Αποτελέσματα Πυροσβεστικής (2012)
Από εχθές το ΑΣΕΠ έχει αποστείλει τα αποτελέσματα των ενστάσεων στο Πυροσβεστικό Σώμα.
Για το αποτέλεσμα της ένστασής σας μπορείτε να καλείται στο 2131319213 και λέγοντάς τους το ονοματεπώνυμό σας, σας το γνωστοποιούν.
Για το αποτέλεσμα της ένστασής σας μπορείτε να καλείται στο 2131319213 και λέγοντάς τους το ονοματεπώνυμό σας, σας το γνωστοποιούν.
Βρειτε καμοια δουλεια τις προκοπης. Ολοι στην βολεψια μια ζωη ρε ***** το. Ελληναρες
Κανενα νεο ρε παιδια; Υπαρχει καμια περιπτωση να βγουνε τωρα η να περιμενουμε μετα τις εκλογες?
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
Το ενδεχόμενο κάποιοι να το γουστάρουν και να μην έχουν στο μύαλό τους τη βολεψιά των 680?, το 'χεις σκεφτεί;θωμας έγραψε:Βρειτε καμοια δουλεια τις προκοπης. Ολοι στην βολεψια μια ζωη ρε ******* Το. Ελληναρες
Πετρος έγραψε:Κανενα νεο ρε παιδια; Υπαρχει καμια περιπτωση να βγουνε τωρα η να περιμενουμε μετα τις εκλογες;
Δε νομίζω να βγουν τώρα, αφού παγώνουν όλες οι, Σχετικές με προσλήψεις, Διαδικασίες μέχρι να γίνουν οι Εκλογές... Ίσως μέσα με τέλη Μαϊου να τα βγάλουν...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 30
Το θέμα κλειδώνεται και θα ξανά ανοίξει μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, το παρακάτω άρθρο θα σας καλύψει...
Παιδιά οι ενστάσεις έχουν σταλεί απο την μεγάλη Πέμπτη αλλά πρέπει να βγουν οι καινούργιοι πίνακες Εγώ προσωπικά εχω πάθει 2 θλασεις απο την προετοιμασία και εξαντλείται η υπομονή. Κουράγιο σε όλους και απο ότι φαίνεται όλα θα πανε καλα απλώς λίγο καθυστερημένα.
Σήμερα πήρανε τηλ πολλά παιδία που είναι επιτυχόντες απο το αρχηγείο να είναι πάροντες την Τετάρτη στις 9 για κληρωση όσοι έχουν ίδια βαθμολογία... άρα ο διαγωνισμός συνεχίζεται
Μπάμπης έγραψε:Σήμερα πήρανε τηλ πολλά παιδία που είναι επιτυχόντες απο το αρχηγείο να είναι πάροντες την Τετάρτη στις 9 για κληρωση όσοι έχουν ίδια βαθμολογία... Άρα ο διαγωνισμός συνεχίζεται
Πως γινετε να πηραν τηλ επιτυχοντες που ισοβαθμουν, αφου δεν εχουν ανακοινωσει τα τελικα-οριστικα αποτελεσματα;
Θα ξεκαθαρίσουν οι ισοβαθμιες και μετα θα ανακοινώσουν τους τελικούς πίνακες.
Ακριβώς. Πρώτα ξεκαθάρισμα και μετά οι τελικοί πίνακες...
Ειπαν περιπου ποτε θα βγουν οι τελικοι πινακες; Στις 9 του μηνα θα ξερουμε;
Μπάμπης έγραψε:Ακριβώς. Πρώτα ξεκαθάρισμα και μετά οι τελικοί πίνακες...
α οκ παιδες ευχαριστω, το καλο ειναι οτι προχωραει απ οτι φαινεται, καλα παμε, αντε λιγο ακομη...
Γεια σε ολους. Ισοψηφω με αλους 2 για την προκυρηξη των 725 δοκιμων αλλα δεν με καλεσε κανεις για καμοια κληρωση. Παρακαλω πολυ μην λετε πραγματα εαν δεν ισχυουν.
- jali
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 20
Φιλοι ολα προχωρουν κανονικα, ο κολλητος μου μολις ελαβε επιστολη απο τον ΑΣΕΠ με την νεα βαθμολογια του υστερα απο ενσταση.
Για τον φιλο με την απορια γιατι δεν τον καλεσαν δεν εχω απαντηση αλλα ισως θα επρεπε να κανει ενσταση για την σειρα που εχει με την ισοβαθμια. Εν αναμονη των εξεληξεων !
Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους!
Για τον φιλο με την απορια γιατι δεν τον καλεσαν δεν εχω απαντηση αλλα ισως θα επρεπε να κανει ενσταση για την σειρα που εχει με την ισοβαθμια. Εν αναμονη των εξεληξεων !
Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες