Να φαντασεις μεχρι την τεταρτη ολοι εχουν στραμμενα τα βλεμματα στην συνοδο κορυφης να δουν τι θα βγει απο κει και να συντονισουν τις επομενες κινησεις τους σε ολους τους τομεις και απο την τεταρτη και μετα εχουμε αργιες εορτασμους κτλ. Οποτε οχι αυτη που ερχεται αλλα την επομενη βδομαδα θα ακουσουμε κατι για εμας.
Μπράβο ρε LEW σε έχω σαν έμπιστη πηγή και σε πιστεύω! Οπότε υπομονή και θα δούμε τι θα γίνει...
leW μεχρι τωρα οτι μας εχεις πει βγηκε και σε ευχαριστουμε. Εγω προσωπικα σε παραδεχομαι. Αυτο για αρχες νοεμβρη εχεις παλι καλες πηγες ή μας το λες σαν υποθεση?
Μαλιστα... Και εγω βιαστηκα να παω να κανω τις εξετασεις απο τις 11 του μηνος να ειμαι σιγουρος... Τωρα απλα ελπιζω να ισχυουν μεχρι να μας καλεσουν :P
Λακεδαιμόνιος έγραψε:Μαλιστα... Και εγω βιαστηκα να παω να κανω τις εξετασεις απο τις 11 του μηνος να ειμαι σιγουρος... Τωρα απλα ελπιζω να ισχυουν μεχρι να μας καλεσουν :P
manos έγραψε:leW μεχρι τωρα οτι μας εχεις πει βγηκε και σε ευχαριστουμε. Εγω προσωπικα σε παραδεχομαι. Αυτο για αρχες νοεμβρη εχεις παλι καλες πηγες ή μας το λες σαν υποθεση;
Αδερφε η πηγη ειναι η ιδια οπου αυτη την φορα μου μιλησε οχι με υπαρκτα στοιχεια (οπως οι βασεις πχ) αλλα με μια δικη της εκτιμηση και νομιζω οτι ετσι ειναι. Ας κανουμε το τρεξιματακι μας και ολα θα γινουν.
Φίλε καλησπέρα! Θέλω να σου πώ κάποια πράγματα Αλλά πλέον δεν μπορώ. Γράψε το email σου ή στείλε μου στο δικό μου realkazas@yahoo.gr Ο φίλος σου ο Παρασκευάς.
Ρε παιδια απο οτι ακουω εδω μεσα και κατα τα λεγομενα του ΛΕΩ (που εγω προσωπικα ταπιστευω γιατι το εχει αποδειξει οτι η πηγη του ειναι εγκυρη τα αθληματα και τις υπολοιπες εξετασεις θα τις κανουμε Νοεμβριο... Εγω τωρα θελω να ρωτησω κατι... Τι πρεπει να εχω εγω μαζι μου οταν θα μας καλεσουν γι'αυτα... (π. Χ. Ακτ/φια θωρακος, μικροβιολογικες, και τετοια;)
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
35M.K 310 lele έγραψε:Ρε παιδια απο οτι ακουω εδω μεσα και κατα τα λεγομενα του ΛΕΩ (που εγω προσωπικα ταπιστευω γιατι το εχει αποδειξει οτι η πηγη του ειναι εγκυρη τα αθληματα και τις υπολοιπες εξετασεις θα τις κανουμε Νοεμβριο... Εγω τωρα θελω να ρωτησω κατι... Τι πρεπει να εχω εγω μαζι μου οταν θα μας καλεσουν γι'αυτα... (π. Χ. Ακτ/φια θωρακος, μικροβιολογικες, και τετοια;)
Η πρώτη διαδικασία είναι οι Υγειονομικές Εξετάσεις, άρα θα έχεις μαζί σου τις Ιατρικές Εξετάσεις
Παιδια εμαθα απο αστυφυλακα ο οποιος μπηκε τωρα δοκιμος στην κομμοτηνη οτι τους ειδικους φρουρους τους ετοιμαζουν τους κοιτωνες τους και τους περιμενουν μεσα Ιανουαριου... ΕΓΚΥΡΩΤΑΤΟ... !
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..