Αν γνωριζει καποιος με σιγουρια σας παρακαλω να μου απαντησει πχ σημαδια στο σωμα που εχουν γινει απο αλλο λογο και Οχι τατουαζ... Κοβουνε; Απαντηστε μου αν γνωριζετε...greek army μηπως γνωριζεις να μου πεις?
nikos έγραψε:Παιδια στις 2 μερες που ειναι οι ιατρικες εξετασεις, θα περασουμε τις μισες την πρωτη μερα και τις αλλες μισες την δευτερη η την δευτερη θα μαθουμε απλα τα αποτελεσματα;
θα περασεις τους μισους την πρωτη μερα. Τους υπολοιπους την 2 μερα και στο τελος θα περασεις απο την επιτροπη και αυτη θα σου πει αν πας για τα αθλητικα η αν σε κοψανε για καποιον λογο.
Whiteyez έγραψε:Μια μικρή διόρθωση greek, την πρώτη μέρα περνάς όλους τους γιατρούς και την άλλη μέρα απλά μόνο επιτροπή.
εγώ δεν έγραψα κάτι. Απλά επανέφερα αυτό που είχε γράψει ο ηλίας πρίν λίγες μέρες
φετος η προκυρηξη ειναι μονο για 500 ατομα και ειναι φυσικο ολα να γινοντε πιο ανετα και πιο γρηγορα. Δηλαδη καθε πρωι βρισκοντε εξω απο το υγεονομειο 100 ατομα. Χωριζοντε σε 5 ομαδες 20 ατομων και εχουνε να περασουνε απο 5-6 γιατουσ. Οποτε προλαβενουν ανετα να ολοκληρωσουν τα ιατρικα σε 1 μερα! Περσυ ηταν 1800 ατομα. Ξερεις τι γινοταν καθε πρωι εκει; Το ελα να δεισ. Και χωρις οφθαλμιατρο. Με αποτελεσμα να πρεπει να παμε στο 401 για να συμπληρωθει η καρτελλα και παλι πισω. Οπως και να εχει ομως την εγκριση την παιρνεις απο την επιτροπη την 2 μερα.