην 3η! Εγω πχ ειχα 2 επιλογες, στην 1η ουτε καν και με καλεσανε στην 2η οποτε στην ουσια η 2η ειναι η μονη μου επιλογη, αμα ηταν να αλλαζανε με επιλογη μετα οι ειδικοτητες υα διναμε ολοι αθληματα και θα γινοταν μπαχαλο
panos45
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από panos45 »

Παίδες, το θέμα έχει λυθεί, είναι με βάσει την σειρά κατάταξης και τα μόρια σου στον πίνακα. Δεν υπάρχει προτεραιότητα με βάσει την σειρά προτίμησης. Γιαυτό άλλωστε αναρτώνται και οι πίνακες κατάταξης με μοριοδότηση.Είναι κοινή λογική.

Αν είσαι στην 1η επιλογή σου επιλαχών και στην 2η επιλογή σου επιτυχών, θα σε πάρουν στην 2η επιλογή σου και αυτό δεν σχετίζεται με την κατηγορία στην οποία κλήθηκες να αγωνιστείς. Μπορεί αυτή η κατηγορία να καλέστηκε πρώτη χρονολογικά αλλά αυτή η κατηγορία να είναι η 2η σου επιλογή. Εξακολουθεί να ισχύει ότι αν είσαι επιτυχών στην 1η σου επιλογή, θα πας εκεί.

Απλά στα αγωνίσματα δεν σε καλούν σε όσες κατηγορίες έχεις κάνει αίτηση και είναι πάλι λογικό αφού αρκεί να περάσεις τα αγωνίσματα μία φορά μόνο. Αφού κατοχυρώσεις αυτό, το χρησιμοποιείς σε όλες τις κατηγορίες στις οποίες δήλωσες συμμετοχή.

Ευχαριστώ πολύ

Καλή επιτυχία σε όλους

billzor
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από billzor »

Οποτε Καποια παιδια π στην κατηγορια μου ηταν απ τους 1ους αλλα στον πινακα για αθληματα δν υπηρχαν τα ονοματα τους, γτ ηταν και στους οδηγους και δωσανε εκει αθληματα αν και εκει ηταν σε θεσης διορισμου (στους πρωτους 200) πρεπει να ελπιζω να εχουν βαλει 1η επιλογη οδηγοι κ να κατσουν εκει αλλιως την εκατσα
panos45
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από panos45 »

Ναι μίλησα με υπεύθυνο και μου το επιβεβαίωσε, μην αγχώνεσαι. Είναι βέβαιο.Όλα καλά θα πάνε!

patra

Δημοσίευση από patra »

Καλησπέρα σας παιδιά! Μπορει να μου πει καποιος στην κατηγορια των οδηγων σε ποια θέση εχει φτασει γιατι προσπαθω να το βρω και δεν μπορω. Ευχαριστω πολυ!
petros

Δημοσίευση από petros »

Παιδια να σας ρωτησω στην κατηγορια ΑΤΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ εχουν καλυφθει οι θεσεις η υπαρχει περιπτωση να καλεσουν και αλλους. Οποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει. Ευχαριστω πολυ.
GeorgeKriti

Δημοσίευση από GeorgeKriti »

Εμαθε κανεις τι εγινε χθες και προχθες που ξανα καλεσαν ατομα απο την Α' κατηγορια;
politis

Δημοσίευση από politis »

Λοιπον βασει τα στοιχεια που μας εδωσε η κεντρκη σελιδα της πυροσβεστικης στους νομικους περνει 15 ατομα κ εχουν περασει μονο 4 κ δεν υπαρχουν αλλοι... Αρα η 11 θεσεις θα καλυφθουν απο την γ κατηγορια οπως λεει η προκυρηξη! Επεισεις στους μουσικους περνει 10 ατομα κ εκει εχουν περασει μονο η 5 αρα αλλα 5 ατομα θα καλυφθουν απο την γ κατηγορια κ αυτη! Αρα μας κανει 11+5=16 375+16=391 τελεικα θα παρει στην γ σωστα δεν τα λεω;
Giannis

Δημοσίευση από Giannis »

Καλησπερα κ απο μενα πηγα κ εδωσα αθληματα κ πηγαν ολα καλα! Η σειρα μ στη β κατηγορια ειναι 759! Υπαρχει περιπτωση να κοπουν τοσοι πολλοι η να εχουν δηλωσει αλλη κατηγορια τοσα πολλα ατομα; Ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση κ καλη επιτυχια σε ολους!
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ »

politis έγραψε:Λοιπον βασει τα στοιχεια που μας εδωσε η κεντρκη σελιδα της πυροσβεστικης στους νομικους περνει 15 ατομα κ εχουν περασει μονο 4 κ δεν υπαρχουν αλλοι... Αρα η 11 θεσεις θα καλυφθουν απο την γ κατηγορια οπως λεει η προκυρηξη! Επεισεις στους μουσικους περνει 10 ατομα κ εκει εχουν περασει μονο η 5 αρα αλλα 5 ατομα θα καλυφθουν απο την γ κατηγορια κ αυτη! Αρα μας κανει 11+5=16 375+16=391 τελεικα θα παρει στην γ σωστα δεν τα λεω;

Aν στις κατηγοριες που προανεφερες εχουν εξαντληθει ολοι οι επιλαχοντες των εκαστοτε κατηγοριων, τοτε ναι φιλε μου η κατηγορια γ θα προσθεσει με τον αντιστοιχο αριθμο. Οποτε στην γ βαση των στοιχειων οι επιτυχοντες αυξονονται στους 391 ανεπισημα παντα, μενει μονο να το δουμε επισημα αναρτημενο απο την πυροσβεστικη υπηρεσια.ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Dedric
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Dedric »

petros έγραψε:Παιδια να σας ρωτησω στην κατηγορια ΑΤΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ εχουν καλυφθει οι θεσεις η υπαρχει περιπτωση να καλεσουν και αλλους. Οποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει. Ευχαριστω πολυ.

Αγαπητέ Πέτρο εγώ είμαι 2ος στην θέση ΑΤΕΙ Οικονομικών και Ένα άτομο κόπηκε από τους επιτυχόντες στα αθλήματα και ένα άτομο δεν ήρθε να τα δώσει. Αλλά δεν θέλω να σε απογοητεύσω από τους επιλαχόντες δεν κόπηκε κανένας... Τώρα περιμένω τα ψυχοτεχνικά για να τα δώσω και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Ευχηθείτε Μου καλή επιτυχία γιατί το περίμενα πως και πως.

phot
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από phot »

Στην κατηγορία Α πληροφορικής ΑΕΙ συμπληρώθηκαν οι θέσεις από την πρώτη φορά που κάλεσαν για αθλήματα. Ξέρει κανείς γιατί καλούν άλλους 10 για αθλήματα;

Ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από gate21ss »

Προφανως υπαρχουν κενα απο υποκατηγοριες της Κατηγοριας Α, οπως αυτη των Νομικων, τα οποία θα καλυφθουν απο τις υπολοιπες υποκατηγοριες.
john_s

Δημοσίευση από john_s »

http://www.fireservice.gr/pyr_cms_files/dynamic/c219802/attach/dienergeia%20aukhtikvn_08_11_2012_el_GR.pdf

Καλεσαν αλλα 4 Ατομα στην κατηγορια Γ ! Γιατι; Αν ειναι αυτο που φανταζομε ειναι καλο νεο για τους επιλαχοντεσ
politis

Δημοσίευση από politis »

Ρε γκρικ που ειναι το μηνυμα που εστειλα;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες