Αποτελέσματα Δόκιμων Υπαξ Λιμενικού (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
kalasnikof13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από kalasnikof13 »

Λοιπον απορω τι σας δυσκολευει! Το ΕΔ αφορα αυτα τα ατομα που στην θητεια τους ηταν εφεδροι αξιωματικοι, ανθ/στες 1000 μορια, αρχιλοχιες επιλοχιες κτλ 800 μορια και δεκανεις 500 μορια
Top10

Δημοσίευση από Top10 »

ELEOS έγραψε:Θελω να κανω ενσταση τι πρεπει να κανω και πως με ποια τηλεφωνα μπορω να επικοινωνησω; Και που και πως κανω την αιτηση για να μαθω τους λογους που με αποκλεισανε; Θα μου απαντησουν γρηγορα; Εχω κοπει αδικα δεν υπαρχει αυτο κανονικα ειμαι μεσα στην κατηγορια δε και μαλιστα πολυ ψηλα με τα μορια που εχω... Αλλα ειμαι στον πινακα αποκλεισμενων απο που και ως που θα με τρελανουν οι γραφιοκρατες μαλλον αυτοι εχουν κανει λαθος! Σας παρακαλω πειτε αν ξερετε...

Σε περίπτωση που θες να κάνεις ένσταση μπορείς να το κάνεις μέσω ΑΣΕΠ. Λεπτομέρειες γράφει μέσα στην προκύρηξη. Έχεις 10 μέρες γι αυτό που ξεκινάν να μετράν απο Δευτέρα (17/10). Μπορείς να το κάνεις φυσικά, αλλά να σου πω την αλήθεια ειδικά για να σε απορρίψουν πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα η αίτηση σου. Αυτο μπορεί να είναι απο μη σωστή επικύρωση κάποιου πτυχίου η μετάφρασης. Μπορεί ακόμη να είναι και μη ακριβής συμπλήρωση της υπεύθυνης δήλωσης. Αλλα θα έλεγα αν πιστεύεις οτι είναι όλα ορθά πρέπει να κινηθείς όσο ακόμη σε παίρνει!
Άβαταρ μέλους
Mark84
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Mark84 »

konstantinos39 έγραψε:Mark84 ακριβώς το ίδιο και εγώ είμαι στη κατηγορία ΤΕ 20 Θέσεις περίπου παρακάτω υπάρχει καμια πιθανότητα λές να φτάσουμε τουλάχιστον στη διαδικασία αθλητικών κ υγειονομικών εξετάσεων ή ούτε μία στο εκατομμύριο;

Κ εγώ αυτό πιστέυω με τη κοπελιά στο νούμερο 44! Απλά θεωρώ ότι έπρεπε να δημιουργηθεί ποσόστωση ως προς τις θέσεις κ οι γυναίκες να μπουν σε διαφορετική κατηγορία από τους άνδρες (ανεξάρτητα από τη κατηγορία), καθώς είναι πολύ υψηλό το ποσοστό γυναικών (στατιστικά πάντα σε σύγκριση με τους άνδρες) που πετυχαίνουν καλύτερες βαθμολογίες στις σπουδές τους! Αυτό άλλωστε δείχνει κ η σειρά κατάταξης! Ή ίσως το καλυτερο θα ήταν να διευκρινιστεί που ακριβώς θα απασχοληθούν οι επιτυχόντες κ ποιές θα είναι οι αρμοδιότητες τους κ όσες θέσεις αφορούσαν θέσεις γραφείου να καλύπτονταν με γραπτές εξετάσεις! Άλλωστε πολύ λίγες γυναίκες είναι εκείνες που έκαναν τα χαρτιά σε σώμα ασφαλείας με κριτήριο τη σκοπιά, τη φύλαξη ή τη περιπολία!

Φίλε ας αφήσουμε τι είναι άδικο και τι δίκαιο αυτή την ώρα. Δυστχως ή ευτυχώς τα αποτελέσματα αυτά είναι και βλέπουμε τι μέλει γενεσθαι.
Δεν ξέρω πως θα ακουστεί αλλά νομίζω πως η κατηγορία των ΤΕ είναι η πιο αδικημένη σε όλη την ελληνική κοινωνια μιας και σπανίως υπάρχουν βλέπω θέσεις με αυτόν τον κωδικο και όχι μόνο σε σώματα ασφαλείας/στρατο.
Απο κει και πέρα το τι θα έπρεπε και τι θα ήταν γενικώς δίκαιο επαφίεται στην προσωπική άποψη και το συμφέρον του καθενός μας.
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από nikopaok4 »

dalena με ενοχλει καποιος- καποια που εχει την σιγουρη ευκολη δουλεια με τον μισθο και την αφηνει και μπενει με ανεση ξανα στο δημοσιο, με ενοχλει που επενδυσα 4 χρονια απο τη ζωη μου με κοπο και χρηματα και τα παντα στο δημοσιο ειναι διεφθαρμενα και βρωμικα, τρελενομε οταν ακουω δημ. Υπαλληλους να κλαινε οτι τους κοβουν το μισθο τους, και ειμαι 2 χρονια ανεργος, και πιο πολυ τρελενομαι γιατι οταν επαιρνα 8-9 σε ενα μαθημα στη σχολη μου πραγματικα το αξιζα αφου ειχα σταξει πανω απο τα βιβλια ολο το εξαμηνο, και τρελενομαι οταν βλεπω βαθμους απο τει νοσηλευτικης και φυτικης παραγωγης που οταν πηγαινουν να δωσουν μαθηματα εχουν διαβασει το πολυ μια ωρα το προηγουμενο βραδυ, και το 9 ειναι δεδομενο σε αυτες τις σχολες ! Καρατσεκαρισμενο αυτο που λεω. Μπηκε δλδ καποια στο στρατο επελεξε να μπει κ σε μια σχολη τει που θα της εξασφαλιζε το μεγαλο βαθμο πτυχιο, και ολα ωραια και καλα, κοβει και ραβει οπως γουσταρει, με αυτο το σαπιο αδικο συστημα τα εχω. Οσο για το επιπεδο των πτυχιων και παιδιων το καταλαβενεις απο την ερωτηση της μελινας, αντεγεια δεν εχω να πω κατι αλλοκαι οκ ισως ειμαι υπερβολικος και να αδικω καποιους, με αυτες τις αδικιες του συστηματος που περναμε καθημερινα ομως Ποιος ασχοληθηκε;

nemo

Δημοσίευση από nemo »

Στην γενικη κατηγορια ειμαι περιπου στο 400 και αλλα στους πολυτεκνους στην 37 θεση... Θα με καλεσουν για τα αθληματα?
dalena
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από dalena »

nikopaok4 έγραψε:dalena με ενοχλει καποιος- καποια που εχει την σιγουρη ευκολη δουλεια με τον μισθο και την αφηνει και μπενει με ανεση ξανα στο δημοσιο, με ενοχλει που επενδυσα 4 χρονια απο τη ζωη μου με κοπο και χρηματα και τα παντα στο δημοσιο ειναι διεφθαρμενα και βρωμικα, τρελενομε οταν ακουω δημ. Υπαλληλους να κλαινε οτι τους κοβουν το μισθο τους, και ειμαι 2 χρονια ανεργος, και πιο πολυ τρελενομαι γιατι οταν επαιρνα 8-9 σε ενα μαθημα στη σχολη μου πραγματικα το αξιζα αφου ειχα σταξει πανω απο τα βιβλια ολο το εξαμηνο, και τρελενομαι οταν βλεπω βαθμους απο τει νοσηλευτικης και φυτικης παραγωγης που οταν πηγαινουν να δωσουν μαθηματα εχουν διαβασει το πολυ μια ωρα το προηγουμενο βραδυ, και το 9 ειναι δεδομενο σε αυτες τις σχολες ! Καρατσεκαρισμενο αυτο που λεω. Μπηκε δλδ καποια στο στρατο επελεξε να μπει κ σε μια σχολη τει που θα της εξασφαλιζε το μεγαλο βαθμο πτυχιο, και ολα ωραια και καλα, κοβει και ραβει οπως γουσταρει, με αυτο το σαπιο αδικο συστημα τα εχω. Οσο για το επιπεδο των πτυχιων και παιδιων το καταλαβενεις απο την ερωτηση της μελινας, αντεγεια δεν εχω να πω κατι αλλοκαι οκ ισως ειμαι υπερβολικος και να αδικω καποιους, με αυτες τις αδικιες του συστηματος που περναμε καθημερινα ομως Ποιος ασχοληθηκε;

Νίκο σε καταλαβαίνω απόλυτα... Όλοι για το ίδιο πράγμα γκρινιάζουμε... Νομίζεις εγώ δε θεωρώ πως είναι άδικό όταν κάποιος έχει βγάλει πτύχιο με 9 και προέρχεται από νηπιαγωγούς ή οποια άλλη σχολή ζαμπονοκοφτικης να διαγωνίζεται επι ισοις οροις με μένα που ήμουν στη σχολή από τις 8 το πρωί μεχρι τις 10 το βραδυ τις περισσότερες μέρες και να έχω περασει 140 μαθήματα-εγαστήρια έναντι σε εκείνον που είχε 60; ... και μέσα σε όλα αυτά από ένα σημείο και μετά δουλευα ταυτόχρονα... Και όχι στο δημόσιο και όχι βολεμένη από βύσμα ή οπως θες πες το... Τωρα η ψυχούλα μου το ξέρει τι τραβάω καθημερινά και φως δε βλέπω από πουθενα... Εγώ λοιπόν δεν έχω το δικαίωμα επεδή είμαι γυναίκα να πάρω μέρος; ... μην κατηγορείτε παρακαλώ μόνο τις γυναίκες... Όλοι μας ξέρουμε πόσοι είναι και οι άχρηστοι άντρες...
μακάρι να ζούσαμε σε έναν πιο δίκαιο κόσμο...
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από nikopaok4 »

dalena το τελευταιο πραμα που θελω να γινω ευτηχως η δυστηχως ειναι μισογυνης, και οκ εσυ μπορει να εισαι σωστη για σωμα ασφαλειας, το 70% των γυναικων ομως πρεπει να παραδεχτεις οτι οταν ακουνε λιμενικο εχουν στο μυαλο τους οτι θα ειναι σε καποιο γραφειο στο λιμανι κ θα κανουν δουλεια γραφειου, αυτη ειναι η νοοτροπια που με εκνευριζει και πρεπει να παραδεχτεις οτι υπαρχει. Κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου
dalena
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από dalena »

melina έγραψε:Γεια σας... Ισως ειναι πολύ χαζό όμως πρέπει να Διευκρινιστεί... για τα αθληματα... Οταν θα Καλέσουν Τα παιδια... Η αθλητική Περιβολή Ειναι Απαραίτητη

... Τα παιδια που θα ταξιδεψουν απο μακρια και ερθουν με πολιτικη ενδυμασια Διαθετουν χώρο για

να αλλαξουν (αποδυτήριο) ; Ή ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ Την εισοδο.... Καλη επιτυχια σε ολους...

μελίνα συγνώμη αλλά δε μπορεί να το λες σοβαρά αυτό; Και μετά αναρωτιέμαι γιατί μας βρίζουν εδώ μέσα... Τι να πω...
κοπέλα μου γυμνή να μου έλεγαν να τρέξω θα έτρεχα... Αλλά σωστά πρεπεί να έρθεις με τη τουαλέτα ή το κοκτειλ φόρεμα και μετά σαν άλλη μενεγάκη να έχεις και 1 φόρμα για το κάθε άθλημα...
τι λες παιδί μου; ...
λυπάμαι και απογοητεύομαι που άτομα με απορίες σαν τη δική σου πηραν τη θέση κάποιων που θα την άξιζαν περισσότερο... Και δε βάζω τον εαυτό μου σε αυτούς... Υπήρχαν και καλύτεροι...

είναι άδικο και πραγματικά λυπάμαι!
dalena
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από dalena »

nikopaok4 έγραψε:dalena το τελευταιο πραμα που θελω να γινω ευτηχως η δυστηχως ειναι μισογυνης, και οκ εσυ μπορει να εισαι σωστη για σωμα ασφαλειας, το 70% των γυναικων ομως πρεπει να παραδεχτεις οτι οταν ακουνε λιμενικο εχουν στο μυαλο τους οτι θα ειναι σε καποιο γραφειο στο λιμανι κ θα κανουν δουλεια γραφειου, αυτη ειναι η νοοτροπια που με εκνευριζει και πρεπει να παραδεχτεις οτι υπαρχει. Κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου

πόσο δίκιο έχεις κ εσύ και πολλοί άλλοι εδώ τελικά... Αλλά ρε ***** το αναρωτιέμαι ήταν αναγκη να γίνω μηχ. Υπολογιστών ας διάλεγα και εγώ ζαμπονοκοφτική...
γνώρισα κοπέλες που πήγαν να καταθέσουν στο αρχήγείο λιμενικού πειραία και ήρθαν σαν μπαρμπι ντυμένες και βαμμένες... Προετοιμάσία τουλ. Μιας ώρας... Και εγώ σκεφτόμουν να φύγω όπως να ναι από το σπίτι για να μην αργήσω στη δουλεία μετα... Στο στάδιο που κάνω προπόνηση κάθε μέρα το βράδυ είδα κοπέλες από νηπιαγωγούς ή παιδαγωγικα... Απογοητεύτικα... Είδα και άντρες όμως που δε μπορούσαν να ρίξουν τη σφαίρα...

νιώθω πολύ ασχημα σήμερα έχω πολύ χάλια διάθεση και να με συγχωρείτε όλοι-ες για το ξέσπασμα αλλά για μερικούς ήταν όνειρο αυτή η δουλεία... Καλή επιτυχία σε όλους και στα αποτελέσματα των λιμενοφυλάκων
armaanid
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από armaanid »

Να γίνω ακόμα πιο τραγικός και ίσως είρωνας... Το ξέρω θα ακουστεί αχάριστο αλλά... Πραγματικά δεν είναι καθόλου εύκολο να αποχωρηστείς την κοπέλα σου/αγόρι σου μετά από αρκετούς μήνες σχέσης... Και κακά τα ψέμματα ας μήν κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας, άπαξ και περάσεις... Τέλος η σχέση σου... !
Daredevil
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Daredevil »

Παιδιά το σύστημα είναι άδικο από τη ρίζα του... Από τη στιγμή που δεν έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε τον τρόπο εισαγωγής κ αξιολόγησης στο δημόσιο καθώς εξυπηρετούνται προσωπικά συμφέροντα η χώρα μας δεν πρόκειται ποτέ να προοδεύσει! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε περιέλθει σε τέτοια κατάσταση που μας συγκρίνουν με τριτοκοσμικές Χώρες! Θα συμφωνήσω με τον Konstantino39 ότι το δικαιότερο από όλα θα ηταν η διεξαγωγή γραπτού ή αθλητικού (να προσθέσω) διαγωνισμού ανάλογα με την ειδικότητα, δηλ. Σύμφωνα με την γραπτή η αθλητικη επίδοση για θέσεις που απαιτούν αντίστοιχα προσόντα Να επιλεγόταν ο/η ικανότερος/η, παρά αυτή η κωμωδία όπου όλα τα πτυχία τυγχάνουν να έχουν σύμφωνα με το λιμενικό την ίδια αξία για να μη μιλήσω για το βαθμό δυσκολίας! Λες και τα Μαθηματικά μπορούν να συγκριθούν με τη παιδαγωγία, την Ιστορία ή τα Θρησκευτικά, να συγκρίνουμε δηλ. Τον Παπαγαλισμό με την Ικανότητα επίλυσης (δυσεπίλυτων πολλές φορές) προβλημάτων (Έλεος!), χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι οι προαναφερόμενς θεωρητικές επιστήμες είναι κατώτερες από τα Μαθηματικά αλλά σίγουρα δεν μπορεί να είναι κ συγκρίσιμες μεταξύ τους! Είναι δυνατόν να πάρει κανείς πτυχίο από θετική επιστήμη άριστα 10;
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Κατανοώ το παράπονο αρκετών αλλά αυτά τα σκεφτόμαστε όταν δηλώνουμε σχολές, δηλ αν πραγματικά θέλουμε αυτό που επιλέγουμε ή απλά το δηλώνουμε γ άλλους λόγους. Τα λάθη πληρώνονται
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Greek_Army »

Το θέμα έχει τίτλο "Αποτελέσματα" οπότε μείνετε στο θέμα, ούτε για σχέσεις λέει, ούτε για τις γυναίκες στο λιμενικό ούτε για τίποτα άλλο

Daredevil
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Daredevil »

Τι άλλο δλδ να πούμε Greek Army αφού τα αποτελέσματα βγήκαν τα είδαμε κ απογοητευτήκαμε κ τώρα περιγράφουμε τον πόνο μας!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Greek_Army »

Σε "νιώθω" φίλε μου, μπορείς να γράψεις τον πόνο σου στο σχετικό θέμα, είναι "κρίμα" να μπαίνει κάποιος για να διαβάσει για τα αποτελέσματα και να βλέπει αυτά τα μηνύματα Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες