Καλημερα σας εχω χασει τον πατερα μου απο τα 6 μου χρονον και τωρα ειμαι 19 και εχω μια μικροτερι αδερφη που ειναι 16 στα 17 ποσο θα Υπηρετήσω Στον στρατο; ευχαριστω
Φίλε μου μην λέμε τα ίδια, μόνο ο πρωτότοκος δικαιούται μειωμένη θητεία, στο είπαμε και εδώ και στην στρατολογία, δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο επιμένεις...
Επειδή το έψαξα, πιο πολύ το θέμα, για αυτό το αναφέρω μπορεί 1/1000 να βρεθεί κάποιος στην θέση μου, να το ξέρει οτι δεν πρόκειται να του δωθεί τίποτα.
Παιδια καλησπερα.Ειμαι παιδι χωρισμενων γονιων.Η μανα μου στην υγεια της δοξα το θεο ειναι μια χαρα και δουλευει.
Η κηδεμονια ηταν στα χερια της μανας μου οσο ημουν ανηλικος.
Ο πατερας μου επισης απ'οσο ξερω και εκεινος λογικα καλα ειναι και δεν εχει πεθανει.
Εχω 2 αδερφια μεγαλυτερα και το ενα μαλιστα παντρεμενο, αλλα και τα 2 μονο απο τον πατερα.
Περιμενω μια απο τις επομενες εσσο για καταταξη μου και θελω να ξερω,θεωρουμαι προστατης οικογενειας; Δεν θελω να θεωρηθω προστατης γιατι θελω να προσπαθησω να μπω ειδικες δυναμεις.
Καλησπερα... Ειμαι ο μεγαλυτερος γιος (οχι πολυτεκνος) η μητερα μου δεν ζει και ο πατερας μου ειναι μονιμος κατοικος εξωτερικου. Δικαιουμε μειωμενη θητεια; οποιος γνωριζει ας απαντησει ευχαριστω
Οι γονείς μου έχουν χωρίσει. Η μητέρα μου είναι συνταξιούχος. Είμαι πρωτότοκος. Ο αδελφός μου σπουδάζει στο εξωτερικό. Ο πατέρας μου ζει αλλά είναι ανεργος. Θεωρούμαι προστάτης; Δικαιούμαι μειωμένης θητείας;
paranoid έγραψε:Καλησπερα... Ειμαι ο μεγαλυτερος γιος (οχι πολυτεκνος) η μητερα μου δεν ζει και ο πατερας μου ειναι μονιμος κατοικος εξωτερικου. Δικαιουμε μειωμενη θητεια; Οποιος γνωριζει ας απαντησει ευχαριστω
διάβασε το άρθρο και τα προηγούμενα μηνύματα ώστε να καταλάβεις τι χαρτιά χρειάζεσαι και που πρέπει να τα καταθέσεις