Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2012)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 9
Παιδια οσοι μπουν με αυτη την προκυρηξη πιστευω θα ειναι οι καλυτεροι, γτ μετα αμα εχουμε εκλογες θα γινει ο χαμος στη ελλαδα!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 14
λογικα ειναι και εκλογες και εκτος αυτου πρεπει να ειναι ετοιμα τα ατομα μεχρι το καλοκαιρι. Σε ευνοησε καθολου η μοριοδοτηση σε αυτην την προκηρυξη; Εμενα με τσακησε παντως.Akspoogy έγραψε:Αρα; Λετε να βιαστουν;
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 17
Akspoogy έγραψε:Αρα; Λετε να βιαστουν;
αμα γινουν παλι 25000 αιτησεις ποσο γρηγορα να κανουν και αυτοι; Ειναι και των αξιωματικων σε εξελιξη!
- Akspoogy
- Posts in topic: 21
PILOT έγραψε:σχεδον 1800 αλλα θα παω να τα κανω που ξερεις μπορει αν ειναι απολυτοι στα αθληματα να ερθει και η σειρα μας. Ειχε λαο;Akspoogy έγραψε:1630 μορια βγαζω, ουτε απ εξω δε περναω, εκανα στις κατηγοριες Γ και Β. Εσυ;
δεν ειχε κοσμο οχι, αλλα πηγα νωρις 9:00
- greko_27
- Υποστράτηγος
Με τοσες προκηρυξεις ο ελληνας πλεον εχει στερεψει απο χρηματα. Ο αλλος απο επαρχια ποσο να αντεξει; Λιμενικο, ειδικους φρουρους, πυροσβεστικη... Ποσες φορες να κατεβει αθηνα; Και εαν ειναι αποτυχων σε ποσες προκηρυξεις να δωσει; Παντως και στη κομοτηνη σημερα τα παιδια μου ειπαν οτι περασαν 10 ατομα μονο... Μια ΠΥ που εξυπηρετει ολοκληρη ανατολικη μακεδονια και θρακη... Απο θεσσαλονικη θα εχω εικονα την πεμπτη!
- Akspoogy
- Posts in topic: 21
Ωραια! Οσο λιγοτεροι τοσο το καλυτερο!:)
- greko_27
- Υποστράτηγος
NΑι πολυ καλο αυτο αλλα ο παπουτσης ολα αυτες τις προκ τις εβγαλε μαζι γιατι διεκδικει την αρχηγεια του παθοκ... Τι να το κανω οταν μετα απο 4 χρονια ξαναβγαλει για λιμενικο και πυροσβεστικη και εαν; Ετσι θα καλυψουν τα κενα?
Γεια σας κ απο εμενα! Κ εγω πηγα σημερα κ κατεθεσα τα χαρτια μ στη μαγουλα δεν ειχε καθολου κοσμο βεβαια πηγα κ εγω πρωι 9:10 ημουν εκει κ 9:40 ειχα τελειωσει μπαμ μπαμ χωρεις να περημενω πουθενα! Κ εγω ελπιζω να μην γινει παλη χαμος κ κανουν καμια 25000 χιλιαδες παλη. Εγω λεω παντως πως η ετισης θα ειναι περιπου οσες ηταν κ στους ειδικους φρουρους δηλαδη γυρο στης 15 με 16χιλιαδες! Κ ελπιζω να πεσουν κ τα μορια λιγο λογου οτι εχουν μπει στεις προηγουμενες προκυρηξης τα μεγαλα απολυτηρια ετσι πιστευω κ μακαρι να γινει ετσι για ολους μας!
Ειρηνη έγραψε:rasald έγραψε:well έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις ώρες και μέρες που υποβάλουμε τα δικαιολογητικά. Στην Προκήρυξη λέει από 09-01-2012 ήμερα Δευτέρα και Ω/08:00 - 15:00 μέχρι και 16-01-2012 ημέρα Δευτέρα από Ω/08.00΄ μέχρι 24:00΄.Αρα μπορούμε να πάμε και Σάββατο η μόνο από Δευτέρα έως Παρασκευή; Επίσης την Δευτέρα 16-01-2012 δέχονται μέχρι της 24:00 το βράδυ; Ρωτάω γιατί εργάζομαι και δεν μπορώ να πάω από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 με 15:00.Σας Ευχαριστώ, και καλή Επιτυχία σε όλους!
φιλε κοιταξα σημερα, δεχονται και το σαββατοκυριακο παλι τις ιδιες ωρες!
Μόλις πήρα τηλέφωνο και μου επιβεβαίωσαν ότι είναι και για Σαββατοκύριακο 8-3 και την Δευτέρα 8 το πρωί μέχρι 12 το βράδυ!
Πάλι καλά σκέφτηκαν και εμάς που δουλεύουμε... Σε ευχαριστώ Ειρήνη!
Παιδια μια ερωτηση να κανω απολυομαι απο τον στρατο σε 15 μερες την χανω την προκυρηξη; Δεν γινετε να τους παω βεβαιωση οτι απολυομαι σε 15 μερες?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 49
Foivos έγραψε:Παιδια μια ερωτηση να κανω απολυομαι απο τον στρατο σε 15 μερες την χανω την προκυρηξη; Δεν γινετε να τους παω βεβαιωση οτι απολυομαι σε 15 μερες;
Την χάνεις
το προηγούμενο μήνυμα σου μεταφέρθηκε στις βάσεις-μόρια 

Παιδιά 2 ερωτησούλες SOS :
1. Τι μισθό (συνολικά καθαρό) έχουν οι δόκιμοι πυροσβέστες;
2. Τα πτυχία ξένων γλωσσών τα δέχονται αν είναι αντίτυπα με υπογραφή από δικηγόρο ή θέλει όπωσδήποτε
μεταφρασμένα;(και αν ναι που τα μεταφράζουμε). Ευχαριστώ!
1. Τι μισθό (συνολικά καθαρό) έχουν οι δόκιμοι πυροσβέστες;
2. Τα πτυχία ξένων γλωσσών τα δέχονται αν είναι αντίτυπα με υπογραφή από δικηγόρο ή θέλει όπωσδήποτε
μεταφρασμένα;(και αν ναι που τα μεταφράζουμε). Ευχαριστώ!
grigoris έγραψε:Γεια σας κ απο εμενα! Κ εγω πηγα σημερα κ κατεθεσα τα χαρτια μ στη μαγουλα δεν ειχε καθολου κοσμο βεβαια πηγα κ εγω πρωι 9:10 ημουν εκει κ 9:40 ειχα τελειωσει μπαμ μπαμ χωρεις να περημενω πουθενα! Κ εγω ελπιζω να μην γινει παλη χαμος κ κανουν καμια 25000 χιλιαδες παλη. Εγω λεω παντως πως η ετισης θα ειναι περιπου οσες ηταν κ στους ειδικους φρουρους δηλαδη γυρο στης 15 με 16χιλιαδες! Κ ελπιζω να πεσουν κ τα μορια λιγο λογου οτι εχουν μπει στεις προηγουμενες προκυρηξης τα μεγαλα απολυτηρια ετσι πιστευω κ μακαρι να γινει ετσι για ολους μας!
αδερφε λιγο προσοχη στην ορθογραφια γιατι δινεις πατημα σε οσους εχουν μεγαλα πτυχια να δικαιολογουν το οτι μπαινουν αυτοι.
φιλικα παντα στο λεω χωρις ιχνος κακιας
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 49
Α θα πρέπει να συνηθίσεις, ο Γρηγόρης και μερικοί άλλοι στέλνουν σε κάθε προκήρυξη το ίδιο μήνυμα... Το σύστημα τους έχει χαντακώσει!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης